All categories

Hey Bloggen
Idag består mit outfit af: læder nederdel fra Zara og off shoulder trøje fra Zara, Birkenstock sandaler.
Kys fra M!
Forsat god weekend

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
Siden i fredags har jeg været til et weekend arrangement (Vietnamesisk katolsk lejr) det har været to lærerigesfulde dage. Jeg har lært mange nye mennesker at kende og alle er mega søde og imødkommende, nogen af dem kender jeg rigtig godt i forvejen. Selve lejren ligger i Skanderborg og stedet hedder Ømborgen, mit outfit på billedet har jeg: v hals T-shirt på fra Weekday og bukser fra Zara, sandaler fra Birkenstock
Håber har i nydt jeres sommerferie!
☀️
Kys fra M

Likes

Comments

Inspiration

Hey bloggen
Idag står mit outfit på: grå bukser med et stribe,basic sort T-shirt, Sort satin jakke og Birkenstock.
Håber i stadig nyder jeres sidste uge af sommerferien!☀️
Kys fra M!

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
I de 3 dage da jeg har været i Portugal, har vejret været helt op til 32 grader. Det var meget skyfrit, maden var godt og smagen var meget forfriskende.Jeg spiste for det meste seafood og pizza. Videre til mit outfit havde jeg sort bukser med brede ben, Off shoulder. Det andet outfit havde jeg en lang kjole der gik mig til over knæene med en hvid T-shirt.
Håber i nyder jeres sommeferie!☀️
Kys fra M!

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
Idag er jeg stadig i Portugal og rejser først hjem i aften kl 21.30 der omkring, det er sygt varmt hernede og maden smager os godt. Jeg har også fået shoppet meget hihi, idag skal vi kører til tilbage til Lissabon fordi vi har været i Fatima. Jeg kan godt anbefale jer at spise seafood fordi det er sygt billigt. Indtil videre er planen at vi skal kører et eller andet sted hen, det er sikkert en lille Roadtrip.
Mit outfit: bukser fra mango og off shoulder fra Hm.
Forsat god dag!
Kys fra M

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
I går landede jeg i Lisboa,flyveturen var to timer. Idag skulle det være meget varmt hernede juhu, min fars familie har lejet Airbnb og lejligheden er mega flot. Jeg havde ikke troet lejligheden er så flot og meget charmende, det er også meget godt vi bor inde byen. Plan for idag skal vi shoppe idag og vi bor vidst tæt på en Zara butik yes, så jeg har kun glædet mig til at shoppe og selfølgelig os hygge med min fars stor familie, det længe siden jeg har set dem ser frem til en mega fed tur!
Mit outfit: kjole fra Gina tricot, T-shirt et spansk mærke, tassel ørering fra Chas
Håber i nyder jeres sommerferie
☀️
Kys fra M!Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
Igår var til jeg min skønneste kusines bryllup i Belgien, det var et meget smukt bryllup og festen var meget langt Ahah. Jeg var så glad for at se min fætre og kusiners samles, der var lækkert mad og maden var smagte så godt. Det gode var at der også var meget godt vejr, kl 18.00 var 25 grader så varmt. Imorgen tager jeg til Portugal og sammen med min fars store familie!

Outfit: mit første jeg havde på var fra ASOS og den anden kjole er fra Moonsoon, stilletterne er fra H&M
Håber i nyder jeres ferie!
☀️
Vi ses til min næste indlægå

Kys fra M

Likes

Comments

All categories

Hey Bloggen
I Aarhus er der mange gode steder at spise, der er 3 gode steder jeg gerne vil anbefale jer. Det første sted er: Chick Inn, deres grillet kylling er sprøde det smager bare rigtig godt.
Og det andet er: Grillen burgerbar, de laver gode saftige burger og plus der deres fritter er mega gode!
Det tredje sted: Gril n bar, super hyggeligt sted og det jeg kan godt anbefale jer at prøve spise  Moule frits, det smager godt og fritterne er super sprøde! 
Jeg håber i nyder jeres sommerferie, vi ses til min næste indlæg!
Kys fra M

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
Idag har jeg været i Aros med min tætteste veninde Helene, vi kiggede på flotte malerier og det er jo som altid spændene at være derinde. Efter Aros tog mig og Helene ind til strøget og byen, så vi mødes med min rigtige gode veninde Tone og vi tre piger gik lidt strøget rundt. Vi spiste på mit yndlingssted: Chick Inn og jeg kan godt anbefale jer at prøve spise der. Udover det har det været en meget god dag sammen med min skønneste veninder!
Håber i nyder jeres sommerferie, det danske sommer må altså snart komme☀️
Kys fra M!

Likes

Comments

All categories

Hey Bloggen
Idag var jeg i Legoland sammen med min tætteste veninde Helene og hendes familie, vi fik i hverfaldt prøvet en masse sjove forlystelser, det var godt vejr men det skiftede bare meget. Udover tog vi gode billeder da solen var der, sidst jeg var i Legoland det var 2-3 år siden så det var en god beslutning at jeg tog med. Mit outfit: Bomberjakke er fra Zara, Bukser er fra H&M, Sandaler er fra Birkenstock. Solbriller er fra Mango
Håber i havde en rigtig god dag og måske heldig med solvejr
☀️
Kys fra M!

Likes

Comments