Header

God morgon på er. Igår hade jag lyckats stänga av ljudet på min mobil. Så jag vaknade inte när mitt alarm gick av men som tur är så har jag min boende stödjare. Som knackade på rutan.
Utan henne hade jag inte kommit upp idag. Och idag är det ju terapi torsdag.

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att spontant dra ner på stan och se om sett fanns någon drop in tid. And yes, jag är spontan så det blev en väldigt kort lugg som framhäver min lilla panna.
Och tjejen som klippte mig är min nya bästa vän! Haha, är ni i Uddevalla och vill klippa er så borde ni ta vägen om salongen som ligger där knalles ligger. För det finns trevligt folk och schysta priser.

Likes

Comments

Jag drog ner till no limits och började städa. Så nu är det ordning och reda men jag är rädd att jag tog ut mig för mycket. Så jag inte längre orkar ta mig hem.
Vem vet. Jag kanske svimmar någon stans på vägen. Det är kanske är en 30 , 70 chans men man vet ju aldrig. Speciellt nu när jag inte har ätit sedan klockan elva i morse.

Likes

Comments

Idag vaknade jag åtta på morgonen. För jag var helt säker på att det var torsdag och att jag skulle iväg till sjukhuset men det är ju onsdag.
Så istället ska jag och boendestöd ta oss ner till Willys för att handla. Jag får dock inte äta någon mat. Så snacka om tortyr. Bara tanken på att stå mitt i en mataffär gör mig hungrig.

Likes

Comments

Jag har saknat det där med att spela andra spel där man blir liksom ett gäng. Så jag kommer att försöka ta mig in på moba scenen igen. Planen är att skaffa en hel hög av sköna lagkamrater och utvecklas som spelare.
Spelar ni HOTS så hör av er. För jag lär nog börja där och sedan gå över till leauge of legends. Jag är också riktigt sugen på det nya spelet for honor.

Likes

Comments

Först kom beautyblender, sedan dök silikonsvampen upp och jag har testat båda två. Den senare är enligt mig så mycket bättre. Och här är två anledningar till varför just silikonsvamp är bättre.

Jag är inte direkt på god fot med baciller och bara tanken på alla dem där partiklarna som fastnar i sminkborstar och svampar gör mig illamående. Därför är silikonsvampen ett mer hygieniskt val.
En annan sak som jag bara måste nämna är att svampen inte tar upp något av produkten som du försöker applicera. Vilket gör att det krävs lika mycket som innan. Tidigare använde jag upp till fem pump fondation och idag använder jag bara ett pump. Det tar dock lite tid innan man lär sig använda svampen för det ligger lite teknik. bakom.

Likes

Comments

Det här är kanske lite konstigt men Tenacious D gjorde min dåliga dag så mycket bättre. Så länge jag spelar "Fuck her Gently" känns allt lite lättare. Why? I don't know men idag kommer låten gå på repeat tills jag kan texten utan till.

Likes

Comments

Anledningen till att jag har blivit mycket mer aktiv här på bloggen är min nya mobil. Det är en Iphone 6 plus som min pappa gav till mig. Det är nu jätte lätt för mig att föra över bilder från kameran till mobilen. Vilket gör att jag kan skriva inlägg på bussen eller halvvägs ut genom dörren.
Och efter som jag tycker om min mobil så himla mycket. Bestämde jag mig för att köpa ett lite dyra skal. Istället för att köpa något billigt från ebay.

Det här inlägget innehåller metalänkar.
Där jag tjänar ett antal ören per klick och eventuella köp

I vanliga fall kostar skalen 599kr men just nu hittar du dem på rean för 419kr

Likes

Comments

Ända sedan klockan nio i morse har jag kämpat med mig själv. Jag mår egentligen inte alls bra men jag har bestämt mig. Jag ska powerwalka ner till Willys och hämta ut ett paket som väntar på mig.
Om jag ska orka det så får jag bara ignorera att jag ser riktigt sliten ut. Jag lär hoppa sminket och mitt hår ser ut som det gör. Får se om jag kan få tag i en klipp-tid i nästa väcka men nu kan jag bara fokusera på en sak och det är det där paketet på Willys.

Likes

Comments