I dag var jeg på Arken, fordi jeg tænkte det var lang tid siden jeg havde været der, og jeg savnede at se kunst og også fordi der var kommet nogle nye udstillinger som jeg ikke havde oplevet endnu, så det måtte jeg lige tage og få set i dag.

Jeg vil starte lidt med at fortælle hvad Arken egentlig er. Jamen Arken er et kunstmuseum for Moderne kunst. Museet ligger i Ishøj, ikke så mange minutters gå gang fra Ishøj station, og det ligger ud mod vandet. Som det egentlig siger lidt sig selv om navnet "ARKEN for Moderne Kunst", så omhandler det kunst fra den moderne tid. Altså de kunstnere der udstiller på ARKEN har tænkt lidt i den moderne tid, og tænkt på hvad folk godt kan lide at se, men selfølgelig også har et budskab bagom deres værker, som de ved mange mennesker vl få glæde af at tænke over og fascinere over. Det er meget smukt, fordi man har valgt at tænke på at Arken skal være et sted hvor alle kan opleve kunst i forskellige smag.

Jeg har faktisk slet ikke hørt eller læst noget om den her udstilling jeg vil fortælle jer lidt om nu her. Jeg tænkte bare jeg lige ville få et overblik over hvad der var at se derover i dag. Jeg kan bare sige at da jeg læste om udstillingen på Arkens hjemmeside tidligere i dag, tænkte jeg bare "fedt, endelig noget der skiller sig lidt ud og som man kan undre sig over". Og da jeg kom på Arken og så den her udstilling med alle de her klovne, tænkte jeg fedt, en masse farver med en masse mennesker klædt ud i klovne kostume ligner det. Men når man går der i blandt alle disse klovne, får man en følelse af "noget virker lidt trist her eller som det ikke skal være", fordi normalt ved jeg også at klovne virker glade, energiske og underholdende", men det gjorde de ikke her. Man skulle undre sig over noget, hvorfor var de sådan og hver klovn, der var 45 i alt, havde sit helt eget kropssprog og ansigtsudtryk, en historie at fortælle og et budskab.

Hvis jeg skal komme med et budskab, skal det nok være, at mange mennesker prøver at sætte en facade op for hvordan de egentlig føler og har det, og tager et klovne kostume på og virker bare glad og tra la la, sådan "videre". Men uden at give et udtryk for hvordan virkeligheden er for dem. Der er intet galt i at sige det som det er, hvordan man har det, det er faktisk helt okay og det er den eneste måde at andre folk kan lære os at kende på.

Denne udstilling hedder som min overskrift fortæller "Ensomhedens sprog" og er skabt af den schweiziske kunstner Ugo Rondinone. Udstillingen kan ses på Arken indtil d. 30. december 2018. Så der er tid nok til at du kan opleve udstillingen hvis ikke du har fået det gjort endnu, i hvertfald vil jeg anbefale af tage et besøg forbi Arken, der er kunst til enhver smag, hvis du interessere dig for det og finder det faschinerende.

XX. Monica Agnes


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej & velkommen til min blog,

Her på bloggen, vil jeg skrive om nogle af de ting, der har en interesse i min hverdag. Og som jeg har en stor passion for. Det er tips og tricks til at bevare sund og ung hud, hvor jeg har afprøvet nogle æteriske olier på min egen hud, og kan sige det virker og jeg bliver ved med at afprøve nye ting og finde ud af hvad der virker, sådanne råd vil jeg give til jer. Mine egne erfaringer og råd fra bøger jeg har læst, der handler om personlig udvikling/ parforhold, som f.eks. Rhonda Byrne, Louise L. Hay & Mattias Stølen Due har skrevet, nogle af mine absolutte yndlings forfattere. Så vil jeg tale om mine tanker der kommer fra de øjeblikke hvor jeg er ude og fotografere, redigere i dem og tegner eller maler på lærred ud fra mit frie sind. Fotografi foregår mest ude i naturen for mig, hvor jeg kan få lov til at fotografere den flotte natur eller af en rigtig flot solnedgang, det med vinkel og farver på et billede, synes jeg er rigtig interessant, fordi det i sidste ende kan ende med at man kan fortælle en historie ud fra det billede og det er det der gør det spændende med fotografi, synes jeg. Maleri foregår dog mest indenfor, og det er når jeg har brug for at være mig selv og slippe tankerne af på et stykke papir eller lærred. Så får farverne fuld skrue. For mig handler det at male, om at slappe af i sig selv og tænke på "nuet", for hver eneste streg du maler, er det dine tanker der skal sørge for at den streg du laver bliver lige som du ønsker den skal være.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om disse emner og håbe på at jeg kan give jer nogle råd, som I kan bruge til eftertanke. Glæder mig til at give jer et større indblik i min hverdag og få lov til at dele ud af mine råd og erfaringer til jer.

XX Monica Agnes

Likes

Comments