Contact: Monikazelia@hotmail.com

Dėt känns som en typisk fråga haha men verkligen, vad vill ni se eller läsa på min blogg? Jag har inte all information om min framtida resa ännu så jag kan tyvärr inte skriva så mycket om det. Jag vill gärna göra videos både förberedande inför resan och när jag väl är där så jag sedan kan titta tillbaka på dem. Sen har jag även denna bloggen mycket för att min familj ska kunna följa och läsa min vardag eftersom tids skillnaden är så stor så vi kommer nog inte alltid kunna ringa varandra.
Hursomhelst, vill ni att jag ska beskriva om mig själv och vad jag har för intressen osv? Eller är det tråkigt? Haha well skriv vad ni vill se på denna bloggen så ska jag försöka ordna det.

// M

Likes

Comments

Hej! Det känns jätte weird att blogga igen haha, jag brukade blogga väldigt mycket när jag gick på grundskolan. Hur som helst, Jag heter Monika, är 18 år och ska nästa höst åka på en väldigt viktig resa. Jag ska då åka på ett studieår till Santa Barbara med EF. Jag har tidigare åkt på en lite mindre resa med EF och de är den största anledningen till varför jag valde dem igen. Hur länge jag ska vara borta är nu oklart men jag lämnar Sverige nästa höst och till en början ska jag vara där i 12 veckor, jag har dock planer på att förlänga mitt studieår då det här har varit min dröm sen lååååång tid tillbaka haha. Allt beror ju såklart på hur bra jag trivs där osv. Nästan alla jag känner vet att jag alltid har snackat om dehär och nu ska jag iallafall äntligen få åka!

kan beskriva lite kort om vad en språkkurs är!

Vad är en språkkurs/studieår?

Jag har inte den bästa kollen själv om jag ska vara helt ärlig haha men jag ska göra mitt bästa och förklara det jag vet. Ett "studieår" är en kurs man läser utomlands där man får välja mellan 6,9 eller 11 månader i destinationen som passar dig bäst. Man kan då även göra som jag gjorde och till en början välja 12 eller 16 veckor och sedan under sitt år förlänga tiden om man skulle vara orolig för hemlängtan eller så. Det finns även olika kursen man kan välja mellan ,jag valde "intensiv kurs" då man har 32 lektioner i veckan och det är även den kursen som är populärast hos EF. Om ni är nyfikna på de andra kursalternativen finns allting på www.ef.se

Om ni har fler frågor angående den här resan är det bara att kommentera! :)


Likes

Comments