Header

Hörrni, MTR Express tåg är ett måste om ni ska iväg någonstans. Så moderna och fräscha tåg! Jag och min pojkvän åkte till Göteborg i fredags och stannade på Scandic Europa över helgen. Lite överdrivet för en alla hjärtans dag firning kan man tycka men det är faktiskt vår 4 års dag på måndag så det firades i samma veva. Hoppas ni också får en jätte bra alla hjärtans dag! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I brist på saker att skriva blir detta ett ''bild inlägg''. Bestående av 2 bilder. Lazy blogger issues? Utan tvekan.

Likes

Comments

Nu är alla julklappar köpta och pengaångesten är ett faktum. Jag önskar lite grann att jag var en sån som kunde köpa ett paket strumpor och sen va nöjd, men hur personligt kan ett paket strumpor bli egentligen? jag är iallafall så taggad på jul precis som varje år. På bild ser ni min galaxy tavla.

Likes

Comments

It's been a minute. Från sommar, till höst, till 9 dagar innan jul. Tiden går ju som den ska iallafall. Jag tappar så lätt lusten att blogga när jag känner att inget riktigt roligt händer i mitt liv men nu när jag tittar tillbaks så har jag ju faktiskt haft ganska bra grejer att skriva om. Allt från höst pyssel, till halloween sminkningar, till olika målningar jag gjort och till det allra senaste- min egna skönhetssida i en tidning. Tur att jag dokumenterat det mesta i bilder och kan visa er det jag haft för mig i efterhand.

Kan även meddela att min gamla Iphone med världens kvalitélösa kamera och osmakligt stora telefonskal nu är borta och utbytta båda två. Förvänta er bättre bilder i framtiden.

Likes

Comments

En lös ögonskugga som jag är positivt överraskad över är denna ljus beige/rosa ögonskugga som jag fick i den förra glossyboxen. Jag använder den som just ögonskugga men även highlighter ibland och den fungerar utmärkt som båda. Jag är mer för matta färger när det kommer till ögonskugga men ibland kombinerar jag min matta vardagssminkning med lite shimmer.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag har blivit sushi beroende. 3 dagar i rad nu har jag nu ätit sushi utan att ens överväga om jag borde välja nått annat till lunch eller middag. Knäppt egentligen. Annars har jag jobbat och tränat som en dåre de senaste dagarna. Har man lagt flera tusen på ett gymkort bör man faktiskt gå känner jag. Jag har alltid tränat hemma och faktiskt lyckats gå ner 10 kilo själv. Så nu när mitt mål är att bygga muskler så har min hemma träning kommit till ett ställe där det inte längre ger de resultat jag vill ha. Lite stolt är jag över att redan ta 90 i benpress då jag aldrig lyft mer än 16 kg hemma med mina trogna hemma hantlar.

Likes

Comments

Eftersom jag la ner bloggandet en kort period blir dessa bilder lite sena. Men det var iallafall en resa vi gjorde i juli och även min första resa på två år. Vi är en riktigt resar familj egentligen men jag är så fruktansvärt flygrädd så har vägrat att flyga fram tills nu. Den paniken och dödsångesten jag får av att flyga är så hemsk. Nu kände jag dock att skiter i denna rädsla nu. Jag åker ändå. Och jag har inte ångrat det en sekund. Vi både på 2 olika hotell, ena i hotellrum och den andra i villa. 

Planerar redan nästa resa. Dubai, Marbella eller Palma?

Alltid lika trevligt att hitta en ödla i väskan

Likes

Comments