Skrevet i : Outfits

Hello Lovers <>

Lanseringen av BALMAIN x HM  er rett rundt hjørnet, 05.11, og denne uken var ENDELIG catwalkshowet med presentasjon av kolleksjonen.

Kolleksjonen er fantastisk, med perler og tunge designelementer, og det er veldig lett å kjenne igjen signaturstilen til Oliver Rousteing, som er hoveddesigner, fra tidligere kolleksjoner.

Denne gangen er det Kendall Jenner som fronter kolleksjonen, men vi ser ofte Kim Kardashian og resten av Kardashian familien i plagg fra Balmain.

Under har jeg plukket ut mine favoritter fra Balmain x HM kolleksjonen. Disse plaggene kan varieres og brukes til både hverdag og fest, alt ettersom hvordan du styler plagget.

Lillesøss og jeg kommer til å stå i kø for å kjøpe flere av plaggene. Det er virkelig verdt det!

 

Q: Kommer du til å kjøpe noe fra Balmain x HM kolleksjonen?

 

- Monica <>

 

#balmaination #HM #mote #blogg #dagligblogg #fashion #love


 


Kjole. Ett godt eksempel på kunstverk fra Balmain.


T-shirt. Kle den opp eller ned, valget er ditt!

Jakke. Pels (ikke ekte selvfølgelig!) er høstens og vinterens store must!


Kjole. Fantastisk stoff med detaljer i fløyel.

Clutch. Like fin til hverdag som til fest!

 


Genser. Kan matches med alt fra skjørt til bukser.Kåpe. Ja man får aldri nok kåper...!
 


Kjole. Nok ett eksempel på hvorfor man vil stå timer i kø for plaggene!


 

Måtte bare ha med Kim K i noen av Balmain sine tidligere kunstverk:


Kim K i kjole fra Balmain. (ikke fra kolleksjonen for HM)


Kim K i nok en kjole fra Balmain, på besøk i Paris. (ikke fra kolleksjonen til HM)

 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6729955574"

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Reise

Lillesøss og jeg på flyet - forventnigene er store!


 

 

Hello lovers <>

 

Goodbye home, HELLO ROME! Litt om inngrodd reisesyke, sjarmerende italienere og kaloririk pasta. Dere leste rett: Jeg har nettopp vært i idylliske (og svette) ITALIA! Og jeg er her for å gi dere en karborik oppdatering på all pasta og pizza spisingen!

 

Italia, Italia... ROMA! Jeg blir aldri lei! Nok en gang led mamma, lillesøster og jeg av inngrodd reisesyke, så turen gikk nok en gang til pastalandet, ITALIA.

Vi bestilte tur allerede i mars for å være tidlig ute. Vi ønsket nemlig å bo på verdens koseligste hotell, midt i hjerte av antikke Roma, nemlig THE OPERA HOTEL.

Denne gangen var turen bare ment for shopping og god mat, men ja det ble jo sightseeing også. Jeg passet godt på å ha med meg så lite som mulig i kofferten på vei ned, slik at det bare var å la EUROen fly av gårde! hehe... Det er jo ikke noe problem i Roma, men store motehus på rad og rekke hele veien. MEN det ble faktisk en god del ting fra Zara, Kiko og MAC som utgjorde store deler av shoppingen. Passet også på å investere i nye Ray Ban, gull med sort glass selvfølgelig.

Forrige gang rakk vi ikke innom Peterskirken, så dette skulle vi denne gangen. Roma var mye varmere denne gangen, og det var opp mot 30 varmgrader der vi sto 1 time i kø for å komme inn. Men med selfiestang og Dansk kongehistorie underholdt vi Australierne som sto foran oss i køen. De var nemlig store fan av Dronning Margrethe av Danmark. Og ikke den norske kongefamilien faktisk... hehe!

Det ble utforsking av Trastevere, en eldre bydel som er veldig populær blandt Italienerne, og der gikk vi på ett stort Marked som var over 2 km langt. Litt secondhand kupp ble gjort der! Og hvis man skal ha god hjemmelaget, billig og skikkelig italiensk mat, er dette bydelen du skal besøke! Betalte i underkant av 30EUR for 3 retters! Pizza og paste, keep them coming! Øl til lunsj og vin til middag!

Nå er vi trygt hjemme igjen, og er godt i gang med å planlegge neste tur i 2016. Da setter vi kursen ned til den ukjente østen, med billig krystall og marionettdukker, og valget falt på PRAHA, Tjekkia! En håndbagasje full av krystall, skal man ikke se bort i fra på veien hjem igjen... Stay tuned!

Q: Har DU ett favorittsted i Roma som er verdt ett besøk?

 

- Monica <>

 

TIPS: Shopping av merkevarer fra store motehus er å finne i Via dei Condotti og alle sidegatene som tilhører rundt Spansketrappen. Rimligere shopping som Zara og HM er å finne i Roma's lengste handlegate, Via del Corso. Den billigste shoppingen er å finne i bydelen Trastevere. Pass på å få med deg søndagsmarkedet som selger alt fra brukt til nytt, og er 2 km langt! Vær tidlig ute, det stenger kl 14 og husk å prute!

 

#reise #blogg #roma #italia #dagligblogg #love #sminke #mote #søster #mor #norwegian #fashion #fashionblog #trening #helse #mat


 

Utnytter selvfølgelig bra belysning, haha

Det ble ikke baaaaare pizza og pasta: baby back ribs er det beste jeg vet!

Banansplitt ned på høykant!

Par som girfter seg i Spansketrappen! Utrolig morsomt å være vitne til!

Drinker på ankomstkvelden - Pina Colada på meg!

Spektakulære katedraler - Dette er Maria in Trastevere -  En av de eldste.

Trastevere - En bydel med bare italienere - Billig og bra mat og shopping!

Obligatorisk med pizza og pasta i Roma!

St Peters Plassen med St Peters Kirken i bakgrunnen - en mil lang kø!

Lillesøss og mamma foran Castel Saint Angelo - Engleborgen!

Det ble en del ny sminke i Roma! Fornyer like så godt alt!

Likes

Comments

Skrevet i : TreningLovers! <>

Motivasjonen varierer fra tid til annen, men resultater kommer ikke av seg selv! Du får igjen for det du jobber for, enten det er på trening eller andre personlige mål. Den som gir seg er en dritt, sier mamma!

Det er ikke hver dag jeg våkner opp om morgenen og sier YESS jeg skal på trening! Motivasjonen er noen ganger litt vanskelig å finne igjen, og det er de dagene man må tenke på hvor langt man har kommet. For min del, er utfordringene mine å komme meg på treningsstudio og gjennomføre en knallbra økt! Det er ikke alltid jeg klarer det, og det er de gangene jeg ser tilbake på bilder av meg selv, da jeg veide 105 kilo. Ja, du hørte riktig!

I 2010/2011 var jeg på mitt tyngste. 105 kilo viste badevekta, og det var da jeg bestemte meg for å gjøre noe! Det begynte jo å bli tungt å gå opp trapper...

Hvordan finner man motivasjonen? Hvordan sier du til deg selv, at du skal komme deg på treningsstudio, starte å bygge muskler og forandre kroppen din? Du må bare bestemme deg for det og si at NOK ER NOK!

I dag var en dag jeg ikke fant motivasjon. Jeg hadde store ambisjoner i går kveld, om å legge meg tidlig og komme meg på trening FØR jobb kl 10! Men slik ble det ikke... Jeg brukte flere timer på å sovne... Og dermed ble søvnen prioritert i dag tidlig.

MEN I MORGEN ER EN NY DAG! Og gjett om jeg skal komme meg på trening! Jeg skal fortsette å være flink! Det er ikke noe kjære mor lenger, det er beinhard trening og kosthold, og dermed kan jeg nå mine mål!

På bildene over ser dere hvor langt jeg har kommet! Vektreduksjon tar tid, og tålmodighet er din beste venn, men du må finne igjen motivasjonen din!

- Hva er motivasjonen din? Hvordan kommer du deg på trening og klarer å holde rutinene?

- Monica <>

#trening #kosthold #motivasjon #inspirasjon #treningsstudio #vekter #vektredusjon #dagligblogg #blogg #hverdag #livet

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

- Dressjakke KappAhl - Ørepynt Glitter - Make up Makeup Mekka -


Hello, Lovers! <>

Viva Latina! Dance your ass off! Det gjorde i alle fall jeg på lørdag..!

Dansing er kanskje ikke for alle, og jeg kan skrive under på den kontrakten, men fy søren så moro jeg hadde det på lørdag!

Vi har jo alle en venninne eller bekjent som til tider har tendens til å dra deg med på de merkeligste ting, og denne gangen skulle det vise seg å være SALSA! Det skal sies at jeg kan grunntrinnene, men for å oppsummere det kort, så ser jeg ut som en tømmerstokk på dansegulvet, haha! Men nå, NÅ skulle vi danse, og det var NO MERCY!

Jeg tror ikke jeg har hatt det så moro på lenge! Lørdagskvelden ble tilbrakt med gode venninner, galskap og dans! Og hun skaffet oss gode lærere på utestedet som hun kjente fra før. Tro meg! Det blir noe helt annet når du faktisk får danse med noen som KAN det! Jeg ble slengt rundt hit og dit, haha!

For anledningen hadde jeg på meg jumpsuit som var latinainspirert med rysjer, kort dressjakke og håret i bun, men jeg manglet den rosen bak øret! Søren heller... ;)

Men det var utrolig koselig å gjøre noe helt annet på byen for en gang skyld, og det er virkelig å anbefale! Slå ut håret, og kom deg utenfor komfortsonen!

Skal sies at jeg var støl på søndagen, haha! Uvante greier a gitt ;)

- Har du noen gang kommet deg utenfor komfortsonen og gjort noe du ikke kan?

- Monica <>

#dans #salsa #party #fest #oslo #norge #hverdag #helg #vilt #livet #venninner #venner #latina #rockefeller #viva

Likes

Comments

Skrevet i : Blogg

Good morning, Lovers! <>

Påsken sto til alle forventninger, og en mer magisk tid skal man lete lenge etter!

I år tok vi påskeferien på Røros, hos familien til kjæresten min. De har ett landsted der oppe, og jeg var så heldig å få være med. Det ble selvfølgelig ett stopp på Espa på vei opp, fordi jeg skulle ha veiens beste boller fra Bolleland! Hadde aldri smakt de før, så denne teorien måtte testes! Og ja, gode var de virkelig :)

Tiden der oppe ble brukt til å slappe av og kose oss, ettersom hverdagen vår er veldig hektisk. Men i følge tradisjoner, skulle vi gå på ski på påskeaften, og jeg skal innerømme at jeg ikke har gått på ski på 10 år! Dette ble veldig interessant, men klarte å holde meg på beina(skia) og gikk bare på trynet én gang, haha! Det var utrolig koselig å gå innover på Kongens, for så å treffe flere i familien :)

Men alle koseligheter har sin ende, og på 1. påskedag var det på tide å komme oss hjem igjen. Deilig å ha en dag hjemme før hverdagen starter igjen. Det var forventet lange køer, så vi ventet lengst mulig med å reise! Og vi slapp kø!!! :D

Måtte bare legge til denne videoen under! Den oppsummerer påsken i Norge på sitt beste! Se og LE! :D

- Hvor tilbrakte du påsken, og hva er ditt beste påskeminne?

- Monica <>

#pinneforlandet #påske #parodi #ferie #reise #norge #røros #boller #espa #roadtrip #kjæreste #familie #blogg #hverdagsblogg #hverdag

Likes

Comments

Skrevet i : Outfits

Hello, lovers! <>

Lørdagen kom og gikk som vanlig, og nå som kjæresten min er bortreist, så har jeg ikke så mye å gjøre. Da blir det tid til egenpleie og mer jobbing, til og med på lørdager. Til vanlig så jobber jeg alle lørdager uansett, men nå hadde jeg hele kvelden på å slappe av hjemme og tilbringe litt tid med foreldrene mine for en gang skyld. Så i går berl det faktisk 2 filmer som varte til langt på natt!

Gårdsdagens antrekk på jobb ble også ganske stilig, selv om jeg faktisk hadde dårlig tid om morgenen! Det er helt utrolig hva litt leppestift kan gjøre for ett antrekk skal jeg si dere! BOOM og jeg så FAB ut!

Her er litt bilder fra i går:


Bukse fra Kappahl - topp fra HM - ring og ørepynt fra Glitter


deksel fra ebay

- Hva bruker DU lørdagen til?

 

 

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør

Good Sunday, Lovers! <>

Ikke at vi egentlig kan kalle dette for en SUNday, fordi sola har vi ikke sett på en god stund. I alle fall ikke på Østlandet... Men jeg skal for all del ikke klage, fordi det snør i alle fall ikke, haha!

Bilde: Bevis nr 1! Did you see those clouds?! Men jeg har lekre gardiner som rammer det pent inn da...!

Det er noe med meg og snø som aldri blir venner, og jeg har kommet frem til at den eneste årsaken er rett og slett at mine hellige høye hæler bare sklir og blir ødelagt av snø, og de fortjener ikke å ofres på den måten! Ingen hæler fortjener ikke det ;)

Utenom klaging over snø, etterlengte etter å lufte mine høye hæler ute og mellom all snufsinga og hosting, så nyter jeg nok en gang mange morsomme episoder av "Sex and the City". Jeg blir fortsatt ikke lei, og nå er jeg på sesong 2 allerede!

Bilde 2: Jepp, jeg er avhengig...


Bilde 3: It isn't coumputerscience to mix up colors

Alt i alt så er faktisk søndager den mest fantastiske dagen i uken! Jeg har tid til å både blogge, vaske klær, se på en eller annen såpeserie og tid til å gjøre absolutt ingenting! Til uken får jeg nok en eksamen på skolen, så mye av tiden kommer til å gå med til den, men det er viktig å prioritere andre ting i livet samtidig også.

- Hvordan tilbringer DU søndagen din?

 

xoxo

Monica

 

#interiør #sexandthecity #blogg #hverdag #søndag #blogglivet

Likes

Comments

Skrevet i : Filmer og serier

God kveld fra sofakroken! <>

Startet dagen på den verst tenkelige måten i dag. Vondt i halsen hadde meldt seg for fullt! Det var en skikkelig nedtur, med tanke på at jeg var veldig motivert til å komme meg på trening... Men nei, da ble det sofaen og her har jeg sittet siden. Skal ikke klage så veldig da, jeg har kost meg med TLC kanalen i hele dag, hihi!

Dagens helt ble dermed grønn te med citrus og honning! Det smører halsen utrolig godt, både med tanke på honningen og varmen fra teen.

Men dagens høydepunkt er at jeg har startet på verdens beste tv-serie, nok en gang! "Sex and the City"! Oh my, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett Charlotte, Samantha, Carrie og Miranda gå igjennom de morsomste situasjoner, hatt de beste venninnesamtalene og levd livet til det fulle i New York City. Og jeg blir aldri lei! Dette er nå 5 eller 6 gangen jeg starter på sesong 1, med hensikt å se alle 6 sesongene og begge filmene nok en gang. Dagens store glede!

Jeg er OPPTIMIST for morgendagen, da skal jeg komme meg på trening og halsen skal bli bedre! 

Bilde: lysfat på soverommet - alt fra Nille og IKEA


Bilde 2: grønn te med honning! Kopp og skål fra Mansion/Affection - smykkeskrin fra Nille - klokke fra Ur og Penn - lampe fra Skeidar


Bilde 3: The holy bible! Neida, det er bare alle sesongene av "Sex and the City"!


Bilde 4: Oh yes, sesong 1 er i gang!

 

Nå blir det snart natta her! Har planer om å sove bort forkjølelsen!

Hva er ditt beste tips for vond og sår hals? Har du en vidunderkur, så let me know!

 

xoxo

Monica

Likes

Comments

Skrevet i : Outfits

Oh lovers, oh lovers, oh how I missed you! <>

 

Jeg er TILBAKE! Og jeg har masse moro å fortelle dere!

Her er det bare å følge med fremover, da jeg kommer til å blogge tett om alt mellom himmel og jord. Trening, kosthold, hverdag, sminke og mote er hete temaer bare for å nevne noe.

For all del, kom med kommentarer og meninger, og gjerne ting dere ønsker at jeg skal skrive om :)


Bilde: coat fra HM - singlet fra Change - dressjakke fra Goelia

 

Nå nytes kvelden videre med "Sex and the City" og grønn te med honning.

 

xoxo

Monica

Likes

Comments

Skrevet i : Outfits

Good evening, lovers!

Må bare dele dagens antrekk med dere!

Nå begynner det å kjennes som høst ute, og det er min absolutte favoritt sesong! Jeg elsker høsten fordi jeg endelig kan ta frem kåpene mine, dressjakkene, støvlene med hæler og bare se rett og slett glamorøs ut! Jeg føler at sommeren går ut på å ha på seg minst mulig uten å svette ihjel, og det er ikke helt meg. Jeg elsker plagg på plagg, og kåper er en guilty pleasure...

Dagens antrekk er tilfeldig satt sammen for å kunne være litt praktisk på jobb, men jeg toppet det med favoritt leppestiften min fra YSL <3 ellers="" er="" jeg="" veldig="" glad="" høstens="" farger:="" burgunder,="" grå,="" svart="" og="">


// Leppestift fra YSL //


// bukse fra Michael Kors - jakke fra Only - singlet fra HM - boots fra Villain //


Håper alle har en fantastisk dag! Jeg er fortsatt på jobb.

Q: Hvilke høstfarger er dine favoritter?

- Monica <>

#mote #antrekk #outfit #blogg #hverdag #jobb #trender #moderne #høst

Likes

Comments