​Idag har det varit full rulle! Var på föreläsning 08:15 - 12:00, hem och åt en räksallad, sov lite och så iväg med familjen. Hann med en minisväng på stan och såklart köpte jag byxorna på Gina Tricot på Marieberg, dem satt bedrövligt haha. Det är tråkigt när man har fått en bild framför sig hur dem ska sitta och så sitter dem istället som en soppåse, jaja, det är bara att lämna tillbaka. Fick med mig några andra saker hem istället jag tänkte visa imorgon. Nu har jag krypit ner och ska sätta på en film, är helt slut. Bilden är tagen från pinterest föresten, älskar outfiten och är besatt av klänningen. 

Kram 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har ni sett ett par finare byxor? Aaaah är helt besatt av dem, känner att de kan rädda vilken partyoutfit som helst. Då jag har noll partybrallor så ska dessa provas imorgon när jag ska iväg till Marieberg en snabbis. Kostar 299 kronor och finns på Gina Tricot. De är slutsålda i stan (Örebro) så det gäller att beställa dem online eller åka till Marieberg om man vill haffa dem.


Kram

Likes

Comments

I lördags var jag och Henrik på eftermiddagsbio och såg Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Dem filmer jag har sett av Tim Burton har jag avgudat så mina förväntningar var höga. Vilket dem inte skulle ha varit, för vilken flopp till film! Första delen av filmen är fantastisk men det är en scen som förstör absolut hela filmen, efter den scenen så kan inte filmen återhämta sig. Det sorgligaste med hela filmen är att den inte känns som Tim Burton, den känns för kommersiell. Tim Burton filmer brukar alltid ge mig en fascinerande obehagskänsla, den här filmen var inte ens i närheten av att ge mig den känslan. Filmen är baserad på en bok med samma namn, har tänkt läsa den för att se om den möjligtvis är bättre. 

Likes

Comments

Jag glömde att ta kort på lördagen men här är lite bilder från söndagen i alla fall! Vaknade upp på hotellet och tassade ner till frukostbuffé. Vad jag älskar frukostbuffé, det kan vara en av de absolut bästa sakerna i världen. Kom hem runt elva på förmiddagen och tog det lugnt tills min mamma och brorsan kom förbi. Vi gick på Pokémon promenad och åt pizza. Magiskt avslut på en perfekt helg!

Kram

Likes

Comments

Denna helgen har varit underbar! Henrik och jag firade ett år igår genom att bo på hotell. Det var välbehövligt att bara vara vi och inget som störde. Nu har vi sett film här hemma (clueless) och jag planerar min vecka, känns skönt att ha lite koll. Tänkte berätta mer om helgen imorgon, nu är det dags för någon timmes plugg.


kram

Likes

Comments

Jag önskar att jag hade en förminskningsmaskin så jag kunde ha dig i ett litet dockhus så inget dåligt skulle hända dig 💗

Likes

Comments

​Den här kappan stötte jag på idag när jag surfade runt på internet, vilken dröm till kappa. Hade jag fortfarande jobbat heltid hade jag slagit till på den, kostar 1299kr från Lindex. Synd att studera inte gör en rik haha. 

Likes

Comments

Har helt glömt bort veckans tips så ger det nu! Veckans tips får bli vitamin D. Jag är en väldigt trött person generellt och blir väldigt ofta sjuk. Både de sakerna motverkar vitamin D och gör ditt skelett starkare, super duper alltså!

Kram

Likes

Comments

​Det känns som den här veckan gick väldigt väldigt snabbt! I onsdags kändes det som jag hade förlorat en dag haha, väldigt konstigt. Helgens planer är att bjuda en vän på middag ikväll och sällskapsspel, imorgon jobbar jag och på söndag ska jag och Henrik iväg på uppdrag. Vi ska spåna lite hur vi ska göra våra halloween kostymer.

Nu ska jag börja med den helstekta kycklingen i ugn så den blir klar tills Alina dyker upp, kram 

ps, jag klarade tentan jag gjorde för några veckor sedan, 1,5 poäng från vg. Kände mig så jäkla grym att jag beställde skorna till mig själv. 

Likes

Comments

Hallå där!

Idag är det en fantastisk dag, det är kanelbullens dag! Firade med att göra chai latte hemma och köpa bullar på Pressbyrån.

Kram

Likes

Comments