Santa Barbara, CA

Nu har jag äntligen anlänt och även hunnit vara här i ett dygn typ.
Idag fick vi nyanlända en tour av skolan samt "the downtown" vilket var väldigt mysigt. Människorna är så välkommande och trevliga, både dom jag bor med och dom jag träffade i skolan!

Imorgon har jag riktiga lektioner och jag känner mig taggad faktiskt, livet är bara såå mycket bättre här haha. Känner redan nu att jag inte vill lämna om bara några månader :((

Här är en bild från när jag var påväg till mitt boende samt en väldigt dålig bild på huset jag bor i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helluuuur!!

Okej så imorgon kl 07.00 är det dags?? Haha tiden har verkligen flugit förbi lite föör snabbt nästan. Jag har väntat på det här i ett år nu ganska exakt, känns lite sjukt ändå.

Hur redo är jag då? Inte alls haha nä men jag har väl fått gjort det mesta men den typiska känslan att man har glömt något finns ju ändå där. Ska denna gången vara borta i månader och inte veckor vilket stärker den känslan ännu mer. En konstig sak är att jag inte alls känt mig nervös inför detta utan bara sett det positiva i den här resan men nu känner jag nervositeten är här haha.

Denna resan är ju verkligen en once in a lifetime upplevelse och jag är supertaggad på att komma iväg men jag hatar, asså verkligen HATAR att säga hejdå till familjen och mina vänner. Det blir inte lättare för mig när jag vet att jag måste må dåligt innan jag kan må bra igen, Om ni förstår vad jag menar? It's weird.

Okej I'm done now!

Godnatt!!

Likes

Comments

Hellur på er!

Det är inte riktigt dags att packa än men jag blev så exalterad när jag fick hem detta så jag var tvungen att testa hihi. Jag beställde då någon slags "travel organizer" från wish, billigt och bra!

kvaliten var inte den bästa men vad kan man förvänta sig av wish liksom haha. Iallafall provade att fylla dom med kläder för bildernas skull och kan ärligt säga att dem rymmer mer än vad man kan tro! Man får 6 stycken bags (eller vad dom nu kallas) och alla är i olika storlekar. Hade kunnat lägga en till beställning då dom täcker bara ena halvan av min resväska men jag åker alldeles för snart så det får duga!

Men absolut ett väldigt enkelt sätt att packa på då allt är lätt att hitta och inget faller om kring på vägen!


Likes

Comments

Hej hej!!

Som ni kanske redan listat ut så kommer den här bloggen handla om min resa med EF till Santa Barbara. Tänkte att en blogg skulle vara ett bra sätt för mig att berätta för min familj och vänner om vad jag gör och hur jag mår om dagarna eftersom tidsskillnaden är så stor mellan Sverige och Kalifornien. Samt för folk som möjligtvis är intresserade att åka på en liknande resa och vill veta lite mer.

Jag ska då åka på en språkkurs med EF till Santa Barbara i Kalifornien om bara några veckor. Jag ska stanna där i 3 månader och bo på ett så kallat "homeshare" vilket innebär att jag ska bo i ett hus/lägenhet med andra EF studenter från hela världen. Man kan välja att bo i värdfamilj också men eftersom jag tidigare har åkt på en språkresa till Brighton där jag bodde i värdfamilj ville jag denna gången testa på något nytt!

Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva här just nu eftersom jag inte ens har kommit iväg ännu. Avresan är om 2,5 veckor ganska exakt idag så jag återkommer väl när det är dags att packa haha. Tänkte att jag skulle visa er hur jag förbereder mig samt mina tankar kring avresan när det börjar närma sig!
Likes

Comments