Header

Jo det är jag och några utav mina fina ungdomar som har varit med och planerat inför imagine sweden. Och ja jag är riktigt peppad! Längtar verkligen till onsdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var en speciell dag för mig och mitt hem. För första gången på ett år hade jag några vänner över på middag. Jag kände mig som en helt vanlig människa.
Visst tog det slut på mina krafter och jag var tvungen att ta en tupplur efter de gått. Men det kändes så skönt att göra något som vanliga människor gör.

Likes

Comments

Om en vecka går imagine sweden av stapeln här i Uddevalla och jag är en av dem som är med i arrangörsgruppen. Så jag är ganska stressad men jävligt peppad! Jag tror verkligen att det kommer bli en schysst festival med skön musik.

Så idag var jag och några ungdomar ute på stan och satte upp affischer. Samt delade ut flyers och pratade om imagine sweden. Vi har planerat inför imagine i nästan ett år nu och hoppas verkligen att det kommer bli.

För mer information kolla in imagines hemsida
http://imaginesweden.se/

Likes

Comments

En bra dag startas med en rejäl frukost (i sjukhussängen). Just nu kan jag inte fatta att jag har gått i två månader utan riktig mat. Men jag gjorde det för operationen och nu är den genomförd. Så från och med idag börjar mitt nya liv!

Likes

Comments

Det må vara flera veckor sedan jag var på picaCon men har haft fullt upp på jobbet. Så jag har inte hunnit redigera videon men nu tvingade jag mig att ta den tiden. Så ni får se alla mina fina saker.

Likes

Comments

Jag kan knapp tro att det är sant! Jag har gått ner hela tjugo kilo på sex veckor! Det är helt sjukt! Jag är stolt över mig själv som inte gav upp. Trotts att jag stötte på motgångar och ibland gick upp i vikt.
Under sex veckor har jag gått på Cambridge. Vissa veckor har det varit ren kur och under andra har jag fått äta lite vanlig mat. Det har varit sex långa veckor men det har de varit värt för nu på onsdag är det dags för min operation. Äntligen ska jag få göra en bröstreduktion vilket är någonting som jag har velat göra i åtta år. Och jag vill bara säga tack till alla fina som har hejat på mig under min viktnedgång.

Likes

Comments

Kan det vara så att jag har svårt att göra en dräkt i taget? Det må så vara men det skiter jag i. För jag tänker fullborda alla mina projekt. Varje dräkt innehåller ett gäng nya tekniker som jag kommer lära mig under processen.

Likes

Comments

Jag kan ha varit lite smått galen när bestämde mig för att ta på mig rollen som konferencier på en utav scenerna under imagine sweden. Jag är ännu mer galen som tänker sy en helt ny cosplay dräkt till den 24 maj!
Den 24 maj kommer imagine sweden gå av stapeln i Uddevalla och vi bjuder in till en fet folkfest. Fylld med skön musik, konst och cosplay! Bor ni i närheten borde ni verkligen dyka upp. Dels för att se mig göra bort mig på scen och dels för att njuta av all musik!

För mer information om imagine sweden klicka här

Likes

Comments