Header

I måndags passade jag och Caisa Borg på att vandra runt Uddevalla. För att knäppa lite nya bilder. Vi ville fånga höstkänslan innan vintern kommer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag åka upp till Bengtsfors och prata podcast. Det är ganska sjukt att min hobby räknas som arbetserfarenhet. Så jag får alltså betalt för att prata om poddhäng!
Tanken är att jag ska inspirera ungdomar till att starta upp sin egen podcast. Jag ska vara en inspirationskälla och mentor. Vilket låter sjukt läskigt. Jag vet ju knappt själv vad jag håller på med. Så det här ska bli jätte intressant! Önska mig lycka till.

Likes

Comments

Om jag fortsätter på samma spår som jag är på just nu kommer jag att gå in i väggen. Stressen över att presentera höga siffror, arrangera event och skapa dekorationer får mig att långsamt gå sönder. Varje kväll påminns jag om hur svagt mitt psyke är men jag vågar inte säga något.
Det verkar som om jag är en fungerande människa. Det verkar som om jag har kontroll på mitt liv men egentligen är jag på flykt. Jag flyr ensamheten och mina problem. Jag tar på mig en massa ideella uppdrag och axlar allt ansvar själv. Försäkringskassan vill ha ut mig i arbete, socialkontoret vill ta bort mitt boendestöd och min psykolog kommer att avsluta vår kontakt.
Jag har verkligen tappat all kontroll över mitt liv och faller handlöst ner i mörkret.

Likes

Comments

Angelina kom förbi uddevalla och sjöng på gömda glömda gårdar. Självklart passade vi på att spela in ett poddhäng avsnitt. Här är resultatet av lite skönt häng med en go brud.

Likes

Comments

Den här helgen har sverok bjudit ner mig på ett lan i Halmstad. Själva inte är bara för icke män och det ska bli så intressant att få sätta mig ner med arrangörerna. Varför behöver de arrangera ett lan för icke män?
Just nu sitter jag dock på en mysig restaurang på Göteborgs tåg central och njuter av livet. Lite lugnet innan stormen kan man väl säga.

Likes

Comments

Här kommer bilderna som John tog på mig under gårdagens improviserade photoshot. Jag blev riktigt nöjd. Trotts att jag var osminkad och iklädd myskläder lyckades hon ta några riktigt snygga bilder.

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen till fritidsgården för att lära mig mer om ljudteknik. Synd bara att gården var stäng och de hade glömt att säga till mig. Istället blev det ölkväll med min gode vän John wesker som också är fotograf.
Jag tror att det här kan vara början på många schysta samarbeten. Kvällen resulterade i en spontan plåtning. Då jag kommenterade ljuset i hennes lägenhet. Fick John en känsla och plockade fram kameran. Jag blev hennes modell och har ni tur dyker bilderna upp här på bloggen.

Likes

Comments

Idag fick jag en jätte intressant fråga. Från en av dem som jobbar här på ABF. Hon undrade nämligen om jag var intresserad av att jobba med cosplay i Trollhättan. Well Hell to the YES!
Givetvis sa jag ja till hennes förslag och nu håller jag på att planera moment som är enkla men inte för barnsliga. Vi ska faktiskt göra snygga dräkter och visa upp dem.

Likes

Comments

Idag reser jag ner till Malmö. För i morgon ska jag på utbildning i Helsingborg. Tanken är att jag ska bo hos min moster i helgen vilket kommer bli så mysigt. Sacka om drömhelg.
Jag tror verkligen att miljöombytet kommer göra mig gott. Att byta ut min stressiga vardag mot lugnet hos min moster är typ medicin för själen.

Likes

Comments

Hej, jag heter Olivia Kristiansson och jag har varit deprimerad i lite mer än en månad. Den här gången är det inte bara några dagar utan en längre period. Så jag pratar alltså om den psykiska sjukdomen depression. Vilket är någonting som jag egentligen försöker dölja.
Jag vill inte att någon ska se att jag har tappat livslusten. Jag vill inte att någon ska lägga märke till att jag inte längre ser min framtid. För jag har inte hittat svaret på frågan. "Varför är jag deprimerad?" Om jag ska vara riktigt ärlig. Så vet jag inte. Jag är helt enkelt bar trött på livet och jag har svårt att kliva ur sängen på morgonen.

Likes

Comments