View tracker

Just nu gör jag ett samarbete med Valor Watches Australia. Ni får 20% rabatt på valfri klocka om ni anger koden "MONAELLI". Klockorna finns i olika storlekar, färger och material. Gå gärna in och kolla in deras hemsida.

Jag tycker klockorna är superfina men jag kan tyvärr inte säga något om kvalitén då jag själv inte har någon ännu.

Valor Watches Australia Instagram: @valorwatch

Right now I'm doing a collaboration with Valor Watches Australia. Using the code "MONAELLI", wile ordering, will give you 20% off on any watch. Go check out their site.

I personally think that the watches are beautiful, but I can't tell you about the quality beacuse I don't own one yet.

Valor Watches Australia Instagram: @valorwatch

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Men vad jag har blivit dålig på att uppdatera!
Det är ju över en månad sedan sist. Nu får jag skärpa mig!
Jag får väl ta och uppdatera er lite om vad som hänt de senaste veckorna.

Förra veckan var min klass ute på prao. Jag var på "Radisson SAS", som är ett hotell i staden där jag bor. På hotellet var jag på städ/tvätteri-avdelningen. Vi gjorde i stort sett samma saker hela tiden: vek tvätt, tvättade och drog bort använda sängkläder från hotellrummens sängar.
Det var ganska enformigt och det är inget jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Det skulle endast funka som sommarjobb.

Veckan innan dess var det höstlov. På lördagen innan höstlovet hade jag och en kompis fest hemma hos mig. Eftersom det skulle vara en halloweenfest hade vi beställt saker från partykungen.se, då vi ansåg att de hade de bästa sakerna (nu får ni lite gratisreklam Partykungen). Vi köpte bland annat "Crazy Eyes" linser, polisavspärrning och ballonger.
Festen var i övrigt väldigt rolig, och de som inte kom borde verkligen ångra sig. Vi hade hur kul som helst och körde den traditionella "leken" "Limbo".

På måndag börjar våra muntliga nationella prov. För mig är det den värsta delen, särskilt i matte då jag är, helt ärligt, sämst på det. Och när det är i situationer där man måste svara muntligt och under en viss tid för att inte få urusla betyg, får jag blackout, VARJE gång.
Men jag gör så gått jag kan och så får det gå som det går.
Önska mig lycka till!

Likes

Comments

View tracker

Livet är orättvist. Livet är hårt. Livet är definitivt inte lätt. Att vara stark räcker inte alla gånger.
Om man ändå kunde se något på utsidan så kanske man hade kunnat hindra det från att ske. Kanske var det förhastat. Kanske var du bara väldigt bra på att hålla det inom dig. Oavsett vad kommer vi inte glömma dig.

En jobbig sak har hänt denna veckan och jag har fortfarande inte riktigt tagit in det. Allt kom som chock och det kändes som om mitt hjärta stannade i flera sekunder.
En gammal vän till mig tog sitt liv för ett par dagar sedan. Tänk att något kan gå så långt att man inte vill leva mer. Jag hade aldrig trott att något sådant skulle hända med henne. Som min ena kompis sa, hon verkade så glad när jag senast såg henne. Men jag antar att det är svårt att se.
Jag hittar inga ord för hur jag kände när jag insåg vem det var, och då kan jag inte föreställa mig hur det måste vara för hennes familj.

Vila i frid älskade Elvira❤️👼🏼

Likes

Comments

Hockey är en ganska fartfylld sport, den är inte som fotboll som kan bli segt, det händer liksom saker hela tiden. Och jag tycker personligen att det är hundra gånger roligare att kolla på hockey än vad det är att kolla på fotboll.

I lördags var vi på hockey i Karlskrona. KHK mötte LIF.
Fem timmar innan hockeyn började fick man komma på "förfest" på en camping. Några spelade på scenen och publiken satt och drack cider och öl. Vi åt hamburgare och pommes samt glass till efterrätt. Jag tyckte att detta var ganska långtråkigt och höll faktiskt på att somna ett antal gånger.

Jag och min bror gick runt lite på campingen, det var faktiskt väldigt fint där.

När klockan var ca 20 över 3 började vi samlas för att gå bort till arenan där hockeyn började klockan fyra. Alla som skulle vara med i hejarklacken gick tillsammans med flaggor och tröjor. Vi sjöng och det var väldigt kul.

När vi kom fram stod några från det andra lagets hejarklack utanför och tände något som blev blå rök (deras färger var vit och blå).

Första perioden stod vi ganska dåligt för publiken där vi stod var ganska stela och hängde inte med hejarklacken. Därför flyttade vi oss till där hejarklacken stod när nästa period skulle börja. Där var det en helt annan energi och mycket mer fart.

Under första pausen var det konståkning vilket vi tyvärr inte märkte förrän vi kom tillbaka in och konståkaren åkte av isen igen. Hade väldigt gärna velat se det.

LIF:s hejarklack var ganska liten men det är förståeligt med tanke på att Leksand ligger väldigt långt upp.

Vi var 5050 pers i arenan vilket resulterade i publikrekord och fullsatt.
KHK vann med 3-1.

Hade gärna gjort om detta!

Likes

Comments

Tänkte börja inlägget med "godmorgon" men insåg ,lyckligtvis, att det var kväll.

Förra helgen, alltså den senaste helgen, var vi bjudna på kräftskiva hos mina morföräldrar. Jag har inte varit på kräftskiva på flera år så det var superkul. Dock avskyr jag att rensa kräftorna och äter bara stjärten. Mina kusiner var också där, tillsammans med min morbror och hans sambo. Vi lekte "gömma ankan", en ganska simpel lek som går ut på att gömma en blå badanka och sedan leta upp den. Mina kusiner hade jättekul åt alla snapchat filter och vi satt i säkert 30 minuter och bara gjorde massor av roliga videor. Senare på kvällen bjöd mormor på paj och äppelkaka med vaniljsås, båda var supergoda.

Vi kom inte hem förrän midnatt och då var jag totalt slutkörd. Det kändes ungefär som att komma hem efter en lång, seg skoldag.

Men dagen i sig var hur rolig och mysig som helst.

Jag är verkligen ledsen över att det inte kommer inlägg lika ofta längre. Det är så mycket att göra med läxor, prov, arbetsuppgifter och jag har dessutom tänkt börja jobba på helgerna. Har ingen som helst aning om hur jag ska hinna med allt. Att gå i nian är svårare och jobbigare än jag väntat mig, och tro mig, jag förväntade mig att det skulle vara jobbigt och stressigt. Men jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara på den här nivån.


Hur som helst hoppas jag ni har haft en bra dag och inte stressar ihjäl er inför nationella prov och test.

Vi hörs!

Likes

Comments