View tracker

När jag åker buss till universitet så åker bussen alltid förbi candles scandinavia vid sjukhuset. En dag ploppade det upp "outlet" på en skylt och ja, då var det kört haha. Köpte de här tre fina ljusen och doftpåsen för 260kr. Tror annars att ett ljus kostar 150kr så det blev ett kap! Så det får bli veckans tips, lyxiga ljus för mindre pengar är aldrig fel! Får se vilka av ljusen som får stanna kvar i min ägo, tänkte nämligen ge något av dem till min mamma :).

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något som jag älskar att göra är att läsa. Har hur många böcker som helst att läsa och vill i alla fall hinna med en i jul. Det här är de fem böckerna jag önskar mig i julklapp:

* Jag är inte perfekt, tyvärr- En bok av en av mina absoluta favoritbloggare, Michaela Forni. Handlar om ångest och hur den hanteras

* Harry Potter och hemligheternas kammare- jag avgudar Harry Potter, hela den världen är något fantastiskt. Fick den första illustrerade boken av Alina i julklapp förra året så passar utmärkt att få denna i år.

* The girl with the lower back tattoo- en självbiografi av Amy Schumer. Har ni inte sett Trainwreck så rekommenderar jag er att göra det. Slutscenen fick mig nästan att kissa på mig av skratt.

* Capture your style- En bok av en känd bloggare och instagrammare. Visar hur man får till sin egen nisch på instagram. Skulle verkligen behövas då jag lägger upp en bild per år haha.

* Bli grymt rik på aktier! Så enkelt är det att bli miljonär- Är sugen på att lära mig mer om aktier (vilket underligt sug egentligen?) och googlade fram att denna skulle vara lättläst och ge lärorik information.

Likes

Comments

View tracker

Idag är det första december och jag öppnar första luckan i denna underbar adventskalender. Fick den av mamma för någon vecka sen och har längtat att få öppna den.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Efter att jag hade skrivit förra inlägget om att det blir bättre inlägg ihelgen, då blev jag sjuk. IGEN. Har inte tid att vara sjuk, det är mindre än en vecka kvar till första tentan. Är sjukligt stressad över detta. Kan inte sova på nätterna, dels på grund av stress och så hostar jag lungorna ur mig av förkylningen.

Idag börjar jag min dag såhär i alla fall, avokado på super nyttigt bröd, ägg, te och ingefär/citron shot.

Kram

Likes

Comments

Hello My loves!

Ligger i en soffa på "jobbet" då jag har rast. Är nämligen på praktik i två veckor, denna vecka är den sista. Tack och lov känner jag. Är på ett hem och det är jättekul men jag kan det som vi gör efter mina år i vården och så har jag så satans mycket i skolan så är konstant stressad. Kämpar mig igenom de sista dagarna så blir det roligare inlägg till helgen.

Kram

Likes

Comments

Kära tomten, föräldrar, pojkvän och övriga underbara människor som vill ge mig julklappar och födelsedagspresenter, jag önskar mig det här från Zara. Sen önskar jag mig en miljon olika böcker (kommer i ett annat inlägg), en yoga matta och sminkborstar. Framförallt önskar jag mig ryggsäcken på bilden ovanför, skulle passa ypperligt till skolan. Önskar mig också en fin växt, en monstera (finns på plantaget). Det var väl det, men om någon frågar mig vad jag önskar mig så kan jag ge 300 till förslag. Älskar nämligen min födelsedag och julafton haha, det går i arv. 

Likes

Comments

Todello!

Har börjat min praktik nu så ni får en bild på min frukost i måndags. Jag lär mig inte så mycket på praktiken, inte än i alla fall. Förhoppningsvis får jag lära mig mer nästa vecka. Det vi gör är sådant som jag vet sedan innan eftersom jag jobbar som personlig assistent och har jobbat inom hemvården. Min förkylning som har legat och grott i ett par veckor har nu brutit ut, ganska skönt egentligen men den knockar mig haha. Har precis gjort pumpasoppa och snart kommer Alina och äter med mig. Henrik är nämligen hos sina fina föräldrar.

Kram

Likes

Comments

Ett förlovat land självutnämnt till världspolis,
Ett förlorat land som satt sig själv i kris
Pågrund av att USA nu har röstat fram en ny president
Som har snedvrida värderingar det är väll allmänt känt
Att han under sin kampanj uppförde sig som en gris

Världen är satt i chock efter nattens brutala flopp
Hur kunde det hända att vi en rasist fick upp i topp
En lönnfet man som ser ut att bära tupe
I blå kostym och en röd keps sittandes på sne
Ja vart är USA påväg vad har dem nu för hopp

Kärnvapen, utvisning, murbygge och tortyr
Är några av den nya presidentens första bestyr
-För vad ska man med kärnvapen ha
Om inte användas till något bra
Säger Donald och rätar till sin frisyr

Han vill jaga upp och mota ut alla miljoner papperslösa
Dem ej längre på USAs resurser ska slösa
Och tanken att dem kan ta sig in igen gör honom sur
Så därför vid Mexikos gräns vill han bygga upp en mur
Han tror det är ett problem han måste lösa

Nu är det bara att vänta och se hur det går
Donald Trump kommer sitta på posten i fyra år
Så nu gäller det bara att hålla ut
För snart har hans tid i vita huset tagit slut
Då en riktig president vi förhoppningsvis får

© Henrik Nedgården

Likes

Comments

Något jag tycker är fantastiskt kul är att laga mat. Det är något som får mig lugn och så kan jag experimentera lite vad som passar till vad. Igår som lunch gjorde jag en laxwrap med wasabi majonnäs, väldigt gott som snabb/enkel lunch.

Ingredienser (blir ca 6-7 wraps):
2 st Kokta ägg
1 stort pkt Rökt lax
1/2 liten Sallad
1/2 Gurka
1 gurkaAvokado
1 Tomat (hade ej hemma men tror det skulle förhöja)
1 pkt små Tortilla bröd

Sås:
Majonnäs
Wasabi

Så här gör du:
Skär alla ingredienser i små bitar och rör ihop. Blanda ihop majonnäs och wasabi. Här går du efter dina egna önskemål över vad som är starkt. Vi hade för mycket wasabi insåg vi när vi åt, så börja med lite och öka i sådana fall. Blanda in såsen med ingredienserna så det blir en röra. Klicka på en några skedar på en tortilla och njut!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter på universitet och försöker plugga lite innan mina kompisar dyker upp. Ska försöka plugga så mycket jag kan nu under dagen så slipper jag plugga ikväll, vill kunna se valet!

Kram

Likes

Comments