En pause fra alt har faktisk vært en helt utrolig opplevelse, men samtidig veldig godt å komme tilbake til bloggingen. Jeg sa ikke ifra om en pause og grunnene mine til det er altfor mye tenking, jobbing og å være sykmeldt å sengeliggende i flere dager. Den heldige lille jenta fikk nemlig bihulebetennelse og jeg skal helt ærlig si at det har vært det værste jeg har vært borti.

OG konkurransen jeg satte i gang for litt over ei uke siden. Den vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med, er få som har meldt seg på og jeg er i tvil om at det er nok folk til å velge, blir altfor lett. Så jeg rydder ut den fra bloggen min, og håper på et bedre resultat en annen gang. NÅ må jeg konsentrere meg om å se bra ut foran kamera, ha en stort smil og utsette kroppen min for litt trening både på jobb og hjemme.

​HVORDAN HAR DU HATT DET I DET SISTE? 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

HALLOWEEN! OG de minste har allerede begynt på knask eller knep. Igår var jeg på halloween bursdag til noen venninner. Veldig hyggelig, og ble en kveld med ekstremt god stemning. IKKE MINST den beste halloween kvelden min siden de gangene jeg kledde meg ut som heks eller katt og gikk knask eller knep. Vi begynte halloween en dag før, og det er så godt å ligge langflat på sofaen, nettopp spist taco og skal nyte resten av kvelden med modern family på tv'n!

Antrekket mitt i år ble til slutt kaptein, et "siste liten" antrekk for en som er helt lik meg. Jeg er aldri flink til å ha alt klart i tide, gjøre ting god tid i forveien. Neste år blir planleggingen mye bedre enn i år. Håper jeg, hehe! Håper dere får en fantastisk kveld og nyter de skumle, fine og stygge vesener dere ser!

HVILKET ANTREKK HAR/SKAL DU VÆRE DENNE HELGEN?

Likes

Comments

Hei, og god kveld kjære dere! Tidligere denne uken la jeg ut et innlegg på den gamle bloggen min om en konkurranse som skulle bli lansert på denne nye. Sånn ble det dessverre ikke, og jeg har heller ikke tid i helgen. Jeg er veldig usikker på når dette kommer til å skje, så det får bli en overraskelse! Håper dere fortsatt er interessert i det, og synes det er gøy med konkurranser.

Etter flyturen tilbake til norge ble formen min lagt flat, og er helt forjævlig, for å si det rett ut. Føles ut som at det ligger å tikker en bombe inni hodet mitt, noen som kliper meg over hele kroppen. Gjør sååå vondt! Håper jeg er på bedringensvei til halloween bursdagen imorgen!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Likes

Comments

Før hadde jeg en hel samling av diverse parfymer, av forskjellige merker. MEN nå har jeg faktisk ikke hatt råd til å kjøpe meg en parfyme, for å være helt ærlig, og føler prisene blir høyere og høyere. Samtidig må man uansett legge i litt penger i et produkt man virkelig elsker lukten av. For hva er vell ikke bedre enn å lukte helt fantastisk?

Ble forelsket i en parfyme ved navnet Versace Bright Crystal Absolut. Denne er selvfølgelig en klar favoritt hos meg, sammen med denne parfymen "Rock by SHAKIRA".

​HVILKEN PARFYME BRUKER DU? HAR DU PRØVD DENNE?❤

Likes

Comments

Hvem elsker ikke å pynte neglene sine? Ha en farge som passer til årstidene, diverse sesonger, juletider og lignende. Jeg var innom en butikk der de selger en hel haug med negellakker, negelfiler, skrubb, løsnegler og negellakk fjerner. Alle i forskjellige merker, fasonger og farger. Disse ble mine favoritter.

Glam nail polish er et merke jeg bruker som regel, og denne finnes også i Frosted Matte i forskjellige farger. Jeg fant også en ny favoritt, med to farger jeg bare måtte ha! OG for å komme på den billige siden av kjøpet, så betalte jeg kun 10,- per stykke for disse fine fargene.

   Nordic Cap of Sweden, Star nails                                GLAM Frosted Matte                                                       Basic Colours     

ER DET FLERE ENN MEG SOM ELSKER Å HA FINE NEGLER?

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker så er det disse fine detaljene på antrekkene jeg har hatt i det siste. Se tilbake på hvilke antrekk som er finest, når og hvor jeg skal bruke de. 

Igår var jeg også på shopping sammen med mamma og søsteren min. Fant meg en lang og veldig trendy cardigan, som jeg ble utrolig forelsket i. Passer veldig godt med de nye høyhælte ankel bootsen jeg kjøpte for noen dager siden. I tillegg ble det en hvit knitted genser, som er utrolig deilig å gå i nå når vinteren nærmer seg.

HVA SYNES DU OM DISSE SEKS ANTREKKENE?

Likes

Comments

Hei fininger! Har dere sovet godt? Dagens planer er få og avslappende, og inneholder blandt annet å ligge langflat i senga, skru på netflix eller bare høre på musikk å lese en bok. Nå er det heller ikke lenge igjen før jeg reiser tilbake til norge, og jeg kan ærlig si at jeg gleder meg til å komme hjem til min favorittperson. Nå er det frokost som står på lista, og deretter dagens planer! Håper dere får en skjønn torsdag.


HAR DU EN SERIE Å ANBEFALE? ?

Likes

Comments
                    Knitted coat Bikbok // High Neck Sweater Bikbok // Bukse Carlings
                                      
High Heel Ankle Boots Falkanger // Veske H&M

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ?

Likes

Comments
Som jeg skrev på mine høstfavoritter så var disse en av tre jeg ønsket meg. Tidligere idag gikk vi oss en tur på kjøpesenteret her nede, kjøpte litt bursdagsgaver og julegaver til ungene. Jeg endte selvfølgelig opp på en skobutikk, og er det noe vi alle jenter liker så er det SKO SKO SKO SKO. Liker å ha et utvalg med sko jeg kan stå å fundere på, og ta meg god tid til å velge sko til matchende antrekk. Når jeg har dårlig tid, da vet jo alle hvordan det ender opp. Tar det første par sko, har et antrekk som ikke matcher og ser ut som en zombie resten av dagen.

Imorgen skal jeg ta en etterlengtet pause fra alle butikker, steder å være og slikt. Jeg skal nemlig nyte en av mine feriedager til å ligge i senga, høre på musikk eller se en lang og god serie. Håper alle dere har hatt en fin dag, og nyter resten av uken.

HVORDAN HAR DERES UKE VÆRT SÅ LANGT? ?

Likes

Comments

                1. Viacel Coat 2.Vilani Collar Coat 3.Mike South Outerwear 4. Double Breasted Coat                                1. Vijisa L/S Knit Rollneck 2. Nmvera 3/4 V - Neck Knit Top
                                3. OA Knit - River Island 4.Viloud Knit     1. Marike Pants 2. Techno Slim Trouser 3.Bengalane Slim Zip 4. Olivia Regular Zip Legging


                              1. Chunky Chelsea Boot 2. Duffy 3. High Heel Ankle Boot

VAR DET NOE SOM FALT DEG I SMAK? ? Dette er få av mine favoritter nå til høsten/vinteren, og jeg er klar for å fylle høstgarderoben fullt med strikkete jakker/gensere, høyhælte sko og forhåpentligvis en eller to kåper. 

Likes

Comments