Ikväll tog vi oss mer norr om stan än vad vi är vana vid. Hela vägen till Odenplan från Söder! Man måste ju få rasta sig lite i sociala sammanhang. Vår vän spelade skivor på Brassierie Balzac och även där firades en annan vän som fyllt jämt. Det var inte lätt att röra sig fram på gatorna i klackar efter den här snöstormen som lämnat ojämna gatuspår. Men tack vare min mans starka arm så klarade jag mig som en riktig lady ändå. Ingen bambi här inte!
En enkel klänning i svart från H&M Trend & överdelen kommer från Rodebjer.

Likes

Comments

Jag har nu bestämt att jag tänker börja blogga på svenska! Vi får se hur utvecklingen med den här bloggen går. Jag är ju mer bekväm i engelskan på något konstigt vänster. Mycket av min karaktär har jag byggt i USA, så jag tycker jag är mig själv mer i det engelska språket. Även om svenskan är mitt modersmål. Det kanske blir lite engelska floskler och svengelska. Men det får ni ta!

Tänkte i korta drag berättar vad jag kommer att blogga om. Min man brukar beskriva mig som en transparent person. I wear my emotions on my sleaves, så att säga. Jag tycker om att dela med andra vad jag känner, vad jag gör och saker som jag brinner för. Jag kommer skriva om olika delar från min vardag i Stockholm men också till viss mån i USA då min man är amerikan. I övrigt blir det en salig blandning utav mode, holistic hälsa, resor & musik.

Likes

Comments