Hey Girls!
Igår ankom jeg til Hamburg sammen med min klasse på studietur og er her til Fredag, idag var jeg på museum og jeg fik shoppet lidt idag. Men imorgen får jeg sikkert mere tid til at shoppe, det hostel/hotel hedder Generator Hostel det ligger mega tæt til strøget og det ligger meget til centralt Hihi hvilket meget godt for mig og klassen. Det er også mega godt at der er god udsigt til vinduet!
Håber i har haft en god tirsdag!
Kisses from M <33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

  • 5 læsere

Likes

Comments

​Hey ​Girls!
Igår var jeg inde i byen sammen med min veninde, så vi var inde i byen for at købe en fødselsdagsgave til vores veninde Helga hun ved ikke det her for det er overraskelse Hihi. Efter tog vi til rådetshusetparken for at tage billeder for vejret var meget godt så jeg havde solbriller på hvilket var ret skønt! Det er lidt træls at vejret skiftede noget af tiden, så jeg ikke hele på mine solbriller på Ahah
Håber i nyder jeres påskeferie!
Kys fra M<33

Likes

Comments

Hey girls det er lidt længe siden jeg har været på bloggen føler! Det jeg vil vise jer idag er nogle pæne solbriller fra Kaibosh jeg overvejer virkelig nemlig nogle nye solbriller. Kaibosh har virkelig nogle flotte solbriller så jeg tror næste gang jeg skal shoppe så køber jeg solbriller fra Kaibosh det bliver mit næste køb Hihi! Jeg synes solbrillerne er lidt dyre men de er stadigvæk flotte
God torsdag til jer piger og drenge <33
Vi ses på mit næste indlæg
kys fra M<33

Likes

Comments

Hey bloggen <33
Jeg har lige fundet to ting som jeg regner med at købe denne her uge eller næste uge! Jeg har nemlig fundet den kjole jeg vil købe kjolen er lilla og jeg elsker den måde kjolen er på, tænker jeg vil have den på til min kusines bryllup jeg har virkelig ledt efter den perfekte kjole og nu jeg fandt jeg den. Det er andet jeg har også fundet stilletter der passer til den kjole jeg vil købe og jeg tænker det vil passe godt sammen!
Det var så det jeg vil vise jer
Forsat god onsdag
Og vi ses på min næste indlæg
Kys fra M<33

Likes

Comments

Hej girls <3
Jeg vil vise jer de 3 ting jeg ønsker til foråret og sommer! Det første er den pink/lyserød flæsetrøje fra New look som jeg ønsker men køber den nok når jeg har penge nok så køber jeg den på Zalando. Det andet er oliven grøn stain kjole fra Topshop jeg overvejer seriøst at købe den fordi til juni skal min kusine giftes jeg mangler en kjole, jeg tænker nemlig at det skal være den kjole oliven grønne kjole!
Det tredje er grønne Velour bukser fra Zara dem tænker jeg køber når jeg skal til Hamburg med min klasse, jeg elsker velour jeg må bare have fat i de bukser!
I må have en god mandag!
Kys fra M<33

Likes

Comments

Idag var jeg inde i Aros og kiggede på nogle udstillinger, der var seriøst nogle pæne malerier. Sidst jeg var inde i Aros det var 4 måneder siden så jeg føler lidt det længe siden!
Jeg elsker kigge på pæne malerier inde i Aros og det er så stort inde i Aros men det var utroligt flot derinde. Så det var det jeg lavede i idag!
God weekend til jer girls og boys!
Kys fra M <33

Likes

Comments

Hey girls og boys<33
Igår var det valentines dag og jeg fejrede det med min bedste veninde Tone!❤ vi lavede en Sleepover også i mandags spiste vi sushi og det var mega lækkert. I valentines dag tog vi billeder for hun havde et kamera som kunne tage billeder og printe billedet ud med det samme! Så min valentines dag har været meget god!
Håber i havde en dejlig valentines dag med jeres kærester eller veninder, venner
Kys fra M

Likes

Comments

Godmorgen Girls!
På billederne som i kan se er der tasker som jeg nemlig ønsker eller sparer op til taskerne. Jeg overvejer at købe en taske fra Zalando og jeg venter lige med at købe en taske til når jeg har penge nok venter lige med købe den perfekte taske,
Men derfor jeg stadig vise jer hvilken taske jeg som jeg synes er pæne og lækre!
Den første taske er fra Moschino, den anden er fra Michael Kors. Den sidste taske er fra Malene Birger
Hav en god dag <3
Kys fra M

Likes

Comments

Hej piger<3 jeg har ikke været så meget på fordi i næste uge jeg var til terminsprøve og derfor har jeg ikke så meget på bloggen.Men sidste uge i lørdags var jeg i Horsens for at fejrer det vietnamesisk nytår, og jeg mødte mine venner og veninder som jeg har mødte fra Vietnamesisk katolsk lejr jeg har så meget til siden jeg var lille og har holdt kontakten med dem siden!❤ ikke mindste jeg har fået taget billedet med min veninde Helena man kunne tage billeder fordi der var nogle som sørget for lave en Photobooth! Og imorgen er der rigtig vietnamesisk nytår så jeg glæder mig virkelig meget!
God weekend girls!
Jeg lover at jeg er mere aktiv på bloggen Hihi
Kys fra M<33

Likes

Comments

Lige nu sidder jeg i bilen og venter på mine forældre som er lige ude og handle i supermarked Ahah. Mig og mine forældre skal til ind til byen og kigge januar udsalg! Så måske skal vi shoppe lidt hehe, det bliver hyggeligt at være sammen mine forældre<3 vi skal kigge på masser af butikker som har udsalg!
Lige nu jeg venter på at de kommer også tager vi ind til byen juhu.
Mine boyfriend jeans er fra Zara og tasken er fra Mango, mine Stans Smith er fra Adidas
God weekend piger <3
Kys fra M

Likes

Comments