Header

Da jeg hadde homeparty for noen uker siden, fikk jeg bestilt hjem noen nye favoritter. Ei ukes tid seinere kom de i posten, og jeg er like fornøyd som jeg trodde jeg skulle bli!
​Og nå er det faktisk bare noen få dager før vårens første nyhetsslipp med flere sommerplagg slippes!

//Bloggvenn med me&i

Til ungene fant jeg et matchende sett, som vanlig, og disse er jo bare helskjønne! Miriams tunika er i frotte med påsydd smilende dinosaur. Ho er veldig opptatt av ting som er "samme" eller like for tiden, så da Jakob fikk på seg sin superkule, knæsjgrønne dinosaur Tskjorte, la ho seg ville ned for å bli tatt bilde av sammen med han. Til tross for ketsjup i ansiktet, lørdagsgodt i munnen og tidenes mest bustete pariserflette i håret...

Dino short tunic (sponset) og Dinos (sponset) kan du lese mer om ved å trykke på linken.

Etter graviditeten med Jakob har jeg gått ned ganske mye i vekt, og få bukser passer. Men de jeg fra før har fra merket me&i har fulgt kroppens fasong, først 12 kg opp og så 20 kg ned, så når det nå kom en ny modell i sort, måtte jeg bare bestille denne.

Classic straight jeans (sponset)

Som vertinne får man jo mange fordeler! I tillegg til gode rabatter på klærne, får man også vertinnegave. Her er det mye lekkert å velge mellom, men denne grønne kosebuksa, Magic Pants ,var den jeg falt for! Jeg har den på i skrivende stund, og den er sååå god! Den er det også mulig å bestille, og det veit jeg andre gjorde på homepartyet jeg hadde.

Til slutt må jeg bare vise fram favoritten! Den falt flere for, så blant annet søstra mi har bestilt samme. Spørs om ikke vi dukker opp i samme kjole i neste familiesammenkomst. Kjolen heter Perfect Dress (IKKE sponset), og det er ikke uten grunn. Skjørtet kan dras opp og ned etter hvor høyt i livet du vil ha det, og toppen kan du velge om skal sitte stramt eller henge løst. Skjørtet er i dobbelt stoff som gjør at den har litt hold-in effekt og dessuten ikke kryper oppover.

Hvilket antrekk er din favoritt?

  • 38 lesere

Likes

Comments

Nå er endelig katta ute av sekken! I et halvt år har vi og våre nærmeste visst om våre flytteplaner, men nå som det nærmer seg at huset vårt legges ut for salg føler vi det er greit å "offentliggjøre" det.

Allerede tidlig i høst var vi i kontakt med megler og fotograf, og med rydding, selging av diverse møbler og klargjøring av huset nærmer det seg nå fotografering innvendig og at annonsa for huset legges ut. De siste dagene har mine svigerforeldre vært her og hjulpet oss utrolig mye med å rydde, vaske, sortere og pakke ned. Jeg er sååå takknemmelig for all den hjelpen! Vi flytter ikke før til sommeren, men jo mer som blir gjort nå, jo lettere blir det til sommeren.

Det har vært litt vanskelig å ikke skulle nevne noe med alle forberedelsene vi har gjort, men framover får dere være med i flytteplanene våre. Jeg føler jo at vi har drømmehuset nå, så det skal bli spennende å leite etter nytt hus. Huset blir lagt ut rundt påsketider, så skal du eller noen du kjenner flytte til sommeren, så blir drømmehuset lagt ut til salg snart!

​Følg med på facebooksiden Monicas Liv for å se hva som skjer!

  • 441 lesere

Likes

Comments

Da det var valentinsdag hadde jeg en valentines-giveaway her på bloggen. Vinneren ble trukket for ei ukes tid siden, og ble det ikke deg, har jeg en rabattkode til deg i dag slik at også du kan prøve disse produktene!

// Samarbeid med caseapp.no

Som jeg skreiv i forrige innlegg, hadde jeg bestilt hjem noen produkter, og nå har jeg fått de i posten og testet de noen dager. Til macen bestilte jeg et ferdig design med mørk marmor. Det var veldig enkelt å feste på og virker til å tåle en del. Nå blir det dessuten mye lettere å se forskjell på våre dataer!

Da jeg skulle designe mobildeksel, valgte jeg å bruke et personlig bilde. Jeg elsker dette bildet! Det er første gang Miriam Elise holdt Jakob, og jeg kan sitte å se på det i evigheter. Dekselet er hardt, slik at det tåler en støyt. Veldig kjekt her, siden mobilen stadig ramler i gulvet... Dessuten kan jeg alltid har favorittbildet mitt av barna med meg.

Ønsker du å prøve disse produktene, bør du slå til nå! Med koden

MONICABJERKE20

får du nemlig 20% rabatt. Bare klikk deg inn på nettsiden caseapp.no , lag produktene du ønsker og legg inn rabattkoden når du kommer til kassa!

  • 181 lesere

Likes

Comments

Med det deilige været som har vært de siste dagene, har vi fått kosa oss ute med både skøytetur, leikeplass og bålkos. På skolen jeg jobber er det blitt sprøyta en flott skøytebane, og siden Miriam har arvet skøyter som passer nå i vinter, tok vi turen bort for å prøve de. Ho er bare 3 år, men vi prøvde. Med en bruskasse eller våre hjelpende hender gikk det overrasende bra. Det var ikke så lenge tålmodigheten var der, klart man blir sliten i beina, men da var det kjekt med saft og kjeks i sekken, og sklier og husker rett i nærheten.

Jeg er imponert - kun ett fall første skøytetur! Nå håper vi bare isen holder litt til så skøytene kan bli brukt enda mer i vinter!

​Hvor gamle var dine barn da de stod på skøyter første gang?

  • 310 lesere

Likes

Comments

Da jeg hadde homeparty her hjemme, bakte jeg blant annet disse blåbærcupcakesene med hjemmelaga vaniljekrem og marengstopping. Blåbær og vaniljekrem er en god kombinasjon, og det tror jeg gjestene mine var enige i, for disse forsvant veldig raskt! Jeg skal faktisk bake slike til barnevelsignelsen til ei av gjestene den kvelden.

Jeg liker egentlig å teste ut en oppskrift minst to ganger før den publiseres, men med så mange gode tilbakemeldinger, deler jeg den allerede nå så flere kan få prøve seg.

Til 12 cupcakes trenger du:

75 g smør, 75 g sukker, 2 egg, 125 g mel, 1 ts bakepulver, 1 ts vaniljesukker, 120 g blåbær

Jeg har brukt skogsblåbær som jeg plukket i høst og frøys ned. Har du ikke blåbær i fryseren, så kjøp skogsblåbær. Hageblåbær har både lite farge og lite smak...

Pisk smør og sukker hvitt, og ha i ett og ett egg. Pisk godt i mellom hvert av eggene. Sikt i det tørre og miks godt. vendt inn blåbærene med slikkepott, og fordel i 12 muffinsformer. Steikes på 175*C i ca 15 minutter.

Kameraet gikk tom for strøm så jeg tok ikke bilder under laginga av vaniljekremen. Men jeg har brukt DENNE oppskriften, og hatt den avkjølte kremen i en sprøytepose.

Bruk en kjæreutstikker og lag et stor hull i midten av den avkjølte muffinsen. På bildet til høyre viser jeg de tre stega. Både når muffinsen er hult ut, at hullet fylles med vaniljekrem og at noe av kremen smøres utover midten på muffinsen.

Lag marengs av eggehvitene etter vaniljekremen, og bland de to eggehvitene med 75g sukker. Pisk til marengsen er helt stiv. ha den i en sprøytepose med tippen Wilton 1M og sprøyt ut hvite topper på vaniljekremen.
Blå strøssel på toppen er farget perlesukker.

Mmmmmmm!

Hva er din favorittcupcake? Hva synes du?

Likes

Comments

I går var det tid for karneval i barnehagen til Miriam Elise, og det var ei spent jente som la seg kvelden før. Kostymet var lagt klart, og da morgenen kom var ho ikke sein om å få på seg den flotte Elsakjolen ho fikk til jul. Med både Elsaflette (sideflette) og krøller i håret, "snurrekjole" og kappe var det er veldig spent jente som gikk inn i barnehagen for å vise deg fram. Der var der flere små Elsaer, og både klatremus, prinsesser og marihøner for å nevne noe var også på plass.

Dagen ble feiret med disco, pølser og ikke i´minst - fiskedam der ungene fisket opp rosiner! Barnehagen tok masse flotte bilder slik at vi foreldre har fått sett i ettertid, og når jeg ser alt det morsomme gjorde i løpet av dagen er det ikke rart at vesle prinsessa vår sovna fort om kvelden!

Flere som har hatt karneval i barnehagen?

​Husk å melde deg på giveawayen der du kan vinne et gavekort! Delta også på Instagram (@monicabj92) for å øke vinnersjansene - vinner trekkes i kveld!

  • 585 lesere

Likes

Comments

I går ver det endelig klart for homeparty her hjemme! De siste tre sesongene har jeg hatt vært vertinne og hatt e homeparty med klærne fra me&i, og da jeg i fjor forsommer ble bloggvenn for me&i ble jeg enda bedre kjent med konseptet.

// Bloggvenn for me&i

Vi var 7 jenter + en baby i sofaen, og selgeren Helene viste fram alle plaggene i kolleksjonen, både barneplagga og til dame. Vi fikk tips til kombinering av plagg og også litt om hvem me&i er og hvordan produksjon og salg foregår. Jeg benytta anledninga til å bake, så mens vi så den ene lekre plagget etter det andre ble vist fram, kosa vi oss med cupcakes og makroner.

Jeg har jo tidligere sett kolleksjonen og prøvd de på da jeg var på photoshoot i Oslo, og allerede da bestilte jeg noen favoritter. Jeg hadde på meg disse under homepartyet, og flere falt for de samme plaggene!

Mine favoritter fra Oslo: Striped everyday dress og irregular stripes dress (sponset). Jakob fikk fotballbody til Simons store glede (sponset).

Så var det tid for prøving av klær. Kjøkken, tue og bad ble fylt av våre favoritter, og det var ikke få plagg som ble prøvd på! Alle fant seg noen favoritter, flere cupcakes ble spist, og klær til både store og små ble bestilt hjem!
Vil du være vertinne kan du lese mer om det HER (mange gode fordeler!), og kunne du tenke deg å være selger for me&i kan du få mer informasjon ved å trykke HER . Eller jeg kan sette deg i kontakt med mine kontakter innen me&i.

Og selv om jeg i Oslo plukket meg ut noen favoritter, ble enda mer bestilt hjem i går! Bilder kommer når plaggene har kommet hjem, men blant annet denne var en favoritt hos flere:

  • 718 lesere

Likes

Comments

Happy Valentine!

14. februar og valentinesdagen! I den anledning har jeg en giveaway til dere, og kanskje er det nettopp du som får valentinsgaven!

//Sponset premie

caseapp.no kan man bestille deksler til telefon, nettbrett og pc/mac. For meg som stadig mister telefonen i gulvet, er et slikt deksel helt supert, og når man kan designe sitt eget blir det bare enda bedre! Jeg har bestilt meg både til telefon og mac, og kunne velge både blant ferdige maler og å lage selv.


Til macen gikk jeg for et ferdig design. Det var flere sider med ferdige motiver, så det var bare å bla seg gjennom og se om jeg fant nor jeg lika. Det gjorde jeg, og over kan du se noen av mine favoritter.

Da jeg skulle lage iPhone deksel valgte jeg å lage mitt eget design. Jeg har bestilt mye kort og bilder fra diverse fotosider der jeg ofte opplever vanskelige program når man skal designe sitt eget. Hos caseapp synes jeg det er veldig lett, for i tillegg til å sette inn egne bilder, kunne jeg enkelt velge bakgrunnsfarger, quotes, og monogrammer.

SÅ er det tid for giveaway!
Du kan nemlig vinne et gavekort på 300kr hos caseapp , der du kan bestille ditt eget deksel. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her der du skriver hva du ønsker å bruke gavekortet på. Vinneren trekkes lørdag 18. februar, og publiseres på bloggens facebookside Monicas liv .

Konkurransen foregår også på instagram (@monicabj92 ), så delta gjerne der også for dobbel vinnersjanse.

  • 840 lesere

Likes

Comments

På lørdag hadde vi en kjempefin bytur, med besøk på Eventyrfabrikken, ut og spise og litt shopping. Det var nemlig tid for belønningsdag!

Det er tydelig at vi har en treåring i hus for tiden, og for å gjøre det lettere for alle parter (og med min liste-mani), har Miriam nå et belønningsskjema for kveldsstellet. Der får hun selv tegne inn smilefjes, "surefjes" eller smilefjes med rett strek ettersom hvor flink hun har vært. Nå har det vært flere uker med mange, mange smiljefjes, så jeg og Miriam, Jakob og min søster Hege bestemte oss for å ta en tur på Eventyrfabrikken noen timer.

Bare sjekk det gliset på den ungen! Eventyrfabrikken var helt toppers selv om Jakob bare er 7 mnd! Både i ballrommet, ved de fargede boblene og på akebrettkjøring hylte han av latter.
Miriam har blitt en skikkelig tøffing, og vi var lenge i det store klatrestativet som er for de største barna. Klatra opp og ned, hoppa på trampoline, sklei og slang seg i tau.

Utrolig med energi i de små! Jeg tror de mest slitne var meg og Hege. Men ah, så gøy vi hadde det!

Har du vært i Eventyrfabrikken før?

  • 897 lesere

Likes

Comments

For 3 år og 1 mnd siden skjedde det beste som noen gang har skjedd meg. For nøyaktig 7 måneder siden skjedde det igjen. Jeg ble mor. For første gang feirer jeg morsdag som tobarnsmor, og det er litt av en feiring de her hjemme hadde stelt i stand.

Jeg har virkelig fått de flotteste, beste barna i verden, og har en fantastisk ektemann som alle er med meg hver dag. Det er ingen i verden jeg elsker høyere og de er så flinke til å vise kjærlighet, ikke bare i dag på morsdagen, men hver dag.

Jeg har fått både flotte blomster og hjemmelaga muffins som Miriam Elise og Simon har laget sammen. Og så har jeg fått nytt bakeforkle og bakevotter av Miriam Elise og Jakob, med teksten "verdens beste mamma". Vi har kosa oss sammen hele dagen, og fått masse kvalitetstid akkurat slik jeg ønsket meg!

Å være mamma er det beste som fins <3

  • 980 lesere

Likes

Comments