Header

Människan har i alla år sökt svaren till dem stora frågorna. Vi finner trygghet i religion. Tanken att det finn någonting som är större än oss själva gör oss trygga.Vi finner svaren i vetenskapen. Fakta får oss att förstå.


Så därför är det inte konstigt att jag letar efter svaren till mina frågor. Jag har i hela mitt liv letat efter mig själv. Jag har gått i kyrkan, läst själv hjälp böcker och pysslat med wicca. Vissa stunder har jag funnit ett temporärt lugn men det har alltid ersätts av en ny kris. Egentligen är ju det här bara en av en hel drös kriser som jag regelbundet drabbas av. Skillnaden är att jag gjorde något radikalt. Jag plockade ur mina piercingar och bad min kompis raka av mig håret. Det här är början på en ny era. Jag ska nu sluta leta för att äntligen hitta mig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det känns som om jag inte längre är lika deprimerad. Som om jag faktiskt börjat få bukt på mitt liv och börjat prioritera saker som får mig att må bra. Vilket är skit nice men varför känns det fel. Tanken på att dem ska komma på att jag inte kan någonting gör mig illamående.
Det jag beskriver kallas för Imposter Syndrom. Trotts att jag gör bra ifrån mig så duger det inte. Jag upplever att jag inte kan någonting. Varför ska jag få den här chansen när så många andra är hundra gånger bättre än vad jag är. Det är ju bara en tidsfråga innan människorna i min omgivning inser att jag är fejk.
Eller inte. Jag har ju kommit så här långt? Det måste ju innebära att jag inte är helt fejk. Jag måste ju kunna någonting. Kan det vara en talang att hitta människor som är bättre på saker och ting än vad jag är?

Likes

Comments

Jag jobbar just nu aktivt med att ta nördkulturen till Uddevalla. Jag håller på att planera ett lan, mini konvent och en cosplay tävling med några utav mina favorit människor från staden. Kanske är just du sugen på att gå på något utav dessa evenemang . Så här kommer en liten event lista.

Vad är cosplay?
Är föst ut och går av stapeln den tjugonde februari klockan tolv på Bohusläns museum. Tanken är att fyrbodals cosplay förening ska få göra sin debut inför allmänheten och jag tror att det kommer bli fantastiskt. Det kommer bli en mysig dag fylld med cosplay och information om vad cosplay är för något.
Cosplay häng
Cosplay häng är ett nytt koncept som jag håller på att planera. Tanken är att man träffas en gång i månaden på olika platser . I julas var vi i Vänersborg och i slutet av januari tänkte vi att besöka Trollhättan. Brädspels föreningen TVSK kommer också att följa med så det blir en massa spel och avslappnat häng.
Uddelanet
Under påsklovet så kommer uddelanet att gå av stapeln och det är uddevallas största lan. Här blir det en massa turneringar och en cosplay tävling kommer också att gå av stapeln under lanet.

Är du sugen på att vara funktionär eller att samarbeta med mig på något annat sett så tveka inte att höra av dig. För allting blir roligare om vi gör det tillsammans.

Likes

Comments

Hur många gånger har jag inte känt mig misslyckad, hopplös och ledsen för att jag inte orkade gå klart gymnasiet? Hur ofta har jag inte känt att jag inte har tillräckligt med kompetens för att klara av uppdragen som jag drar på mig. Så nu tänker jag göra någonting åt det!
Det är ganska svårt att ta den där depressiva bollen och göra någonting konstruktivt av det. Oftast fastnar jag i en destruktiv spiral som bara leder till mer självhat. Fast ibland lyckas jag . Ibland blir jag riktigt arg på mig själv. Jag kan ju inte bara ligga här och slösa tid. Jag har fortfarande hela livet framför mig. Jag må vara singel och socialt efterbliven men det är ingen ursäkt. Så jag tog mig ur sängen och träffade en syokonsulent. Kan ni tänka er?! Jag, Olivia Kristiansson gjorde någonting produktivt trotts att jag är deprimerad! Och det känns as bra. Nu har jag ett mål och det är att skaffa mig en gymnasieexamen.

Likes

Comments

Okej, så jag kan ha gjort ett ganska impulsivt köp. Jag kan ha lagt nästan tusen kronor på datorspel. Det är ju ändå julrea och jag har velat ha de här spelen sedan dem kom ut men inte haft råd.
Så jag passade på att köpa dem nu under origins julrea. Så nu har jag någonting att göra nu när jag blir arbetslös.  Om ni undrar vart jag är så kommer jag lägga ner några hundra timmar i varje spel.

Likes

Comments

Från och med nyår kommer jag inleda mitt liv som arbetslös. Inte för att fem timmar i veckan är mycket att hänga i granen men det är en schyst grej för självförtroendet. Livet känns inte lika hopplöst när man lyckas göra något som faktiskt drar in pengar.
Tanken är att jag från och med januari nästa år kommer att frilansa för olika föreningar som jag startat upp nu under året. Så vill man starta upp en cosplay cirkel eller prova på att podda lite. Ja, då är det mig man ska prata med.

Jag är så sjukt rädd att gå in i någonting nytt. Speciellt någonting som jag inte vet hur det kommer bli rent jobbmässigt. Jag kanske inte får några fler uppdrag.

Likes

Comments

Under all stress och all press är det lätt att man glömmer bort sig själv. Vad vill jag egentligen? Jag har liksom tappat bort mina mål bland alla de där roliga sakerna som jag har fått göra. Så jag tänkte inleda ett sökande efter mina drömmar.
Innan året är slut ska jag göra en lists med mål inför 2018. Allt ifrån långsiktiga drömmar till realistiska delmål. Nästa år ska jag investera tid, energi och pengar i mig själv. Det innebär ju också att jag kommer behöva lita på andra och släppa på kontrollen inom vissa områden. Bara tanken ger mig gåshud men ibland måste man falla för att få tillbaka kontrollen.

Likes

Comments

Idag kom jag knappt upp ur sängen. Jag är nog ganska trött efter gårdagens resa till Jönköping. Så jag lät mig själv ta ledigt och somnade om. Det är ganska viktigt att jag börjar ta min psykiska hälsa på allvar.

Likes

Comments

Idag stötte jag nog på alla fel som existerar inom tågtrafiken. En resa som egentligen skulle ta mig tre timmar tog sju. Fast det är helt okej. Jag kom ju fram till Jönköping och fick träffa min nya mentor.
Äntligen träffade jag någon som fattade mig och det jag höll på med. Jag behövde inte förklara för honom vad jag jobbade med. Han visste redan vad det var jag höll på med. Istället för att ställa en massa frågor kom han med förslag, nya idéer och gav mig kontaktuppgifter till en väldigt intressant kille.
Den här träffen gav mig ny energi och verktyg till att fortsätta framåt.

Likes

Comments

Efter en massa stress och depressiva episoder bestämde jag mig för att åka ner till Jönköping. Där kommer jag nämligen träffa en kille som jobbar med nästan samma saker som jag gör. Så vi ska byta lite idéer kanske komma på framtida projekt och jag får ett efter längtat miljöombyte.
Idag jobbar jag fem timmar i veckan på abf i Uddevalla. Jag har svårt att skilja på när jag jobbar och inte för jag tror ingen riktigt vet vad jag jobbar med. Om jag får gissa så är det cosplay, poddradio och lan.

Likes

Comments