Altså, ser dere hvor sykt brent jeg ble på brystet av å sitte ute i sola i 4 små timer her om dagen eller? Jeg ante fred og ingen fare når jeg satt ute helt fortapt i boka mi. Jeg tenke bare "yes nå skal jeg bli brun", og det trodde jeg at jeg ble også, helt til kvelden kom og jeg tok en nærmere titt i speilet. Liksom, jeg er jo helt svidd haha! Sånn går det når man er dum nok til å tro at man ikke trenger solkrem i Norge fordi "sola tar ikke noe her likevel"... Snakk om å være godtroende. Og ikke nok med at jeg nå har skille etter bikinitoppen, men ser dere overgangen fra brystet mitt til halsen min? Så lite pent 😂 Det kan jeg takke trippelhaka mi for. Jaja, heldigvis er jeg ikke alene om å være dum i sola, fordi mamma ble akkurat like brent hun også!

Note to self:
alltid bruk solkrem, til og med i Norge.

💗


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Slik ser denne fredagskvelden ut for meg. Av og til er det deilig å ha en helt rolig helg, så i kveld skal jeg kose meg med fersken-iste, vannmelon, eple, daim-sjokolade, denne boka, Glee og mitt eget selskap hihi. Og hvor søt er ikke drikkeflaska jeg nettopp kjøpte på Nille? It's so cute og helt genial for meg som alltid har med meg drikke på rommet mitt, da den rommer en halv liter og jeg slipper å gå og hente meg ny drikke hele tiden! #latskap 😃

Hvordan ser deres fredagskveld ut?

💗

Likes

Comments


Hei alle og god fredag! Før jeg kommer til poenget i dette innlegget vil jeg bare si en kjapp ting! Jeg har sittet en stund nå og fikset litt på designet på bloggen og lurer på om det er noe dere mener jeg burde forbedre? Er ganske fornøyd nå - synes hele bloggen ser veldig ryddig og oversiktlig ut, men det er tross alt dere som leser den. Så hva synes dere om oppsettet jeg har på bloggen min nå? Noe jeg burde forandre på?

____________________


I sommer er det mye jeg vil gjøre og jeg vil utnytte de få godværsdagene det ser ut som vi får her i Trondheim i år. Her er min bucketlist for sommeren 2017 som jeg vil dele med dere! Kanskje dere kan tilføye noen av deres must om sommeren? Det hadde vært kult å lese hva flere bare måå gjøre når sola skinner i Norge!

blue

beach

beach


1. Først av alt så får vi besøk nå om en liten uke av familien vår som bor i Bergen.
Det skal bli så utrolig koselig og jeg gleder meg sånn til å se de igjen, selv om de var her i mai også heho. Da kommer tante, onkel, kusina mi og fetteren min, og vi skal finne på så mye gøy! Det har jeg allerede bestemt og de får helt enkelt bare henge med.

2. Jeg skal ha en smashing Oslotur med Kari i juli. Vi har ikke lagt noen klar plan over akkurat hva vi skal bruke dagene på enda, men vi sikter iallefall etter å få vært mest mulig ute, nyte noen drinks på Aker brygge, prøve å komme oss på tusenfryd en dag og bare kose oss gløgg ihjel! Vi synes vi fortjener det skjønner dere 😂

3. Jeg vil på stranda så ofte jeg får til. I Norge (eller i Trondheim) er ikke sommertemperaturene noe å skryte sånn helt sykt over, men det hender seg at vi får noe skikkelig varme og fine dager, og da vil jeg på stranda! Kjølebaggen med masse digg mat og drikke må selvfølgelig også være med. Og en fengende bok man kan drukne i. Kanskje man til og med får dyppet seg litt i sjøen om man greier å venne seg til temperaturen i vannet haha!

beach

beach

beach


4. Nyte sommerkvelder på Solsiden.
Solsiden er Trondheims svar på Aker brygge og det er et veldig fint samlingssted om man ikke helt vet hva man vil finne på. Det er lite som slår å sitte i kveldssola med noen glass innabords og bare prate, le og kose seg i timevis med damerne sine. Det er digg det.

5. Spise masse frukt og NORSKE JORDBÆR! Jeg vet ikke med dere, men når det er sommer, sol og varmt, er det ingenting som frister meg mer enn epler, druer, vannmelon og norske jordbær med fløte og sukker på! Nomnomnom. Det er sommer for meg.

6. Legge fra meg alt av stress og forpliktelser. I sommer vil jeg ta livet helt med ro og ikke stresse rundt og tenke på alt jeg skulle ha gjort, men som aldri blir gjort. Neineinei, i sommer skal jeg bare nyte livet til det fulleste.

beach

coconut

beach


7. Skinnydip. Dette høres kanskje helt teit ut for mange, men det er noe med det å bade helt kliss naken i sjøen midt på natten sammen med vennene sine som er veldig fristende for meg. Neida, men altså, helt ærlig, hvor gøy høres ikke det ut? Ikke lyv, det frister deg litt, eller?

8. Være mer spontan og si mer ja til ting. Det er ofte de hendelsene som ikke er planlagte som ender opp med å skape de beste minnene, så i sommer skal jeg være mer spontan og si mye mer ja når noen spør om jeg vil være med på noe.

beach

beach

beach


I sommer blir det ingen sydentur på meg, og selv om jeg gjerne skulle oppholdt meg et par uker i varmere strøk, skal jeg få til en bra sommer fordi om! Det er jeg helt sikker på.

Summer 2017 - I'm ready for you!

Har du noen ting du bare må gjøre i Norge om sommeren? Del gjerne! Sharing is caring 😘

💗

Likes

Comments

Contains affiliate links


reklame (i form av affiliatelenker)

I det siste har jeg shoppet litt nytt til sommergarderoben da jeg rett og slett trenger å bytte den ut etter litt for mange år med de samme klærne for min smak. Da er det jo helt perfekt at nelly har et sommersalg gående nå om dagen! Fant meg mye fint der både på salget og noe til fullpris som jeg har sett meg ut en god stund nå!

Så nå er dette på vei i posten til meg:

Pearl Choker Top

Corset Belt Sweat Dress

Printed Tee

Topp med perlechoker HER - Kjole med beltekorsett HER - Printed tee HER

Dressed Tie Pants

Crochet Ballerina

VMLONY NW ANKLE SKIRT NOOS

Pen bukse HER - Ballerinasko HER - Maxiskjørt HER

Sjekk ut salget her

Hva synes dere om innkjøpet?

💗

Likes

Comments


Hei dere! I går dro jeg til Kari og vi bestilte oss en liten tur til Oslo sammen! Ingen av oss har noe særlig med tid (eller penger haha) til noen lengre ferietur som syden, men vi ville likevel finne på noe sammen i sommer og komme oss litt bort fra Trondheim, selv om det bare er snakk om en liten helg. Så da bestemte vi oss for at ei helg i Oslo med shopping, catch-ups med venner vi har der og å teste utelivet i hovedstaden passer oss perfekt akkurat nå!

Vi reiser midt i fellesferien, men overraskende nok fikk vi hele turen, med både fly tur/retur og hotell i to netter midt i Karl Johan, for under 2000 kr! Helt greit det vil jeg si! Vi reiser altså 14. juli og allerede 16. juli skal vi hjem igjen, men kjenner jeg oss rett får vi mye ut av de få dagene vi er der uansett. Vi er partners in crime og finner alltid på noe å gjøre, enten det er planlagt eller helt spontant. And I love it!

Gamle, men søte bilder om jeg får si det selv haha

Men det er en ting vi lurer litt på. Vi reiser nemlig ikke hjem før sent på søndagskvelden for å få en dag ekstra og mest mulig ut av turen. Hva kan vi gjøre i Oslo på en søndag? Vi har jo hele dagen, men alt av butikker og slikt er jo stengt da, så vi trenger noe å finne på! Kom gjerne med masse tips!

💗

Likes

Comments


Hei alle sammen! Nå er det en god stund siden jeg har oppdatert bloggen igjen og det er vel mest på grunn av mangel på tid, inspirasjon og motivasjon. Vi går alle gjennom oppturer og nedturer og noen ganger virker livet helt håpløst, men alt ordner seg tilslutt! Man må bare være tålmodig og ta tiden til hjelp. Vet det er sykt klisje å si, men det er jo helt sant.

Siden sist dere hørte fra meg har jeg grublet litt frem og tilbake på om jeg ville slette bloggen for godt og legge bloggtiden bak meg, lage en ny blogg og starte helt på nytt eller om jeg ville fortsette å blogge her. Dere ser jo hva resultatet ble! Jeg har mange innlegg og delte meninger jeg kanskje kunne vært foruten, men vet dere hva? You live, you learn and you grow. Noe jeg skrev om for et par år siden er kanskje ikke relevant i livet mitt nå lengre, men alt jeg har gjort og gått gjennom tidligere i livet har gjort meg til den personen jeg er i dag, og det er det som betyr noe. Fordi vet dere hva? Jeg tror jeg endelig har funnet meg selv og funnet ut hvem jeg vil være. Jeg er iallefall på god vei. Jeg føler at samfunnet vi lever i ikke takler at mennesker forandrer seg så godt, men det er jo en helt naturlig del av livet. Selvfølgelig forandrer man seg fra man er 14 år til man er 21 år. Det er noe jeg tror veldig mange glemmer, eller bare rett og slett nekter å innse.

I det siste har jeg vært litt langt nede uten å egentlig vite hvorfor, og jeg har lett etter noe som kan gjøre meg glad og noe jeg kan fylle dagene med. Butikken jeg har jobbet i det siste året er nå lagt ned, og jeg kjenner jeg har litt panikk over hva jeg skal gjøre nå og fremtiden generelt egentlig. Jeg elsket jo blogg av hele mitt hjerte før, men så dabbet det litt av når all denne clickbaiten og all operasjons-snakken kom. Men hvorfor skal jeg bry meg om det? Nå ser man jo ganske tydelig hvilke overskrifter som er clickbait og da er det jo bare å ikke klikke seg inn om man ikke er interessert. Vi vet også nå hvilke bloggere i bloggnorge det er som har fikset på utseende sitt og stadig vekk skriver om det. Og om man ikke er interessert i det heller, så slutter man ganske enkelt å lese den bloggen. Jeg tror det er denne tankegangen jeg har slitt litt med i og med at jeg lider av en heftig FOMO haha.

Uansett! Jeg er iallefall veldig gira på å starte opp bloggen igjen og har en del ideer om hvordan jeg vil at bloggen min skal være fremover. Litt forandring i innholdet vil det nok bli, men hvor hyppig jeg kommer til å oppdatere vet jeg ikke enda. Kvalitet over kvantitet, ikke sant? Jeg har mye jeg vil dele og mye jeg vil si. Jeg vil motivere og inspirere. Jeg vil at bloggen min skal være mye mer ekte og ufiltrert, men samtidlig ikke too much, om dere skjønner? Jeg vil også få inn mye mer mote og sminke da dette er to av mine største interesser, uansett hvor overfladisk det høres ut. Jeg tror dette kommer til å bli bra jeg! 😄

Det får bli noen selfier fra 17. mai i dette innlegget. Kanskje, bare kanskje, jeg har planer om å investere i et nytt kamera i nærmeste fremtid, men nå som jeg ikke har jobb lengre må jeg prøve å tenke meg om to ganger før jeg shopper meg ihjel haha! Men jeg tror det hadde vært en fin investering for meg siden jeg elsker å ta bilder hihi.

💗

Likes

Comments

Contains affiliate links

Scrunchies fra Nelly, dessverre utsolgt

Pilotbriller HER

Heels med gulldetaljer fra Nelly (Miss Selfridge), dessverre utsolgt

Feminist tee HER (denne var veldig lang og firkantet i formen, så tror jeg skal klippe og trikse litt med den)

Bomberjakke HER

Liquid lipsticks fra Makeup Mekka og NYX, kjøpt på makeupmekka.no og coverbrands.no. Tenker å lage en video hvor jeg viser alle disse på leppene og skriver alle navnene i videoen. Høres det bra ut? 😊

Hva synes du om mitt lille innkjøp?

Likes

Comments


3 år og 15 kilo siden. Jeg var full av depresjon og angst og min "redning" ble trening og å telle kalorier. Endelig hadde jeg funnet noe jeg mestret og likte å holde på med. Jeg spiste alt for få kalorier hver dag for en 16/17 år gammel kropp som fortsatt vokste. Jeg trente minst 2 timer 7 dager i uka, uansett hva. Ofte tok jeg meg ei økt nummer to også, bare fordi jeg kunne liksom. Det eneste som sto i hodet mitt var å "bli tynn", men fikk jeg det noe bedre når kiloene begynte å forsvinne? Ikke for fem flate øre. Når kroppen tilslutt ble utslitt og magen skrek etter mer mat, var det liksom ikke så viktig å komme seg inn i den buksa i størrelse small likevel.

Når dere ser disse bildene tenker dere sikkert at jeg var jo ikke så sykt tynn engang (sånn sett ut ifra hva som er standarden for "tynn" ifølge samfunnet vårt), og nei, det var jeg ikke. Men det er det tynneste jeg noen gang har vært og det er heller ikke det som er poenget. Jeg var underernært og sliten. Jeg har alltid hatt former og det kommer jeg nok alltid til å ha også. Min kropp er ikke laget for å være tynn og det er helt greit. Jeg har litt ekstra kjøtt på kroppen, men i gjengjeld så har jeg litt ekstra på bakdelen og i brystene da. Men så har jeg jo også lår som gnisser, overarmer som dingler og fire haker istedet for en.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget og jeg er litt redd for å snakke så mye om "tykk og tynn", fordi hva er egentlig definisjonen på tykk og tynn? Men jeg synes bare at vår generasjon er så forbanna opptatt av å se så bra ut hele tiden, både når det kommer til kropp og resten av utseende. Man skal helst ikke ha noe flesk på kroppen, men pupper og rumpe? Det må vi ha. Men Gud forby å ikke ha mellomrom mellom lårene. Men ikke glem at stor rumpe, det skal vi ha. Dette er kanskje grunnen til at så mange tyr til plastisk kirurgi. Fordi gjett hva? Det er umulig å slanke seg og slanke seg og slanke seg til mellomrom mellom lårene, men fortsatt ta vare på rumpa. Forsvinner lårene, forsvinner rumpa også. Forsvinner magen, vil nok litt av puppene forsvinne også.

Vi må slutte å prate så mye kropp og utseende i sosiale sammenhenger. Nå er jeg jo litt selvmotsigende her når jeg skriver et innlegg om det selv, men jeg har bare fått nok og jeg trenger å dele dette. For meg er det et så utrolig uinteressant tema når venner og bekjente begynner å snakke om hvor sunt de har spist en dag, hvor mange kalorier de har forbrent på trening eller hvor mange kilo de har gått ned på så og så lang tid. For all del, er du misfornøyd med kroppen din, gjør noe med det. Spis sunt, tren når du føler for det, vær i aktivitet, men hold det for deg selv. Det er all denne snakkingen som påvirker oss. Ja, jeg trener selv og blir motivert når jeg ser at andre er på trening, men det er liksom nok å se det. Må vi prate om det hele tiden også?

Det er helt greit å være en motivasjon for andre, og er du stolt over fremgangen din, vis deg frem! Men ikke gå så sykt inn på detaljer om hvordan du har greid det. Sleng ut et smashing treningsbilde av deg selv på instagram, men ikke bruk bildeteksten til å beskrive hele treningen din + alt det sunne du har spist den dagen. Det blir for mye og det er akkurat dette som påvirker andre. De fleste tåler å se at du trener og spiser sunt uten å bli veldig påvirket, men spar oss for detaljene. Svar heller på eventuelle spørsmål fra enkeltpersoner som selv tar kontakt med deg og ønsker å vite hva du gjør. Da ligger på en måte ansvaret på dem.

Det var alle detaljene som ødela meg. Om noen skrev at de hadde sprunget en mil på mølla - da ville jeg også gjøre det, så det gjorde jeg. Hadde noen spist èn liten lompepizza til middag - da ville jeg også det, så da gjorde jeg det og. Om noen la ut et bilde av ei miniskål med kanskje en halv 80% sjokoladeplate i og skrev at det var viktig å kose seg i helgene - ja, da kunne jeg ihvertfall ikke kose meg med noe mer usunt enn dem! Skjønner dere? Jeg unner ingen å holde på slik som jeg gjorde iallefall, det er sikkert og visst. Det blir til slutt en sykdom som det er utrolig vanskelig å komme seg ut av.

Let's just fall in love with our beautiful, functioning, unique bodies, shall we? 😘

Og forresten: Jeg kommer til å slutte med treningsinnleggene mine jeg også nå, for jeg har innsett at det er hverken interessant eller nødvendig.

Likes

Comments

Advarsel: this is some deep late night shit, så ikke les om du blir lett provosert (eller er en bedreviter)

Er det ikke rart hvordan livene våre er lagt opp? Mennesker kommer og går, inn og ut av livene våre. Noen ganger av den enkle grunn at "vi bare mistet kontakten". Venner, kjærester, lærere, sjefer, kollegaer, familiemedlemmer som driter seg ut, familiemedlemmer som går bort. Hvem er det egentlig som bestemmer dette? Hvem er det som sitter med manuset over hvordan livene til hvert enkelt menneske skal være og utarte seg? Det er iallefall ikke oss selv, for da hadde nok alle vært mye mer varsom når det kommer til hva som blir sagt og gjort, og hvem (eventuelt hvor mange) man skal være stygge mot, og greie mot. Mennesker er flokkdyr og så og si alle er livredde for å noen gang ende opp alene, sånn innerst inne. Men dette er det selvfølgelig kun et mindretall som tørr å innrømme for offentligheten, så la meg være en av de få som tørr å si at jeg er hysterisk redd for å bli forlatt.

Jeg tror på skjebnen, tilfeldigheter og karma. Jeg tror at et hvert menneske som kommer inn i livene våre, kommer for en grunn. Kanskje kommer de for å bli, kanskje kommer de og går for å lære oss noe. Derfor tror jeg også det blir helt feil å lete etter noen som kan fylle livene våre med noe vi tror vi mangler. Ikke tving deg inn på mennesker. La heller tilfeldigheter overraske deg. Det er oftest de man støter på tilfeldig som ender opp med å bli i livene våre. Tenk litt på det. Livet/verden/"høyere makter" vet akkurat hva som er best for oss, og det/den/de har en plan for oss alle.

Ikke faen om alle mennesker på jorda er plassert her bare "fordi derfor". Alle har en oppgave og en mening med å være her. Jeg har hørt (dette er vel for de som tror på overnaturlige ting) at før man blir født som et menneske her på jorda, så godkjenner man på en måte en "kontrakt" over hva man skal oppleve, hvordan livet vårt vil bli og hvilken mening akkurat ditt liv skal ha, før man får utdelt det store livet. Om det er sant eller ikke, det vet vel ingen. Noen tror at dette er grunnen til at vi opplever deja vu, men selv tror jeg heller at deja vu kommer fra et parallelt univers, eller noe i den duren. Men tenk deg om. Vet du hva meningen med akkurat ditt liv er? Hvilken oppgave har du godkjent at du skal gjennomføre? Har du funnet ut av det enda? Det har ikke jeg, men så er jeg jo bare 20 år enda også da. Jeg har hele livet foran meg til å finne det ut på.

La oss bare snakke om temaet karma litt kort. Man får som man fortjener. Har man vært eller er et helt jævlig menneske, så kommer karma og slår deg hardt i trynet, akkurat som man fortjener. Ordtaket "vær mot andre som du vil andre skal være mot deg" eksisterer ikke uten grunn.

pastel, pink, and blue-bilde

beach, ocean, and sky-bilde


Noen tanker rundt dette? Elsker å høre andre menneskers meninger om slike ting, så bring it om du har et helt annet syn på dette enn meg!

Likes

Comments


Hei dere! I dag tok jeg rett og slett en pause fra etter-operasjons-sykdommen og ordnet meg, tørket støv av speilrefleksen og tok noen bilder. Det skal sies at jeg er i mye bedre form nå da enn hva jeg har vært. Er nesten helt bra faktisk! Jeg synes selv at bloggen min har blitt veldig trist og livløs i det siste med bare mobilbilder og egentlig ingenting personlig i innleggene. Så det skal absolutt forandres nå! Jeg er et menneske med mye lass og mange tanker som må ut, og da har alltid bloggen min vært stedet jeg har lettet på trykket på. Og ofte har mine personlige innlegg vært veldig godt likt, så det er tydelig at ikke alle gidder å lese om bare overfladiske ting.

Har dere forresten hørt gjennom Zara Larssons nye album? SHIT som jeg har ventet på det! De sangene jeg hører mest på akkurat nå er One mississippi, Funeral, Only you, I can't fall in love without you og TG4M. Ellers er jo resten av ambumet THE BALM også da!! Hun er jo Gud.

Fy fillern, disse bena er så vinterbleke haha! Skulle kanskje tatt meg en runde med selvbruning eller noe, men who cares tenker jeg da. Selvbruning er et slit og solarium er helt uaktuelt. Trives som blekfis jeg!

Har dere noen planer for kvelden?

💗

Likes

Comments