Header

God morgon på er. Idag har jag alldeles nyss avslutat ännu en av mina monster flickor. Det var länge sedan som jag jobbade med tusch och jag är lite sugen på att utmana mig själv.
Jag tänker måla minst en teckning om dagen. Dels för att få en känsla för tusch igen och dels för att få ihop nytt material till min utställning som kommer ske i november.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag hunnit göra mer saker än vad jag brukar göra på en vecka. Jag har dock inte sovit än så jag vet inte om det räknas som en ny dag men jag har i alla fall varit jätte effektiv. Det kan nog ha en koppling med att jag har slut på ADHD tabletter men det är ju dumt att spekulera i onödan.
Redan vid klockan sju var jag uppe och sprang för jag hade bokat tvätt tid. Vilket är helt nytt för mig. Då min mamma har tagit hand om min tvätt sedan två år tillbaka. Då jag var så dålig att det slutade med ambulans till Näl. Så det här är ett stort steg för mig och min utveckling. Inte nog med att jag tvättade jag gjorde det också helt själv utan boendestöd som först tittade in vid åtta trettio. Som tyckte att vi skulle ta en promenad i det fina höstvädret undertiden kläderna torkade. Jag måste bara säga att jag älskar hösten! Efter promenaden hann vi med att vika tvätten, ta hand om disken och plocka undan i lägenheten.

Och ja det är mycket möjligt att allt bara berodde på en ADHD kick men jag hoppas att det var något annat. Ett tecken på att jag börjar bli bättre. Att jag faktiskt kan börja ta hand om mig själv.

Likes

Comments

Den här veckans läsare blev nordengrim som är en underbar människa. Hon peppar en under jobbiga stunder och försöker alltid se det positiva i alla situationer.

Vill du bli veckans läsare?

Då behöver du bara vara aktiv här på bloggen.
Via att gilla inlägg och kommentera dem.
Så kanske du blir nästa veckas läsare!

Likes

Comments

Jag hittade min läckra ryggsäck hos Zalando och nu är den på rea. Så vill ni ha en läcker ryggsäck till en schyst pris. Så ska ni kolla in zalandos rea.

Det här inlägget innehåller metalänkar. Där jag tjänar ett antal ören per klick och eventuella köp

Likes

Comments

Jag vill bara tacka mina fina vänner för en underbar kväll på Yomo. Där vi drack gott och åt gott. Vi hade jätte trevligt och jag hoppas verkligen att det här blir bara en av flera kvällar.
Det är sådana stunder som ger mig kraft. Kraften till att orka kämpa på. Fortsätta framåt trotts att det känns omöjligt. Allt stöd som jag får från mina vänner och mina läsare gör resan värt det. Utan ert stöd hade jag inte orkat.

Likes

Comments

Det som ni tittar på just nu är ett väldigt trött monster som dricker sin första kopp te för dagen. Jag var helt slut från gårdagens alla möten och behövde få sova ut och det var precis det jag gjorde.
Om bara en timme ska jag och mina fina vänner gå ner på stan för att testa ett nytt ställe som heter YOMO. Jag är jätte nyfiken på deras meny och vi kommer säkert få det jätte mysigt.

Likes

Comments

Äntligen har jag fått målat färdigt mina små pumpor och lagt ett lager lack på dem. Och det blev så himla fina!
I år blir det första året som jag bor själv och har lite pengar över till halloween dekorationer. Vilket betyder så himla mycket för mig. Då jag älskar halloween och vill att det ska synas att nu är det oktober.

Likes

Comments

Jag är fortfarande inte helt bekväm med att skulptera gelen men jag bli bättre och bättre för varje gång. Och det jag inte lyckas med döljer jag bakom mina skulpterings skills.

Vad tycker ni om mina nya naglar?

Likes

Comments

Idag kommer bli en riktigt lång dag. Då jag kommer träffa fem olika psykologer under loppet av tre sessioner. För jag har Gruppterapi på morgonen. Vid halv två ska jag träffa min psykolog och vid två blir det familjeterapi.
Så jag hade verkligen behövt lite motivation från er. Skriv något possessivt om mig i kommentarsfältet. För det får mig verkligen att bli tusen gånger starkare.

Likes

Comments