Okei, dere. Så glamorøst kan altså livet mitt være. Elsker å se slike videoer selv siden man får et skikkelig ekte innblikk i livet til personen, så jeg håper dere liker den 💗 Disse klippene er fra høsten i fjor, men videoen ble liksom aldri lagt ut noen steder. Aner ikke hvorfor egentlig, for den er jo ganske morsom? Synes jeg selv da så klart haha. ENJOY


Hva synes du om videoen?

💗

Likes

Comments


God kveld alle sammen! Jeg har tenkt til å begynne med noe nytt her på bloggen. Istedet for at jeg skriver om hver gang jeg har vært på trening (som jeg gjorde før), kommer jeg til å samle hele treningsuka mi i et innlegg hver søndag! Man kan jo fort bli litt lei av å lese om trening hele tiden, så jeg tror dette kan være en god ide 😃 Let me know om det faller i smak eller ikke!

Mandag:

- 30 min elipsemaskin

- Mage + bein/rumpe

Tirsdag:

- 30 min elipsemaskin

Torsdag:

- 45 min elipsemaskin

- Overkropp/mage

Fredag:

- 35 min elipsemaskin

- Bein/rumpe

Søndag:

- 1 time elipsemaskin

- Mage


Si gjerne ifra om det er noe jeg kan gjøre annerledes i disse innleggene også. Skal jeg for eksempel ta med hvor lang hver trening har vært og hvor mange kalorier jeg har forbrent? Skrive opp hvilke øvelser jeg har gjort? Det er jo stort sett de samme øvelsene hver gang, men eventuelt så kan jeg jo lage et eget innlegg med treningsprogrammet mitt?

💗

Likes

Comments


1. Få orden på døgnrytmen min. Den er HELT kaos og jeg kan faktisk ikke leve slik lengre haha. Ofte sovner jeg ikke før i 5-6 tiden på morgenen, noe som selvfølgelig resulterer i at jeg våkner langt utpå formiddagen. Så dette er førstepri!

2. Spare mye mer penger. Jeg har en helt _sinnssyk_ pengebruk og har brukt nesten 60 000 kr på bare dritt jeg ikke trenger siden juli i fjor (ja, det er flaut). Jeg har satt meg som mål å sette av minst 3000 til sparing hver måned, alt etter som hvor mye jeg jobber og tjener så klart.

3. Melde meg inn på treningssenter igjen. Det har jeg gjort og er godt i gang med treningen! Skal prøve å trene 4 ganger i uken, eller hver dag jeg ikke jobber.

4. Gå ned 10 kilo til sommeren. Denne kommer til å bli vanskelig, men jeg har greid det før og jeg skal greie det igjen! Har gått opp veldig mye i vekt det siste halvåret da jeg ikke har hatt muligheten til å trene på grunn av kneskaden min, men nå vil jeg ha tilbake kroppen min slik at hverdagen kan bli litt lettere igjen.


5. Dra på vennetur til Rhodos. Turen er allerede bestilt og i boks, så nå gjelder det bare å spare opp nok penger til å kunne leve litt der nede også!

6. Ta min første tatovering. Den er allerede tatt og nå har jeg lyst på flere! Det kommer et eget innlegg om den, men akkurat nå har jeg fått rur på den, så den er ikke særlig fin å ta bilder av. Så det kommer når den har grodd!

7. Spis lettere og kutt ned på kjøttinntaket. Har jo snakket en del om dette på bloggen før og jeg har til og med pøvd meg på å bli vegetarianer, men det er ikke lett når man bor hjemme og ikke bestemmer middagene selv altså. Men kjøtt skal jeg absolutt trappe ned på! Det er jo bare ekkelt?

8. Lappen kanskje? Om pengene strekker til etter sommeren og jeg får mannet meg opp litt, så skal jeg kanskje begynne å prøve meg på å ta lappen. Vi får se hvordan det går haha!


9. Gjør noe morsomt og nytt med håret mitt. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe litt "crazy" med håret mitt, men det har liksom aldri blitt noe av. Har litt lyst til å farge det i en lilla/rød farge!

10. Bruk mindre penger på festing, alkohol og byen. Denne orker jeg ikke å forklare engang haha, men kan si at det blir brukt alt for mye penger på dette!

11. Ta 2 hull til i høyre øre. Jeg har 3 hull i venstre og 1 i høyre, så jeg tror det kan bli fint å jevne det ut litt og ha like mange hull i begge ørene. Kanskje det er "fjortis" å ha så mange hull i ørene, men jeg føler meg helt naken om jeg går en dag uten øredobber. Jeg elsker å ha blinget mitt i ørene!

12. Slutte å snuse?? Denne kommer til å bli tøff... Jeg har kun snuset i 7 måneder og ser det som en mission impossible akkurat nå, men kanskje jeg finner styrken i løpet av året heho.


Det var noen av mine mål for 2017! Jeg tror de fleste er overkommelige, og jeg tror dette vil bli et bra år!

Har du noen mål for 2017?

Likes

Comments


Hei dere!

I dag er en dårlig dag, så jeg tror jeg skal ta med meg det sure trynet mitt en tur på trening og svette det ut haha. Mye bedre det enn å ligge i senga en hel dag og synes synd på seg selv!

Det slo meg faktisk at vi er 12 dager inn i det nye året og jeg har allerede "oppnådd" 2 av nyttårsforsettene mine. Det er ikke store greiene da, men det er jo noe 💁🏼 Jeg har meldt meg inn på treningssenter igjen og jeg har tatt min første tatovering! Tenkte å vise dere tatoveringen litt bedre og skrive litt om opplevelsen og meningen bak den i morgen, men under kan dere iallefall se et kjapt mobilbilde av resultatet! Er så utrolig fornøyd med den!


Har dere kommet i gang med noen nyttårsforsetter? Og vil dere ha et innlegg med alle målene mine for 2017? Elsker å lese slike innlegg selv, så det kan jo være litt gøy eller?
🙊

Likes

Comments


...Nå har'a ombestemt seg igjen og kommet seg tilbake på verden beste 💗nouw💗 Jeg fatter ikke hvordan det kunne falle meg inn å gå tilbake til blogg.no når jeg aldri blir fornøyd der? Det er på nouw jeg vil være, enkelt og greit!

Jeg sitter fortsatt i senga og har nettopp våknet. Jeg har fri fra jobb i dag, så i dag skal jeg ta tak i mitt største nyttårsforsett og melde meg inn på treningssenter igjen sammen med Eline. Det skal bli så deilig å komme i gang med litt trening igjen! Jeg håper virkelig at det får piffet opp energinivået mitt litt, fordi alt jeg gjør for tiden er å ligge i senga og duppe av og på hele dagen. Og det går jo ikke!

Dere får ha en fin mandag og start på uka, så snakkes vi snart igjen!

Likes

Comments


Hei dere! Jeg kom hjem fra Bergen for noen dager siden og er tilbake på jobb og i full gang med livet igjen haha! Hadde en utrolig koselig tur med sene kvelder med film og snacks, shopping i Bergen, hyttetur og fjellturer. Det ble tatt veldig lite bilder, men om noen vil se bilder av naturen i Bergens omegn, så er det bare å skrike ut haha! Har en liten greie for naturbilder...

Er det noen som husker når jeg holdt på med "makeup monday" her på bloggen? Vel, i dag kommer det et nytt makeup monday innlegg fra meg! I dag bestemte jeg meg rett og slett for å følge magefølelsen og laste opp en makeup look på youtube! Har jo lenge hatt lyst til å begynne sånn smått med youtube, men det tar tiiid altså. Har sittet i hele dag med denne videoen fordi i dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg håper dere liker den! 💗


Hva synes du om videoen?

Likes

Comments


Okei, så dette ble en spontan tanke som jeg rett og slett bare gjennomførte:


BROWNIE!! Av og til får jeg noen spontane tanker som jeg baregjennomføre og denne gangen var det håret mitt som fikk gjennomgå nok en gang - og jeg er storfornøyd! Jeg tror jeg har vært innom hver eneste hårfarge, men denne er det lenge siden jeg har hatt. Jeg har faktisk skiftet hårfarge så ofte at jeg pleier å si at ingenting er uvant for meg lengre, men jeg må si det plutselig ble litt uvant å se seg selv i speilet nå altså. Men det er jo bare hår og det vokser ut igjen. Egentlig er det et under at jeg fortsatt har hår på hodet haha!

I morgen tidlig setter jeg snuten mot Bergen for litt familiebesøk. Det blir faktisk første gang jeg reiser noen steder alene, så jeg tror nesten jeg må spørre om et *jeg reiser alene*-skilt 😂 Blir veldig deilig å komme seg litt bort fra Trondheim og mas og gnål nå kjenner jeg. Har skjedd litt av hvert her i det siste og jeg kjenner at jeg trenger ei litta pause. Jeg legger igjen både pc og kamera hjemme, men får se om jeg oppdaterer litt gjennom mobilen. Det kommer helt an på om jeg har internett eller ikke, for vi skal nemlig på hyttetur! Jeg gleder meg!

Skjønner dere forresten at livet mitt er kaos når flyet mitt går 09.05 i morgen tidlig og jeg må dra hjemmefra i 7-tiden og jeg fortsatt sitter våken, har ikke lakkert neglene, fønet håret eller pakket ferdig? Yes hello, welcome to my life. I'm chaos. 

Hva synes du om håret?

Likes

Comments


Hei dere! Endelig oktober og offisielt høst! Flere enn meg som har gledet seg leenge til høsten? Store skjerf og jakker, mørk sminke, nydelige farger ute i naturen, boots, tente duftlys, halloween og ikke lenge til advent og jul. I lovez it.

Denne søndagen har gått til å ordne opp litt her på rommet mitt. ENDELIG kan jeg si at det er helt ferdig!! Det har jo tatt sin tid i og med at vi begynte med det i sommer. Jeg var på Ikea her en dag og kjøpte en sånn Alex kommode med 9 skuffer, så når jeg sto opp i dag sto den ferdig montert og klar til å fylles opp, så thank you pappa og lillebror! Greit å ha noen skuffer å stappe alt rotet som bare flyter rundt på gulvet i! Dedikerte 5 av skuffene til sminke og hårting da heho, men det var jo egentlig planen fra starten av.


Nå skal jeg se litt animasjonsfilmer på netflix imens jeg spiser potetgull og sjokolade, og drikker pepsi max! Må da være lov på en søndag. Spesielt siden jeg har vært så flink med rommet mitt :-)) Har forresten litt lyst til å lage en roomtour video, er det noe dere vil se? Let me know isåfall! Vil prøve å få til litt flere videoer på bloggen fremover 😄 Lover ingenting, men det hadde vært gøy!

Ha en fiin søndagskveld!

Likes

Comments


Hei alle sammen! Hvordan går det med dere?

De siste ukene har det blitt _mye_ jobbing på meg, så det er grunnen til fraværet mitt på bloggen. I tillegg har jeg nok en gang blitt syk, så i går fikk jeg lov til å jobbe en halv dag istedet for en hel, noe som hjalp litt. I dag har jeg fri og har ingen andre planer enn å holde senga og kanskje fli om litt på rommet mitt om jeg orker.

Jeg skal heldigvis til en spesialist snart som skal se på mandlene mine, så jeg håper jeg får fjernet de! Jeg tror nemlig de er grunnen til at jeg er så mye syk. Sist jeg var hos legen fant hun ut at jeg har så store mandler at de nesten møtes på midten, og derfor har det dannet seg noen lymfekjertler (eller noe?) i halsen min som konstant jobber imot immunforsvaret mitt. Når jeg sier at jeg har null immunforsvar, så mener jeg ikke at jeg har et dårlig et, men rett og slett at det ikke eksisterer. Og det fikk jeg jo bekreftet nå. Hun sa også at jeg har veldig trange luftveier og at halsen min konstant er betent, og at dette er grunnen til at stemmen min skurrer litt når jeg prater. Dette er ikke noe jeg selv eller mine nærmeste har lagt merke til, men det gjorde hun gitt.

Jeg spurte også om dette var grunnen til at jeg føler at jeg aldri får fylt opp lungene mine helt med luft når jeg trekker pusten, og det var det. Ikke rart jeg alltid fikk kjeft av gymlærerne fordi jeg ikke greide å løpe fordi jeg ikke fikk puste. Rart egentlig at gymlærere ikke reagerer når et friskt og ungt menneske ikke greier å løpe mer enn 30 sekunder før det må stoppe opp for å få tilbake pusten... Det skal jo ikke være sånn?

Uansett, nå ble det litt for mye "stakkars meg"-prat her for min smak! Jeg tenkte bare å høre med dere om dere har noen favorittserier, sånn utenom de vanlige som alle har sett? For tiden ser jeg på Full House, The Fosters (som forresten er den beste serien jeg noen gang har sett, anbefales virkelig!) og innimellom OITNB, men sistnevnte har jeg mistet litt smaken for. Synes sesong 1 var den beste og så har det liksom bare tapt seg etter det.

Så er det noen som har noen serier å anbefale? Jeg liker litt sånn dramatiske (ikke skumle), romantiske komedier, som f.eks. Gossip Girl, The Carrie Diaries og Sex and the city.

Jeg har forresten laget en egen instagram dedikert til sminke! Følg den gjerne HER 💗💗💗

Likes

Comments