Hej och välkomna tillbaka.

Idag tänkte jag visa tre par av mina skor som jag verkligen älskar!

Jag kan börja med de paret jag använder mest just nu.
De är då ett par klackar. Klacken är ungefär 10cm. Materialet är i fake mocka. På sidan hänger det fransar. Fransarna är i samma material som själva skon.
Dessa är väldigt lätta att gå i. Klacken är inte smal men heller inte tjock. Den är något där mellan. De finns en platå (stavning?) som är ungefär 1,5-2 cm. På undersidan av plattång har den ett jätte bra mönster som inte är halkigt. Bilder kommer nedan.
Par nr två är dom jag använt mest av dessa skor. Jag verkligen ÄLSKAR dom. Dom har en klack på 14cm platån är 5cm ungefär. Dessa ska föreställa Jeffrey C skor. Dom är både sköna och lätta att gå i. Jag har helst dessa till fint då jag är lite mer rädd om dessa.
De finns även nitar på klacken. Bild kommer nedan.
Sista paret är dom jag använt minst. Har bara haft dom 1 gång. Älskar dom för dom är super söta. De är ett par sandaletter i vit spets med brun trä klack. Har inte så mycket att säga om dessa. Men älskar dessa för dom e super söta. Bilder kommer nedan.Ha en fortsatt bra dag. KRAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har ju skrivit innan på bloggen att jag färgat mitt hår rosa. Men jag blekte om de med Depends blekning för mört hår. Kan vara säga att de e bästa blekningen jag någonsin testat! Så den rekommenderar jag STARKT!
Men sen efter jag blekt de så färgade jag de rosa igen. Och denna gången blev de super bra! Är så nöjd med färgen!
Kolla vilden nedanför.

Ha en bra dag!
Likes

Comments

Jag sålde min Emmaljunga Viking! Så nu blir det att säga "hejdå" till min första vagn.
Nu har jag bara ett problem. Jag kan inte välja vilken vagn jag ska ha nu. Men de lutar mot en Cybex Balios.
Hmm.. De är så svårt.
Det står mellan tre vagnar och alla är bra på sitt sätt den ena är riktigt billig men kan inte testa den så de är ju negativt för jag vill ju kunna testa den först.
Den andra är lite dyrare men ändå till ett bra pris. Den är väldigt liten och smidig, och även lätt att pimpa.
Och sen den tredje är den dyraste av dessa tre men ändå väldigt billig. Älskar färgen då den inte är svart utan beige. Och sen är den lite mer ombonad och ser lite varmare och mysigare ut. Dock så är de en trehjuling och jag gillar inte riktigt de.

Men vi får se vilken de blir.

Nja de är svårt de där med vagnar. Men också riktigt roligt.

Hoppas ni har haft en toppen dag! Kram!
Likes

Comments

Hej och välkomna tillbaka.

Jag har uppdaterat dåligt här på bloggen och även på youtube. Jag har spelat in tre videos men min dator samarbetar inte. Kan inte komma in på redigerings programmet. Och internet behöver vi inte ens snacka om.
Har så mycket i tankarna så jag glömmer hälften av sakerna jag ska göra.
Men ska försöka uppdatera här så gott som möjligt. Men de kan ta lite längre tid för mig att komma tillbaka till youtube och de är bara tack vare datorn.

Hoppas ni har haft en underbardag.Likes

Comments

Hej.

Förra veckan blekte jag vissa partier i håret. Hade från början håret som på första bilderna.

Och när jag blekte håret så delade upp håret i fyra partier (6 partier med luggen). Och blekte varannan utav partierna. Så jag sparade två bruna partier (3 med luggen). Och resten ut av partierna blekte jag. Så de blev som på bilden nedan.


Efter några dagar efter blekningen la jag i någon slags svag blekning/toning som ljusade upp håret. Jag hade i den blekningen/toningen två gånger. Har tyvärr ingen bild på resultatet av uppljusningen.

Efter uppljusningen la jag i rosa färg. Det blev såhär.

Det är dock mer skrikrosa i verklighet. 

Glöm inte att besöka min youtube kanal. https://www.youtube.com/channel/UCkEyk8qiearBzOYNE5u6xdQ/videos

/Amanda


Likes

Comments

Nu har jag genomgått ännu ett missfall (8de), skulle vara i v17 men fostret hade dött i v13. Jag åkte in kl 8:00 i torsdags, kl 8:45 fick jag tabletter som skulle driva ut fostret, kl 9:20 kommer fostret men inte moderkakan så det blev lite blodigt där ett tag min man tyckte jag såg mer död ut än levande men akut ner till op kl 10:45 och tillbaka till rummet kl 14:15. Jag förlorade över två liter blod så jag fick två påsar med blod. Jag fick stanna kvar över natten och fick äntligen komma hem på fredagen. Nu ska jag ringa en fertilitetsgrupp som börjar i september och hoppas på att få hjälp.


/Josefine

Likes

Comments

​Denna dagen har börjat jätte bra. I morse vaknade jag innan Hollie och Måns så jag passade på att städa. Vilket jag kan tycka är skönt att hinna med ibland. Sen blev det att dricka en kopp kaffe, och nu ska jag äta lunch. Mos med smör och salt är typ de bästa! Jag ska även försöka hinna med att redigera en video.

Så nu måste jag sätta fart.

Likes

Comments

Det känns som det inte alls var längesen jag låg inne på förlossningen. Minns så väl första gången jag fick hålla Hollie. Minns även när hon tittade på mig för första gången. Och jag minns även de första jag sa till henne ''Hej sötis. Åååh va söt du är.''.  Hon var så lite och ostabil. Men redan nu har hon blivit väldigt stabil och ganska mycket större. På bara 2,5 månader har hon växt jätte mycket.  Var tar tiden vägen? 


Likes

Comments

Detta sminket har jag nyligen köpt. Eyelinern har jag haft två gånger innan, och mascaran har jag haft en gång tidigare. Och för så billigt pris är dom toppen! Även denna foundation har jag haft två gånger tidigare. Läppstiften har jag inte testat förr men efter att bara ha testat dom så kan jag säga att om är superbra. Krämiga och sköna på läpparna och luktar även super gott. Dom luktar marknadsgodis.

Kan rekommendera dessa produkterna starkt.. Alla dessa produkter är budget märken så dom är väldigt billiga. och bra för sina priser.​ 

Om ni är sugna på att testa någon av dessa produkterna så är bilderna länkade till återförsäljarna. Så om du t.ex. vill läsa mer om mascaran eller om du vill köpa den kan du trycka på mascaran på bilen nedan och du kommer direkt till återförsäljaren. (Man kan trycka på alla produkter på bilden.)

Likes

Comments

Har hört mycket bra om denna produkt! och funderar starkt på att köpa den. Älskar allt som highligthar och då känner jag att jag vill testa denna för den är så omtalad.

Om du vill ha mer info om produkten eller helt enkelt bara vill ha den kan du trycka på bilden på produkten så kommer du direkt till sidan som säljer den.

Likes

Comments