Header

Nu har jag hittat en sminkning som funkar och är ni sugna på att få reda på vilka produkter jag använder. Kan jag göra ett inlägg längre fram. Men nu år jag sugen på din åsikt.

Vad tycker du om min Sally cosplay?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här veckan gästar Rapparen Rhino. Killen är bara femton år och har redan funnit sin passion. Jag beundrar honom så sjukt mycket och det var var väldigt intressant att få lära känna honom lite bättre

Likes

Comments

De här skyltarna har jag jobbat med nu i helgen. Tanken är att de ska användas under gömda glömda gårdar. Vet inte om jag gillar min handstil men det är det bästa jag kunde få ihop. Vad tycker du?

Likes

Comments

Okej så igår fick jag en tanke. Jag tror verkligen att jag hade varit snygg i en ögonbryns piercing. Så sagt och gjort. Jag åkte hem till min privata piercare och lät henne köra en nål genom mitt ögonbryn.

Hiss eller diss?

Likes

Comments

Så jag har äntligen tagit tag i saker och börjat med ljusteknik igen. Då det är någonting som jag älskar. Det var ju faktiskt så att jag spetsade ljusteknik på gymnasiet men jag avslutade ju aldrig min utbildning.
Men tack vare Dalabergs fritidsgård. (haha, ja jag är 21 år gammal och hänger på en fritidsgård) Så har jag fått chansen att gå med i en ljusteknik grupp. Äntligen är jag tillbaka baka ljusbordet.

Ibland tar men omvägar men ge aldrig upp på dina drömmar

Likes

Comments

Trotts feber och förkylning gick jag ner till studion för att spelade in vårt första oktober avsnitt. Tanken är att fylla hela oktober månad med saker som kan kopplas till halloween.
Idag hade vi besök om en herre som har samlat på sig spökhistorier i över fyrtio år. Han gav oss en spännande blandning av både historier som ger en kalla kårar och en del som fick oss i studion att skratta.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen smink från Jeffree Star. Så när @blubbandzombie nämnde att hon har en giveaway på sin blogg var jag bara tvungen att delta. Jag brukar sällan vinna saker men man vet ju aldrig.
Vindar kan vända och jag skulle inte direkt säga nej till två nya läppstift och en snygg highlighter. Vill du också delta i blubbs giveaway så borde du kolla in hennes blogg.

Likes

Comments

I somras jobbade jag som funktionär på imagine sweden. Imagine är en musiktävling för unga artister och det var där som jag träffade två unga tjejer som sjöng fantastisk och jag drömde om att få boka dem till mitt eget event.

I oktober är det de årliga eventet som heter gömda glömda gårdar. Och som vanligt kommer no limits att vara på plats. No limits har fått en egen bakgård och den här gången har jag varit med och planerat tillsammans med några riktigt schyssta ungdomar. Det speciella med just gömda glömda gårdar är att det kommer många trubadurer. Oftast är det manliga trubadurer vilket är lite konstigt. För det finns ju sjukt många bra brudar som sjunger och spelar gitarr. Så jag tänkte att har vi ändå en bakgård så kan vi ju boka två kvinnliga trubadurer, right?

Så jag bokade Angelina pavanelli och Charlie Smith till gömda glömda gårdar.

Foto: Stefan Lindgren

Likes

Comments