Lige nu sidder jeg i bilen og venter på mine forældre som er lige ude og handle i supermarked Ahah. Mig og mine forældre skal til ind til byen og kigge januar udsalg! Så måske skal vi shoppe lidt hehe, det bliver hyggeligt at være sammen mine forældre<3 vi skal kigge på masser af butikker som har udsalg!
Lige nu jeg venter på at de kommer også tager vi ind til byen juhu.
Mine boyfriend jeans er fra Zara og tasken er fra Mango, mine Stans Smith er fra Adidas
God weekend piger <3
Kys fra M

Likes

Comments

Godt nytår Girls <3
Håber at i fejrer jeres nytår godt!🤘🏻
Jeg fejret nytårsaften hjemme hos min gudfar/onkel først og efter det tog jeg hjem til min gode veninde for at fejrer nytår med hende, mig og hende var vågne til kl 04.45 for at se en film på Netflix. Det var meget hyggeligt at være vågne til 04.45 og vi så trætte at vi først lige er stået op nu Hihi
Godt nytår til jer girls <3
Og god tømmermændsdag til jer!
Kys fra M

Likes

Comments

I julegave fik jeg en Naked palette 2 fra Urban Decay!😍 jeg er sygt glad for den. Har faktisk ønsket  mig den palette i to år og endelig fik jeg den i julegave jeg er så glad for jeg har fået den!🎄
Håber i har nydt jeres juleaften!❤
Glædelig jul og godt nytår!
Kys fra M

Likes

Comments


Savner sommer og ferie, det varme vejr.Når jeg tænker på det her billede så savner jeg London og min mors familie der bor i London! Varmen i London i sommers var så dejligt☀️jeg tror grunden til jeg at jeg savner London fordi min mors familie dernede, det os længe siden jeg har sidst har set dem. Shopping i London er noget jeg os savner Ahah fordi der er så mange gode butikker i London!
Jeg elsker selvfølgelig os vinteren
Håber i vil nyde mit indlæg! God mandag til jer piger <3
Kys fra M

Likes

Comments

Idag kom pakken med min makeup børste Luxplus jeg må sige der så mange gode ting der billigt! Jeg fandt en Makeup børste fra Real Tecniques i Matas koster den 129kr og i luxplus koster den 69kr så jeg sparet en del penge i Luxplus. Så piger jeg kan godt anbefale jer at købe jeres makeup inde på Luxplus få i spar nogle penge!
God aften til jer piger<3

Likes

Comments

Velour er min yndlings ting denne her måned!
Jeg er så glad min sorte velour trøje fra Pieces. Denne er bare så skøn at have på og! Men idag var jeg så til julefrokost så jeg valgte at gå med velour og blondetrøje indenunder, synes bare velour er perfekt til jul eller bare generelt til fester!
God weekend piger<3

Likes

Comments

God aften girls!
Jeg har liget været og ude og shoppe idag fordi det nemlig er Black Friday! Det jeg købte en velour trøje fra Vero Moda og mega cute nederdel fra Only, den sidste ting er bh fra Magasin. Alle de ting jeg købte var nedsat! Så jeg har sparet nogle penge. Det tøj jeg har købt, kommer i til at se på mit næste indlæg!
Rigtig god weekend til jer piger <3

Likes

Comments

Mit absolut yndlings sted at drikke kaffe er inde i Emmerys! Kaffen er bare rigtig god og man kan smage det smager af kaffe! Jeg synes deres kaffe ikke er så dyrt en kop kaffe koster 36kr og en stor koster 42kr. Emmerys er et hyggeligt sted at være!
Kan godt anbefale jer piger at prøve Emmerys!<3

Likes

Comments

Mine julegaver ønsker er tøj det jeg ønsker mig er to skjorter fra H&M den ene skjorte er den med blonde og den anden er med flæser. Der er os tøj fra Zara jeg ønsker det er den flotte blonde kjole med V skærning, det andet er os de sort og hvide bukser. Det var så det jeg vil vise jer girls hvad jeg ønsker til julegave!<3

Likes

Comments

Var inde i Salling og jeg købte blonde Bh og nat maske i samarbejde med Sandra Willer for miss ya😱. Jeg var overraskede over undertøjet var så lækkert!! Og jeg er så vild med nat masken og den blonde bh!!😍 var helt klart dagens bedste køb!❤️
God Weekend til jer girls!❤️

Likes

Comments