Nå har jeg kommet i testingen av mange produkter, og har 3 favoritter som virkelig funker på meg. Denne tannkremen har gjort tenne litt hvitere, hadde ganske hvite fra før:) Og ikke bare det, jeg legger meg med skikkelig glatte tenner, og vokner med det også😲 børster morgen og kveld :)

billig er den også(^_^)

litt onfo om denne:

Du kan gjøre det så ENKELT; Bare bytte ut din vanlige tannkrem = )
Og den gjør ikke bare tennene hvitere,men;
☆Fungerer mot plakk
☆Mot tannsten
☆Bleker uten blekningsmiddel
☆PeroxideFRI

Jeg personlig har aldri hatt så hvite tenner, og de er sykt glatte😃😀

Kremen over alle kremer 👐
Kan aldri leve uten... og jeg har prøvd alt av vanlige filer, skraper, elektriske filer og fotkniver 😲 I 8 dager brukte jeg denne kun på høyrefoten, og kjente allerede dagen ETTER at venstre foten lengta etter kremen... Men jeg måtte ha før/etter bilde 😂

Kan brukes andre steder på kroppen også - og er god mot feks. eksem/PSORIASIS

Ikke bare vanlig lipgloss - MEN den gir fylde og mere kontur til leppene👄

Litt info:
💄 Ikke som vanlig plumping lipglosser - denne stimulerer faktisk kollagenproduksjonen i leppevevet!
💄 Klinisk bevist å gi fyldigere og mer velformede lepper innen 28 dager, og det helt uten prikking/stikking eller nåler!!

https://www.facebook.com/groups/169617490113514/

linken over, da kommer di til siden min..:)
Setter så stor pris på alle likes og kommentarer jeg får, takker på forhånd for dette.. :)
Ta en titt da vell 😄😍

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ja, nei, det går vell ikke tenker du! Tror ikke d jeg heller,meeeeen joda. Jeg selger nemmelig lipgloss som gir fyldigere lepper...WOW!

Prøvde den igår og idag, og jeg kjente at den jobba med leppene... for å ha på et produkt som skal endre på ting uten å kjenne det, det har jeg ikke trua på! Den klødde ikke,å svei ikke... du bare kjenner at nå skjer det ting 👄

sjekk ut "beauty secrets // susi helen skillingstad på facebook : https://www.facebook.com/groups/169617490113514/

*anbefaler også mudmask, vippeserum, fotkremen sole solution og selfølgelig tannkremeb som hvitner tennene :D!

Likes

Comments

Har starta min egen business * WOW *. Gleder meg til å få kommet skikkelig igang. Nå ligger første produkt ute, den utrolige tannkremen som gjør tennene hvitere :D Ta en titt innom gruppa mi, gjerne legg til medlemmer du føler passer inn:)
Jeg selger alt fra tannkrem, til fotkrem, til leirmaske, til shampoo, til solkrem, til lipgloss som gir fyldigere lepper, maskin som hjelper til med hårtap.++++ m.m. Det er så mye jeg kan selge deg. Hver dag dukker det opp nye nytt :)
Ting jeg selv skal prøve å få orden på:
*tørre føtter
*få fyldigere lepper
*vippeserum (kjæmpe billig i forhold til andre plasser)
*Få bukt på tørrhet/kløe i hodebunn
*rødhet rundt nese

Det er så mye som kan hjelpe på så mye forskjellige plager. Tenk over hva DU har IRRITERT deg over i lang tid. Gule tenner? Flass? Hårtap? U name IT. send meg en pm på FACEBOOK så skal jeg hjelpe deg <3

GLEDER meg til at DU skal bli kunden min^^

Vil også legge ut tilbud og produkter på bloggen, men ikke kommenter her. D må skje under bilde på gruppa mi på fb :)
Link til gruppa mi er nedenfor her :

https://www.facebook.com/groups/169617490113514/

Likes

Comments

Ferien er over,såfall den som er borte fra hjemmet! Gubben har en uke til med ferie, men den skal gå til maling av garasje m.m. Og minst en tur opp til hytta, nå som minstn kan sitte i bæremeis ◐,◑

MEN!! DET JEG SKAL SI DA!! På MANDAG skal jeg begynne på ett 4 ukers extrem kurs(nettbasert). 4uker med intens trening 4-5 dager i uka, OG det er en kostholdsplan som SKAL følges. Har meldt meg opp for en stund tilbake, og dermed har jeg fått fulgt gruppa på FB. Denne har motivert meg veldig, spesielt når det kommer til matdelen, mange tips å få der. Også var det veldig greit å ikke bli kastet inn i alt den dagen jeg skal starte. For den første ukes planen kommer den dagen jeg skal starte.

Men idag var siste feriedag i Sverige, å da var vi selfølgelig på harryhandel. Da fikk jeg kjøpt en del ting jeg trenger, himalayasalt å lime til "shotn"/ drikken hver morgen. Men det værste var å se alt jeg kunne tenkt meg å kjøpt da, og selfølgelig ble det kjøpt mye go mat som er FORBUDT under kurset. Bacon, 1kg me tacokrydder, cola osv. Gruer meg til å se de andre kose seg i helgene/ferien med alle godene.. For meg er SUKKER,MELK OG MEL FORBUDT! :(

(På ULLARED ble det shoppa litt treningsklær,treningsmatte,vekter og ball 😎)

Men jeg har en plan og oppskrifter å følge, og får masse tips til hvordan lage alternativ middag. Så starten skal nok gå supert tenker jeg. Men imorgen, fy som jeg skal kooooose meg med god mat å drikke☆

Skal etterhvert legge ut hvordan det går. KOMMER JEG TIL Å SPREKKE, SPISE NOE SOM IKKE ER LOV??
KANSJE JEG GIR OPP HELE GREIA?
Blir utrulig spennende å se. Men dette koster meg en del, så skal nok gjøre alt i min makt for å klare det :)

Noen som vil joine meg å starte med meg på mandag? Send en pm på fb da vell..☆

Likes

Comments

Planken gikk ikke som etter planen, klarte bare 45sekunder. Fikk vondt i ryggen(som jeg har operert etter ett brudd i 2009). Så fant egentlig ut at det var best å kutte den treningen, lat er jeg også da. Flaut!

Men motivasjonen for å trene, den ligger der. Ser meg i speile når jeg ikke holder megen inne. Føler meg som en 40år gammel dame som har født 7barn og aldri trent. Og det er ikke lenge til 30 år, så jeg må ta tak før jeg spyr av meg selv. Det verste er vell at min selvfølelse lar jeg gå utover kjæresten:( Han sier jeg ikke er feit, men da tenker jeg bare at han lyver så det renner av han. Haha! Samtidig sliter jeg med å gå på do, så skal jeg først spise mat jeg hater(sunt,fiber,lite fett o.l.) så får jeg trene også. ✌

Som alle andre er jeg redd for å miste pupper og rumpe, men man kan heldivis trene rompa større, er værre med puppene😂 Og de er allerede alt for små synes jeg. Så plan er å gjøre noe drastisk der, noe jeg har tenkt på i 5år.

Jeg gleder meg til å se om dette 4 ukers programmet funker. Og skal starte med dette etter sverigeturen til Falkenberg nå til lørdag. Starter da 8.aug💪 Join me:) Dette koster 590,- og er en engangssum.

Her er link: http://www.improvinglives.no/4-week-extreme-juli/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=4weekxtreme

Når jeg skal på ferie, skal vi en til 2 ganger til Ullared. Så da skal jeg shoppe meg treningsbh, treningsball og resten det er behov for til treningen:) Har allerede fått en handleliste på mail, så søndagen/mandagen før jeg skal starte blir det å handle inn litt shitt :p sunn mat:)

Håper du fortsatt har en fin sommer, også møtes/prates vi til trening:)

Likes

Comments

Igår var det varmt på kystens perle ABELVÆR🌞 Aner ikke hvor mye det var i sola, men tempen var nok rundt 27° i skyggen. Der har de vært vant til 14-15° i laange tider. Vi ble til og med solbrente,vi bleike voksne altså🙈


Gårsdagen fikk meg til å tenke på gamledager, jepp, blir 30år til neste år, så må vell kalle det for det. haha! Jeg minnes om at vi bada hele tiden, mange dager i strekk, flere uker med fint å varmt vær. Selfølgelig med dager der nordavinden kunnr ødelegge litt. Og av å til at det var pissregn,lyn og torden. Men det var da jeg sprang for å bade, i plaskregn,sjøen føltes så utrulig varm da:)

Hvorfor blir det mindre og mindre sommer for hvert år? Å Hver eneste vinter så sier ekspertene at i år blir den beste å varmeste vinteren på flere ti år. Det samma er det jo egentli med vintrene også, det skal komme masse masse snø. Men dette skjer jo aldri! Skal ikke liksom jorda gå under med at vi brenner opp av sola? Isbreene smelter jo, kan ikke vi få litt bedre sommerferie også da?

Det har vært en dårlig sommer, vi måtte hallveis ut i juli for å få sommer. Joda, det var en uke+ i juni, men da går jo alle skole, alle jobber! Vi må kanskje flytte om på ferier å sånt? Jeg håper så inderlig at vi er så heldige å får skikkelig sommer når vi skal på ferie til Sverige - Falkenberg, uka etter at fellesferien er over. For jeg skjønner at man blir psykisk syk av at man aldri får skikkelig sommerferie følelse når man har ferie. Og kanskje er det de som reiser til syden pga skuffelse over Norgessommer, også ender de opp med økonomiske problemer å bli psykisk syke...

vi får bare prøve å nyte det vi har, som nå er kald bris å masse mygg og knott 😂 Det ser heldivis ut som om vi skal då noen dager med fint vær nå framover da:)

Likes

Comments

Denne dagen har vi ventet lenge på, såfall de som bor her👏 😝
Idag er det meldt 24grader og faktisk 26° til kvelden. Da er det gått man er på kysten å får kald vind til, det er da det er perfekt.
I Rjukan er det meldt 21° på det varmeste faktisk, litt morsomt siden det alltid er sånn 3-5° varmere der enn her på Abelvær.

Idag er siste dagen i Trøndelag, trist. Men vi må nesten reise med sjåføren vår. For han MÅ hjem å bygge garasje. Ikke morsomt for mor og to barn det nei. Men vi får krysse fingrene for at tiden går fort så vi får kommet oss til Sverige, samtidi som vi får håpe på knallvær der og.Vi har sålangt denne ferien vært i bryllup til verdens fineste Marianne og Magnus,lykkelig gift ble de♡💍

Så gikk turen til Namsskogan Nyheim camping

Dagen etter var vi i familieparken, glede for store og små dette ja. Alt gikk som smurt, både parken,overnattingen og kjøringen. Og da med 5 voksne og 4 småe barn.

Og idag skal vi på stranda å bade, til stor glede for storesøster Nathalie Michelle.

Nath har vært til pappan sin i 5 uker, så var gått å få henne tilbaakr igjen:)

Må dere alle nyte den varme dagen idag, å dagene som kommer:)

Likes

Comments

I år har vi allerede vært på 3 ferier. 2stk HUNDRE mil til Abelvær i Nord Trøndelag før sommeren. Og jeg og lissmannen har vært på miniferie i Bergen på besøk hos venninna mi Cesilie.
   ~~~BILDER LENGRE NED
Storesøster er nå inne i sin 5feriuke til pappan sin i Trøndelag.

Nå på fredag, etter frokost, skal pappabjørn, babybjørn og mammabjørn reise opp til storesøsterbjørn å ha en uke ferie til pappan min på Abelvær en uke:) Da skal vi i bryllup til en venninne av meg på lørdag, par søskenbarn av meg skal passe Emilian i leil til søstra mi på kolvereid, som vi skal låne lør-søndag. Så reiser vi til tuppen av kysten til abelvær å koser oss der resten av uka. Men vi skal en svipptur t NAMSSKOGAN FAMILIEPARK + overnatting i stooor hytte med familieskillingstad på tirs/ons. Å d må jeg ikke glemme!!! Gratulerer til lillebror Ludde som ble 18 år nå på lørdag..hipphipp. Storesøster(med 11år over,ja meg) fikser opp til feiring med kake og gaver på mandag hjemme til mamman min på pippitoppen, kom gjerne innom.

Så skal vi ha en uke hjemme i rjukan, så en uke i falkenberg-sverige(svigers er med og vi skaø på Ullared😁)
Så en uke hjemme i rjukan igjen. Og ikke nok med det, gubben og jeg reiser på kygokonsert i Bergen 20.aug sammen med gufar til Emilian, å der skal vi møte Cesilie med slekt/venner. konja itj ha gleda mæ meir😎😋

GOD SOMMER - JA DENNE FERIEN TROR JEG BLIR FIN🎶

Likes

Comments

Planken i ca 1md😧
Skal liksom minske mage- og ryggfett...😲
Idag 1.juli før frokost og før jeg starter er jeg 93cm på det tykkeste rundt magen👎

Slik er programmet:

DAG 1 og 2  – 20 sekunder.
DAG 3 og 4 – 30 sekunder.
DAG 5 – 40 sekunder
DAG 6 – hvile
DAG 7 og 8 – 45 sekunder
DAG 9  til 11 – 60 sekunder
DAG 12 – 90 sekunder
DAG 13 – hvile
DAG 14 og 15 – 90 sekunder
DAG 16 og 17 – 120 sekunder
DAG 18 – 150 sekunder
DAG 19 – hvile
DAG 20 og 21 – 150 sekunder
DAG 22 og 23  – 180 sekunder
DAG 24 – 210 sekunder
DAG 25 – hvile
DAG 26 – 210 sekunder
DAG 27 – 240 sekunder
SISTE DAG, 28 – hold stillingen SÅ LENGE DU KLARER!

Dette tar bare 2-4 minutter, og fjerner mage- og ryggfett! Enkelt! Kan det være så enkelt da? Har langt ifra troen på dette, mn skal nok klare det, under 5MINUTTER trening hver dag, og det er hviledager også...NICE..

Denne utfordringen gjør du ferdig i løpet av 4 uker, men du kan helt klart fortsette å bruke den sammen med resten av treningsplanen din for å bygge ekstra styrke og for å se kroppen din forandres mer.


Dag 1 20sek

Kan virkelig 1 stilling i noen sekunder kunne forandre kroppen på 28dager?
TAR DU UTFORDRINGEN SAMMEN MED MEG?
Kommenter gjerne med cm å startbilde(om det går ann å poste bilde da?)
Så skal jeg legge ut resultat om 28 dager, og da kan du kommentere ditt resultat også:)

Likes

Comments

EMILIAN ANDREAS 1/2 ÅR

-Mange bilder og en filmsnutt lengre ned

Idag er du ett 1/2 ÅR lille vænn, vi er allerede på årsdefinisjonen. Supertrist og superstolte på en å samme tid. Tida går for fort, sammtidig som vi gleder oss til å se deg lære deg nye ting,spise ny mat, komme med ord, sitte, krabbe og alt som hører med til utviklingen av en baby:)<3

Tenk det, du er allerede sta som mamman og pappan din, vet du kan hive i ett rop for å få oss til å komme bort, sitter med hjelp, danser med hjelp(er ikke noe glad i å stå, så er som en kokt spagetti), du ruller fra rygg til mage, du er superflink til å være stille på morgenen så mamma kan vokne litt tregt, bytter leken fra hånd til hånd, elsker de små lappene/trådene på leken og får tak i de. Ja NÅ vil utviklingen din gå som ett skudd ifra denne stund.

♡♡Vi er kjempe stolte av deg lille søte gode snille sjarmerende sjenerte glisende Emilian ♡♡

Du er 6mnd, du er 26 uker, du er ett halvt år. Veldig lett å tenke seg til hvor gammel du er. Halve kalenderåret er gått, vi er i måned 06 og på kalenderen er det nå uke 26. Det er jo fint å være født i desember også.:)

Og allerede har du TRE TENNER, 6mnd gammel, Den første kom da du var 4mnd. :-p

Likes

Comments