Herhjemme er moren her VILD med de varme, brune, støvede farver og jeg elsker at klæde min datter ordenligt på. Bevares hun er ingen dukke, og ser hun en mudderpøl er hun da også den første til at hoppe i den - med eller uden overtøj velogmærke. Og det skal hun have lov til uanset hvilket tøj hun har på, så disse styles er ment som brug til hverdag. Jeg er en sucker for mærker som Wheat og Angulus. Angulus fordi at de er sunde for min datters fødder, som var skæve fra fødsel og derfor kræver ekstra støtte omkring anklen og wheat fordi de simpelthent laver i min verden tøj til børn, om kvinder ville ønske de selv havde. Jeg er absolut ikke et mærkedyr eller kræver at min datter går i dyre dyre sager. H og M, laver også utrolig meget sødt tøj, og det samme gør VRS også!

Alle disse items på billedet er fundet hos www.kids-world.dk som har ALT hvad man har brug for. Derudover er der gratis fragt OG man kan betale med børnepenge! En mors absolutte favorit webshop


Indlægget er ikke sponseret eller på anden måde opfordret til.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hvis i ikke allerede har stiftet bekendskab med Ottendal design, vil jeg klart anbefale Jer at gøre det.

Søde Naja, startede sin virksomhed i 2017 med henblik på at udvikle og designe hendes egne produkter.
Med hjælp fra en tømrer og en sadelmager med speciale i læder og skind, kan hun nu præsenterer Jer for de fineste, personlige, nordisk inspirerede nøgleringe. Du kan vælge op til 9 forskellige farver på læderet, 19 forskellige tekst farver og 4 forskellige farver i ring samt nittefarver. Alt dette gør at du kan skræddersy din helt egen personlige nøglering.

Måske mangler du selv en lækker en til at samle alle dine nøgler, til f.eks. hus/sommerhus/skur/carport eller måske mangler du sød og personlig julegave til en du har kær. Mulighederne er MANGE.

Udover nøgleringe, kan du også købe de fineste posters til dit hjem - Igen inspireret fra de nordiske hjem endda posters til de kære børn. De er SÅ lækre og SÅ søde. Absolut et kig værd! De kan købes i størrelserne A5, A4 og A3.

Ottendal laver også de lækreste bogstaver i splitlæder med en selvklæbende bagside. Det gør dekorationen lidt mere personlig i dit hjem. Måske er du stødt på billeder af kaffemaskiner med skriften "Kaffebar" over - Dét er også en mulighed med de fine bogstaver og tal fra Ottendal. Personligt er jeg vild med ideen om et fuldt alfabet på min datters værelse. Det er en nem måde at forbinde dekoration, leg og indlæring. Jeg er kæmpe fan!

Sidst men ikke mindst kan du købe de FINESTE bamser! De er simpelthen så gennemført søde. De er i afdæmpede farver, hvilket jeg synes er et KÆMPE hit, da jeg rigtig godt kan lide at forbinde hygge med noget pænt - og de her bamser er seriøst et tjek værd! Måske kender du en der lige har født, og mangler du en barselsgave? Ja, så er det her i hvert fald et fantastisk bud!


Fra idag og til på fredag kan i spare 10% ved at indtaste koden idamaria10 i rabatkodefeltet!!


Jeg håber at I vil støtte op om Najas webshop og hjælpe hende med at udvikle sig.

Behøver jeg sige det igen? Jeg er så mega fan!!

Likes

Comments

Som overskriften siger, så mangler jeg altså noget i mit hjem før at jeg er rigtig tilfreds. Og jeg kan simpelthent ikke finde ud af hvad det er der mangler!

Da vi i sin tid malede hele underetagen og lagde nyt gulv, besluttede jeg mig for at holde alt i sort/hvid. Jeg var da også glad for resultatet i starten. Men jo længere tid der er gået, jo mere savner jeg at få HYGGE ind i mit hjem. Jeg har forsøgt mig med en masse grønne planter, og det hjælper da også på det. Men det er som om, at den stil jeg troede var mig - egentlig ikke er det.

Det sort-hvide tema, er altså på ingen måder praktisk når man har et lille barn, der gerne tørre rosinfingre af alle steder, kaster med maden, spilder og grisser. Det er nok heller ikke praktisk når man har andre stile, men jeg tror især at det bliver synligt i et "klinisk" hjem. Og der SKAL være plads til alle disse ting, for lillepigen skal ikke gå på listefødder i eget hjem. Dét er helt sikkert.


Nåh, men jeg går med nogle tanker om at male den ene væg i vores stue i en grønlig farve. Den har før været grå men blev malet hvid i samme omgang som hele huset fik en tur, og jeg havde svoret ALDRIG at male andet end hvidt. Bevares, lyset er også skønt og jeg er bange for at jeg kommer til at fortryde min beslutning. Min søde kæreste er ved at få fnidder over mig - og jeg kan ærlig talt godt forstå ham. Jeg er virkelig i en indre konflikt hvorvidt vi bare skal bibeholde hjemmet som det er, eller om vi skal gå all-in og prøve at skabe noget nyt.


Jeg har planer om at skifte vores hvide spisebord ud, med et råt plankebord og det samme med vores sofabord. Vores stue/spisestue er ikke særlig stort og med alle Nicolines fine legesager, så er der ikke meget plads til at rykke rundt på en fornuftig måde, så dén vej kan jeg heller ikke gå.

Jeg må i tænke boks, og studere en masse pinterst - det er forresten min yndlings app for man kan finde inspiration til ALT derinde!

Ha en fantastisk tirsdag :o)Likes

Comments

Jeg sidder her i skrivende stund med en varm kop kaffe og ser lidt baggrunds TV, mens mine tanker flyder. Min smukke datter ligger og sover dejligt efter en hel eftermiddag i familiens lag og min søde kæreste er oppe og træne med sine brødre og svigerinder. 

Disse tanker kommer på baggrund at vi er inviteret ud at spise af min kærestes fantastiske moster på næste lørdag, på Herreford i København. Og her er det at mit hjerte slår et dobbeltslag og jeg kan mærke en knugende følelse i min mave. 

For jeg er hunderæd. Som i oprigtigt bange helt ind til knoglerne og jeg har ufattelig svært ved at slippe frygten. 
Frygten for at havne midt i en terroraktion. Alle de forfærdelige angreb på uskyldige mennesker rammer mig i sådan en grad at jeg egentlig har svært ved at forlade min comfort-zone og bevæge mig ind i større byer og jeg HADER at sådan nogle mennesker har fået magten over mit liv. Når jeg åbner munden og fortæller omkring mine tanker og frygt for terror, bliver jeg ofte modtaget med svar som ​"Det er jo det de vil opnå, de skal da ikke have magten over dit liv" "Ej, nu må du stoppe, så kan du jo aldrig forlade dit hjem"​ Og nej de skal ​ikke​ have magten over mit liv, men det har de fået og hvis jeg kunne stoppe den inderlige og oprigtige frygt, så havde alting da også være meget nemmere. Men jeg tror simpelthen ikke at folk forstår at jeg er oprigtig bange og forfærdelig utryg ved situationen og at svar som disse på ingen måde støtter eller hjælper med med at slippe angsten, som i slet slet ikke. Det er især svært for mig nu hvor jeg har født min datter. Tanker som ​"Hvis jeg dør, skal hun vokse op uden sin mor" ​eller omvendt ​"Jeg kan ikke leve uden min datter, hun må ikke dø fra mig"​ tærer så voooooldsomt på mig at jeg ikke har lyst til at tage væk fra hende. Og nej - jeg kan ikke styre hvor den næste terroraktion vil finde sted, men jeg kan styre ikke at opsøge større mulige steder at udføre sådan en tankeløs handling, såsom i f.eks. København.

Lillepigen havde sin første tivolitur i sommers med farmor, farfar, hendes far og jeg. Og jeg var bange. Jeg var bange hele turen igennem til vi igen sad i bilen på vej hjem mod vores lille landsby. Nicoline lagde ikke mærke til min angst og det tror jeg heller ikke at min kæreste, eller hans forældre gjorde. Nicoline havde en fest hele dagen og jeg gjorde ALT for at hun ikke skulle mærke at mor var utryg. En time før vi skulle afsted mod København, stod jeg på vores badeværelse og græd af skræk for ​tænk nu hvis.​ Og hvor er det dog belastende for mig, for jeg vil som mor give min datter HELE verdenen hvis jeg kunne, give hende alle de oplevelser hun overhovedet kan magte men for fanden hvor det begrænser mig når man lever med så dyb en frygt som jeg gør. For jeg VIL jo gerne ud, jeg VIL jo gerne opleve byen, jeg VIL jo gerne kunne opleve tivoli, bakken og sådan nogle ting. Det er ikke fordi jeg ikke har lyst, for lysten er der i dén grad! Jeg ville så gerne kunne slippe frygten og bekymringerne men jeg kan bare ​ikke!

Nåh, men hele dette indlæg bunder jo ud i at vi skal til København på lørdag, både hendes far og jeg. Og ​hvis​ nu at der skulle dukke nogle vanvittige psykopatiske indavlede kujoner frem til det sted hvor vi netop befinder os - Jah, så er min datter forældreløs. Argh - Jeg kan simpelthent ikke holde tankerne ud. Hvor er det unfair at de kan få magten over nogens liv på den måde, for jeg nægter at tro at jeg er den eneste der frygter at havne midt i terror.


Likes

Comments

Okay, altså ikke i den oprigtige forstand.

I en uge har lillefisen og jeg været alene mens far knokler for at gennemfører sit kursus som nu har varet 12 uger. Gennem hele lillepigens korte liv, har far med jævne mellemrum måtte drage afsted til Jylland for at få hvervet sig mere erfaring. Min mand er sgu sej - for det skal efter sigende være et ret hårdt kursus at gennemføre.

Nå, men jeg har den dybeste respekt for alenemødre! Jeg synes det er eddersatme hårdt at få hverdagen til at gå op i en højere enhed, når man lige mangler de to ekstra arme (og kærlighed og omsorg for den sags skyld) for med en lille bandit med ekstrem meget krudt i rumpetten, 2 hunde som også kræver opmærksomhed og et hus at passe, samt tøjvaskning og madlavning - puuh, det kræver sgu en god omgang logistik (og en fandens fantastisk familie!)

Endnu mere hårdt er det at tøsen er blevet syg med mund- fod og håndsyge og skal være hjemme fra dagpleje OG at hun har kaldt omkring 30 gange om dagen på sin far og hvordan forklare man lige en 1 årig at far altså ikke er hjemme men kommer hjem om en uge!? Jesus.

Idag kommer farmand hjem, desværre først når hun er puttet men vi har aftalt af han står op med hende imorgen så de kan få kvalitetstid sammen og jeg kan sove længe!

Så til alle jer singlemoms out there - i er for seje!

Rigtig god fredag ♡

Likes

Comments