View tracker

Hallå folks! Denna veckan har gått riktigt snabbt!! tvillingarna sov över i tisdags till onsdagen, vilket var väldigt kul men även lite jobbigt då man inte fick någon jättebra sömn😂. Kvällen därefter hängde jag med syrran hem för att övernatta hos henne då en av tvillingarna (Almin) hade fått feber.

Men idag, har jag haft ont i huvudet och vart supertrött, så efter skolan åkte jag hem och somnade tills nu😂. Alltså har inte mycket hänt idag. Fick även hem mina knähöga skor men de var för små😭Så fick lämna tillbaka de.

Nu ska jag plugga på ekonomi, och be till gud att jag lär mig detta snart😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Världens skönaste skoldag!!

Idag började jag 11:10 och hade bara en lektion, vilket var design. Kändes verkligen som jag behövde en sån dag idag, då jag har haft ont i huvudet hela natten samt dagen.

Under designlektionen hände en liten tråkig men komisk incident. Hade färg på händerna och på förklädet så tänkte skrämma Alice med att komma bakifrån och lägga händerna framför ansiktet på henne. Men då backade hon vilket gjorde att hon fick vit färg på sin svarta skjorta hehe. Vi fick oss ett rejält skratt och färgen gick bort efter ett tag, vilket var tur😂.

Därefter åkte jag och Moa till Max för att käka:)

Likes

Comments

View tracker

Den här blusen är den absolut skönaste jag någonsin köpt, känner knappt av den! Älskar färgen på den, har inte något i garderoben som är silverfärgat. Som jag nämnde i inlägget tidigare så är den från Bik Bok. Den affären har verkligen blivit min favorit!

Likes

Comments

Munkar är seriöst det godaste som finns!!!!!!!

Godmorgon folks! Är superpigg idag, kan va på grund av att jag råkade somna halv 7 igår.. Men har även väldigt ont i magen idag så tror det blir en lat lördag, som vanligt:). Kommer dock visa er min nya blus/topp eller vad det kallas som jag köpte i Bik Bok!

Vet inte om jag har glömt att nämna att jag i år fick välja min julklapp haha, mamma swishade mig pengar för att beställa ett par supersnygga knähöga skor. De var dock förstora så fick byta dom till en storlek mindre. Hoppas dom kommer snart!! Är dock väldigt nojig över hur dom kommer att sitta..

Likes

Comments

Igår gick vi till textilhögskolan i Borås för att kolla på en utställning. Den var väldigt fräck! jag tyckte mest om vargarna!

Likes

Comments

Instagram@mona.jasarevic