I helgen firade min födelsedag med familjen! Det var riktigt trevligt och mysigt! Vi grillade och åt tårta som jag och Erik gjort! Jag fick många fina presenter! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är Safira iväg på betäckning och min dröm om ett föl efter henne kommer förhoppningsvis bli verklighet nästa sommar! 
I övrigt så är det fullt upp som vanligt här! Jag och syrran har rensat alls skåp och lådor i köket och vardagsrummet samt rensat min garderob och det behövdes verkligen men det tog hela dagen och på onsdagen var vi i Ullared och fyndade lite!
Jag köpte massor med kontorsmaterial så nu ska det bli ordning här hemma!

Likes

Comments

Jag har äntligen bestämt mig för att betäcka mitt underbara friesersto i sommar så jag får en fin avkomma från henne att jobba vidare på! Jag har hittat en vacker hingst som jag lägger ut en bild på här nere!
Det ska bli så roligt! 

Likes

Comments

Hej på er!

Tiden springer verkligen iväg, jag har varit hemma i Sverige i 8 dagar redan och det har varit fullt upp varje dag! Jag har verkligen betat av massor sedan jag kom hem! Det känns riktigt bra men jag är väldigt trött och har inte riktigt hunnit vila upp mig!
Jag har varit hos veterinären med mina kattungar på 12 veckors vaccinering och chipp och veterinär besiktning det gick väldigt bra som vanligt och de fick mycket beröm för sitt goda uppförande 😂😛
jag har även fixat mina naglar och firat att min syster har fått sommarlov,  varit på gyn och haft möte med studievägledaren i växjö och planerat upp mina socionom studier till hösten vilket känns kanon!
Nu jobbar jag två nätter till denna veckan och sedan är jag ledig några dagar och då har jag fullt upp med rensning och städning där hemma! påbörjade lite idag men det är mycket kvar! jag har även köpt 30 stycken blommor som jag har planterat på gården men har nog ca 20 till att fixa med! Så det är full rulle här fortfarande!
Kram på er! ❤

Likes

Comments

Hej!

Jag är fortfarande dålig på att uppdatera men det har varit en stressad tid! Vi kom hem hem tidigt på torsdag morgon från vår resa med jobbet och jag sov och packade upp samt tvättade och städade hela torsdagen och min älskade sambo hade köpt oxfilé som vi grillade på eftermiddagen, han är så underbar och vet precis vad jag behöver när jag kommer hem till Sverige igen!
Helgen var fullbokad med skola och examensdag på söndagen så jag är näst intill klar med min assistent utbildning men har två intervjuer att fixa under sommaren!
Inatt har jag arbetat och idag blir det vila och fixa i trädgården och gå med röjsåg vid stallet! ha det så gott!

Likes

Comments

Hejsan!

Det är verkligen fullt upp i mitt liv just nu och mest oro för min älskade Hund Loke som fortfarande ligger på djursjukhuset i Jönköping.  Idag har de tagit benmärgsprov och om han mår bra så får vi hämta honom på lite permission i eftermiddag, jag längtar så otroligt mycket tills jag får krama om honom igen, han är mitt allt!  💙💜❤

Jag jobbar natt just nu och har haft fullt upp under gårdagen med massa plugg, kattförsäljning, städ och pappersjobb.
Idag ska vi till min  mor och äta frukost och fira mors dag i förväg då jag är på Grann Canaria den söndagen!
Sen åker två kattungar under dagen och sedan arbeta en natt till!

Likes

Comments

Min vecka har varit helt galet sjuk!
Vår söta hund Nanook blev sjuk i lördags och har varit inlagd på djursjukhuset i Jönköping från lördag till onsdag vi vet inte vad som var fel men han var riktigt dålig, slö och trött och blod i avtalet och kräktes konstans men han blev pigg på onsdagen och fick komma hem och nu mår han bra igen som tur är!
men min hund Loke fick diarré och kränkningar i början av veckan och fick åka in till djursjukhuset på en akuttid på onsdagen när vi skulle hämta Nanook och han var helt plötsligt dödssjuk 😭😭 han hade akut blodbrist men de hittade ingen orsak, de tog massvis med tester och ultraljud. jag var helt förstörd och bara grät konstant. Han fick akut dropp, antibiotika och blodtransfusion plus extra blodplasma. idag ringde veterinär och Loke var mycket piggare men de hade inte hittar problemet så imorgon ska de ta nya blodprov och benmärgsprov och han får stanna på djursjukhuset ett tag till. Mitt hjärta blöder och det är så hemskt när djuren är sjuka. jag hoppas  verkligen att allt går bra! mina djur betyder allt för mig! ❤❤❤

Just nu sitter jag med massa plugg som måste bli klart denna veckan men det är svårt att koncentrera sig när djuren är sjuka!
innan Loke blev riktigt dålig var jag hos min älskade frisör och fixade till håret och gjorde fransarna och fixade sommarsnygga fötter inför min Jobbresa till Gran canaria på tisdag! 💙 Hoppas verkligen att allt löser sig tills dess!
kram på er! ❤😚

Likes

Comments

Känner mig lite seg och trött efter ett jobbpass på 12 timmar vaken natt !
Nu har jag precis städat och tagit hand om djuren så det blir soffan en stund innan jag måste ta tag i en massa plugg och dagen ska avslutas med pizzamys med syrran ❤💙🍕🍦

Likes

Comments