Mona Elise

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

For rundt et år siden tok Hedda og jeg turen til London. Hvis dere noen gang vurderer å dra på julemarked i utlandet, dra til winter wonderland! Det er noe av de mest fantastiske julemarkedene jeg har vært på. Den rekker så og si over hele hyde park, og har nesten alt man kan tenke på. Iallefall det jeg kan tenke på, haha! Små boder, karuseller, butikker, matsteder, ice rink, you name it - they got it. Jeg har en tendens til å kjede meg fort på slike ting men der vi da altså hele dagen, og jeg hadde det gøy igjennom det hele.

Mona Elise

Likes

Comments

Jeg er av den person som får julestemning alt for tidlig. Et par venner og jeg hadde allerede startet med pepperkakebaking og julesanger for typ en måned siden. Når julen da faktisk nærmer sitter jeg igjen med veldig lite julestemning, noe som er veldig kjedelig. For å holde på julestemningen er det lite som slår filmene og en kopp kakao for min del. Nå har vi endelig har kommet oss inn i desember, kan jeg forestille meg at jeg er ikke den eneste som har begynt med filmene. Derfor tenke jeg å dele mine favoritt filmer, slik at dere kan finne noen nye eller muligens bare en plass å starte.

The nightmare before christmas Bad santa Home alone

How the grinch stole christmas Just friends ♥ ​A christmas carol

Elf The santa clause Jack Frost

Mona Elise

Likes

Comments

"I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then i ask myself the same question"

Mona Elise

Likes

Comments

Mona Elise

Likes

Comments

Im a mess - Ed sheeran
Shatter me - Lindsey stirling
Bad habit - the kooks
iris- the goo goo dolls
mi gente - j balvin
Mona Elise

Likes

Comments

- Når folk tar telefonen min. Helt greit hvis jeg har på musikk og du skal skifte sang, men ikke når det er uten grunn. Ikke at jeg nødvendigvis skjuler noe, men altså hva skal du med den? Det gjør meg x10 mere gretten hvis en person gjør det hele tiden men egentlig ikke har noe å gjøre innpå telefon min.

- Mennesker som virkelig ikke klarer å ta et hint, selv om gjør det sinnsykt tydelig. Enda verre er det hvis du sier det rett ut og de forstår fortsatt ikke, herreguud. Hvor er hjernen din hen? For den er tydeligvis ikke plassert oppi hodet ditt lengre.

- Når noen sier "jeg var på en fest i går, mange snakket dritt om deg men jeg forsvate deg altså, bare sånn at du vet det!". Foventer du at jeg skal bli glad av å få høre det? Hvorfor skal jeg bli glad for å høre at noen snakket dritt om meg, men at du forsvate meg? Det synes jeg er en virkelig teit ting å påpeke. Om noen snakker stygt om mine venner sier jeg ifra, men jeg nevner det heller ikke for vennene mine etterpå - i vennskap er det en selvfølge at man skal forsvare hverandre, uten å føle at man må gå til vennene sine å få skryt etterpå.

- Folk som skal bry seg med hva alle andre driver med hele tida, og bare føle seg nødt til å kommentere det. Nei, greit, du er ikke enig i mine valg, men gi faen i å kommentere det da vel. Har jeg bedt om din mening? Har jeg tvunget deg til å gjøre det samme som meg? Nei det har jeg ikke. Så vær så snill å hold kjeft, nå og for alltid.

- Folk som har en trang til å fortelle hele facebook når de spiser middag, når de er kommet hjem fra skolen og slike ting. Det er en grunn for at folk har blogg altså, publiser det der du.

Mona Elise

Likes

Comments

Haha, hvor søt er ikke denne? Jeg ELSKER løvenes konge, og disse to er desidert favorittene fra den. De er jo så morsomme! Jeg har lyst til å ha hele leggen med forskjellige karakter som jeg elsket når jeg vokset opp. Det var egentlig ikke planen til å starte med men nå er jeg godt på vei, så hvorfor ikke?

Mona Elise

Likes

Comments

Altså dere, i dag har vært en fin dag! Jeg sov lenge og våknet til strålende sol, det er jo så herlig? Etter jeg klarte å få meg ut av sengen, ble det rett ned til sentrum for å ta tatovering og møte Eirin. Jeg synes tatoveringen ble så søt at jeg må vise dere senere! Det er noe som sier meg at mens jeg tok den var ikke ansiktsuttrykkene mine så søte, basert på Eirin sin fliring. Det var uansett verdt det, haha. Etterpå tok vi livet egentlig ganske med ro, vi tok noen bilder og senere en matbit. Det føles ut som jeg nesten aldri får til å møte Eirin, så dagene det faktisk skjer blir det ekstra stas. Det er også så herlig å ha venner som man kan møte uten å gjøre noe spesielt, men av en eller annen grunn blir det veldig gøy selv om. Det kan det bli mange gode dager av!

Mona Elise

Likes

Comments1. Folk som tagger andre i bildene sine. Er det en morsom video, søtt bilde eller personen faktisk er med i bildet, kjør i vei. Hvis det er et bilde med bilde med trynet ditt langt oppi kameraet, for guds skyld la vær. Særiøst, hva er greia? 

2. Folk som ikke vil være med på bloggbilder. Du har 2000 selfier på face og instagram men å være med på et blogg bilde kan du ikke. Ikke at jeg forstår forskjellen men okei.  

3. Realitydeltagere. Selvfølgelig er ikke alle fæle, men de som klager så sinnsykt etterpå at de ble framstilt feil. Herregud, reality har gått i mange år nå og det er sjelden at noen blir fremstilt 100% rett. Det måtte dere vell fått med dere før dere meldte dere på? Tv er tv, det skulle du ha skjønt. 

4. Rich bitch. De guttene/jentene som har en stor trang til å hele tiden fortelle at den vesken sin koster skjorta. Hvor mye vesken din koster kunnet jeg ikke har brydd meg mindre om. Hvis jeg har klart å søle brus over hele vesken din så skulle jeg har vurdert å bry meg.

5. Fin blogg, sjekk ut min <3><3><3>Det der er sikkert noe av det mest irriterende du kan kommentere. Altså jeg liker kommentarer men hvis du har tenkt å skrive noe sånt, bare la være. Med slike kommentarer kommer jeg ikke til å klikke inn på bloggen din. 

6. Sure butikk medarbeidere. Å være en smule blid er nesten en del av jobben deres. Jeg er ganske sikker på at det ikke skader dere å smile til noen, det værste som kan skje er jo at noen smiler tilbake. 

7. Smatting. Jeg kan virkelig ikke komme på en lyd som er verre enn smatting. Jeg får særisøt frysninger i nakken og mister matlysten helt. Gaad

8. " Vet du hvor mye kalorier det er i det der?" Ja, jeg vet det. Hvis det har gjort meg noe så ville jeg ikke ha begynt å spise det, er det så vanskelig å forstå?

9. " Den sangen er såå gammel"  Hva har det å si?Musikk går ikke ut på dato.

10.Hundebæsj på fortauer, i parker og etc.  Du vet vell at hunden skal bæsje, det er vell en av hovedgrunnene til at dere går på tur? 

Mona Elise

Likes

Comments