Snart er eventyret slutt, og nesa vendes hjem til Lillehammer. Det har vært noen fantastiske dager i Kragerø, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk tilbringe ferien min her. Jeg tok med meg kamera mitt ned på brygga i går. Ble litt bilder fra skjærgårdsidyllen.

Det er ikke vanskelig å forestille seg at man trives her hele sommeren. tusen takk for at jeg fikk være med i ferien min, og nyte sommerparadiset. Evig takknemlig.

I morgen reiser vi hjem igjen til forhåpentligvis fint vær til sommerfest jeg skal ha med alle jentene på jobb.

Klem​

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

De siste månedene har ungdommer blitt rammet av flere selvmord, og tiltak er igang. I Trondheim har rektorer sendt brev til foreldre. Her på Lillehammer har villa utsikten åpent hus hele helgen for alle som trenger å snakke. Dette er et så viktig tema, og vi har ikke flere ungdommer å miste. Det er trist at så mange unge sliter, og at den eneste utveien dems er å avslutte livet sitt, enda de har hele livet foran seg. Hva er i ferd med å skje i samfunnet vårt?
Hvorfor sliter så mange unge i dag, og hva sliter de med?
Det er en skremmende utvikling, og et tema som absolutt trenger mer åpenhet.
Selvmord er et vanskelig tema å være åpen om.
Det er vanskelig for alle parter.
Som foreldre er det viktig at man viser ungdom at man bryr seg. Bry deg heller engang for mye, enn ikke noe i det hele tatt.
Ungdommer må også skjønne at foreldre bare vil dems eget beste. Vi maser fordi vi er glad i dem. Selvfølgelig kan vi ikke ha kontroll over de hele tiden, og det er ikke alt vi skal vite heller.
Det vi bør vite, er om ungdommen sliter psykisk, men hvordan kan man vite det, om ungdommene later som alt er bra.
Sosiale medier lager glansbilder som vi lever etter. Vi lever i en verden som ikke eksisterer. Alle har et "perfekt" liv. Hva er perfekt? Vi danner vår egen perfekte verden i hodet vårt som ikke finnes. Alle har oppturer og nedturer. Det er det som kalles å leve. Hvordan når man ungdommer som sliter? Hvordan oppdager man at noen sliter så hardt at de velger å forlate verden?
Selvmord er dødsfall man ikke alltid hører om. Det snakker man ikke om, og jeg kjenner at det er skummelt å poste et innlegg om et så sårbart tema. Hvorfor er det så skummelt? Man er redd for å tråkke noen på tærne, og gå inn i en så personlig grense for folk, og det er et tema som berører fler enn man tror. Hvor er det det svikter når vi mister ungdommer på denne måten? Er det psykiatrien? Er det skolene som må være mer oppmerksomme? Er det foreldre som ikke er der for barna sine? Hva skal man gjøre for å slippe å få nok et trist budskap, om at et ungt liv har gått tapt pga selvmord? Jeg håper alle benytter seg av tiltak lillehammer kommune, og andre byer, har satt igang for å hjelpe, så vi slipper flere triste budskap, enten man er den som sliter, er foreldre, pårørende eller bare at du trenger å snakke.

Link med tider villa utsikten har åpent hus finner du HER

Likes

Comments

I dag har jeg lekt meg litt som fotograf.
Elsker kameraet mitt. Olympus PenE7.

Fine Julius.

Vi har hatt det helt greit i dag. Litt kjett med så mye sol, men jeg har overlevd. Hehe, det har selvfølgelig vært en fin dag i dag, og solen tar vi hjertelig imot.
Håper å se den i morgen også.

Klem

Likes

Comments

Jeg er fremme i sommerparadiset.  Jeg er så heldig som får være med ned hit. Jeg har fri denne uka, og hadde planer om å jobbe litt ute hjemme, og reise på Bekkebo, hytta til mor. Ble spurt om jeg ville være med hit istedet.
Hundre ganger bedre enn å stå med malekosten eller stå i høye bringebærbusker og ugress i en skråning, og ikke vite hvor jeg skal begynne.
Her er det helt fantastisk, og jeg tipper vi skal klare å kose oss disse dagene. De har vært så flinke og fått til et utrolig koselig sommerparadis i Kragerø, og jeg er så heldig som får være med.

Jeg fikk jammen kjørt litt båt hit også. Man må ta bilferje over til øya her, så da fikk jeg opprettholdt litt av båtkvoten min også. Jeg er veldig glad i å få være med i båt, så da passet det fint å være fremst på en liten ferje. Ble nesten båtfølelse.

Det er så mange fine eiendommer her.

Nå ligger jeg i senga å hører fuglekvitter, og solen skinner. Dette blir en bra dag.

Klem

Likes

Comments

Tåke og dårlig vær kan også være fascinerende. Jeg lar meg lett fascinere av alt naturen byr på.
Sol, regn, snø, vår, sommer, høst eller vinter. Alt har sin sjarm.
I dag lå tåka over Lillehammer, og igjen blir jeg fascinert av Vingnesbrua og utsikten jeg har.
Det gir en trolsk stemning når brua blir borte i tåkehavet.

Jeg elsker det.

Vi gikk tur i det litt våte været, og jeg er nå på roadtrip til Oslo, og skal videre til Kragerø i morgen. Ferie var ikke så dumt nå.

Klem

Likes

Comments

Vi var litt bekymret for å bli alene på 17.mai i år. Med voksne barn blir 17.mai litt annerledes enn med små barn.
Vi ble absolutt ikke alene, men endte opp med 9 stk til spekemat etter barnetoget. Vi har hatt en super feiring av nasjonaldagen vår. Vi fikk med oss barnetoget og russetoget, og en deilig lunsj hos oss. Her er noen bilder fra dagen.

Jeg er så stolt av bunaden min. Den er 100 år gammel til neste år. Jeg kjøpte den av ei eldre dame for mange år siden, og jeg føler meg så fin med den.
Det er en gudbrandsdals festdrakt.

Min kjære kjøkkenmann har bestått baketesten og fikk til deilig ostekake og pavlova til den store dagen. Smakte godt gjorde de også.

Jeg sier meg stor fornøyd med denne dagen og slenger meg nå i sofaen med en haug med serier.

Klem

Likes

Comments

Det er ikke mye jeg føler meg avhengig av, men serier jeg liker blir jeg fort hektet på.
Episode etter episode. Når sant skal sies blir jeg så hektet at det irriterer meg at mye av fritiden jeg har, går bort på dataen. Det er deilig når jeg er ferdig med en serie, men også trist. Plutselig har man ikke noe å se på, og leter febrilsk etter en ny serie.
Det deilige er at man faktisk får gjort litt andre ting også.
Akkurat nå er jeg hektet på en serie jeg fant på viaplay.  Nashville.

Nashville
I dramaserien Nashville følger vi den prisvinnende countrystjernen Rayna James (Connie Britton), som har herjet hitlistene i en årrekke. Nå sliter hun med synkende popularitet og labert platesalg. Raynas manager forsøker å redde sin klients karriere ved å invitere den sexy og fremadstormende, men utspekulerte og manipulerende, artisten Juliette Barnes (Hayden Panettiere) med på neste turné. Det faller ikke i god jord hos den falmende stjernen, og det ligger an til heftig rivalisering mellom de to divaene.

Her er alt en serie må inneholde for å få meg på laget sitt.
Dagens anbefaling.

Klem

Likes

Comments

Jeg er veldig forsiktig med å legge ut om dårlige dager i ekteskapet her på bloggen.
Ikke fordi jeg ikke vil være så personlig, men det er ikke til å stikke under en stol at gemalen ikke liker å bli skrevet om.
Nå skal jeg legge ut litt faktisk.
Ingen går igjennom et ekteskap uten problemer. Det har ikke vi gjort heller.
Jeg har dager jeg syns alt er håpløst, jeg syns han er sur og lite interessert i meg, jeg syns vi har et rart ekteskap og lurer på om vi holder sammen bare for barna, og at det enkleste er å bli.
Jeg kan være så sint på han som jeg aldri er på andre. Jeg kan krangle med han som jeg aldri gjør med andre. Han får meg i dårlig humør, og jeg lurer igjen på, hvorfor orker jeg dette? Har jeg det bedre alene?
Det er kjempetungt når jeg har disse dagene, og jeg kunne ønske vi kommuniserte bedre.
Det føles som om verden raser.
Vi blir ofte uvenner for småting og bagateller, det gjør meg enda mer frustrert fordi det er så unødvendig.
Jeg er skikkelig langsint og kan surmule en hel dag, for så å bli sur på meg selv etterpå fordi jeg har ødelagt en hel dag på å være sur for unødvendige ting.

Har vi jenter vår egen drøm om hvordan et perfekt ekteskap skal være?
Vil vi ha en som varter oss opp 24/7?
Livet er vanskelig, men kommer nok over det denne gangen også.
Selvom jeg tenker at det beste for meg er å flytte, vet jeg at det ikke er det. Jeg har mine verdier når det kommer til familie. Som skilsmissebarn selv, vil jeg ikke at mine barn skal ha skilte foreldre. Denne verdien vinner hver gang jeg har nedtur i ekteskapet, og det er jeg glad for. Jeg er jo glad i denne irriterende mannen jeg har giftet meg med og tilbringt siste 25 årene med.
For meg betyr det mye å kjempe for forholdet. Vi skal jo tross alt bli gamle sammen og oppleve å bli besteforeldre sammen i fremtiden, den tanken er mer verdt for meg enn å leve singellivet, eller å tro at gresset er grønnere på andre siden. Det er det sjeldent. For meg er ekteskapet verdt å kjempe for, og litt krangling i ny og ne tåler vi. Altfor mange går fra hverandre i dag, og det er synn. Det er selvfølgelig mange årsaker hvorfor man går fra hverandre, men tipper mesteparten har samme grunn, følelsene er borte og det funker ikke.

Hvordan kan man miste følelsen for mannen man har opplevd det største man opplever i livet sitt sammen med? Det å få barn sammen er en unik gave som binder par sammen for livet. Hvordan mister man følelser for hverandre da? Og hvilke følelser er det snakk om. Den store forelskelsen har vi ikke lenge, men en dypere følelse vil være der lenger, og det er den som betyr noe. Det er den følelsen over hvor inderlig glad i et menneske man er, som overlever alt i et ekteskap, og som betyr alt. Det er den følelsen som gjør at jeg vil oppleve mer i fremtiden sammen med denne mannen jeg innimellom skyr som værst, men mest av alt elsker høyere enn noe, og vår familie betyr alt for meg. Hvorfor ødelegge noe så fint pga litt uenigheter og sure miner innimellom?

Klem

Likes

Comments

Jeg er en evig drømmer. Jeg kan sitte å drømme om mye. Ofte drømmer jeg om ting jeg vil gjøre med huset, og ønsker meg masse inspirasjon til å bare sette igang. Oppussing syns jeg egentlig er kjempegøy, men trenger et spark i baken for å begynne.
Denne gangen er det soverommet som pusses opp i hodet mitt, og der blir det til et lunt og koselig rom.

Jeg ser for meg en dus blåfarge på veggene, morsom taklampe, og en sengegavel i mørkt tre.

Likte godt dette som jeg fant på instagramkontoen @i.rdecor

Elsket fargen og den mørke plata bak senga. Jaja, plutselig blir drømmen virkelig, og soverommet vårt blir et nydelig rom å sove i.


Drømmer er viktige, og helt gratis.


Klem

Likes

Comments

Jeg er avhengig av frokost.
Brød er jeg ikke overbegeistret for, men knekkebrød derimot, er noe jeg savner hver gang jeg har reist. Innimellom får jeg lyst på noe annet til frokost, og da hender det jeg klinker til med skikkelig luksusfrokost. Hehe, jeg innbiller meg at jeg er skikkelig sund også.

Eplebiter, druer og solfrokost.

Så tar jeg over litt vaniljekesam, honning og kanel. Det er kjempegodt, og jeg får i meg frukt.

Jeg fikk dette hos ei god venninne av meg, og har fått litt dilla.

Ha en fin Onsdag, her snør det såvidt. Jippi!

Klem

Likes

Comments