All categories

Hey bloggen
Igår var jeg til min dimension fest og fik min afgangsbevis, så har jeg endelig fået sommerferie. Efter dimension spiste jeg sammen med klassen og efter det tog til fest med klassen for at afsluttet det ordenligt, min skjorte er fra Zara jeg tror stadig man kan købe den på hjemmesiden er ikke helt sikker, men jeg nyd virkelig min dimension og nu skal jeg slet ikke tænke på skole wuhu!
Håber i nyder det gode vejr☀️vi ses til min næste indlæg
Kys fra M!<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

All categories

Hey bloggen
Igår var jeg til min kusines bryllup og hun blev gift med den rigtige, kirken hun blev gift i var meget smukt. I kirken have jeg vietnamesisk traditionelle dragt på og hedder på vietnamesisk hedder det Ao dai, om aftenen havde jeg en langt kjole på med høje stilletter og det var en meget god bryllupsfest og jeg kom først kl 02.30 i nat, jeg er mega glad for hendes vegne og de to passer så godt! Og heldigvis var der godt vejr til brylluppet hvilket var et godt tegn Ahah
Håber i nyder jeres weekend med det gode vejr!☀️
Føler jeg ikke har blogget så meget fordi jeg har haft eksamen og nu nærmer min dimension imorgen Ihh jeg glæder mig, men ja blogger om min dimension imorgen så i kan se min outfit Hihi
Kys fra M

Likes

Comments

All categories

I søndags købte jeg tassel øreringe fra Chas Handscrafted og idag modtog jeg øreringe med en meget sød indpakning. Jeg er så vild med mine øreringe og jeg kan virkelig anbefale jer at købe øreringe fra Chas Handscrafted, det er meget flot lavet og jeg vil sikkert forsætte med at købe øreringe fra Chas Handcrafted og man kan helt selv bestemme hvilken farve man vil have til øreringene!
Jeg er meget glad for mine nye øreringe Hihi. Håber i får en rigtig god dag og vi ses til mine næste indlæg!❤

Øreringene er ikke sponseret har selv købt dem

Kys fra MLikes

Comments

Hey bloggen, igår var jeg inde i butikken i Envii og jeg så en mega lækker pj skjorte med blomster print. Jeg havde kigget på på den i sidste uge og jeg var nød til prøve den i prøverummet, nu har jeg besluttet mig at købe den efter min mundtlig eksamen. Jeg plejer ikke at kunne lide noget med blomster men jeg har fundet ud af at det kan jeg!
Så når jeg er færdig med min mundtlig eksamen, så køber jeg den smukke pj skjorte!❤
Håber i får en rigtig god dag og til jer der skal til mundtlig eksamen held og lykke!
Kys fra M!

Likes

Comments

Hey girls, jeg har ikke blogget så da jeg havde sidste skoledag og skal også forberede mig til eksamen. Men håber i forstår mig, sidste uge i fredags var der mega godt vejr så mig og min tætte veninde Helene tog ind til byen og vi shoppet lidt Ahah. Så vi tog til ind Rådhusparken for at tage billeder fordi det der var så godt vejr!☀️ og nu sidder jeg hjemme og har læseferie, jeg kan ikke se nogen sol men det kommer senere håber jeg. Håber i nød jeres weekenden!
Kys fra M<33

Likes

Comments

Idag var jeg inde i byen med min allertætteste veninde Helene! Og vi var inde i Rezet store i strøget for jeg ledet efter nogle nye sneakers så jeg nogle Nike sko som jeg har kigget efter, Nike air Zoom Spiridon og jeg havde prøvet i flere farver altså mørke blå og grå. Men jeg faldt bare ikke for de farver også jeg dem i tyrkis blå og dem faldt jeg virkelig for, ønsker mig virkelig de sko selvom de er lidt dyre ahah noget som jeg undrer mig om jeg bruger normalt str 38 men jeg kan åbenbart også passe str 39 og str 40 i Nike sko. Jeg har virkelig brug for nogle nye sneakers til min dissmion/translokation
Håber i jeres lørdag og forsat god weekend!
Kys fra M!

Likes

Comments

I fredags ankom jeg til Berlin og var der til idag, og igår var jeg til et bryllup fordi min fars fætters søn skulle giftes og efter forsatte festen i et meget smuk hotel og der var god mad ahah. Jeg synes virkelig hotellet så meget eksklusiv ud og det var noget af en luksus hotel/ fest oplevelse, hotellet var seriøst meget flot og der nogen der spillede god musik hotellet udover det fik jeg også shoppet lidt Hihi.
Det meget smukke hotel hed The Ritz- Carlton Berlin. Det var så det jeg lavede i weekenden!
Lige nu sidder jeg i bilen og er på vej hjem til Aarhus!
Håber i havde en dejlig weekend og at i havde nydt det dejlig vejr!☀️
Kys fra M!

Likes

Comments

Idag var jeg inde i byen lige efter eksamen sammen min tætteste veninde Hihi for at kigge på nogle nye sneakers og bukser, jeg var inde i Sisters point og bare for at kigge på noget nyt tøj også jeg blomster bukser som jeg faldt for de var behageligt at have på og normalt er jeg ikke så vildt at gå med bukser med blomster på men lige præcis denne her kunne jeg godt lide!
Jeg vil have købt den idag men jeg havde ikke penge nok. Jeg ved ikke hvorfor der noget ved de bukser gør sådan jeg kan lide at have dem på og jeg køber dem sikkert når jeg kommer til Sisters Point butikken, prisen for bukserne koster 299kr for mig synes jeg det er fint pris til bukser fordi det kan godt være at andre butikker der sælger bukser dyre!
Håber i kunne lide mit indlæg
Forsat god aften!
Kys fra M!

Likes

Comments

Igår var det en sidstedag/ aften så igår brugte mig og min klassen meget af tiden at shoppe Ahah, udover at vi har shoppet så har vi også været på chokolade museum, og vi fik lov til at designe og pynte vores chokolade. Deres friske chokolade duftede godt og smagte meget godt! Det var en smule ærgerligt at vi skulle hjem til Aarhus også skulle vi os vågne tideligt op for at nå en tog hjem til Danmark. For mig har det været 4-5 gode dage i Hamburg sammen med min klasse!
Jeg ønsker jer en rigtig god weekend!
Kys fra M

Chokolade museum i Hamburg meget stort og meget spændene sted at være, de laver friske chokolade og museum hedder Chocoversum jeg kan anbefale jer at tage derhen sammen med klassen eller med familien Hihi
Det var så det jeg vil vise jer hvad jeg har lavet i Hamburg.

Og nu er jeg hjemme i Danmark det regner!


Likes

Comments

Hey Girls!
Igår ankom jeg til Hamburg sammen med min klasse på studietur og er her til Fredag, idag var jeg på museum og jeg fik shoppet lidt idag. Men imorgen får jeg sikkert mere tid til at shoppe, det hostel/hotel hedder Generator Hostel det ligger mega tæt til strøget og det ligger meget til centralt Hihi hvilket meget godt for mig og klassen. Det er også mega godt at der er god udsigt til vinduet!
Håber i har haft en god tirsdag!
Kisses from M <33

  • 96 læsere

Likes

Comments