Fluffy jakke fra Gina Tricot / singlett med snøring fra Gina Tricot / bukse fra Sparkjøp (verdens beste bukse!!) / sneakers fra Nelly HER

Hva synes dere om antrekket?

💗

Likes

Comments


Hei dere og god tirsdag
!

Jeg merker at jeg er litt ute av disse blogg-greiene og greier liksom ikke å formulere meg og finne på ting å skrive om slik jeg gjorde før. Da kunne jeg liksom skrive 3 linjer om hva jeg hadde gjort den dagen og slenge med et par selfies, og det var det. Men hva om jeg ikke gjør noe om dagene? Hva om jeg ligger i senga og ser på Glee hele dagen? Hva blogger man om da? 🤔 Tips til innlegg og hjelp til å komme igang med bloggen igjen tas imot med stor takk! Jeg elsker jo å blogge, jeg har bare mistet oppfinsomheten og fantasien min litt!


Hva blogger du om på en kjedelig dag hvor du føler deg helt uinspirert og fantasiløs?

💗

Likes

Comments


Forrige uke var en dårlig treningsuke for meg, men det er helt ok. Av og til orker man bare ikke og mangler lysten til å trene, og da må man bare høre på kroppen sin. Jeg tror det er viktig, for om man ikke gjør det, kan man for det første slite ut seg selv og for det andre gå lettere lei. Om du ikke føler for å trene en dag, then don't. Det er lenge igjen til sommeren enda tenker nå jeg da!

Tirsdag:

- 15 min powerwalk på mølle, 20 min elipse, 530 kal
- Bein/rumpe
= 2 t 14 min, 1118 kal

Lørdag:
(her glemte jeg treningstoppen min hjemme og måtte trene i en tykk genser som jeg nærmest fikk heteslag i, så jeg ga opp etter 20 minutter og dro på butikken og kjøpte meg smågodt istedet haha)

- 15 min elipse

Søndag:
(og her gikk pulsklokka mi tom for batteri)

- 30 min elipse
- Magegirl, body, and fit-bilde

motivation, progress, and fitness-bilde


beach, summer, and beautiful-bilde


Men nå dere, nå skal jeg komme meg på trening og starte denne treningsuka! Det er alltid så fult på treningssenteret på mandager, så vi få se hvor mye jeg får gjort. Jeg skal iallefall komme meg dit og gjøre det jeg kan. Jeg er hun som egentlig bare vil dra på trening, gjøre det jeg skal gjøre og så gå hjem. Orker ikke å stå og vente på at enkelte maskiner skal bli ledige og ditten og datten - I ain't got time for that (jo, egentlig så har jeg det, jeg gidder bare ikke).

Har/skal du trene i dag?

💗

Likes

Comments


Druer og cottage cheese med eple og masse kanel. Dette kunne jeg spist istedet for hele dagens måltider - nam! Om dere ikke har smakt det, anbefales det virkelig! Sunt og godt 💚


I dag skal jeg ikke stort, annet enn trening som er planlagt. Nå er det vel på tide å komme seg opp fra senga snart også haha. Elsker å ligge i senga lenge etter jeg har våknet og lese blogger, se serier og titte litt innom youtube. Det e morran sin det!

Jeg ønsker dere alle en njudelig lørdag - ta vare på dere selv!

💗

Likes

Comments


Okei, dere. Så glamorøst kan altså livet mitt være. Elsker å se slike videoer selv siden man får et skikkelig ekte innblikk i livet til personen, så jeg håper dere liker den 💗 Disse klippene er fra høsten i fjor, men videoen ble liksom aldri lagt ut noen steder. Aner ikke hvorfor egentlig, for den er jo ganske morsom? Synes jeg selv da så klart haha. ENJOY


Hva synes du om videoen?

💗

Likes

Comments


God kveld alle sammen! Jeg har tenkt til å begynne med noe nytt her på bloggen. Istedet for at jeg skriver om hver gang jeg har vært på trening (som jeg gjorde før), kommer jeg til å samle hele treningsuka mi i et innlegg hver søndag! Man kan jo fort bli litt lei av å lese om trening hele tiden, så jeg tror dette kan være en god ide 😃 Let me know om det faller i smak eller ikke!

Mandag:

- 30 min elipsemaskin

- Mage + bein/rumpe

Tirsdag:

- 30 min elipsemaskin

Torsdag:

- 45 min elipsemaskin

- Overkropp/mage

Fredag:

- 35 min elipsemaskin

- Bein/rumpe

Søndag:

- 1 time elipsemaskin

- Mage


Si gjerne ifra om det er noe jeg kan gjøre annerledes i disse innleggene også. Skal jeg for eksempel ta med hvor lang hver trening har vært og hvor mange kalorier jeg har forbrent? Skrive opp hvilke øvelser jeg har gjort? Det er jo stort sett de samme øvelsene hver gang, men eventuelt så kan jeg jo lage et eget innlegg med treningsprogrammet mitt?

💗

Likes

Comments


1. Få orden på døgnrytmen min. Den er HELT kaos og jeg kan faktisk ikke leve slik lengre haha. Ofte sovner jeg ikke før i 5-6 tiden på morgenen, noe som selvfølgelig resulterer i at jeg våkner langt utpå formiddagen. Så dette er førstepri!

2. Spare mye mer penger. Jeg har en helt _sinnssyk_ pengebruk og har brukt nesten 60 000 kr på bare dritt jeg ikke trenger siden juli i fjor (ja, det er flaut). Jeg har satt meg som mål å sette av minst 3000 til sparing hver måned, alt etter som hvor mye jeg jobber og tjener så klart.

3. Melde meg inn på treningssenter igjen. Det har jeg gjort og er godt i gang med treningen! Skal prøve å trene 4 ganger i uken, eller hver dag jeg ikke jobber.

4. Gå ned 10 kilo til sommeren. Denne kommer til å bli vanskelig, men jeg har greid det før og jeg skal greie det igjen! Har gått opp veldig mye i vekt det siste halvåret da jeg ikke har hatt muligheten til å trene på grunn av kneskaden min, men nå vil jeg ha tilbake kroppen min slik at hverdagen kan bli litt lettere igjen.


5. Dra på vennetur til Rhodos. Turen er allerede bestilt og i boks, så nå gjelder det bare å spare opp nok penger til å kunne leve litt der nede også!

6. Ta min første tatovering. Den er allerede tatt og nå har jeg lyst på flere! Det kommer et eget innlegg om den, men akkurat nå har jeg fått rur på den, så den er ikke særlig fin å ta bilder av. Så det kommer når den har grodd!

7. Spis lettere og kutt ned på kjøttinntaket. Har jo snakket en del om dette på bloggen før og jeg har til og med pøvd meg på å bli vegetarianer, men det er ikke lett når man bor hjemme og ikke bestemmer middagene selv altså. Men kjøtt skal jeg absolutt trappe ned på! Det er jo bare ekkelt?

8. Lappen kanskje? Om pengene strekker til etter sommeren og jeg får mannet meg opp litt, så skal jeg kanskje begynne å prøve meg på å ta lappen. Vi får se hvordan det går haha!


9. Gjør noe morsomt og nytt med håret mitt. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe litt "crazy" med håret mitt, men det har liksom aldri blitt noe av. Har litt lyst til å farge det i en lilla/rød farge!

10. Bruk mindre penger på festing, alkohol og byen. Denne orker jeg ikke å forklare engang haha, men kan si at det blir brukt alt for mye penger på dette!

11. Ta 2 hull til i høyre øre. Jeg har 3 hull i venstre og 1 i høyre, så jeg tror det kan bli fint å jevne det ut litt og ha like mange hull i begge ørene. Kanskje det er "fjortis" å ha så mange hull i ørene, men jeg føler meg helt naken om jeg går en dag uten øredobber. Jeg elsker å ha blinget mitt i ørene!

12. Slutte å snuse?? Denne kommer til å bli tøff... Jeg har kun snuset i 7 måneder og ser det som en mission impossible akkurat nå, men kanskje jeg finner styrken i løpet av året heho.


Det var noen av mine mål for 2017! Jeg tror de fleste er overkommelige, og jeg tror dette vil bli et bra år!

Har du noen mål for 2017?

Likes

Comments


Hei dere!

I dag er en dårlig dag, så jeg tror jeg skal ta med meg det sure trynet mitt en tur på trening og svette det ut haha. Mye bedre det enn å ligge i senga en hel dag og synes synd på seg selv!

Det slo meg faktisk at vi er 12 dager inn i det nye året og jeg har allerede "oppnådd" 2 av nyttårsforsettene mine. Det er ikke store greiene da, men det er jo noe 💁🏼 Jeg har meldt meg inn på treningssenter igjen og jeg har tatt min første tatovering! Tenkte å vise dere tatoveringen litt bedre og skrive litt om opplevelsen og meningen bak den i morgen, men under kan dere iallefall se et kjapt mobilbilde av resultatet! Er så utrolig fornøyd med den!


Har dere kommet i gang med noen nyttårsforsetter? Og vil dere ha et innlegg med alle målene mine for 2017? Elsker å lese slike innlegg selv, så det kan jo være litt gøy eller?
🙊

Likes

Comments


...Nå har'a ombestemt seg igjen og kommet seg tilbake på verden beste 💗nouw💗 Jeg fatter ikke hvordan det kunne falle meg inn å gå tilbake til blogg.no når jeg aldri blir fornøyd der? Det er på nouw jeg vil være, enkelt og greit!

Jeg sitter fortsatt i senga og har nettopp våknet. Jeg har fri fra jobb i dag, så i dag skal jeg ta tak i mitt største nyttårsforsett og melde meg inn på treningssenter igjen sammen med Eline. Det skal bli så deilig å komme i gang med litt trening igjen! Jeg håper virkelig at det får piffet opp energinivået mitt litt, fordi alt jeg gjør for tiden er å ligge i senga og duppe av og på hele dagen. Og det går jo ikke!

Dere får ha en fin mandag og start på uka, så snakkes vi snart igjen!

Likes

Comments


Hei dere! Jeg kom hjem fra Bergen for noen dager siden og er tilbake på jobb og i full gang med livet igjen haha! Hadde en utrolig koselig tur med sene kvelder med film og snacks, shopping i Bergen, hyttetur og fjellturer. Det ble tatt veldig lite bilder, men om noen vil se bilder av naturen i Bergens omegn, så er det bare å skrike ut haha! Har en liten greie for naturbilder...

Er det noen som husker når jeg holdt på med "makeup monday" her på bloggen? Vel, i dag kommer det et nytt makeup monday innlegg fra meg! I dag bestemte jeg meg rett og slett for å følge magefølelsen og laste opp en makeup look på youtube! Har jo lenge hatt lyst til å begynne sånn smått med youtube, men det tar tiiid altså. Har sittet i hele dag med denne videoen fordi i dag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg håper dere liker den! 💗


Hva synes du om videoen?

Likes

Comments