Hei! Hvordan går det med dere? Det har ikke blitt så mye skriving fra meg i det siste, så jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin lørdag og en god helg!

Det har ikke skjedd så mye siden sist egentlig. Har hatt en ganske slapp periode i en stund nå hvor jeg har brukt mesteparten av tiden min på å binge Glee, samle opp krefter til min kommende kne-operasjon og bare slappe av rett og slett. Kan skrive litt mer om kne-operasjonen og hvorfor jeg må ha den og slike ting når det nærmer seg, om det er ønskelig? Selve grunnen til at kneet mitt er ødelagt er nemlig helt dust...

Uansett - jeg håper dere har en fin helg, så skrives vi snart igjen!

💗

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Hei alle sammen! I denne videoen tester jeg et nytt sminkemerke, Catrice Cosmetics, for første gang! Jeg valgte å dele opp videoen i 2 deler i og med at den hadde blitt altfor lang om jeg skulle testet alt i èn og samme video. Så i denne videoen tester jeg hudsminken. Se videoen for å se hva jeg synes om produktene! Del 2 kommer neste mandag, og da tester jeg brynsprodukter, øyesminke og en leppestift! Håper dere liker videoen selv om jeg er litt klein foran kameraet!

Har du prøvd noen av produktene jeg tester i denne videoen?

💗

Likes

Comments

I just love nature. Nature is beautiful.
I've never seen a full rainbow this bright before.


Har dere sett noe så nydelig før?

💗

Likes

Comments


En liten bestilling jeg gjorde på Douglas her om dagen. Bestilte hjem et fult fjes av Catrice Cosmetics og tenke å gjøre en "full face of first impressions"-video. Har hørt så mye bra om dette merket, så gleder meg masse til å prøve ut alt! Dessuten er Catrice et kjempebillig merke og helt cruelty free, så om sminken er bra er det jo ikke annet enn en vinn-vinn situasjon 😄 Betalte bare litt over 600 kr for alle disse 15 produktene!

Primeren og concealeren skal visst være veldig bra, men foundationen har jeg ikke hørt så mye om. Spennende!

Highlighter, løspudder, blush, bronzer og pudder. Av disse fem har jeg kun hørt om highligheren og pudderet. Highlighteren skal være ganske naturlig og pudderet skal være veldig mattende, ut i fra det jeg har hørt.

Øyenskyggepalett i naturlige og hverdagslige farger. Dette er jeg spent på! Hadde jo vært helt fantastisk om dette faktisk var bra, så jeg hadde hatt et perfekt reise-palett! Av alle øyenskyggene jeg eier, er fargene i dette palettet akkurat det jeg mangler.

Brynspudder med tilhørende pinsett og kost. Jeg gjør nesten alltid brynene mine med pudder, men sliter med å finne en farge jeg liker som er pigmentert nok, men dette ser lovende ut!

Maskara, brynsgele og flytende liner. Om et rimelig merke gjør disse tre produktene bra, føler jeg at de kan gjøre alt annet bra også. Jeg er veldig kresen på maskaraer, så jeg gleder meg til å teste denne. Kosten så iallefall veldig bra ut!

En helt vanlig leppestift i en perfekt nude farge. Nå som liquid lipsticks har tatt av helt føler jeg at vi glemmer bort de gode, gammeldagse, vanlige leppestiftene. Derfor ser jeg frem til å muligens finne en ny favoritt-leppestift som ikke tørker ut leppene mine helt!

Og sist, men ikke minst, den søteste neglelakken jeg har sett. Assa, how cote??

Er dere keen på en video hvor jeg tester alt dette for første gang? Jeg er iallefall supergira!

💗

Likes

Comments


I denne videoen viser jeg dere min hverdagslige sminke nå om sommeren. Dette er en veldig naturlig look for meg, og jeg legger mest fokus på en flawless base. Jeg liker også å slenge på noen falske fregner i og med at foundationen min dekker de få jeg har naturlig. Synes fregner er så søtt, but i need my foundation haha!

Etter å ha redigert denne videoen, ser jeg at det er 3 små ting jeg må tenke på til neste gang:
- Finne et bedre lys å filme i da sminkelysene mine er litt gule
- Justere kamerahøyden så jeg er mer "in frame" når jeg ser ned i speilet mitt slik at dere faktisk ser hva jeg gjør
- Sjekke fokusen litt oftere

Bortsett fra det håper jeg dere likte videoen!

💗

Likes

Comments


I går kveld sto himmelen virkelig i brann. Se så vakkert! Jeg kan ikke noe for det, men jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i himmelen og fascinert over alle fargene den, skyene og sola greier å lage sammen. Noe av det fineste og mest beroligende jeg vet om er å sitte helt stille og bare se på solnedgangen - spesielt ved havet imens man hører bølgene slå mot land.

💗

Likes

Comments


- Noen av grunnene til hvorfor jeg definerer meg selv som en feminist -


1. Fordi nei betyr nei, ikke "kanskje, prøv hardere".


2. Fordi selv om jeg kler meg i singlett og skjørt og velger en push-up bh, betyr ikke det "kom å ta meg".


3. Fordi jeg vil se flere kvinner i sjefsrollen.


4. Fordi jeg trenger ikke et klapp på skuldra fra menn når jeg har skrudd sammen et bord eller en bokhylle uten deres hjelp.


5. Fordi jeg kan kjøpe mine egne drinker på byen.


6. Fordi jeg hater når menn stirrer på brystvortene mine når jeg velger å droppe bh'en en dag. Se på dine egne istedet.


7. Fordi voldtekter fortsatt skjer, som om kvinnekroppen er en eller annen form for knulledukker hvor det er fritt frem for menn. Seriøst, jeg spyr.


8. Fordi å bli plystret på som om jeg er en jævla hund, langt ifra er et kompliment.

____________________

Dette er bare noen av grunnene til at jeg ser på meg selv som en feminist. Jeg synes det er viktig å sette mer lys på dette temaet, fordi kvinner, fortsatt i 2017, blir nedtrykt og sett på som "det svake kjønn". Det synes jeg er helt latterlig. Vi er da like sterke som menn vi! Jeg skriver ikke dette for å trykke menn ned, fordi det er ikke intensjonen i det hele tatt. Selv om jeg skulle likt å se menn ha mensen eller føde et barn. Og jeg hater heller ikke menn, som mange tror man gjør fordi man definerer seg selv som feminist. De mennene jeg hater er de om voldtar, slår og er spydige mot kvinner. Jeg sier bare at det er på tide å innse at vi, som kvinner, også kan. Vi kan.

Ser du på deg selv som en feminist?

💗

Likes

Comments


Jeg er 20 år gammel og jobber fortsatt hver dag med å prøve å finne meg selv. Jeg synes det er utrolig vanskelig med tanke på det samfunnet vi lever i i dag. Man blir dømt og snakket om samme hva man gjør. Selvfølgelig skal man ikke gå rundt og tenke på hva andre mener om alt man sier og gjør, men man blir jo litt påvirket av det for det. Jeg synes det aller viktigste er å vite hva man står for her i livet og hvilke verdier man verdsetter hos seg selv og hos andre. Jeg vet for eksempel at jeg er snill, jeg bryr meg om mine venner og familie og jeg tror jeg prioriteringer riktig når det kommer til hva som eller burde gjøres, istedet for hva jeg aller helst vil gjøre.


Jeg vet veldig godt selv at jeg gjør mange feil, og det finnes sikkert mange ting jeg har gjort eller sagt som for eksempel familien min, og jeg selv for den saks skyld, ikke er så veldig stolt over. Men av og til så føler jeg bare at folk glemmer hvilken alder jeg er i. Jeg er ikke lengre et barn eller tenåring, og jeg er heller ikke helt voksen enda. Jeg føler jeg er på et litt sånn merkelig mellom-stadie hvor ting egentlig er litt uklare og vanskelige. Jeg står på en måte litt fast.


Aller helst skulle jeg ha flyttet og fått studert meg ferdig - helst i går liksom. Men saken er den at jeg er ikke klar for å sette meg på skolebenken helt enda. Skole har egentlig vært ganske vanskelig for meg helt siden jeg begynte i niende klasse. Ikke fordi jeg har lærevansker eller har blitt mobbet eller noe slikt, men av andre grunner jeg ikke ønsker å ta opp akkurat nå. Jeg føler bare at det kanskje er en utdanning og en fast jobb jeg trives i som er den største faktoren som mangler i livet mitt. Det blir som et tomrom på en måte. Jeg vet jo allerede hvor jeg vil flytte, hva jeg vil studere og hva jeg vil bli, men som sagt - jeg er ikke klar for det. Jeg har satt meg som mål å starte utdanningen neste høst, og det tror jeg er ganske realistisk for meg og min nåværende situasjon.


Men tilbake til det å finne seg selv. Jeg er ung. Jeg må teste og prøve. Jeg må drite meg ut. Og jeg må lære av mine feil. Det er en så stor del av livet. Folk er litt for raske med å slenge ut "du har forandret deg", som om det skulle være noe negativt. Det er jo ikke rart man er redd for å prøve. Redd for å eksperimentere i livet. Forandring er ikke alltid en negativ ting.


Jeg er ganske sikker på at jeg er den beste versjonen jeg noen gang har vært av meg selv i dag, men likevel er jeg fortsatt på utkikk etter mer å lære. Jeg trenger å lære mer om livet og om meg selv. Når det er sagt, vet jeg hva jeg står for og hvem jeg vil være. Meg selv.

Jeg kommer aldri noen gang til å forandre meg for et annet menneske igjen. Det er det viktigste og klokeste rådet jeg noen gang har fått. Det sies at hjernen er ferdig utviklet når man er 25 år, så jeg får vel bare ta tiden til hjelp. I mellomtiden skal jeg fortsette å utforske, spørre og grave, feile og lære og bare være meg selv. Fordi jeg er fornøyd med det mennesket jeg er i dag. Selv om jeg ikke har funnet hele meg enda.

💗

Likes

Comments


Hei hei! Tidligere i sommer når vi hadde besøk av tanke, onkel og søskenbarna våre, dro vi en dag til Rypetoppen Adventurepark i Meråker og klatret litt i trærne. Gjett om vi fikk testet høydeskrekken da! Spesielt jeg og tante haha. 16-åringene var selvfølgelig helt ustoppelige og var igjennom sånn ca. alle de vanskeligste løypene på den tiden jeg og tante hadde kommet oss igjennom to, så de så vi nesten ikke noe til hele dagen. Pappa, onkelen min og minstemann på 11 er også litt av noen racere og var innom de fleste vanskelige løypene de og. Jeg og tante ble dessuten nærmest tvunget med opp i en løype med vanskelighetsgrad 4 (av 5) vi også, så da gikk plutselig hele familyen på rekke og rad gjennom løypa - 16-åringene først så klart. Da kan dere tro vi var fornøyde når vi fullførte da! Høydeskrekken min er nemlig helt brutal, men det å fullføre en hel løype når alt du står og venter på er et nervøst sammenbrudd fordi du ikke kommer deg ned, føles ganske greit altså! Skikkelig mestringsfølelse. Jeg tror faktisk jeg begynte å grine i et lite sekund midt i den vanskeligste løypa haha. Oh well, gøy var det!

Dere kan trykke på bildene for å se de større.

Jeg ville selvfølgelig gå etter pappa, så han kunne hjelpe meg når jeg sto fast heho. Her kan dere allerede se skrekken i både blikket og kroppen min, og dette var bare en prøveløype... Tja, hva skal man si egentlig?

Jeg ser jo nå på disse bildene at om jeg bare hadde greid å strekke ut kroppen litt mer, hadde jeg jo fått mye mer balanse, men jeg tror nervene tok overhånd altså 😂 Ikke rart hele løypa gynget fra side til side når jeg kun sto og skalv og ikke greide å strekke ut knærne engang!

Supertanta mi! Her hadde vi kanskje overvurdert oss selv litt (iallefall jeg), men vi kom oss igjennom nesten hele løypa!

Sjekk den holdningen da! Og hvordan jeg klamrer meg fast i vaieren... Kan jo ikke annet enn å le.

Her hadde tante litt problemer med å nå frem til plattformen fordi bena hennes var akkurat litt for korte, så da brukte hun vaieren som hjelpemiddel! Litt rutinerte var vi vel?


Nå håper jeg bare dere kan le med meg av disse bildene. Mamma var fotograf og skjønte ikke helt mitt nye kamera, så derfor er bildene litt sånn halvveis bra bare. Det er så deilig å kunne servere seg selv en stor skje med selv-ironi, fordi livet blir rett og slett bedre da. Jeg legger ikke ut disse bildene fordi de er så sykt fine, men fordi de er så sykt morsomme. Bolletrynet på grunn av den lekre hjelmen, så masse klær inni klatrebeltet at jeg ser ut som en dårlig stappet pølse, måten vi klamrer oss fast i vaieren på, knærne mine som ikke er strekt ut for fem flate øre og trynet mitt som skriker "jeg vil ned, jeg angrer, fuck dette". Det er jo ikke annet en lættis på fjortis-språket.

Har noen av dere vært i en klatrepark før? Og hvordan står det til med høydeskrekken deres?

💗

Likes

Comments


For en ukes tid siden var jeg hos min superflinke, nyutdannede bestevenninne Eline og la akrylnegler. Hun fortalte meg at jeg var hennes første negle-kunde etter at hun begynte å jobbe, og se så fine de er da!! Skulle trodd hun hadde holdt på med dette hele livet 😍

Hun legger foreløpig kunn ensfargede negler, men om dere vil se hvor talentfull og kreativ hun egentlig er med design og mønster, kan dere sjekke ut instagram'en hennes HER. Har lagt med noen bilder fra den nedenfor her. Show her some love ❤️

Hun holder til på Clinique Cicerone i Kjøpmannsgata 34 her i Trondheim. Om noen vil bestille time hos henne, kan dere kontakte henne på facebook. Der heter hun Eline Johanne Tollin!

Behandlingen koster bare 500 kr, og det er det vel ingen som kan si noe på! Jeg anbefaler henne virkelig!💗


Likes

Comments