Akkurat nå sitter vi på flyplassen i Abu Dhabi. De siste dagene har vært preget opplevelser. Nå er vi ganske slitne etter å ha bært på sekken i hele dag. Litt tidsfordriv på flyplassen blir det, ettersom at flyet ikke går før klokken 2 i natt.

<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle fine!
Godt nyttår. I dag har dagen bestått av å besøke Burj Al Arab, Atlantis the palm og feiret nyttår i Marriott hvor vi hadde utsikt mot Burj Khalifa. I år var det ikke fyrverkeri i Downtown Dubai, men lysshow rundt bygningen. En opplevelse for livet! Legger med noen bilder fra dagen.

Likes

Comments

Lokaltid i Dubai er 02:00, det har vært en travel første dag! Vi har sett oss litt rundt i byen og har blant annet vært på JBR beach, spist god mat og vært på Dubai Mall. Ettersom at flyet ikke fikk med ryggsekken min måtte vi ut pp litt shopping. Får håpe den dukker opp i løpet av morgendagen!

Planen videre i morgen er besøk av blant annet Burj Al Arab og muligens zip-line. I tillegg er det jo nyttår! Vi har enda ikke lagt noen planer, ettersom at det er kaaos her på nyttår. Vi får se hvor vi ender opp.

See you xx

Likes

Comments

Hei alle kjente og ukjente!

Nå sitter jeg på flyet til Dubai, hvor jeg skal tilbringe de neste fem dagene. Her skal jeg blant annet feire nyttår, dra på ørkensafari og besøke kjente monumenter. Jeg skal være på reisefot i 14 uker og tenkte derfor å forsøke å oppdatere bloggen når jeg har mulighet til det. Kjekt om du ønsker å følge reisen min ❤️

Likes

Comments

Hei!

Det har blitt utrolig lite oppdateringer i det siste. Dette skyldes både eksamener og at jeg ikke har tid til å blogge. Derfor tenkte jeg å oppdatere i ny og ne fremover i mai til jeg er ferdig med alle eksamener. Håper å kunne blogge for fullt når sommeren begynner. Legger med et par bilder fra den siste tiden.

Likes

Comments

Hei.

Nå sitter jeg og gjør litt eksamensforberedelser. Første eksamen er allerde i neste uke! De siste dagene har vært hektiske, og jeg har ikke engang hatt tid til å se på Netflix, haha! Dagen i dag brukes til litt mer lesing og trening senere i kveld. Cya!

Likes

Comments

Hei!

Nå er jeg på vei løpende ut døra for å dra i bursdag. Blogger mer om kvelden i morgen. Håper dere alle sammen får en fin lørdag!

Likes

Comments

I dag har jeg og Hanne vært på litteraturkveld med Sophie Elise. Hun snakket om alt fra å være en offentlig person, bloggen, barndommen og boken hennes. Jeg synes det var utrolig spennende og et bra foredrag! Angrer ikke på at jeg dro inn til Stavanger for å se det. Hun er ei sterk og flott jente som jeg tror mange ser opp til!

​Håper dere har hatt en fin dag!

Likes

Comments

Hei!

Jeg mottok akkurat denne fine kjolen i posten. Synes den var så utrolig fin, sommerslig og leken! Gleder meg skikkelig til å kunne ta denne på meg når målestokken viser et par grader høyere.

​Kjolen er fra IvyRevel og dere kan bruke rabattkoden "MONICAEMILIE20" for 20% rabatt på hele butikken.

Likes

Comments

Hei!

Ser de fleste bloggere skriver disse innleggene hver uke, og jeg synes det er så gøy å lese!

AKKURAT NÅ

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen. I skrivende øyeblikk snør det. Hvorfor snør det i slutten av april?? Jeg trenger sol og sommer. Planen senere i dag er å møte noen venninner, kanskje spise litt og slappe av før uken begynner for fullt i morgen.

UKENS OPPTUR

Ukens opptur var da en av mine besteveninner kom hjem fra Bergen. Hadde ikke sett henne på over én måned, så det var veldig gøy at hun kom hjem for å feire bursdagen min.

UKENS NEDTUR

Definitivt tanken på eksamen! Jeg blir i så utrolig dårlig humør når jeg vet eksamener nærmer seg, og klarer ikke helt å slappe av. Men så fort jeg får kommet i gang med litt øving, blir det som regel bedre. Så denne uken er det skjerpings.

UKENS HØYDEPUNKT

Å samle nesten alle de nærmeste venninnene mine og vorshe sammen! Å spise, snakke, drikke og bare kose oss er noe av det kjekkeste jeg vet.

UKENS SANG

♥ Despactio - Remix - Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber

♥ Buddha - G-Eazy

♥ Good Life - G-Eazy & Kehlani

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At tiden frem mot juni går så utrolig sakte, men samtidig fort! Føler månedene bare springer fra meg. Januar føles ut som forrige måned. Jeg gleder meg så utrolig mye til Juni, så please gå fort!

UKENS CRAVINGS

Denne uken har jeg cravet monsterbrød! Eller, hehe, jeg craver monsterbrød hver uke. Muligens jeg snart er lei av det. Monsterbrød er altså hamburger uten hamburger, om det gir mening? Vet ikke om de selger det over hele Norge, men blant meg og mine venner er det en stor favoritt.

Likes

Comments

kontakt: monica-1997@hotmail.com

Instagram@monicaemilie