Hei!

Nå er jeg på vei løpende ut døra for å dra i bursdag. Blogger mer om kvelden i morgen. Håper dere alle sammen får en fin lørdag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag har jeg og Hanne vært på litteraturkveld med Sophie Elise. Hun snakket om alt fra å være en offentlig person, bloggen, barndommen og boken hennes. Jeg synes det var utrolig spennende og et bra foredrag! Angrer ikke på at jeg dro inn til Stavanger for å se det. Hun er ei sterk og flott jente som jeg tror mange ser opp til!

​Håper dere har hatt en fin dag!

Likes

Comments

Hei!

Jeg mottok akkurat denne fine kjolen i posten. Synes den var så utrolig fin, sommerslig og leken! Gleder meg skikkelig til å kunne ta denne på meg når målestokken viser et par grader høyere.

​Kjolen er fra IvyRevel og dere kan bruke rabattkoden "MONICAEMILIE20" for 20% rabatt på hele butikken.

Likes

Comments

Hei!

Ser de fleste bloggere skriver disse innleggene hver uke, og jeg synes det er så gøy å lese!

AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen. I skrivende øyeblikk snør det. Hvorfor snør det i slutten av april?? Jeg trenger sol og sommer. Planen senere i dag er å møte noen venninner, kanskje spise litt og slappe av før uken begynner for fullt i morgen.

UKENS OPPTUR

Ukens opptur var da en av mine besteveninner kom hjem fra Bergen. Hadde ikke sett henne på over én måned, så det var veldig gøy at hun kom hjem for å feire bursdagen min.

UKENS NEDTUR

Definitivt tanken på eksamen! Jeg blir i så utrolig dårlig humør når jeg vet eksamener nærmer seg, og klarer ikke helt å slappe av. Men så fort jeg får kommet i gang med litt øving, blir det som regel bedre. Så denne uken er det skjerpings.

UKENS HØYDEPUNKT

Å samle nesten alle de nærmeste venninnene mine og vorshe sammen! Å spise, snakke, drikke og bare kose oss er noe av det kjekkeste jeg vet.

UKENS SANG

♥ Despactio - Remix - Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber

♥ Buddha - G-Eazy

♥ Good Life - G-Eazy & Kehlani

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At tiden frem mot juni går så utrolig sakte, men samtidig fort! Føler månedene bare springer fra meg. Januar føles ut som forrige måned. Jeg gleder meg så utrolig mye til Juni, så please gå fort!

UKENS CRAVINGS

Denne uken har jeg cravet monsterbrød! Eller, hehe, jeg craver monsterbrød hver uke. Muligens jeg snart er lei av det. Monsterbrød er altså hamburger uten hamburger, om det gir mening? Vet ikke om de selger det over hele Norge, men blant meg og mine venner er det en stor favoritt.

Likes

Comments

Et par ekstra bilder fra lørdagen med mine gode venn Thea.

Likes

Comments

Hei!

I går hadde jeg en hektisk dag og dermed null tid til blogging. Forberedelser og jobb sto på programmet hele dagen, heldigvis ble feiringen ingenting annet enn vellykket, og jeg storkoste meg!

Meg og min fine Eilen.

Håper dere får en fin dag!

Likes

Comments

Hei alle fininger!

I går var jeg ute å handlet mat og diverse til feiringen min i morgen. Vi endte opp med å kikke litt på klær i tillegg. Jeg fikk kjøpt et par billige pene plagg som kommer godt med til sommeren. I tillegg mottok jeg en pakke fra FashionNova i går som jeg også viser bilder av.

Disse to godbitene tror jeg kommer til å se utrolig bra ut i sommer. Har lenge hatt lyst å kjøpe et hvitt enkelt skjørt. Toppen fant jeg til 10 kr, så kunne ikke la være. Skjørtet er fra Cubus.

Vippene fra House of Lashes heter "Iconic", jeg bruker vanligvis å bruke "Boudoir", men tenkte jeg skulle prøve noen nye! Den gule kjolen er H&M, den tenker jeg blir mye brukt ned til stranden og bassenget i Marbella!

Disse skoene er så enkle og fine! Har ikke prøvd dem skikkelig enda, men synes de virket veldig greie på foten.
Synes det er så vanskelig å finne høye hæler i norske skobutikker, men enda vanskeligere å finne noen behagelige sko på nettbutikker.

Fashion Nova er vel nokså kjent for buksene sine, så jeg måtte nappe med meg en hvit! Desverre var den litt for stor, men det får gå.

Denne kjolen skal jeg bruke i bursdagen min, så dere får se nærmere bilder i morgen! Jeg synes den er så fin!

Forresten, bruk koden XOME for 15% rabatt hos fashionnova.com

Likes

Comments

I morges rigget jeg og noen venninner oss til for å endelig starte og øve til eksamen. Hva endte vi opp med? Dra å kjøpe mat, selvfølgelig. Det ble et par timers snakking og gleding til Marbella i sommer istedenfor.

Nå tenkte jeg å klikke meg inn på Nelly og bestille hjem noen godbiter, lønnen min kommer i morgen, wey!

Likes

Comments

Det ble et sent blogginnlegg i dag! Grunnen er at jeg har hatt en "hektisk" dag (not really), men jeg har vært på tur, jobb, fått gjort litt skole og tatt sol. Timene springer fra meg. Jeg kom over en fin solnedgang, men typisk meg er jeg aldri på rett sted til rett tid. Jeg klarer aldri å "capture the moment", er like skuffende hver gang!

Nå må jeg legge meg, ses i morgen.

Likes

Comments

Hei dere!

I dag har jeg tilbringt hele dagen på jobb, nå blir det avslapping resten av kvelden og muligens litt planlegging av bursdagen min som jeg skal ha i helgen.

Ha en finfin kveld dere!

Likes

Comments

kontakt: monica-1997@hotmail.com

Instagram@monicaemilie