Hej hej.

Jag mår bra förutom mitt öga, har ögoninflammation.. suck.. har haft det ofta den senaste tiden den liksom kommer sedan försvinner i kanske 2 dagar sen igen. Min pojkvän har åkt på en rejäl förkylning han ser mer död ut än levande. Men Cj mår bra vi har inte gjort så Mycket då de vart dåligt väder och Christian är sjuk.. men nu tänkt jag skriva om En grej jag inte sagt.

Jag är gravid igen är i vecka 29 nu jag har inte pratat med många om det då förra graviditeten var otroligt jobbig för mig min dåvarande pojkvän var Ju inte direkt den snällaste o de. Jag levde i rädsla i ca ett år,när ja försökte ta mig ur relationen så blev de alltid värre. Jag blev slagen eller så fick jag höra hur dålig jag var och hur ful jag var som gravid osv...

Nu har jag ju världens bästa pojkvän vi är förlovade men ja tycker fästman ordet inte låter fint haha? Därför blire pojkvän men iaf... jag vill prata med Christian hur ja mår att de gör ont o sånt men när jag väl vill göra det så blir jag rädd stt jag ska få höra sådanna saker igen. Jag vet att christian aldrig skulle säga sånt men jag blev typ traumatiserad av förra graviditet..
Ja nu vet ni ju lite satt inte ni blir såhär chockade över att de helt plötsligt kommer en bebis =)Puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, som sagt jag är 19 år. Jag bor med min pojkvän/sambo Christian samt vår son C, ett årj . Bloggen kommer handla för det mesta om föräldraskap och inredning kanske nåt annat det är ju min första blogg så jag startsr såhär =)

Likes

Comments