Header

Jeg startede som model tilbage i 2012, da jeg deltog i Elite Model Look (læs mere om det her). Efter finalen fik jeg en modelkontrakt med Elite Copenhagen og så var det sket; jeg var en model.

Sommeren '13 skiftede jeg til UNIQUE MODELS, da Elite og jeg havde forskellige fokuspunkter, samt at jeg kom tilbage fra efterskole og alt i alt bare havde brug for en frisk start. Så jeg har været hos UNIQUE lige siden.

Da jeg startede hele det eventyr, ville jeg have elsket at have haft en lille insider guide til hele den her indviklede branche - et sted at finde svar, når man er bange for spørge ens bureau eller når ens forældre ikke havde noget svar. Et sted at finde andre personer i samme position som en selv eller en der i hvert fald har været igennem det samme.

Branchen har gode og dårlige sider; nogle fordomme er sande, andre er så forkerte som de overhovedet kunne være. Jeg har været igennem en enorm personlig udvikling de sidste par år, hvilket de kommer igennem i og med at alle starter meget unge.
Nøglen er (så kliché som det end lyder) at gå med din mavefornemmelse; hvis noget ikke føles rigtigt, så er dét det som regel heller ikke.

Jeg håber at den her blog bliver et sted hvor man kan finde og give svar. Eller i det mindste bare bliver god læsning.

Likes

Comments