Header
View tracker

Fredagsmys, ensam omgiven av akvarellfärger är verkligen min typ av mys! Det var ett tag sedan som jag lekte runt med akvarell. Vad tycker ni om min dramatiska bild?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag kom jag äntligen iväg till badhuset. Vilket var helt underbart! Jag hade glömt hur underbart det är. Hur kunde jag glömma bort hur mycket jag älskar att bada? Jag vet inte men nu är jag tillbaka.
Jag tror verkligen att det här är något som jag kan göra fler gånger. Målet är att bygga upp mina muskler och kanske gå ner lite i vikt men det är oviktigt. För jag vill bara göra något som får mig att må bra. Min hälsa ligger i fokus. Siffrorna på vågen är inte viktiga.

Likes

Comments

View tracker

Klockan är 05:22 och jag ligger vaken. Om bara några få timmar måste jag kliva upp. För idag är det terapi torsdag. Om jag bara kunde fått sova i någon timme hade jag varit nöjd. Men jag kan verkligen inte slappna av.
Så jag försöker att trötta ut min kropp med thaiboxning. Jag övar sparkar och slag. Vem vet. Har jag tur kanske jag lyckas trötta ut mig själv.

Likes

Comments

Den sista tiden har jag inte orkat med verkligheten. Så jag har bara sovit. Dels beror det på alla de där känslorna som kom upp och i helgen. Då jag träffade killen som jag är kär i.
Han lovar en massa saker och sedan slutar han bara höra av sig. Vilket är tär på mitt psyke. Jag försöker verkligen fokusera på mig och vad som är bra för mig. Men skulle han höra av sig vet jag att jag aldrig skulle säga nej. För jag gillar verkligen honom.

Likes

Comments

Jag har inte kunnat sova. Så det blev att jag började skriva ner alla mina gamla texter i ett stort dokument. Vilket fick min inspiration att flöda. Så jag tog en gammal text och gjorde den till en monolog.
Här är resultatet. Jag vet att den inte faller in i mitt vanliga youtube format men jag ville testa något nytt. Så säg gärna vad ni tycker om videon.
Gillar ni den?

Likes

Comments

Hej, Mitt namn är Jessica men de flesta känner mig som jessy och jag driver bloggen jessygunnarsson.com här på nouw. Jag fick en förfrågan av MonsterGirl att göra ett gästinlägg på hennes blogg och självklart ställer jag upp! Jag är en väldigt positiv tjej med skönhet och allt vad det innebär som intresse. Just nu pluggar jag till undersköterska och jobbar som vikarie.
Vi har bestämt att jag ska ta och tipsa er lite om smink som är allergivänliga och innehåller oparfymerade ingredienser. Jag har då tagit fram lite olika produkter som man faktiskt kan köpa på apoteket! Skulle ha problem med nickel så finns det nickelfria ögonfransböjare att köpa på apoteket. Om du har någon form av utslag eller något problem med hyn så är mitt tips att testa de produkter som faktiskt finns på apoteket. Jag har själv har haft problem med tvålar och duschkrämer med parfym i. Jag fick eksem och utslag över hela kroppen. Så jag började använda parfymfria produkter och idag kan jag använda några av dem som förr gav mig utslag. Visst finns det fortfarande några som gör min hy röd och irriterad men jag har hittat produkter som funkar för mig och min hy. Man lär sig vilka som funkar och vilka som inte gör det.

Så det är iallafall mitt tips om man har problem irriterad hy eller får utslag från smink och andra produkter! Tack så mycket till MonsterGirl att jag fick vara här och blogga hos dig. Det var jätteroligt! Puss.

Likes

Comments

Igår var jag hjältinnan i min favoritbok. Jag var en av de där rock brudarna från 70-talet som hängde runt musikerna som skulle bli våra rocklegender. Jag var rolig, lycklig och alldeles för berusad för mitt eget bästa.
Vilket resulterade i dagens bakfylla. I morse vågade jag inte ens resa mig upp för jag var rädd att jag skulle spy. Men nu fram på eftermiddagen börjar det släppa. Och det tänker jag fira med pizza!

Likes

Comments

Det är sällan som någon skriver texter som kryper in under huden men det har Sandra Rosen lyckats med. Hon skrev ganska nyligen ett inlägg om sin hsp (highly sensitive person). Och därför ville jag göra henne till veckans läsare. Det är lite som en klapp på axeln eller en extra lång styrkekram.
Hon är så himla stark som vågar berätta om sin upplevelse. Sandra valde att dela en bit av sitt liv med oss. Vi som inte är något annat än ett gäng främlingar på internet men kanske kan vi finnas där för henne. Så som ni alltid gör för mig. Ge henne en del av alla de där fina orden som ger mig kraft.
Vill du bli veckans läsare?

Då behöver du bara vara aktiv här på bloggen.
Via att gilla inlägg och kommentera dem.
Så kanske du blir nästa veckas läsare!

Likes

Comments