Header
  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

PERSONAL

Mit navn er Monique, jeg er 19 år gammel. Jeg kommer fra Hundige, hvor jeg også lige for tiden bor nu, hjemme hos min far og papmor. Jeg har lige afsluttet min gymnasielle uddannelse, på Lyngby Handelsegymnasium her i juni 2017.

Den 15. juli 2017, rejste jeg til Lissabon, i Portugal for at arbejde som sælger. Det var for en kort stund, og jeg rejser nu hjem igen til Danmark, den 27 september. Der ville komme et andet blogindlæg om den rejse ;)

Det betyder altså at jeg nu skal hjem og nyde mit sabbatår, og derfor nok får lidt ekstra tid til selvforkælelse. Derfor valgte jeg at oprette denne blog, også fordi jeg længe har gået med tanken om, at ville starte en og nu er den perfekte timing for mig. Jeg har heldigvis nogle jobsamtaler når jeg kommer hjem, og forhåbentlig, er der en af dem der lykkes.

Jeg er en meget kreativ anlagt person, og jeg elsker simpelthen indretning og møbeldesign og generelt kreativitet i alle udformninger <3 Jeg går med den drøm om, at jeg gerne vil uddanne mig til indretnings- og møbeldesigner i fremtiden, hvor jeg gerne vil starte mit eget firma op. Og denne blog er første step i, at blive fortrolig med tanken om at have "sin egen hjemmeside" og finde inspiration til designideer. Derfor kommer jeg til at blogge meget om indretning, og generelt skandinavisk, minimalistisk og geometrisk design. Men jeg vil også skrive om tøj (selvom jeg ikke ved en dyt om det), som bare bliver hvad jeg nu synes er fedt og trender i mit hoved. Derudover vil der også komme opslag om makeup, fordi jeg også har overvejet, at uddanne mig som makeupartist og vil i den sammenhænge begynde at eksperimentere mere med det. Og sidst men ikke mindst, ELSKER jeg at rejse, så der vil blive blogget om det, når jeg endelig kommer ud at rejse. Nå ja og mad kommer der nok også noget om, for jeg er MADELSKER.

Men jeg håber i vil følge med og være en del af min rejse.

- Monique <3


P.S Håber i kan overleve mine mindre gode kompetencer, inden for dansk retskrivning ;) Og hvis der er noget i vil vide, så skriv spørgsmålet i kommentarfeltet

Likes

Comments