Header

Contains affiliate links

Jag bestämde mig för att skämma bort mig själv lite. För jag ligger verkligen i med min träning och med min diet. Så jag förtjänar lite vardags lyx.

Det här inlägget innehåller metalänkar.

Där jag tjänar ett antal ören per klick och eventuella köp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu påbörjar jag den sista veckan på ren kur och kommer successivt att börja äta riktig mat igen. Vilket är ett stort steg till en långvarig livsstil.

Likes

Comments

Idag ska den här snyggingen ska åka ner till Skövde för lite kvalitetstid med mina små kusiner. Snacka om ett perfekt avslut på en mysig helg.

Likes

Comments

Ni trodde kanske att jag hade slutat måla. Haha, nej då. Jag har bara varit upptagen med min största tavla hittills!
Den här tavla ska ställas ut på Bohusläns museum under earth hour. Och vad passar bättre in än en bröstkorg erövrad av moder Natur klädd i oljespill?

Likes

Comments

Idag har jag sytt mitt första par leggings och de passar mig perfek. De sitter faktiskt bättre på mig än dem som jag använde som mall. Tanken är att jag ska ha dem till min princess bubblegum cosplay.
Nu har jag bara min kofta kvar och sedan är jag klar med dräkten. Vilket innebär att jag är i fas inför framtida konvent. Sedan kan jag bara komplettera med fler söta outfits till mina karaktärer.

Likes

Comments

Som ni kanske märker så är jag sjukt taggad på att inleda en hälsosam livsstil. Fylld med grönsaker och andra nyttigheter. Så därför passade jag på att beställa hem den här boken från bokus bokrea.
I framtiden lär jag ha testa alla recept från boken och då kommer jag skriva ett längre inlägg om vad jag faktiskt tycker om den.

Det här inlägget innehåller metalänkar. Där jag tjänar ett antal ören per klick och eventuella köp

Likes

Comments

Nu har jag gått på Cambridge i fem veckor och är hela tio kilo lättare. Jag har bara tre veckor kvar och sedan ska jag äntligen börja äta riktig mat igen.
Men redan nu har jag fått mycket större självförtroende och jag har börjat använda kläder som faktiskt framhäver mina kurvor. Jag mår bara så himla bra och jag älskar att röra på mig!

Likes

Comments

Okej. Så det ser lite konstigt ut. Då jag har några korta naglar på min högerhand men jag kan verkligen inte jobba med långa naglar. Det gör mitt liv så mycket enklare och det är ganska unikt.

Likes

Comments

Jag är äntligen klar med kjolen till min lolita outfit. Den ska nu fyllas med spets och söta dekorationer men helst hade jag velat göra den till en klänning.
Men det är lite svårt nu när jag är mitt i en viktnedgång men vi får se. Jag har ju en del tyg kvar. Så jag kanske syr en överdel efter min bröstoperation.

Likes

Comments

Idag är en no makeup dag. Vilket är väldigt intressant. När jag jämför dagens selfie mot en sminkad selfie. Visst ser jag lite sliten ut men jag är minst lika fin utan smink som i smink.

Likes

Comments