Hej det var inte igår! Jag har egentligen världens bloggtorka för tillfället, men kan dra lite saker om mig för uppdateringens skull!


1: jag stör mig på folk som försöker ställa sig över andra och som medvetet försöker förminska andra för att själva framstå som mer lyckade. (Tror alla stör sig på dom lowkey bara att ingen vågar säga det)

2: jag har antingen ingen empati alls eller jättemycket beroende på vem personen är, det finns verkligen inget mellanting.

3: jag är väldigt rädd för att framstå som ”annorlunda”, alltså på ett negativt sätt.

4: jag älskar att gå och om jag har tid tar jag alltid omvägar hihi.

5: jag är väldigt känslig för ljud och blir typ utmattad när folk är väldigt högljudda under en lång tid.

6: jag är ish beroende av min mobil, jag tar upp den utan att jag märker det ens.

7: jag säger gött väldigt ofta.

8: jag tar saker extremt personligt.

9: jag tycker att avgaser luktar jättegott (särskilt från mopeder)

10: jag är väldigt bra på att skriva texter om jag får säga det själv ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår ganska bra, har ett matteprov på måndag som jag känner mig lite stressad över. Matten är inte riktigt på topp om man säger så. :’) Kom nyss hem från en körövning som började redan klockan 10 i morse. Gissa om man är trött eller. Ikväll ska jag nog bara plugga matte, annars lär det ju bli omprov igen. Riktigt segt men skönt att jag snart aldrig mer kommer ha matte igen. ;))

Likes

Comments

​Vid matbordet?
Jag är nog den som fokuserar på maten istället för att prata haha! Men det beror på om man är stressad eller inte tycker jag. I bamba till exempel har vi typ en halvtimme på oss att äta så då blir det inte så mycket prat från min sida. Men typ vid en fika eller på middag kan jag prata hur mycket som helst.

På nattklubben?
Jag är ju inte 18 än, så jag har ju inte vart på klubben. Men på insparkar och så är jag nog den som fuldansar och skriksjunger hahahah man bryr sig typ inte om vem som ser en när det kommer en bra låt. xD

På stranden?
Jag tycker faktiskt inte om att vara på stranden på grund av diverse kroppskomplex, men de gångerna jag är på stranden så är jag oftast på den delen där det inte är så mycket folk. Dock har jag inga problem att vistas på stranden utomlands, de människorna kommer man liksom aldrig träffa mer hahah.

I klädbutiker?
Jag är den som klämmer och känner på exakt alla plagg haha, butikspersonal tycker säkert att jag är jättekonstig. xD

Hemma hos andra?
Första gången jag är hemma hos andra vill jag alltid se hur det ser ut så jag går runt överallt och kollar hur det ser ut hihi. Sen har jag en ovana att när jag är i andras badrum så luktar jag alltid på alla deras parfymer...:P

På flygplanet?
Är alltid så trött när jag reser så jag är fett gnällig (fast det beror lite på hur långt man har åkt). Sen vill jag alltid kolla ut genom fönstret och tycker typ att allt är jättecoolt att se från ovan.

Hemma en chill dag?
De dagarna jag bara är hemma har jag en tendens att småäta lite (mycket). Kan gå typ hela tiden och ta en frukt eller macka eller vad som helst. Sen blir jag väldigt rastlös och går typ alltid långpromenader.

På morgonen/kvällen?
Min morgonperson skiljer sig väldigt mycket från min kvällsperson. På morgonen säger jag inte så mycket och det jag säger är bara fett oklart. (Pratar nästan alltid om vad jag drömt på morgonen) På kvällen har jag helt sjuk kvällshumor och skrattar åt allt. :))

Likes

Comments

Hej på er, det var ett tag sen sist!
Har ju publicerat några inlägg men de har ju inte varit speciellt rika på text så det känns som jättelängesen jag bloggade. Anyway, hur mår ni? Jag mår ganska bra, har haft en del problem med stress och skolan och sånt, men är lite bättre nu. Igår var det ju black friday, dock köpte jag inget. Känns så meningslöst men hade inte riktigt något behov av att köpa något. Sen fyller jag år snart så jag kommer ju få saker då. ;)

Och snö har det ju varit också! Tror det har vart mer eller mindre snö i hela landet denna veckan, men snön i Göteborg varade bara nån dag, sen regnade allt bort. Men det känns typ lite skönt för jag har inga vinterskor som tål snö för tillfället. Så då var det problemet uppskjutet i alla fall.

Likes

Comments

Lite mycket låttips kanske, men älskar musik så det går kanske inte att undvika? ;) Denna låten upptäckte jag i fredags, och den har gått på repeat sen dess. Recommend recommend för helvete!!

Likes

Comments

Nämen tjaaah (haha är lite hype idag)
Idag är det tisdagen den 14:onde november, bara 14 dagar kvar till min 17-årsdag. Sitter just nu och ”pluggar historia” ;) Dock kommer provet antagligen flyttas från fredag till tisdag med tanke på EU-toppmötet. Många lär bli sena, eller kanske inte kan komma till skolan överhuvudtaget den dagen. Jag kommer nog inte påverkas av detta tror jag, men man vet aldrig med västtrafik. Är det minsta lilla grej blir det ju kaos. Sen tycker jag att det är så konstigt att min skola är öppen på fredagen!? Den ligger liksom mitt i stan. Alla andra skolor i centrum ska vara stängda vad jag vet. Jättekonstigt.

/Monia <3

Likes

Comments

Likes

Comments