Hei dere! Ville bare titte kjapt innom for å si at jeg har byttet tilbake til blogg.no, så jeg kommer fra nå av til å blogge der istedet for her på nouw! Den nye bloggen min finner dere HER. Jeg har forklart i innlegget mitt på den nye bloggen hvorfor jeg velger å bytte plattform igjen.

Jeg kommer til å slette denne bloggen her på nouw etterhvert, så jeg håper noen av dere vil fortsette å lese bloggen min på blogg.no istedet 💗

Takk for alt nouw, you've been good!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Hei dere! Jeg kom hjem fra Bergen for noen dager siden og er tilbake på jobb og i full gang med livet igjen haha! Hadde en utrolig koselig tur med sene kvelder med film og snacks, shopping i Bergen, hyttetur og fjellturer. Det ble tatt veldig lite bilder, men om noen vil se bilder av naturen i Bergens omegn, så er det bare å skrike ut haha! Har en liten greie for naturbilder...

Er det noen som husker når jeg holdt på med "makeup monday" her på bloggen? Vel, i dag kommer det et nytt makeup monday innlegg fra meg! I dag bestemte jeg meg rett og slett for å følge magefølelsen og laste opp en makeup look på youtube! Har jo lenge hatt lyst til å begynne sånn smått med youtube, men det tar tiiid altså. Har sittet i hele dag med denne videoen fordi i dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg håper dere liker den! 💗


Hva synes du om videoen?

Likes

Comments


Okei, så dette ble en spontan tanke som jeg rett og slett bare gjennomførte:


BROWNIE!! Av og til får jeg noen spontane tanker som jeg baregjennomføre og denne gangen var det håret mitt som fikk gjennomgå nok en gang - og jeg er storfornøyd! Jeg tror jeg har vært innom hver eneste hårfarge, men denne er det lenge siden jeg har hatt. Jeg har faktisk skiftet hårfarge så ofte at jeg pleier å si at ingenting er uvant for meg lengre, men jeg må si det plutselig ble litt uvant å se seg selv i speilet nå altså. Men det er jo bare hår og det vokser ut igjen. Egentlig er det et under at jeg fortsatt har hår på hodet haha!

I morgen tidlig setter jeg snuten mot Bergen for litt familiebesøk. Det blir faktisk første gang jeg reiser noen steder alene, så jeg tror nesten jeg må spørre om et *jeg reiser alene*-skilt 😂 Blir veldig deilig å komme seg litt bort fra Trondheim og mas og gnål nå kjenner jeg. Har skjedd litt av hvert her i det siste og jeg kjenner at jeg trenger ei litta pause. Jeg legger igjen både pc og kamera hjemme, men får se om jeg oppdaterer litt gjennom mobilen. Det kommer helt an på om jeg har internett eller ikke, for vi skal nemlig på hyttetur! Jeg gleder meg!

Skjønner dere forresten at livet mitt er kaos når flyet mitt går 09.05 i morgen tidlig og jeg må dra hjemmefra i 7-tiden og jeg fortsatt sitter våken, har ikke lakkert neglene, fønet håret eller pakket ferdig? Yes hello, welcome to my life. I'm chaos. 

Hva synes du om håret?

Likes

Comments


Hei dere! Endelig oktober og offisielt høst! Flere enn meg som har gledet seg leenge til høsten? Store skjerf og jakker, mørk sminke, nydelige farger ute i naturen, boots, tente duftlys, halloween og ikke lenge til advent og jul. I lovez it.

Denne søndagen har gått til å ordne opp litt her på rommet mitt. ENDELIG kan jeg si at det er helt ferdig!! Det har jo tatt sin tid i og med at vi begynte med det i sommer. Jeg var på Ikea her en dag og kjøpte en sånn Alex kommode med 9 skuffer, så når jeg sto opp i dag sto den ferdig montert og klar til å fylles opp, så thank you pappa og lillebror! Greit å ha noen skuffer å stappe alt rotet som bare flyter rundt på gulvet i! Dedikerte 5 av skuffene til sminke og hårting da heho, men det var jo egentlig planen fra starten av.


Nå skal jeg se litt animasjonsfilmer på netflix imens jeg spiser potetgull og sjokolade, og drikker pepsi max! Må da være lov på en søndag. Spesielt siden jeg har vært så flink med rommet mitt :-)) Har forresten litt lyst til å lage en roomtour video, er det noe dere vil se? Let me know isåfall! Vil prøve å få til litt flere videoer på bloggen fremover 😄 Lover ingenting, men det hadde vært gøy!

Ha en fiin søndagskveld!

Likes

Comments


Hei alle sammen! Hvordan går det med dere?

De siste ukene har det blitt _mye_ jobbing på meg, så det er grunnen til fraværet mitt på bloggen. I tillegg har jeg nok en gang blitt syk, så i går fikk jeg lov til å jobbe en halv dag istedet for en hel, noe som hjalp litt. I dag har jeg fri og har ingen andre planer enn å holde senga og kanskje fli om litt på rommet mitt om jeg orker.

Jeg skal heldigvis til en spesialist snart som skal se på mandlene mine, så jeg håper jeg får fjernet de! Jeg tror nemlig de er grunnen til at jeg er så mye syk. Sist jeg var hos legen fant hun ut at jeg har så store mandler at de nesten møtes på midten, og derfor har det dannet seg noen lymfekjertler (eller noe?) i halsen min som konstant jobber imot immunforsvaret mitt. Når jeg sier at jeg har null immunforsvar, så mener jeg ikke at jeg har et dårlig et, men rett og slett at det ikke eksisterer. Og det fikk jeg jo bekreftet nå. Hun sa også at jeg har veldig trange luftveier og at halsen min konstant er betent, og at dette er grunnen til at stemmen min skurrer litt når jeg prater. Dette er ikke noe jeg selv eller mine nærmeste har lagt merke til, men det gjorde hun gitt.

Jeg spurte også om dette var grunnen til at jeg føler at jeg aldri får fylt opp lungene mine helt med luft når jeg trekker pusten, og det var det. Ikke rart jeg alltid fikk kjeft av gymlærerne fordi jeg ikke greide å løpe fordi jeg ikke fikk puste. Rart egentlig at gymlærere ikke reagerer når et friskt og ungt menneske ikke greier å løpe mer enn 30 sekunder før det må stoppe opp for å få tilbake pusten... Det skal jo ikke være sånn?

Uansett, nå ble det litt for mye "stakkars meg"-prat her for min smak! Jeg tenkte bare å høre med dere om dere har noen favorittserier, sånn utenom de vanlige som alle har sett? For tiden ser jeg på Full House, The Fosters (som forresten er den beste serien jeg noen gang har sett, anbefales virkelig!) og innimellom OITNB, men sistnevnte har jeg mistet litt smaken for. Synes sesong 1 var den beste og så har det liksom bare tapt seg etter det.

Så er det noen som har noen serier å anbefale? Jeg liker litt sånn dramatiske (ikke skumle), romantiske komedier, som f.eks. Gossip Girl, The Carrie Diaries og Sex and the city.

Jeg har forresten laget en egen instagram dedikert til sminke! Følg den gjerne HER 💗💗💗

Likes

Comments


Hei, jeg heter Monica og jeg våknet klokka 15.34 i dag. Er det mulig? Jeg var ikke ute i natt engang... Denne døgnrytmen er bare for ille. Heldigvis skal jeg jobbe litt neste uke så jeg får gjort noe med den!

Happy søndag! (Har man egentlig lov til å si det på 9/11?) I dag blir jeg nok sittende foran tv'en og se på alle dokumentarene om akkurat denne dagen. Synes det er så interessant og fascinerende, men samtidig så uforståelig og skummelt at noe sånt faktisk har skjedd. Spesielt nå som liknende ting har begynt å skje oftere og oftere og nærmere og nærmere Norge. Verden blir bare mer og mer skummel for hver dag som går og jeg er faktisk redd. Når skal vi slutte? Når er det egentlig for sent?

🌹 11.09.01 - never forget 🌹

Men livene våre må uansett fortsette, så i dag er det bare noen småting som å henge opp noen bildehyller på rommet mitt og å vaske badet mitt som står på planen. Skikkelig kjedelig og rolig søndag, men det er vel sånn det skal være har jeg hørt.

Dette er resultatet etter X antall bloggbilder som ikke går etter planen. Det merkes at det er lenge siden jeg har brukt speilrefleksen for å si det sånn haha! Måtte helt dønn seriøst finne frem en støvklut og tørke av både kameraet og stativet mitt. Plutselig ble det svart igjen liksom. Hjelper ikke særlig med den naturlige fleskhaka mi heller, men det er ok. Ikke alle kan ha en perfekt jawline!

Har du noen planer for dagen/kvelden?

Likes

Comments


Hei dere! How's life? Jeg har helt ærlig hatt et par ganske kjipe dager nå. Dere vet når humøret er helt ute og kjører og man bare ligger i senga og spiser godis fordi man er så trøtt, men samtidig så søtsugen? Vel, det har vært livet mitt de siste dagene og det betyr bare en ting... Mensen haha. Noen som kjenner seg igjen eller?

Tenkte bare å stikke innom for å ønske dere en fin uke siden jeg ikke gjorde det i går 💗

Har forelsket meg helt i denne looken. Stram lav hestehale, røde lepper, masse highlight og skarpe bryn. 

Har dere noen mål for denne uka? Det vil jeg gjerne vite!

Likes

Comments

Alt er fra IKEA.

Kjøpte disse søte oppbevarings-kurvene på Europris for en veldig billig penge! Disse pult-skuffene fra IKEA er jo kjent for å være ganske lave, så jeg har slitt litt med å finne noen kurver som passer, men disse var små nok! De hadde ikke igjen noen i hvit, men synes det gjorde seg med litt pastellfarger! Det ble liksom litt søtt hihi.

Er veldig fornøyd! Etterhvert må jeg sikkert gå til innkjøp av en Alex-kommode fra IKEA også når skuffen fylles opp, men foreløpig har jeg plass til all sminken min i skuffen. I skapet på siden har jeg litt hårgreier og bodylotions, og i den lille skuffen har jeg litt smårot som penner, medisiner, små ledninger, headset osv, men fant ut at det ikke var så interessant å vise frem.

Hva synes dere?

Likes

Comments