Header

Äntligen kan jag träna igen. Äntligen kan jag ta långa promenader och börja simma igen. Efter en lång och smärtsam läkeperiod. Nu är det äntligen min tur att njuta av livet.
Efter min bröstoperation fick jag inte lyfta saker och jag fick heller inte svettas. Då svetten skulle öka infektionsrisken. Så konditionen som jag hade byggt upp inför operationen är nu helt borta. Så jag får börja om från början. Ställa mig på nollan och kämpa mig framåt. Jag vill verkligen få tillbaka mina muskler och min kondition.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag packade mor picknickväskan och vi tog bilen ner till Tjörn. För ett kulturellt äventyr som var helt magiskt. Vi besökte nordiska akvarellmuseet, Pilane gravfält och avslutade resan på bohusläns museum.
Pilane gravfält var nog den platsen som berörde mig mest. Kombinationen av historiska gravar och modern konst fick mig att reflektera över mänskligheten. Hur små och obetydliga vi faktiskt är men vi har en chans att skapa något stort. innan vårat liv tar slut.

Tack mamma och pappa för en mysig dag tillsammans.
Anna skapad av Jaume Plensa

Syrian horse av Mohannad Soleman

Sleeping feet av Sophie Ryder

Likes

Comments

Jag älskar iste. Det är min favorit dryck och jag hade lätt kunnat levt på det de var möjligt. Och nu i sommar hettan är det få saker som svalkar mer än en kall kopp iste. Därför tänkte jag dela mitt egna recept med er. Så ni också kan njuta av denna himmelska dryck.

Koka upp vattnet. Under tiden kan du passa på att skära tre citronskivor och lägga dem i en värmetålig bunke. Häll över varmvattnet och rör i sockret.Lägg i tepåsarna och låt dem dra i 2-3 minuter. Pressa det som är kvar utav citronen och låt blandningen kallna. Det kan ta upp till fyra timmar beroende på temperaturen.

ingredienser

  • 500 ml vatten
  • 3 msk socker
  • 2 te påsar (earl grey)
  • En halv citron

Likes

Comments

Pappa fick en sådan där super grill i femtioårs present från farbror och deras kusin. Och det bästa är att det följde med en wokpanna. Så ikväll passade pappa på att lära mig hur man wokar på grillen. Så nu är jag husets grillmästare!

Likes

Comments

Idag drog jag och mina barndomsvänner till Hjalmars. Där vi passade på att äta kvällsmat och njuta utav havsutsikten. Snacka om mys kväll.

Likes

Comments

Jag hatar att jag tänker på dig men jag tänker på dig konstant. Jag lät mig falla för dig och Jag började älskar dig. Jag älskade att du kunde höra på min röst att jag var glad. Jag älskade att du visste var det som gjorde mig ledsen. Och allra mest så älskar jag dig och Din underbara röst. Aldrig innan har någon så trasig och så fruktansvärt giftig fått mig att må så bra. Du missbrukare alla kemiska substanser både lagliga och olagliga. Och Jag, ja jag jag fastnade för dig. Som heroin. Som choklad. Precis så där var du för mig. Du var så jävla underbar. Det du och jag hade kände så unikt. Som om det var något nytt. En saga ingen tidigare läst. Och slutet borde vara de levde lyckliga i alla sina dagar. Fast det blev inte så. Du är inte längre kvar.Varför är du inte kvar? Varför är du inte här hos mig nu? Vad gjorde jag för fel? Eller är jag bara sådan. Jag kanske bara är den som alla lämnar. När inte ens en egen mamma vill ha en. Ah, varför skulle du stanna kvar? Jag önskar att det hade att ge dig räckte för dig. Jag önskar att jag var tillräckligt bra för dig. Att jag var lika beroendeframkallande som drogerna du brukat. Jag önskar att du såg mig och bara mig. Jag önskar att du slutade med allt för att det är jag gav dig var tillräckligt. Jag önskar att du släppte allt för att vara med mig. Men jag är idiot. Jag är en hopplös romantiker. En naiv drömmare.
Och jag är fortfarande kär i dig.

Likes

Comments

Jag tror inte att ni förstår hur länge jag har väntat på det här. Men äntligen är sista versen ute och jag kan njuta av riktigt skön musik från Logan Paul.

Likes

Comments

För ett tag sedan hittade jag en annons på facebook som fångade mitt intresse. Det var Justfab som säljer skor, accessoarer och kläder. Det som är speciellt är att du gör ett quiz och sedan sätter det ihop en lista med produkter som passar din stil.
Så why not? Jag gjorde testet och fick en lång lista av läckra skor. Jag har dock länge varit på jakt efter ett par skor med kilklack som får mina mjukisbyxor att se lite mer uppklätt ut. Det bästa med justfab är att de nästa alltid har rabatterbjudanden. Så jag fick skorna för 150kr inklusive frakt. Jag är lite nyfiken på kvaliteten och hur hållbara skorna är men mer om det i ett framtida inlägg.

Detta inlägget är sponsrat av justfab och innehåller artificiella länkar

Likes

Comments

Jag skulle bara ta pendeln till Piccadilly circus för att köpa lite smink på Urban decay och hamnade mitt i Londons Pride firande. Snacka om folkfest! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Likes

Comments

Idag ska vi besöka British summer time i Hyde park. Snacka om en festival dröm som går i uppfyllelse. Jag är så himla taggad och kommer dansa tills jag svimmar.

Likes

Comments