• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Glad påsk på er! och förlåt för en dålig start på bloggen, hade helt och hållet glömt bort att jag hade start upp bloggen igen ( hahah upsi) men nu är påsken snart över och hoppas att ni har haft en super härlig påsk. Jag kunde inte låta bli att göra Elliot till en liten påskkärring och hur söt blev han inte med sina fräknar? både jag och mina småbröder fick en varsin påskägg vilket innebär att fortfarande är ett barn:)!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hörrni!! har ni testat att tillaga dessa fantastiska nyttiga bananpannkakor?? har ni inte gjort det, då har ni missat något. Rekommenderar verkligen att ni ska tillaga dessa, går super snabbt att tillaga och det ända som du behöver är 1 banan och 2 ägg som du mixar tillsammas och sedan har du ditt smet till att börja göra dina små pannkakor. Går att äta till vilken måltid som helst. Jag valde att toppa dem med ljussirap, vanilj kvarg och blåbär, blev kanske inte så nyttigt efter att jag la sirap men lite onyttig måste man vara (!!!)

Likes

Comments

Mitt namn är Monica Rivas, 17 åring tjej bosatt i Gävle.

På min blogg kommer jag främst att skriva om min vardag och det som händer runt om  i mitt liv, självklart kommer jag att dela med mig om mycket mer bland annat om mina intressen, vänner, träning, tips och matlagning. På senaste tiden har jag blivit intresserad av att läsa bloggar, vilket har gjort att jag har blivit intresserad till att starta upp en egen blogg igen. Jag har tidigare haft flera olika bloggar men inget som jag har tagit på  seriöst, eftersom jag har snabbt tappat intresse till att blogga men denna gång tänker jag satsa och vill att det ska funka.

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg och är det någon ni undrar så kan jag fixa till ett inlägg med alla svar. KRAM!

Likes

Comments