Hej alla!
Jag vill bara berätta att de gör ont att förlora en så ohört bra och vacker vän som hon.
Ni kanske tänker oj ”hon har dött” nej faktiskt inte hon lever Alxamdullilah (Tack Gud), men vi pratar inte längre och ärligt så vet jag inte vad de är?! Tänker varje dag på henne och hur vi skrattade åt sånt som hon& jag förstår. Ibland så kan vi ha såna mening lösa tjafs och de brukar faktiskt jag få ont i magen av helt ärligt. Jag har känt henne sen vi var 7/8 år och enda tills nu, jag känner henne riktigt bra och hon samma sak, vill bara träffa henne och ge henne stor kram just nu.
Hennes familj är så underbara och ohört snälla såna människor med stor hjärta ska jag säga. Dem har gjort allt för mig sen jag&hon lärde känna varandra dem välkomnade mig så fint och snällt, jag kan bara säga att dem är min andra familj. Människan som jag pratar om heter Hanna Vrbanjac en riktig fin/vacker/snygg/sexig/het asså allt men mest en ärlig människa hon säga exakt vad hon tycker om dig och de gör faktiskt inte dem flesta människor och alla är falska mot varandra de är sjukt. Men denna fina människan har stor hjärta och är en av dem starkaste personerna i världen jag lovar dig. Jag är glad att jag har träffat dig och jag är glad för att du kom in i mitt liv som en ängel fina du, jag och du har inte träffat varandra på 3år och de var fruktansvärt jag lovar dig, ibland så satt jag helt själv och skrattade för att jag ser dig och säga något som vi två brukar driva om asså shit vad jag älskar dig.
Jag är nog den lyckligaste människan i världen. Som har en mamma från ett annat land ju hon heter faktiskt Alma Hatic och är från Bosnia&Hersgovina 🇧🇦. Hon är den Snällaste och finaste människan jag har sett tro mig hon har stöttat mig sen min pappa dog tills nu, hon har hjälpt mig genom allt möjligt som har varit svårt för mig i livet och de bästa av allt MATEN hon lagar,har jag aldrig sett godare ska jag säga i am so inlove with it! Jag vill bara säga att jag älskar dig så ohört mycket och tack för allt du har gjort lev till hundra år bästa du.
Sen såklart Nensi som jag inte ha varit riktigt nära varandra men är en inspiration människa man både bara lära sig livet av henne,hon har kämpat för min framtid också och hittat en lösning till hur jag ska kunna få starta mitt liv igen på nytt och börja skolan efter 3år i Somalia är så Tacksam Nensi och Lycka till i framtiden fina du! De finns också en söt och ibland jobbig unge som heter Nives hon är också med här haha, hon är faktiskt lika lång som mig och de kan jag inte fatta eftersom när jag skulle lämna Sverige och åka till Somalia så var hon jätte liten nu är hon ju asså herregud är mållös faktiskt men ändå är hon en trevlig tjej ibland kan hon ändra attityd jätte snabbt och de är då Hanna kommer flygande till henne hahaha dem är roliga. Sen är de ju hennes pappa Jasmin han har flyttat ifrån Sverige men är en rolig människa saknar honom också.
Jag är så enormt glad och tacksam till dessa människor och tro mig jag kommer aldrig glömma er ALDRIG i hela mitt liv att jag glömmer er NEVER asså ÄLSKAR ER KRAM❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej alla!

Igår så hade jag inte så roligt som in andra kanske hade för jag var skadad och låg i sängen inte alls kul va?!, men endå så har jag haft mina bästa vänner runt om mig och har haft trevligt och firat nyår på ett annorlunda sätt inte som dem flesta gör att hoppa runt och dricka haha,men gott nytt år på er🎉🥂

Likes

Comments