Header
View tracker

Jag håller på att skapa min egna fantasy värld. Vilket är helt underbart. Det stimulera verkligen fantasi och jag får chansen att skapa underbara karaktärer.
Idag gjorde jag ett försök till att måla en världskarta. Länge leve photoshop tutorials. För utan dem hade det blivit kaos.

Likes

Comments

När du inte mår så bra är det viktigt att sänka ribban. Du orkar inte göra samma saker som du gjorde förr och det är helt okej. Det viktiga är att du bekräftar dig själv och alla de där små sakerna som du faktiskt lyckas med.
Och idag kom jag ur sängen. Trotts att jag egentligen hade velat ligga kvar och tillslut somnat om. Därför tänker jag vara stolt och lyxa till det med ett stort glas fyllt med Apelsin Juice.

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag vid fyra tiden. Vilket är helt sjukt. Vem vaknar ens då? Well, tydligen så gör jag det! Öhm, idag är det lördag och jag tänkte passa på att storstäda min lägenhet.
Min lilla mamma kommer också på besök. Så jag tänker faktiskt överaska henne med lite matlagning. Som kommer få hennes smaklökar att sjunga. Om hon nu har några kvar. För jag kommer nämligen bjuda på min berömda skinksås. Och ja! Den är legendarisk.

Likes

Comments

Efter som tavlan nästan är klar så tänker jag fira med pizza! Och inte vilken pizza som helst. Nej, jag ska göra min egen. Med kyckling och curry. Vilket är en av mina stora favoriter.
Och nu när jag ska försöka gå ner i vikt så vill jag fortfarande njuta av mat. Det behövs bara lite mer jobb.

Likes

Comments

Jag älskar hur min blogg börjar svämma över med osminkade morgon bilder på mig. Oftast är jag så trött att jag knappt ser skärmen framför mig och det är helt okej.
Idag är det fredag vilket innebär att jag, mitt boende stöd och en annan vård tagare ska ner till badhuset. För vi ska försöka leva ett sundare liv och då behöver jag bygga upp mina muskler.
Egentligen mår jag inte alls bra och vill bara somna om. För jag är helt utmattad efter alla tårar som föll igår. Det var länge sedan som jag grät så mycket men det är lite skönt också. Att bara få ur sig alla känslor är väldigt tillfredsställande.

Likes

Comments

View tracker

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna men jag vill ändå ta mig tid att måla. Trotts att jag är mentalt trött och bara vill sova. Så vill jag komma igång med min pizza tavla.
Det ska bli en inflyttnings present till min lillebror. Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha för text. Har ni något förslag?

Likes

Comments

God morgon på er. Idag är det torsdag vilket innebär en heldag på sjukhuset. Fylld med terapi i olika former. Först blir det gruppterapi nu på morgonen. Efter det så ska jag träffa min ADHD sköterska och slutligen blir det ett one on one möte med min psykolog.
Snacka om att det kommer ta på psyket och jag lär nog somna som en sten när jag kommer hem vid fyra tiden. Men då är det som de ska vara. För det är inte lätt att bota psykisk ohälsa.

Likes

Comments

Jag kände att det var dags att måla om mina naglar. Trotts att de är små så kan jag ju inte gå runt med slitna naglar.

Likes

Comments

Vissa dagar känns tyngre än andra dagar och idag är en sådan dag. Det kändes helt omöjligt men här sitter jag vid frukostbordet och försöker peppa mig själv med frukost. Det går sådär men jag tänker kompromissa med mig själv.
Jag har nämligen gett mig själv tillåtelse att spendera dagen osminkad och iklädd mjukisbyxor. Vilket är egentligen ett mode brott men jag vill verkligen ner till No Limits så jag kan fortsätta med planeringen. Och dåliga dagar kräver mysiga kläder!

Likes

Comments

Idag har jag träffat underbara människor och planerat min framtid. Fast det är ingenting i jämförelse med min lillebror som flyttade hemifrån. Och efter som att jag är världens bästa syrra köpte jag ett kilo nutella och hjälpte till att skruva ihop ikea möbler.
Så här har ni ett gäng bilder från min lillebrors lägenhet. Snacka om en schyst första lägenhet och det bästa av allt är att vår kusin robin bor i lägenheten under. Vilket innebär att han aldrig behöver vara ensam och jag finns ju i närheten. Jag hoppas verkligen att han kommer trivas här i stan.

Likes

Comments