Header

Idag träffade jag en underbar tjej på jobbet. Hon heter Ksenija och gör jätte vackra händer i lera / porslin. Det ska bli så kul att se henne utvecklas och ge henne möjligheten att få växa som konstnär.
Givetvis passade jag på att köpa en av hennes händer och lär nog köpa ännu fler i framtiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer lite mysiga bilder som jag tog när vi var iväg på PicaCon. Snacka om ett mysigt konvent och jag lär ju lött åka dit igen. För jag träffade massor av intressanta människor och blev jätte inspirerad av all kreativitet.

Fina Vandis gästade picaCon med massor av fina saker

Moa köpte en teckning av Emma c Örtlund // Här är en bild på Moas Cosplay

Likes

Comments

Idag vaknade jag klockan sex på ett hotellrum i Kristinehamn, ensam och så sjukt taggad på picaCon. Trotts min socialafobi gick jag ensam över till konventet. Få gånger har jag varit så nervös som jag var då.
Visst, fick jag panik och visst var ångesten på väg men jag flydde inte. Jag bara svalde ett piller och fortsatte med mitt liv. För min sociala fobi ska aldrig få stoppa mig igen. Att få cosplaya på ett konvent har varit en dröm i fem långa år. Det är inte längre en dröm utan en verklighet. Det gäller bara att hittar förhållanden som funkar för en.

Likes

Comments

Det är så himla viktigt att omge sig själv utav människor som får en att må bra. Speciellt när man inte mår bra och Angelica är en nära vän och en fantastisk kollega.
Som idag fick jag beskedet om att han som trycker broschyrer inte godkände min design. Trots att tre av mina chefer redan kollar på dem. Det var mer en smaksak från hans sida och efter återfallet igår var jag jätte känslig. Och jag kunde inte hantera bakslaget. Jag grävde ner mig i tankar så som "Det jag gör duger inte" och "Jag borde ge upp på allt". Men då kom Angelica in i mitt mörker och strukturerade upp det. Listade mina problem och kom med lösningar. Vilket var precis vad jag behöver.

Likes

Comments

Socker är mitt heroin. Socker gör mig lycklig och det är socker jag äter när jag mår dåligt. Tack vare dieten blev jag av med mitt sockerberoende. Eller ah, det var vad jag trodde.
Men jag är mänsklig. Så det krävdes bara rätt förhållanden för att få mitt psyke på fall. Så som 1 1/2 timmes sömn och en massa stress. Plus att något inte alls blev som det var sagt. Och plötsligt var jag där igen. I kiosken på Tureborg och köpte socker.

Likes

Comments

Nu går jag in för slutspurten på min diet. Datumet för operationen är satt och jag har tre veckor på mig att gå ner fyra kilo. Jag har fjärilar i magen eller så är det bara yrsel på grund av min strikta diet.

Likes

Comments

Nu har vi bokat biljetter och hotell. Så jag kan officiellt säga att jag kommer besöka PicaCon. Där jag kommer visa upp min Princess bubblegum dräkt men jag kommer inte vara med och tävla.
Tanken är att jag ska träffa abf-arna uppe i Kristinehamn och prata cosplay med dem. Samt dela ut broschyrer tillsammans med några av ungdomarna från min studiecirkel. Snacka om myshelg!

Likes

Comments