Header

MAMMA ROLLEN USENSURERT


Ja mamma rollen usensurert hadde jo vært veldig morsomt og lage syntes jeg! Nå er det jo slik at alle familier er forskjellige, så slik jeg gjør og som er for vårt liv er ikke nødvendig hvis slik det er i andres alene mamma liv. Men sammen om jobben er vi allikavel. Jeg er veldig glad for og høre fra familie og venner og ikke minst faren til barnet at jeg gjør en god jobb. Det gjør godt å høre det og det gir meg også en følelse av at jeg gjør ting riktig og bra. Det er veldig godt å kunne lene seg litt på det i tider hvor du føler alt du gjør kanskje er feil. For den følelsen kan man føle på. Det er også tider hvor du egentlig ikke rekker og stelle deg skikkelig, og i dag er en sånn dag siden gutten min begynner og være litt mer våken.

Med hår som ikke er fikset, sminken som ikke er på og litt hår som står rett ut, er blitt en god del av min hverdag som alene mamma. Det er selvsagt dager hvor det er lettere og kunne gjøre det en andre, men i dag har det ikke vært så mye tid til det. Allikavel er det noe jeg elsker rett og slett fordi jeg har det kjæreste jeg har hos meg. Det er så mye mer vært en og skulle sminke seg, eller fikse seg. Det klarer jeg meg veldig fint uten. Jeg opplevd tiden hvor jeg kunne ønske jeg kunne gjort akkurat som jeg hadde tenkt, men det går ikke med så så barn i hus når man er alene. Hadde jeg hatt kjæreste hadde dette vært langt mye lettere, men så viktig er det heller ikke. Det aller viktigste for meg er jo at han har det bra.

Mamma rollen er noe jeg elsker 💜

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg gleder meg så masse til å se hva tiden fremover vil bringe for meg og min sønn. Det skal bli super spennende og se. Jeg tror jeg vil komme til å møt på mye rart og jeg kan jo ikke si noe annet en at jeg gleder meg helt vilt masse til alt det som skal skje fremover. Jeg har veldig lyst til at min sønn skal få oppleve masse turer sammen med meg, og det blir så morsomt. Jeg ønsker at vi skal få dratt på turer slik at vi kan skape masse minner sammen. Å det kan vell ikke være så veldig vanskelig å få til, håper jeg. Det er mange plasser jeg ønsker at vi skal dra, og det skal jeg nok få til. Ett av stedene jeg høyt ønsker så gjerne er sjusjøen. Åhhh dit må vi få dratt en gang. Derfor jeg ønsker det så sårt er nettopp fordi det var der hytta mi var.

​Men det skal vi få til. jeg skal få ordnet at vi kan dra dit, å ikke minst da vil jeg også se hvordan hytta har blitt nå. Det tror jeg kan bli tøft og se på, dra dit opp for og så vite at det ikke er hytta mi. Det er noe av det jeg hater mest av alt og jeg tror jammen det kan komme noen tårer i samme slengen dessverre. Men det er noe jeg ønsker masse at vi skal få til. Kanskje det rett og slett kan bli en venninne tur med minsten min❤Jeg syntes det også selvsagt også skal bli godt til sønnen min kan gå selv, hvor jeg slipper og bære på han overalt, å han kan gjøre mer selv, men samtidig som jeg ønsker at tiden skal stoppe her, jeg elsker denne tiden, men også blir det masse spenning i fremtiden. 

Likes

Comments

Tanker

Det å mista troa på seg selv fullstendig er ikke noe jeg under noen mennesker der ute. Jeg syntes ikke det er noen som fortjener den følelsen i det hele tatt. Det å begynne å tro på alt det som blir sagt fra mennesker som selv ikke har det bra, det er ikke noe man burde gjøre. Jeg vet ikke hvor mye jeg har trodd på alt av det som har blitt sagt av mennesker som har vært langt under mitt nivå. En stund vil jeg vell tørre og påstå at vi hadde den samme usikkerheten, ja kanskje til og med at jeg hadde enda mer usikkerhet. Forskjellen var at jeg aldri lot det gå stygt over andre mennesker, det fortjente ingen andre en dem som egentlig skapte denne usikkerheten hos meg. Jeg begynte å tro på løgnene. At jeg ikke var bra nok, for hvorfor skal noen snakke deg rundt til å tro at man ikke er bra nok ?. Det er noe alle mennesker her i verden er, man må bare finne dem bra sidene ved menneskene, å ikke minst skal man heller ikke trigge frem dem dårlige sidene. Jeg er veldig glad for at jeg har klart og holde meg rolig i mange år. Å jeg er også glad for at disse menneskene ikke er i livet mitt en dag i dag. Det er kun en person jeg har på facebook som er en av dem som mobbet meg.

Grunnen til det er jo nettopp fordi noen blir jo faktisk mer voksen. Men noen vil ikke bli voksen nok heller dessverre. Jeg forstår ikke hvorfor dem fortsatt bærer på fjortis statusen, men det er opp til hver enkelt. Uansett er det å få høre at man ikke er bra nok, det er ikke en følelse som er god å bære på, å i det du innser at du virkelig har begynt å tro på det selv er det i alle fall ingen god følelse. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett meg selv i speilet og sagt til meg selv at jeg ikke er bra nok, men det er forferdelig mange ganger. Det er rett og slett så mange ganger at jeg ikke har tellinga en gang. Jeg ble også fortalt at jeg var feit, å jeg ble også sittende i gangene der alene, og rett og slett ditcha av mine beste venner. Det er en følelse som er kjempe vond og bære på, alt på grunn av at ei jente var så mye bedre en meg. Jeg syntes det er helt ok at noen er bedre en meg, for det finnes det mange av der ute, men hvorfor kunne vi ikke bare akseptere hverandre og være venner alle sammen ?. Jeg ville ikke være den jenta som gikk som feit, allikavel var dette en følelse jeg fikk. Det er mange løgner jeg kan ta opp, men jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg vet det er løgner en dag i dag.

For fakta er så enkelt at vi alle er fine som vi er, om noen er tynnere, eller har litt mer på kroppen så er det det som gjør deg til nettopp DEG, å hvis du går ut i denne verden så finner du ikke en eneste annen person som er deg, og det er nettopp det som gjør deg så unik. Man skal alltid tenke på hva man vil høre selv, om man ville likt om noen sa det til deg før man sier noe. Man kan ikke like alle i denne verden, men man trenger heller ikke og kommentere dem menneskene man ikke liker. Også bare akseptere at vi er forskjellige og være glad for det. For bare du er du og det er det som gjør deg fantastisk.

Likes

Comments

Blogg

Dette kan jeg med hånda på hjertet si er forferdelig frustrerende! Jeg aner ikke hvorfor, men her ligger jeg, og egentlig skulle ha sovet! Men gjør jeg det ? Nei. Lys våken, og burde sove. Æææ jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med det, eller er det noe og gjøre med det i det hele tatt egentlig ?. Nei tror ikke det. Jeg får ikke gjort noe annet en og bare ligge her å håpe på og sovne snart. Jeg trenger mer søvn en som så!

Jeg syntes i alle fall det er veldig godt og tenke på at sønnen min sover godt ved siden av meg. Men jeg kunne ønske jeg hadde like godt sove hjerte som han for eks nå <3. Men jeg håper virkelig på mer søvn før han skal opp. Jeg har på en måte ikke lyst til og sitte oppe her for og bruke energi på den tiden av døgnet hvor jeg egentlig skal få mer energi.

Likes

Comments

Jeg må jo nesten bare si det at det er dette som er sjarmen. Det er ikke noe som egentlig kan bli finere med så små barn. Alle bilder jeg tar av min sønn syntes jeg jo er super fine, men noe av sjarmen med og ha så små barn er også det at bilder ikke blir som planlagt. Dette er noe jeg tror jeg kommer til og oppleve utrolig mange ganger, men det må jo også være noe av sjarmen med barn. Og ofte er det dem bildene som kan bli finest. Det er noe med dem bildene som ikke er helt planlagt, jeg kan sitte og ta noen bilder, også blir dem helt annerledes en hva jeg tenkte dem skulle bli, men samtidig også finere.

Jeg elsker og ta frem kamera for å ta bilder sammen med min sønn, det er noe jeg prøver og gjøre ofte, jeg vil ha flest mulig minner og se tilbake på når han blir større. Dette er noe jeg vil gjøre opp igjennom årene, da det også er masse fint å se tilbake på. Det er også super morsomt og dele stunder som dette sammen med dere. Det blir noe med det at det er tider jeg aldri får tilbake og da er det noe med det å kunne ha bilder å se tilbake på. Dagen i dag har blitt ganske rolig, å det er jo ganske deilig. Dessverre ble det ikke helt som planlagt da jeg skulle ha ei venninne på besøk, men noen ganger blir det slik, men vi skal heldig hvis ta det igjen senere noe jeg gleder meg super masse til. Men når det ikke blir helt som planlagt, da åpna det seg en ny mulighet og ta noen fine bilder.

​Og på dette bilde kan man jo virkelig se hva barnet mitt gjør med meg, at det kan få frem ett smil som virkelig ingen andre kan, og det er jo også noe med det å ha barn, dem kan få frem smilene til en mor som ingen andre kan, i alle fall kan barnet mitt det med meg, Å det er noe av det jeg elsker med mamma rollen. Gutten min får frem en kjærlighet i meg som ingen andre kan. Noen fine bilder har blitt tatt i dag og det er så utrolig deilig og kunne ha dette som minner. Jeg gleder meg super masse til og ta masse fler å få flere minner sammen med sønnen min❤

Likes

Comments

Jeg føler ikke at jeg har nok, jeg føler ikke lenger at jeg har noe morsomt eller spennende å bidra med i hverdagen til og drive en blogg. Jeg kan sette meg ned, skrive ett blogg innlegg, men hva er det for noe spennende ? hva slags spenning er det for dere lesere og lese om at jeg skifter bleier, varmer melk, koker flasker, og gjør husarbeid ? dette er ikke morsomt og lese om, men når dette er hverdagen min nå, hva skal jeg egentlig blogge om da?. Jeg finner ikke ord på hva jeg skal blogge om, og jeg prøver å skape litt spenning i hverdagen for å nettopp få til dette her og ikke minst få litt annet og gjøre en det samme hele tiden. Men jeg skal ærlig innrømme at dette fort kan bli mer spenning når jeg ikke er så opptatt av og måtte gi mat så mye til min lille. Da kan jeg fort dra ut mer, uten og måtte stresse med meg masse ekstra utstyr. Det er enda en vanesak for meg å skulle ha med seg så mye ekstra hver eneste gang man skal ut, sett bort i fra butikken. Men når man fort skal være borte noen timer så handler det hele om å planlegge med flasker, bleier, våtservietter osv hele veien. Jeg skal innrømme at slike ting hadde jeg ikke sett for meg, men allikavel så er det noe jeg elsker også.

Jeg vil jo selvsagt at det skal være noe spenning her på bloggen for dere uansett, så derfor prøver jeg så absolutt og finne personlige ting, noe som kanskje har skjedd før, og ting som kanskje ikke alltid har vært så lett. Jeg har prøvd å sette meg ned for å skrive om noe av det personlige som dere ikke vet, men fakta er nettopp det at det er ikke noe mer personlig jeg ikke har delt som jeg kan dele. Selvsagt er det ting som har vært i livet mitt som jeg ønsker og dele, men som jeg ikke føler for å dele. Så da blir det logisk nok til at jeg ikke deler det allikavel. Men jeg blir fort veldig tom for hva skal man dele ? hva er morsomt og lese. Ikke bare det men man kan jo gjerne finne inspirasjon fra ander bloggere, men så handler det jo om å finne egne trekk i bloggen som gjør at noen vil lese nettopp min blogg. Å jeg skal ærlig innrømme at det ikke alltid er like lett. Jeg har mange ganger følt at bloggen rett og slett kan være ett press, om alt hadde vært lettere om jeg ikke blogget. Men sannheten er at blogg er nå blitt en del av meg, jeg elsker det ! Jeg hadde aldri klart og gi slipp på bloggen min. Nå har jeg også skrevet en del innlegg på denne bloggen, så den tar form. Men jeg har blogget nå til sammen i over 2 år. Å da er det logisk nok noe jeg ikke klarer å gi slipp på. Jeg er bare rett og slett blank for tiden. Har du noe tips over hva nettopp du vil lese om, så er det bare å si i fra.

Likes

Comments

Jeg klarer ikke og sette ord på det. Jeg klarer heller ikke å forstå hvorfor, eller hvorfor det skjer meg. Jeg kan ikke forstår hvorfor noen har valgt og ta sine valg med å faktisk ditche meg, jeg føler jeg er lett og bruke, at det er lett å kunne bruke meg, nettopp av den grunn at jeg ofte har vært ``blå øyd`` som vi kaller det. Jeg kan med hånda på hjerte si det at det har jeg vært en million ganger, og det er vell kanskje derfor det slår seg tilbake til meg. Men hvor mange ganger skal man akseptere det egentlig ?. Jeg mener, skal jeg være bra nok kun når det passer den andre personen ?. Jeg syntes det egentlig er ganske dårlig gjort skal jeg være ærlig. Jeg har blitt lært opp til at ``man skal være mot andre som man vil at andre skal være mot deg `` For meg er dette en ganske grei regel, å det jeg også syntes er mye lettere er og rett å slett bare si sannheten. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være en løgn at man ikke vil møte meg, også later man som at man vil for og unngå sannheten. Men hvorfor skal man unngå en ting man ikke kan unngå. Jeg forstår veldig lett når noen ikke ønsker og møte meg, men velger å late som dem vil. Jeg personlig syntes det er langt over ok.

Hvis det er noe jeg alltid har i fokus blant mine venner, så er det at dem skal ha det godt rundt meg, at dem skal trives når dem er hos meg. Ikke minst når dem kommer hit så syntes jeg det bare er på sin plass at jeg står for noe godt, eller mat hvis dem ønsker det og jeg har mulighet, men en av delene syntes jeg er helt på sin plass. Å jeg prøver da også og være så rettferdig av meg som over hode mulig, men så viser det seg at dem bare driter i at jeg kanskje sitter her å venter. Jeg forstår ikke helt hvorfor det skal føles ok for andre ? hvorfor det skal føles greit. Jeg hadde aldri noen gang kunne latt noe sånt skje med mine venner. Jeg kan strekke meg ekstremt langt til det stopper for meg, men når det først stopper, så stopper det helt opp. Da er jeg blitt litt slik at jeg ikke gidder og ofre det en tanke at dem skal komme til meg, at jeg skal spørre. For hvorfor skal man egentlig spørre for å få ett nei ? eller for og ikke høre noen ting. Jeg fatter ikke hvor mange ganger man skal la seg kjenne på den følelsen der i det hele tatt. Det er i alle fall ikke noe jeg aksepterer. Jeg føler ikke at jeg egentlig krever så mye i ett vennskap. Jeg krever 2 ting og det er så mye som rettferdighet og ærlighet. Er det for mye og be om ?

Å det er merkelig, når jeg trenger at venner kommer på besøk, det kan bare være for og kjenne på følelsen av og ha venner der, så skjer det, gang på gang at dem ikke kommer. Jeg vet også at dem kan bruke falske grunner for å ikke komme, det er liksom ikke veldig vanskelig og skjønne at det er falske grunner. Det er egentlig så lett som og kun følge med. Det er så mye lettere og huske på sannheten enn og huske på en løgn. Når du forteller meg at du ikke kan komme fordi du er så syk, også samme kveld drar du på fest med kjæresten din, så er det ikke vanskelig å forstå at du lyver til meg. Mitt største spørsmål er egentlig bare hvorfor du velger å gjøre det ?. jeg tenker også igjen, hvordan hadde du egentlig tenkt hvis jeg gjorde det med deg?. Jeg har opplevd det så ekstremt mange ganger, jeg kan bli GAL. Det er kun to av mine venner som ikke har ditcha meg, eller sagt dem skal komme for og så ikke komme, kun 2 stykker. Å det har virkelig vært ekstremt hyggelig når dem har vært her, det har vært kjempe koselig og det kunne virkelig ikke blitt bedre. Det er slik jeg vil ha det, jeg vil ha det koselig med alle sammen. Jeg vet også om ei som ikke kunne fordi henne hadde jobb, og slike grunner er noe man kan akseptere, men det er noe man må også. Men da handler det plutselig om gode grunner, ikke bare fordi man ikke gidder. Jeg setter så stor pris på dem som kommer hit, for og være med meg, og sønnen min. Det gjør godt.

Men ikke minst tror jeg det også er koselig for dem som er her også. Jeg vil i alle fall velge og tro det, for jeg håper dem ville sagt i fra hvis det var noe annet. Jeg setter i alle fall VELDIG stor pris på dem vennene mine som har kommet hit og vist at dem er her for meg❤

Likes

Comments

Mamma rollen

Noen ganger må man rett å slett bare akseptere det fakta at man ikke alltid får det som man vil. Det er det livet består av, man kan ikke alltid få det som man vil, men det handler om og se det som er positivt i det som ikke helt ble som man hadde tenkt. Jeg kan med hånda på hjerte si at det er mye som ikke har blitt som jeg har tenkt, det er veldig mye. Jeg kan jo sitte og ramse opp til det uendelige. Når jeg ble gravid, hadde jeg troa på at vi skulle bli en familie, jeg var ikke alene om og bli gravid. Allikavel ble det ikke slik, jeg er ingen A4 familie over hode, jeg er alene mamma. Men samtidig så er det til det beste, å så lenge man gjør til det beste for barnet så er det noe man kan klare. Jeg er glad for at det er som det er når det først ble sånn her. Jeg kunne ikke fått det bedre, å jeg er kjempe glad for støtten jeg har rundt fra alle sin side. Jeg og min sønn har det helt fantastisk her i leiligheten sammen med våres når dem kommer på besøk.

​Det er virkelig ikke noe mer en dette jeg heller ønsker nå. Jeg trives kjempe godt som alene mamma, jeg trives kjempe godt som og rett og slett bare være min lille familie. Meg og min sønn❤ Det er dette livet jeg gjerne vil leve. Jeg setter utrolig stor pris på det at jeg er så heldig å få oppleve det og være mamma, jeg elsker den følelsen og nå har jeg snart vært mamma i en måned. Det er en fantastisk følelse jeg aldri kan bytte ut med noe som helst. Jeg kan si det igjen at det er mye jobb, men allikavel er det kos i det hele og noe jeg aldri ville byttet ut med noe som helst. ❤Vi er ingen A4 familie, men hvem trenger en A4 familie til å ha det bra? jeg tror mor og barn kan ha det minst like hyggelig som en A4 familie. Ja kanskje til og med til tider enda mer hyggelig. jeg håper dem fleste kan se hvor mye jeg og min sønn koser oss i stede for og fokusere på situasjonen. For jeg tror alle sammen som er med i denne situasjonen trives godt som det er nå. 

Likes

Comments

Som alene mamma finnes det ikke grenser på hva man skulle gjort i løpet av en dag. Det finnes ubegrenset med ting man skulle ha gjort. Jeg hadde gjort mye for og ha ett par timer til på dagen bare for å rekke alt som egentlig står på planen. Det kommer tiden på dagen hvor jeg føler meg oppbrukt, nå er blant annet en sånn tid, hvor jeg føler meg trøtt og sliten, hvor jeg føler meg oppbrukt. Uansett vet jeg at det enda er en liten stund til sønnen min skal legge seg. Jeg prøver uansett mitt aller beste jeg kan for mitt eget barn.

Men jeg kan føle på frustrasjon, tårene mine kan trille. Å jeg kan kjenne følelsen av at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre. Den følelsen kom i sta, jeg ble skikkelig frustrert, jeg ante plutselig ikke opp eller ned på noe som helst. Det føltes ut som alt bare raste akkurat der og da, mens jeg elsket tiden. Grunnen til at det føles slik var nettopp fordi jeg sto og lagde meg mat, jeg var altså så utrolig sulten, så jeg følte jeg begynte å bli svimmel, vondt i magen og ja generelt. Jeg var bare helt nødt til å få i meg noe. Men lille nurket mitt hadde da andre planer, han skrek og jeg fikk ikke roet han ned, å jeg begynte og bli kjempe frustrert. Jeg prøvde alt hva jeg kunne men ingen ting hjalp!. Men jeg orket ikke at det kjæreste jeg har skulle ha det slik, for jeg skjønte jo at det var noe jeg måtte gjøre.

Allikavel var jeg frustrert, jeg visste ikke da ingen ting hjalp!. På dager som det så skulle jeg gjerne vært 2 hjemme. Jeg skulle gjerne kunne gå i fra maten og allikavel at den kommer på borde når jeg er så sulten som jeg var da, for uansett hvor sulten jeg måtte være, så er det en ting som alltid kommer først og det er jo selvsagt sønnen min. Jeg måtte derfor stå og age ferdig maten min, mens jeg maten sønnen min, for så lite som at han ville ha mat var det jeg ikke klarte å skjønne med en gang. Å da når jeg blir frustrert, og jeg etterpå skjønner hele greia, kjenner jeg en følelse av at jeg nesten føler meg slem, jeg burde ikke bli frustrert over at sønnen min skal ha mat, jeg får skikkelig vondt i hjerte av det. Heldig hvis var det en fornøyd gutt som la seg til slutt og en fornøyd mamma som kunne spise etterpå.

​Jeg vil selvsagt alltid ha det i fokus at ting skal være til det beste for min sønn, og en frustrert mamma er langt i fra det som er til det beste. Allikavel er jeg glad for at det er normalt. Men jeg ønsker så gjerne å ikke være frustrert, jeg ønsker å forstå sønnen min til en hver tid, noe som ikke alltid er like lett når dem dessverre ikke klarer og si i fra på noen andre måte enn og skrike. Det er jo selvsagt ikke lett for minsten heller å skrike for å prøve og si i fra så godt han kan, men så er det en mor som gjør alt mulig annet. Jeg føler på mange måter at jeg kunne ønske det var det første jeg gjorde det han trengte, men sannheten er at det alltid vil være den siste. Heldig hvis er han kjempe fornøyd nå og det gjør meg godt❤

Likes

Comments

Blogg​SHAI


Jeg har alltid hatt lyst til og ha en Shai barberings høvel. Mitt problem har vært at jeg syntes det har vært vell litt dyrt!!!: MEN nå som jeg fikk muligheten til og skulle kjøpe denne fine pakken til kun 49KR benyttet jeg meg av denne muligheten. Jeg syntes man får mye da for pengene. Ikke minst visste jeg at høvelen er bra. Dette fikk jeg i pakken

  • Shai Barberings høvel + til og henge høvelen i dusjen.
  • Reise høvler.
  • Essentials Wash and shave
  • Ekstra Shai blad
  • En vaske dott. ( aner ikke hva det heter, men det er den rosa ``dotten``du ser på bilde over)


Det at det så enkelt også følger med reise høvler er jo også supert. Hvis du da skal på en kort liten tur, og tenker at det å ta med seg en stor høvel er bortkasta så har dem jo supre små høvler som passer perfekt. men i hovedsak er det den store høvelen som har vært i fokus lenge. og det som er så supert med den er jo nettopp det at den har flere blader med seg, så den lettere fjerner hårene du vil fjerne. Jeg føler denne tar hårene bedre og gir ett mye mer sommer ben.

Dette er ett produkt jeg vil holde meg til fremover. Det er også veldig enkelt og kunne få dette produktet da dem sender deg dette hjem i posten. Du selv kan prøve Shai GRATIS nå, her Du betaler kun porto på 49kr.

og det er jo en super mulighet når du får med alt dette her. Det er virkelig ikke noen ting som er bedre en det. Du sparer faktisk 300kr på din første pakke.. Og det er jo ingen ting som er bedre en å spare penger. jeg føler meg veldig fresh etter å ha brukt denne høvelen. Jeg skal ærlig innrømme det at jeg føler Shai høvelen har noe ekstra som kanskje ikke alle høvlene har. Å dette kan nettopp skyldes det at dem har flere blader. Ikke minst er jeg veldig opptatt av at ting skal gå kjapt nå, samtidig som jeg vil føle meg bra og da er dette en super fin høvel

Jeg vil anbefale dere og prøve ut denne pakken HER. Det er en super mulighet for og kunne føle seg ekstra fin i sommer og det er jo noe vi alle sammen vil tenker jeg. Det er kjempe deilig og bare kunne kaste seg i dujen, og bare dra over høvelen også ferdig i stede for og dra over flere ganger for og få bort alle hårene. Mye lettere med bare en gang..

Likes

Comments