​Swefilmer har ju legat nere i några dagar, så har kollat på lite serier på dreamfilm istället. Och för några timmar sedan hittade jag Criminal Minds där, ändå tills säsong 10. :D Serien tog slut vid S08E19 på swefilmer, så blev jätteglad när jag hittade det. Inte sett nya avsnitt av serien på typ ett halvår eller nått nu. Så kollade på 3 avsnitt innan xD :P 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade 3 gamla bilder på min kamera för ett tag sedan. Tror dom är från förra sommaren eftersom jag hade tandställning (ser man på första bilden) och den tog jag bort i slutet av förra sommaren. :)

Var hos pappa i några timmar idag. Han hjälpte mig med matten, suger att jag måste jobba med matte (och hemkunskap) i sommar -.- Pratade lite med brorsan också och töjde örat lite spontant xD Vi började prata om töjningar och då sa jag att jag ville töja ena örat och då gjorde vi det, lol. Inget som jag direkt tänkt på innan, fast ganska nice. Fast kommer nog stanna vid typ 12mm eller något. Han har 12mm tror jag och jag började med 2mm (i think), gjorde inte så ont direkt. Fast lånade brorsans flickväns töjsak, har inga egna, så måste skaffa några såna snart :P

Kollar youtube nu, ska fortsätta med det och läsa lite bloggar och sånt :P :D

Likes

Comments

I söndags bakade jag och mamma en tårta till morfar. Det var dagen då han träffade mormor för mååånga år sedan. Mormor dog för 14 år sedan och morfar brukar vilja 'fira' den dagen lite med en tårta, så vi bakade det och gick in till honom. Jordgubbstårta är ju alltid gott också :P

Och vi hade fixat ihop mina bokhyllor, hade en del hos morfar så flyttade in allting igen. Att bära 200-250 böcker + en massa andra saker, det var tungt. Började sätta upp sakerna i bokhyllorna. Fast vi ska köpa skrivbord, sätta upp speglen och lite sådant också.


Fick en söt bild på ena katten <3

I måndags kom min moster, hennes man, ena kusinen, min brorsa och hans fru hit. Vi satt inne hos morfar allihopa och pratade och så men jag stack in igen ganska fort för jag fick typ panik. Vi var sammanlagt 12 personer, i ett rum! Fattar verkligen hur jag klarade av att vara i USA i nästan en månad ganska nyligen, där vi hälsade på folk hela tiden. Fast jag gick ifrån ganska mycket, vilket jag tror dom flesta blev lite sura på. Anyways, min brorsa och hans fru åkte hem igår och jag har typ inte gjort nått speciellt. 

Likes

Comments

Ännu en varm dag igår, vill ha regn! Jag gillar inte solen och värmen men det blir ännu värre när det är stekhett inomhus också. Fönsterna och allt är öppna men det blir ingen skillnad, stått framför brorsans fläkt ett antal gånger under dagen, lol. På kvällen kollade jag på sommarkrysset eftersom The Fooo var med xD Lyssnar på musik nu och ska kolla lite hemsidor och sedan försöka lägga mig. 

Likes

Comments

​Vaknade en liten stund tidigare idag, klockan var efter 12 men ändå. En stund senare gick jag över till min morfar och åt lite jordgubbar och pratade på altanen. Annars har jag typ inte gjort nått speciellt. Det är så sjukt varmt både ute och inne,hatar värmen. Så fort jag går ut eller att det är så varmt som det är just nu, så får jag jätteont i huvudet, blir yr och får ont i ögonen. Jag försöker gå ut lite men pallar inte. Ikväll ska jag kolla på dom 3 Legally Blonde filmerna. Sett dom innan men var ett tag sedan. Börjat kolla om på alla filmer jag sett tidigare :P Gjorde iordning någon slags bananglass innan (en banan + lite mjölk), smakade lite på den nyss och den smakar typ bara som kalla bananer, så ska väl äta den senare. 

Likes

Comments

Vaknade strax innan 3 idag också. Typ 2 timmar senare åt jag "frukost" (bilden nedanför). Annars har jag typ inte gjort något mer idag än att städat lite också. Det är så jäkla varmt. Haft uppe mitt fönster sedan igår, gillar egentligen inte alls det för att det kommer in massa djur men går typ knappt att andas annars xD Igår på förmiddagen flög det in en fågel i vardagsrumsdörren, en sån där svart/vit fågel. En av mina katter som låg i soffan då sprang upp blixtsnabbt till dörren för att kolla vad det var, gick också och kollade ifall den var där men den hade flugit iväg. Hänt ganska många gånger genom åren att fåglar flugit in i dörren och tycker alltid så synd om dom då. Och senare på kvällen stod det ett rådjur på våran trädgård xD För några somrar sedan så var det 2 älgar som var precis nedanför morfars tomt (han bor granne med oss), är ganska mycket djur här eftersom vi har skogen precis nedanför oss.

Likes

Comments