Hej! Idag den 14 i 3 2016 (helt onödig information) så startar jag min blogg. Jag har provat på att ha blogg några gånger och sist gick det ganska bra. Dock slutade jag ha intresse för det men nu ska jag prova igen!

Jag är en kille på 13 snart 14 år som går i skolan som alla andra och lever ett vanligt liv. Jag är väldigt aktiv på skype vilket är en applikation till dator och mobiltelefon där man kan chatta och prata gratis. I nuläget pratar jag väldigt mycket med en av mina fina kompisar Tilda (fick skriva namn) och vi brukar ha det rätt kul ihop. Vi är jämngamla och bor båda i samma stad. 

En rolig "fakta" om mig att jag bryr mig väldigt mycket om vad jag har på mig. Jag har inte jättemycket kläder men jag har mina outfits! Jag kan till exempel inte ha en vit och svart tröja till ett par gröna byxor. Tröjan MÅSTE vara antingen svart eller vit. En annan "fakta" är att jag är en liten nörd :D Jag pratar ofta ganska mycket. Mer än vad det behövs! Jag kan också skratta åt mina egna skämt hehe..


Well! Jag tror det var allt för detta inlägg! Jag hoppas att du kommer tillbaka och kollar senare! Ha en bra dag!

Likes

Comments