Nu har jag varit dålig på att skriva igen.
Har varit hemma med barnen en vecka nu och minstingen skolas in på förskolan. Idag fick jag gå iväg och sätta mig i fikarummet, och här sitter jag nu och funderar på var tiden tog vägen.
Min minsta är redan klar för förskolan och verkar kunna bli lämnad utan problem. Den stora tjejen börjar på 6-års om ett år..
Tiden går så fort, jag hinner inte med.

Likes

Comments

Så blev det inget skrivet igår heller för att man däckade i soffan...
Gårdagen gick förövrigt bra, tiden flög fram på jobbet och när jag kom hem så åkte vi och hämtade ett kamerastativ som jag köpt via appen Shpock. Appen är som en blandning av blocket och tradera så tror jag att man bäst kan beskriva den. Jag hade tänkt visa den lite men somnade som sagt.

Idag flög inte tiden fram på jobbet men det var inte tråkigt på nått sätt. När jag kom hem så var det bara att äta och sen fick jag natta flickorna och se på TV så nu ska jag snart sova.
Imorgon är näst sista arbetspasset innan 2 veckor föräldraledigt och snön har kommit så då ska vi åka pulka 😆

Natti på er.

Likes

Comments

så däckade man i soffan ikväll igen.
Det är inte lätt att ställa om för att jobba i Boxholm 😂
Dagen gick smidigt, för mig då, jag gjorde inte mycket mer än att vara prydnad. Långtråkigt visst men så blir det väl när någon annan ska lära sig jobbet och kunna ta över det.

Nahe dags att sova så man får en ny dag med nya utmaningar snart 😉 Sov gott alla där ute

Likes

Comments

Ja rubriken är tagen från ett avsnitt av "how I met you'r mother".
har varit borta ett tag då jag fixat displayen på min telefon och firat jul och nyår med tillhörande magsjuka eller vad det nu var...
Nytt år nya tag.

Dagen började med att jag fick köra premiär tur på ett nytt upplägg. Det gick, mer än så kan jag inte säga i dagsläget då det är nytt och jag hade kollega med mig som underlättade jobbet MYCKET. jag gissar att det kommer att vara ett återkommande ämne dock ;-)

Nu ska jag sova för klockan ringer 04 och jag borde ha sovit för länge sedan.

Likes

Comments

hej
har inte skrivit på ett tag eftersom jag grävt ner mig i ett av mina projekt igen.
Jag började redigera en hemmavideo och fastnade i programmet jag använde och ville lära mig mer och mer.
Tyvärr kommer ni inte få se just denna video men jag kommer fortsätta redigera videos så någon kommer nog att leta sig fram hit.

åter igen så är jag sjukskriven :-(
jag tror att jag kanske måste kolla upp mitt immunförsvar på något sätt, är sjuk rätt mycket men bara korta perioder och det börjar bli väldigt jobbigt.
Får se om jag hittar något vettigt som jag själv kan göra innan jag frågar någon "expert" dock ;-)
nu ska jag sova och bli frisk.

Likes

Comments

Nyss hemkommen och placerar min vackra bak i soffan.
Det har varit en lång och jobbig dag och morgondagen blir inte bättre. Jag var ju tvungen att kolla hur det såg ut inför imorgon innan jag åkte hem från jobbet.
Någon lunch hann man inte med så det får jag fixa sen om jag orkar.
Nu ska jag bara vila lite och se om jag orkar något mer eller om det bara blir sängen och sova.

Natti alla där ute.

Likes

Comments

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Igår var en lugn dag på jobbet och idag var det utbildning på schemat. Ja eller fortbildning kanske man kallar det är saker man redan har latent i huvudet? ;-)
Nu får vi snart besök som stannar över natten och kanske längre.
Vi var ju och handlade i Onsdag och det blev lite nya spel MEN jag har inte haft tid att spela dom eller något annat heller för den delen. Kanske får tid till det ikväll eller imorgon har ju lite fler spel som jag inte hunnit spela så får se vad det blir.

Frugan står och lagar mat, jag och barnen kollar på Disney junior.

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna dagen är en "sån" dag.
Det började redan när jag vaknade och hade ont i huvudet, kom till jobbet och det var för många vagnar så vi fick jobba extra mycket eller länge hur man nu ser det. sen slutar kollegans radioapparat att funka så vi kan inte kommunicera, vagnar står ivägen, och framåt slutet av dagen så bråkar loken, jag vrider till knät igen så jag knappt kan gå.

Det positiva är ju att morgondagen bara kan bli bättre 😂 nu ska jag vila mitt knä lite så jag kommer uppför trappan sen #ärintegammal

Likes

Comments