Hey bloggen <33
Jeg har lige fundet to ting som jeg regner med at købe denne her uge eller næste uge! Jeg har nemlig fundet den kjole jeg vil købe kjolen er lilla og jeg elsker den måde kjolen er på, tænker jeg vil have den på til min kusines bryllup jeg har virkelig ledt efter den perfekte kjole og nu jeg fandt jeg den. Det er andet jeg har også fundet stilletter der passer til den kjole jeg vil købe og jeg tænker det vil passe godt sammen!
Det var så det jeg vil vise jer
Forsat god onsdag
Og vi ses på min næste indlæg
Kys fra M<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej girls <3
Jeg vil vise jer de 3 ting jeg ønsker til foråret og sommer! Det første er den pink/lyserød flæsetrøje fra New look som jeg ønsker men køber den nok når jeg har penge nok så køber jeg den på Zalando. Det andet er oliven grøn stain kjole fra Topshop jeg overvejer seriøst at købe den fordi til juni skal min kusine giftes jeg mangler en kjole, jeg tænker nemlig at det skal være den kjole oliven grønne kjole!
Det tredje er grønne Velour bukser fra Zara dem tænker jeg køber når jeg skal til Hamburg med min klasse, jeg elsker velour jeg må bare have fat i de bukser!
I må have en god mandag!
Kys fra M<33

Likes

Comments

Idag var jeg inde i Aros og kiggede på nogle udstillinger, der var seriøst nogle pæne malerier. Sidst jeg var inde i Aros det var 4 måneder siden så jeg føler lidt det længe siden!
Jeg elsker kigge på pæne malerier inde i Aros og det er så stort inde i Aros men det var utroligt flot derinde. Så det var det jeg lavede i idag!
God weekend til jer girls og boys!
Kys fra M <33

Likes

Comments

Hey girls og boys<33
Igår var det valentines dag og jeg fejrede det med min bedste veninde Tone!❤ vi lavede en Sleepover også i mandags spiste vi sushi og det var mega lækkert. I valentines dag tog vi billeder for hun havde et kamera som kunne tage billeder og printe billedet ud med det samme! Så min valentines dag har været meget god!
Håber i havde en dejlig valentines dag med jeres kærester eller veninder, venner
Kys fra M

Likes

Comments

Godmorgen Girls!
På billederne som i kan se er der tasker som jeg nemlig ønsker eller sparer op til taskerne. Jeg overvejer at købe en taske fra Zalando og jeg venter lige med at købe en taske til når jeg har penge nok venter lige med købe den perfekte taske,
Men derfor jeg stadig vise jer hvilken taske jeg som jeg synes er pæne og lækre!
Den første taske er fra Moschino, den anden er fra Michael Kors. Den sidste taske er fra Malene Birger
Hav en god dag <3
Kys fra M

Likes

Comments

Hej piger<3 jeg har ikke været så meget på fordi i næste uge jeg var til terminsprøve og derfor har jeg ikke så meget på bloggen.Men sidste uge i lørdags var jeg i Horsens for at fejrer det vietnamesisk nytår, og jeg mødte mine venner og veninder som jeg har mødte fra Vietnamesisk katolsk lejr jeg har så meget til siden jeg var lille og har holdt kontakten med dem siden!❤ ikke mindste jeg har fået taget billedet med min veninde Helena man kunne tage billeder fordi der var nogle som sørget for lave en Photobooth! Og imorgen er der rigtig vietnamesisk nytår så jeg glæder mig virkelig meget!
God weekend girls!
Jeg lover at jeg er mere aktiv på bloggen Hihi
Kys fra M<33

Likes

Comments

Lige nu sidder jeg i bilen og venter på mine forældre som er lige ude og handle i supermarked Ahah. Mig og mine forældre skal til ind til byen og kigge januar udsalg! Så måske skal vi shoppe lidt hehe, det bliver hyggeligt at være sammen mine forældre<3 vi skal kigge på masser af butikker som har udsalg!
Lige nu jeg venter på at de kommer også tager vi ind til byen juhu.
Mine boyfriend jeans er fra Zara og tasken er fra Mango, mine Stans Smith er fra Adidas
God weekend piger <3
Kys fra M

Likes

Comments

Godt nytår Girls <3
Håber at i fejrer jeres nytår godt!🤘🏻
Jeg fejret nytårsaften hjemme hos min gudfar/onkel først og efter det tog jeg hjem til min gode veninde for at fejrer nytår med hende, mig og hende var vågne til kl 04.45 for at se en film på Netflix. Det var meget hyggeligt at være vågne til 04.45 og vi så trætte at vi først lige er stået op nu Hihi
Godt nytår til jer girls <3
Og god tømmermændsdag til jer!
Kys fra M

Likes

Comments

I julegave fik jeg en Naked palette 2 fra Urban Decay!😍 jeg er sygt glad for den. Har faktisk ønsket  mig den palette i to år og endelig fik jeg den i julegave jeg er så glad for jeg har fået den!🎄
Håber i har nydt jeres juleaften!❤
Glædelig jul og godt nytår!
Kys fra M

Likes

Comments


Savner sommer og ferie, det varme vejr.Når jeg tænker på det her billede så savner jeg London og min mors familie der bor i London! Varmen i London i sommers var så dejligt☀️jeg tror grunden til jeg at jeg savner London fordi min mors familie dernede, det os længe siden jeg har sidst har set dem. Shopping i London er noget jeg os savner Ahah fordi der er så mange gode butikker i London!
Jeg elsker selvfølgelig os vinteren
Håber i vil nyde mit indlæg! God mandag til jer piger <3
Kys fra M

Likes

Comments