Header

Vinrött/lila

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Svart

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Jag ÄLSKAR Halloween! Halloween är en av mina absoluta favorit högtider, är skit mörkrädd och monster rädd men trots de är Halloween det bästa haha. Jag är dock den typen av person som inte skulle "klä ut mig" till något utan endast sminka mig till något helt galet haha. Tycker faktiskt det räcker, man vill ju även vara lite snygg haha. De färgerna som jag tycker är snyggast för halloween och även mest passande är ju då vinrött och svart. De färgerna är nog även de mest självklara men tycker faktiskt att dom är snyggast! Speciellt vinrött!!

Om man dock inte känner för klänningar kan man även ha en snygg body som man kan matcha med en snygg kjol. Och om man även inte känner för klackskor så man man köpa sig ett par riktigt snygga knähöga stövlar!

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Mörka nyanser 

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag hade jag tandläkare halv åtta, vilket var typ de jobbigaste någonsin haha. De skulle laga en sprick i min tand som de var tvungna att lägga bedövning på. Ni kan tänka er hur mycket jag dreglade när jag inte kände ena käken haha. När jag därefter åkte till skolan och bedövningen började släppa kände jag hur fruktansvärt ont min tand gjorde. De isade hela tiden, speciellt när jag åt lunch med UF gänget. Kunde inte alls tugga på den sidan. Var tvungen att ringa tandis igen för att boka ännu en tid! Imorgon hoppas jag de kan få ett stop på de för de gör alldeles för ont, även när jag andas med munnen usch. 

Efter tandläkaren åkte jag till skolan för att arbeta med tjejerna, en väldigt mysig måndag faktiskt! Åkte även till tvillingarna sedan och lekte med de små prinsarna. Kom nyligen hem och saknar dom redan haha. Helt otroligt hur mycket en moster kan älska sina systersöner.

Likes

Comments

Hej folks!

Hittade den här klänningen i garderoben för någon dag sedan, glömde att jag hade den hehe. Älskar när man hittar snygga plagg man glömt att man köpt!! Har funderat på något de senaste angående mitt hår. Vet nämligen inte om jag ska fortsätta färga det i den här färgen som jag har eller låta mitt naturliga komma tillbaka. Mitt naturliga är en aning ljusare, vad tycker ni?.

Har även kollat på balklänningar de senaste, tror jag har bestämt mig för vilken typ av modell jag ska. Eftersom jag ska låta en jätteduktig sömmerska sy den i Bosnien så kan jag skissa på modellen själv och helt enkelt designa min egna balklänning. Färgen kommer troligtvis va röd, tycker jag passar bra i den färgen eftersom jag är ganska mörk av mig.

Balklänning är dock inte det enda som jag har börjat med, har även börjat designa min studentmössa hihi. Känns så otroligt konstig att jag ska beställa min studentmössa snart, längtar såååå mycket tills dagen kommer då jag ska viftar med den på flaket med massa dansande och skrikande klasskamrater runt:)

Likes

Comments

Efter studenten har jag och några nära vänner bestämt oss för att åka till Santorini. Mitt drömresemål har alltid varit att åka till Grekland och förhoppningsvis går drömmen i uppfyllelse abd. Har börjat kolla på resor men svårt att hitta ett flyg för rimligt pris! Förhoppningsvis dyker de upp något så småningom:)

Likes

Comments

Nu känner man verkligen kylan i Borås! Det är nästan på den nivån att klä sig i Svea vinterjacka, mössa, halsduk och riktigt varma vantar haha. Morgonen är värst! Men på eftermiddagen blir det faktiskt helt okej, Man klarar sig alltså i bomber jacka då haha.

Idag hade vi draknäste (en UF grej), vi skulle ha redovisning angående vår produkt och jag dooog av nervositet 😂. Klarar verkligen inte av att prata framför folk, spelar ingen roll hur självsäker jag är eller hur mycket jag övar in min del. Jag blir så sjukt nervös!! Jag tappade bort mig den sista biten och eftersom jag fick panik så valde jag att hoppa över en del, samt så började jag skratta. Aså shit... Ni skulle sätt mina händer, de skakade mer än en mixer😂

Likes

Comments

 • På marknaden

  "Blir sugen på allt när jag ser bilderna jag tog imorse och jag är inte en person som gillar frukter…"

 • Från Budva

  "Lite bilder från en av mina dagar i Budva! Sitter hos kusinerna och söker runt på Google efter mall…"

 • Goda nyheter

  "Idag efter skolan stannade jag kvar för att göra mitt omprov i mattematiken. När jag hade gjort pro…"

 • Tofflor

  "Kan inte förstå att fyra veckor har minskat till två, endast TVÅ VECKOR kvar tills jag reser mot Bo…"

 • Braids

  "När jag var i Bosnien så köpte jag med mig några flaskor med Ricinolja som jag använder till håret.…"

 • Råd till bättre hår

  "Klippa bort ALLT det slitna Börja med att kapa av allt det slitna. Om man  vårdar det bra därefter …"

 • Slovenska plaza

  "Hallå folks! Är påväg till stranden nu med kusinerna. Har så många bilder jag vill lägga upp på blo…"

 • Sarajevo

  "​Nu har jag äntligen en riktig bra internet, som jag har väntat haha. Igår åkte vi från Berane ( Mo…"

 • Vi vaknade 05:00

  "Ännu en dag då jag och min kusin Margita bestämmer oss för att dra tidigt till stranden. Men igår s…"

Instagram @mona.jasarevic