Header


Innlegg i samarbeid med Visit Denmark (@govisitdenmark)

                                                                                     Hei fine, 

Håper dere har en god start på uken. I skrivende stund lengter jeg tilbake til noen herlige dager i Danmark som vi fikk oppleve forrige helg. I regi av Visit Denmark og VisitNordjylland var vi så heldige å bli tatt med på tur for å oppleve det fine Nordjylland har å by på.

Denne turen gjorde veldig inntrykk på guttene og de hadde til stadighet er smil på lur. Selv har jeg så mange gode barndomsminner fra familieturer i Danmark og det varmer godt i mammahjertet at jeg nå skaper nye med mine egne barn.

Vi fikk oppleve NORDSØEN oceanarium, Skallerup Seaside Resort og Fårup Sommerland.

NORDSØEN oceanarium 

Første stopp etter overfarten med ferjen fra Kristiansand til Hirtshals var Nordeuropas største akvarium.

Her kom vi under overflaten og ble tatt med på en reise uten like. Vi fikk møte en stor forunderlig klumpfisk og fikk med oss når de skulle gi denne og de andre fiskene i akvariumet mat. Dette var en utrolig fin opplevelse. Guttene var så fascinerte og ble helt overrasket over at det fantes en slik stor fisk! 🐟

Vi fikk oppleve seler på nært hold og mange ulike havdyr som både meg og Christoffer aldri hadde sett tidligere.

SKALLERUP Seaside Resort

Etter noen innholdsrike timer med nye oppdagelser rettet vi nesen mot Skallerup 🌾 Her kommer mange av mine barndomsminner fra. Jeg, mamma, pappa og mine 5 søsken pleide å komme hit hver høstferie over en lang periode. Det jeg husker aller best er badeland og hoppeputene. 😄

Nå var det plutselig min tur til å sjekke inn på Skallerup med min egen lille familie for å skape nye minner. Vi møtte et fantastisk hus med utsikt til havet og en flott uteplass, som guttene fort ville utforske. De fant frem goodie baggen de var så heldige å få fra resepsjonen og koste seg med de ulike lekene.

Vi ordnet oss til rette og trillet vognen for å kikke litt i områdene rundt. Vi fant en kjempe stor fin lekeplass ute med hoppeputer og lekestativer. Vi koste oss både store og små.

Da vi kom tilbake til huset var vi alle slitne og det passet da perfekt at vi kunne bestille takeaway fra restauranten. Vi spiste deilig middag og fikk ungene i seng. Meg og Christoffer hadde store planer om å nyte et glass vin ute på terrassen, men sloknet fort da roen endelig senket seg..

Morgenen etter spiste vi deilig frokost i restauranten og dro på dyregården hvor guttene selv fikk bli med på å mate dyrene. Dette syntes de var både gøy og litt skummelt. Høydepunktet var nok da de fikk ri på hver sin ponni.

Vi skulle gjerne hatt enda en dag her, for Skallerup har så utrolig mye å by på, og alt er så tilrettelagt for barna. Vi gleder oss til å komme tilbake ved en senere anledning.


Min Levi's Shorts finner du her (ad-link)

Fårup Sommerland

En perfekt avslutning på en innholdsrik reise. Fårup Sommerland går igjen og igjen og det er ingen tvil om at dette ble høydepunktet for guttene. De løp rundt fra morgen til kveld. Det skal nå sies at vi var utrolig heldige med været. Sola var med oss hele helgen og det var virkelig ingen faktor som kunne kommet bedre med. Vi sjekket inn på Hotel Fårup og det som fanget blikket var den gigantiske køyesengen som ser ut som en trehytte. Gjett om de koste seg i denne. Vi tok på oss badetøyet og var klare for å bade. Jeg er litt frysen av meg, så jeg badet ikke, men guttaboys derimot var ikke beskjedne. Et fantastisk badeland for alle aldre. Vi skulle hatt med oss noen andre som kunne passet barna litt mens meg og Christoffer kunne tatt de ulike skliene sammen, for wow de så gøye ut!

Etter et par timer dro vi til hotellet for å dusje og stelle oss før vi hadde reservert bord til middag klokken 18.00. Maten var fantastisk. Det var til og med en egen buffet til barna med alt de kunne tenke seg. Ungene satt overraskende fint rundt bordet, sikkert litt oppslukte i alt det gode de fikk servert på tallerken. Stort pluss for både middag og frokost på dette hotellet. Så variert utvalg og masse frukt til ungene.

Søndagen brukte vi i parken og her fikk gutta storkost seg med karuseller og et paradis av ulike lekestativ, rutsjebaner, hinderløyper og attraksjoner. De smilte fra øre til øre hele dagen. Leonel var blitt stor nok til å ta "orkanen" Den eneste berg-og dalbanen som går både over og under vann. Jeg var så stolt av lille store gutten min. Tenk at han turte dette! Han er plutselig blitt så stor. Han lo og koste seg hele turen og kunne ikke slutte å snakke om denne orkanen etterpå. For en opplevelse det var!

Alt i alt, minner for livet!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

                                                               

                                                                        - Annonse

Hei søte,

Håper dere har hatt en fin dag.

Disse gutta mine tar meg stadig med på nye eventyr og jeg nyter hvert sekund! For en fantasi de har.. Det er så gøy å observere å høre på når de er i leken. Idag har de seilt på de 7 hav på jakt etter nye skatter. Vi er så fornøyde med denne sandkassen fra Jollyroom som gir gutta en opplevelse utover at de leker i sanden. Piknikkbordet med parasoll er også fra Jollyroom og setter virkelig stemningen i disse varme sommerdager. Leonel og Matheo elsker å kunne sitte for seg selv å spise. De smelter meg totalt om dagene og jeg kan ikke fatte at de plutselig er blitt så store.

Sandkasse her , piknikkbord her . Begge fra merket Woodlii<3

....

Hi beauties,

Hope your day has been great! 💛

These boys are always taking me on the funniest new adventures and I'm loving every second of it! Their never ending fantasy is the funniest thing to observe and today they've been sailing around for treasures ✨✨

Likes

Comments

Hi loves,

How time flies! This little monkey will celebrate his first birthday this month, and I still can't wrap my head around that! Suddenly he's not a little baby anymore. Lucky for me he loves to cuddle and I'm taking full advantage of that every single day. My little heartbreaker, Emilio ❤️Likes

Comments

Hei skjønne 💕

Søndager er ment for kos, og det har det vært mye av! Jeg er så takknemlig for disse gutta mine og får ikke takket nok for at jeg har vært så heldig. Jeg føler meg virkelig velsignet.

Denne helgen fikk vi startet på malingen av huset og jeg er så fornøyd med gråfargen vi valgte. Den er verken for kald eller varm og passer så fint sammen med utemøblene våres. Gleder meg til å vise dere litt bilder senere ✨

Ha en fin kveld!

....

Hi sweeties.

Sundays are meant for snuggles and snuggles it has been. I'm thanking God every single day for my boys.

We've started painting the house and I'm so happy with the grey color we chose. It's not to cold or warm and it goes perfectly together with our outdoor furniture. Can't wait to show you guys more photos soon ✨

Have a great night, loves!

Likes

Comments

Hei fine ✨✨

Idag har vi kost oss inne mens det har pøst ned fra himmelen. Av og til er det litt godt når det regner og man kan sitte inne med god samvittighet, men jeg kjenner at det holder med en eller to slike dager. Jeg håper inderlig godværet snart kommer tilbake, så vi kan ta i bruk malerkostene. For meg og denne romantikeren her skal nemlig male huset og dette gleder vi oss stort til 😀 Nå går vi fra hvitt til mørkegrått og jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

I skrivende stund sitter vi med hver vår corona med lime. For det er vel ingenting galt i å ha litt sommerstemning inne? 😅❤️

Ha en fin kveld videre ✨✨

....

Hi beauties,

We've been snuggling up inside today since the rain has been poring down like crazy! I really hope the sun will come back soon, cause me and this romantic man of mine will paint the house together as soon as we get the chance! So finger crossed for dry weather and a lot of energy to get it done! We're going from white to dark grey and I can't wait to show you the result!

Have a great night ✨

Love,
M

Likes

Comments

Instagram: @monica.nyhus