Hösten 2016 kommer jag minnas som den värsta i hela mitt liv. Jag har förlorat två människor i min närhet inom loppet av två månader.

I söndags försökte både min storebror och min faster få tag i oss. Mamma började som vanligt spekulera i vad det kunde handla om, och som vanligt fick hon rätt.
Runt tvåtiden fick vi ett samtal av min pappas fru. Och det samtalet var det värsta jag någonsin varit med om.
Min farfar hade gått bort.
Jag hittar inga ord för hur det kändes, för jag kände ingenting. Inte i början. Jag tror inte jag trodde riktigt på det först. Trots att jag inte kände någonting, började jag gråta. Det var det konstigaste jag varit med om, att gråta utan att känna något. Men med tiden som gått sedan i söndags, har det blivit mer och mer verkligt. Nu går det inte en minut utan att jag tänker på att jag aldrig kommer få träffa honom igen, att han är död. Och varje gång jag tänker på det värker det till i hjärtat och jag vill bara gråta och gråta.
Jag var helt oförberedd på det, jag visste inte ens att han hade blivit sämre igen. Det kom så plötsligt och jag tror ingen i min släkt var beredd på det. Han skulle bara in och göra en årlig koll. Det känns så konstigt att en människa som man träffade nyligen, inte längre finns.
#fuckcancer

Likes

Comments

Just nu gör jag ett samarbete med Valor Watches Australia. Ni får 20% rabatt på valfri klocka om ni anger koden "MONAELLI". Klockorna finns i olika storlekar, färger och material. Gå gärna in och kolla in deras hemsida.

Jag tycker klockorna är superfina men jag kan tyvärr inte säga något om kvalitén då jag själv inte har någon ännu.

Valor Watches Australia Instagram: @valorwatch

Right now I'm doing a collaboration with Valor Watches Australia. Using the code "MONAELLI", wile ordering, will give you 20% off on any watch. Go check out their site.

I personally think that the watches are beautiful, but I can't tell you about the quality beacuse I don't own one yet.

Valor Watches Australia Instagram: @valorwatch

Likes

Comments

Men vad jag har blivit dålig på att uppdatera!
Det är ju över en månad sedan sist. Nu får jag skärpa mig!
Jag får väl ta och uppdatera er lite om vad som hänt de senaste veckorna.

Förra veckan var min klass ute på prao. Jag var på "Radisson SAS", som är ett hotell i staden där jag bor. På hotellet var jag på städ/tvätteri-avdelningen. Vi gjorde i stort sett samma saker hela tiden: vek tvätt, tvättade och drog bort använda sängkläder från hotellrummens sängar.
Det var ganska enformigt och det är inget jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Det skulle endast funka som sommarjobb.

Veckan innan dess var det höstlov. På lördagen innan höstlovet hade jag och en kompis fest hemma hos mig. Eftersom det skulle vara en halloweenfest hade vi beställt saker från partykungen.se, då vi ansåg att de hade de bästa sakerna (nu får ni lite gratisreklam Partykungen). Vi köpte bland annat "Crazy Eyes" linser, polisavspärrning och ballonger.
Festen var i övrigt väldigt rolig, och de som inte kom borde verkligen ångra sig. Vi hade hur kul som helst och körde den traditionella "leken" "Limbo".

På måndag börjar våra muntliga nationella prov. För mig är det den värsta delen, särskilt i matte då jag är, helt ärligt, sämst på det. Och när det är i situationer där man måste svara muntligt och under en viss tid för att inte få urusla betyg, får jag blackout, VARJE gång.
Men jag gör så gått jag kan och så får det gå som det går.
Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Livet är orättvist. Livet är hårt. Livet är definitivt inte lätt. Att vara stark räcker inte alla gånger.
Om man ändå kunde se något på utsidan så kanske man hade kunnat hindra det från att ske. Kanske var det förhastat. Kanske var du bara väldigt bra på att hålla det inom dig. Oavsett vad kommer vi inte glömma dig.

En jobbig sak har hänt denna veckan och jag har fortfarande inte riktigt tagit in det. Allt kom som chock och det kändes som om mitt hjärta stannade i flera sekunder.
En gammal vän till mig tog sitt liv för ett par dagar sedan. Tänk att något kan gå så långt att man inte vill leva mer. Jag hade aldrig trott att något sådant skulle hända med henne. Som min ena kompis sa, hon verkade så glad när jag senast såg henne. Men jag antar att det är svårt att se.
Jag hittar inga ord för hur jag kände när jag insåg vem det var, och då kan jag inte föreställa mig hur det måste vara för hennes familj.

Vila i frid älskade Elvira❤️👼🏼

Likes

Comments