Header

Ny favorit kappa som jag hitta på H&M riktigt skön och passar perfekt. Men mitt hår är absolut inte så där gult som det ser ut på bilden utan ljuset inne i provrummet gjorde att det såg ut så!

Utan mitt hår ser ut så nu till den högra bilden om ni vill veta :) Tyvärr fick jag inte resultatet som jag ville ha utan fick ändå orange i hårfärgen vilket jag stör mig på riktigt mycket tyvärr...

Ja nästa vecka åker man till Wången igen så här är det full packning på gång  Och Askan tränas på men wow vilken häst jag kommer att ha när jag åker upp alltså kommer se ut som en riktig kung däremot kommer det bli en överraskning till ett senare inlägg om hur han såg ut till Wången.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en snabbis till stallet fram och tillbaka bara mockning och stall göra helt enkelt.

Så en chilldag i morgon blir det solar kanske man också tar och gör känner mig ganska vit även fast man solar dagligen detta pigment alltså...

Nästa vecka är det en vecka kvar tills  jag åker upp till Wången igen detta sommarlov har gått så himla snabbt.​

Likes

Comments

Har sån sjuk träningsvärk nu sen montépasset igår med Askan nu märker man att det är dags att börja träna benmusklerna phuu..

Idag däremot blev det ett lugnare pass med största delen skritt med vagn då Askan inte var så pigg idag tror han är lite trött sen igår hihi. Så Askan får nog en dags extra vila då han har gått så mycket och fått trampa på ganska bra så en extra vila tror jag inte skadar.

Juste mitt hår som jag färgade i onsdag börjar bli ljusare nu och är inte lika gul kyckling färg som det var från början. Men kör en blekning till nästa vecka då jag vill få det lite ljusare. Så här ser det ut nu.


Likes

Comments

​Sitter nu och väntar på att blekningen av mitt hår ska bli klart och nu blir jag blondin där emot kommer jag få köra en till blekning nästa vecka då jag ser nu att håret kommer bli lite orange resultat får komma upp nästa vecka någon gång så jag ser att det blir bra först innan jag lägger upp någon bild.. 

Igår var det ett jätte bra väder med sol och allt men nej nej inte idag utan nu har det bara regnat så himla trist.. 

Tagga imorgon blir ridning av Askan i intervall form hoppas att han sköter sig och att jag sitter kvar hah..

Likes

Comments

​Ja nu har sommaren äntligen kommit tillbaka sol och lite värme i alla fall men hade velat att det skulle vara lite varmare så skulle det vara perfekt. 

Var ner på stan en snabbis idag hittade lite saker man ville ha så det blir nog lite köp av de kläderna som jag hittade senare. 

Dagens Aska sprang på galant idag utan bekymmer men i morgon ska jag låta han trampa på lite mer då han nog behöver springa av sig lite hihi. 

En bild kan ju säga mer en tusen ord och i detta fall kan man ju undra om vi har köpt oss en travare eller en mulåsna haha ;)

Likes

Comments

​Här är några svarta toppar jag skulle vilja ha 

Något du som läsare hittade intressant? klicka på någon av topparna för att komma till dess hemsida samt hamnar du vid sidan där toppen är! 

Likes

Comments

Igår var det sista dagen av stadsfesten blev en sista runda igår kväll och lite mat.

Köpte mig två kavajer samt en sportigare väska som jag faktiskt gillar som jag både kan ha till skola och i stallet. Men däremot får jag se hur länge den håller. Nästa år får man hoppas på lite mer saker under stadsfesten.Likes

Comments

Dessa 3 skor är favoriterna just nu ser eleganta och snygga och går att kombinera med olika outfits.

Första plats skon: Finns att köpa på dinsko för 499 kr går att köpa både i butik och på nätet däremot är dessa svarta skor mer köpta så det finns endast ett fåtal kvar och dessa skor kom nyligen in i sortimentet så dessa är stor efterfrågan på dessa finns även i vinröd färg. Något små i storlekarna.

Andraplats skon: Lite högre klack på men har ändå gummisula tyvärr går de inte att köpa i butik utan bara i webbshop vilket är lite synd då jag själv hade velat prova dessa innan köp. Men riktigt snygga är de.

Tredjeplats skon: ​ Denna sko finns att köpa på skopunkten men går även att köpa i webbshop högre skaft med liknande mocka tyg,  skor som kanske inte ska användas när det regnar då jag tror man kan bli blöt om fötterna i dem om det regnar.

Likes

Comments

Månadens horoskop är Lejonet 22/7 - 22/8

Din positiva utstrålning är attraktiv för andra. Du kan knyta nya kontakter och vara säker på att få stöd från andra.

För närvarande kan du behöva lyssna till det ekonomiska rådet du fick. Kanske var det inte så dumt ändå.

Stannar du hemma ensam idag så kommer du börja känna dig allt mer nedstämd. Passa på att gå ut och umgås istället.

Jungfrun 23/8 - 22/9

Du får lätt en känsla av att andra försöker kontrollera din ekonomi. Se till att du lägger pengar på det du själv tycker är viktigt.

Det kommer dyka upp en chans idag som du bara får ett tillfälle till att ta. Håll ögonen öppna för tvekar du så kommer den aldrig igen.

Försök att röra på dig idag, det kommer göra att dina uppgifter flyter på mycket bättre och du känner dig piggare.

Vågen 23/9 - 22/10

Det är något i kärlekslivet som saknas för dig, vilket gör dig arg och irriterad. Detta kan komma leda till att du till slut gör något förhastat som du kommer att få ångra.

Turen är på din sida. Var inte rädd för att slå vad med en vän, du har stora möjligheter att vinna.
Att göra en tjänst för en vän kan visa löna sig ekonomiskt. Känn inte dåligt samvete över att ta emot pengar för någonting som du har gjort.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Genom en ökad balans i livet så ser dina humörsvängningar ut att minska.

Var försiktig med att visa känslor idag. Det är lätt att dina romantiska uttryck tolkas på fel sätt. Håll inne på romansen till ett senare skede.

Stanna upp och fundera över dina tillgångar. Är det verkligen hållbart att spendera som du gör? Avstå från onödiga inköp idag.

Skytten 22/11 - 21/12

Efter allt slit är det idag dags att unna sig något extra. Du får lov att gå emot dina vanligtvis hälsosamma vanor och ge dig själv en belöning för allt slit.

Pengar brukar inte vara något problem, men om du fortsätter lika slösaktigt under hela dagen så finns risken att det kan få följder. Du behöver inte leva snålt utan bara tänka på vad det är du lägger pengar på.

Du är i en tillfällig svacka. Allt känns tungt och grått. Försök hålla humöret uppe så kommer dunklet lätta upp mot morgondagen

Ingenting verkar gå din väg idag. Undvik allt som har med tur att göra.

Stenbocken 22/12 - 20/1

Du kan känna dig nöjd med vad du åstadkommit på sista tiden. Se till att du får koppla av lite nu.

Det finns mycket runt dig som tar bort fokus. Du måste prioritera vad som är viktigt för dig. Väljer du bort jobbet kommer det straffa sig i framtiden.

Skenet kan bedra, även om saker och ting verkar gå emot dig så kommer det visa sig att turen är på din sida trots allt.

Vattumannen 21/- 18/2

En liten gnista kommer att börja återtändas hos dig. Tänk dig noga för om du vill fortsätta blåsa liv i den eller om du hellre vill låta det vara ett avslutat kapitel

Idag kan du komma att känna dig piggare än vanligt. Passa på med lite utomhusaktiviteter.

Fiskarna 19/2 - 19/3

Ta med dig en vän ifall du ska göra någonting som kräver tur. Du själv har inte mycket tur idag, men en vän kan hjälpa dig.

Du får för lite sömn vilket har en negativ inverkan på resten av kroppen. Se till att varva ner ordentligt innan du lägger dig.

Du är ganska osocial idag. Låt inte detta gå ut över vännerna du träffar.

Väduren 20/3 - 19/4

Du är omringad av väldigt många kunniga personer. Ta del av deras lärdom och kunskap så kommer du växa som person. Idag är det extra lätt att ta till sig kunskapen.

En dag av nostalgi understryker vikten av säkerhet och ursprung för dig. Dina rötter, familj, hem och romans spelar en allt större roll.

Oxen 20/4 - 20/5

Du kan komma att känna av en gammal skada. Var bara försiktig och överbelasta den inte så kommer den att försvinna inom det snaraste.

Du känner dig mycket självsäker och uppvaktad idag. Du kommer träffa någon som i ett senare skede kan komma att betyda mycket för dig.

Lyckan går varken upp eller ner för dig nu. Det ser ut att bli en helt vanlig dag.

Tvillingarna 21/5 - 20/6

Det kan vara bäst att låta någon familjemedlem ta hand om dina pengar just nu. Annars kommer de att slösas på onödiga ting.

Idag får du chansen att visa upp din mjuka sida. Detta drar till sig uppmärksamhet från någon.

Idag är lyckan varken upp eller ner och det ser ut att bli lite sämre i morgon för att sedan sakta vända.

Kräftan 21/6 - 21/7

Du måste stå för det du tror på. Om du låter andra göra dina val och bestämma åt dig kommer resultatet inte bli lika bra som om du gjort dina val själv.

Idag bör du vara extra noga med vad du stoppar i magen. Ohälsosam mat kan få dig att känna dig trött och hängig.

Tvekar du idag så kan du förlora en chans som du länge väntat på.

Låt dig inte övertalas när det gäller ett ekonomiskt beslut just nu, det kan få oanade konsekvenser.

Likes

Comments

Yes nu är stadsfesten här i Gävle i fullgång däremot tycker jag att det är väldigt lite saker detta år mycket mindre en förgående år tyvärr. Nästa år borde Gävle satsa mer på stadsfesten för att locka fler turister och besökare för stadsfesten är faktiskt bara en gång om året.

I onsdags så blev det en första ridtur på Askan och det verkade som han inte hade gjort något annat och super snäll inga bekymmer alls faktiskt snällare att rida än att köra och hur snäll i munnen inte stark alls utan stannar när men ber om det kan kanske bli en fin monté häst de här :)


Likes

Comments