Ber om ursäkt att jag inte bloggat något under de senaste dagarna. Har inte själv hunnit med. Det har inte blivit någon bra start eftersom direkt efter skolan blir det läsning. Det kommer vara passiva 2 veckor nu. Men har alltså inte slutat med bloggandet. Det är bara svårt att få det inklämt i schemat när man försöker fokusera på att läsa.

Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade klockan 10 idag och steg ut ur mitt mörka rum och märker att det är perfekt väder. Läste på skrivningarna i några timmar och så bestämde vi oss att åka till backen. Åkte kring 2h och sen tillbaka hem för att läsa till. Just nu ska vi ut med kompisarna och fira lördagen.


Kramar

Likes

Comments

Känns konsigt att inte ha sina rutiner som normalt. Det är tack vare att jag har skrivningar och jobb så hinner inte alls med något. Somtur blir det tillbaka till rutnierna på måndag. Väntar inte på skolan men på gymmande.

Vaknade idag igen klockan 5.45 som vanligt och det var konstigt svårt att stiga upp. Idag ska jag träffa några vänner efter jobbet! Ida har kommit hem nu så ser verkligen fram emot att se henne igen!

Kramar

Likes

Comments

Det blev väckning för mig klockan 5.45. Slängde hastigt på lite kläder och åt ett gott morgonmål. Det blir en lång dag som består av jobb, läsning och senare på kvällen bilskola.

Har fortfarande inte haft tid att gymma och det verkligen stör mig. Planerar på att ta igen allting nästa vecka eftersom det är lätt att efter skolan åka dit.

Kramar

Likes

Comments

Idag blir det som vanligt jobb och eftet jobbet ska vi åka med lite kompisar till backen och skida! Ska bli sjukt roligt att åka igen. Just nu ser jag massor fram emot till fredag när Ida kommer hem! Så ska vi dra ut och göra något kul.

Bjuder på världens suddigaste bild, haha
Kramar

Likes

Comments

Det har varit en otroligt busy vecka för mig vilket har slutat med det att jag inte alls hunnit träna. Ska under nästa vecka försöka skärpa mig lite och ta igen med träningen.

Imorgon blir det bilskola efter jobbet så de blir igen en lång dag. Bilskolan slutar kring klockan 20 så får se om jag ännu drar till gymmet efter det.

Kramar

Likes

Comments

​Igår blev det väckning klockan 5.30 för mig och 6.30 var jag hos frissan. Där fixades både håret och sminken och vi fick nog sjukt bråttom för att hinna till skolan. Vi dansade 3 gånger och det kändes konstigt när mitt i allt så var det över. 

Efter dansen drog vi hem, duschade och bytte om till min andra klänning. Lokalen som vi hade hyrt var alldeles perfekt. Det var jättemysigt och vi hade en sjukt bra kväll tillsammans! Bjuder på lite bilder från kvällen!

Kramar

Likes

Comments

Åkte med härliga Ida idag till backen och åkte snowboard. Det var så skönt eftersom jag inte varit till backen på ett år även och jag bor bredvid den haha. Vi åkte i ungefär 4 timmar och kan lätt säga att hade sakna det så mycket. Älskar verkligen att åka snowboard. Har aldrig riktigt tyckt om att skida eftersom jag finner det en aning tråkigt. Det är ju ändå min åsikt bara, dessutom är jag jättedålig på att skida så att åka snowboard passar mig lite bättre.

Denna vecka kommer inte att innehålla så mycket träning men ska imorgon åka och köra ett snabbt pass rygg! På fredagen blir det gamlas och är så taggad!

Kramar

Likes

Comments

Efter all planering med Ida för att vi ska åka och skida, så öppnar jag min kalender och märker att jag har bilskola. Somtur kunde vi flytta vårt skidanden tills imorgon!

Idag blir det skola till klockan 14, åker sen till Esbo eftersom min bilskola börjar först klockan 18. Gymmar en stund i Esbo och åker sedan TILLBAKA till Kyrkslätt. Så de blir en ganska sjukt lång dag för mig haha. Efter allt detta har jag ju ännu att göra läxor etc.

Kramar

Likes

Comments