Hur söta är inte dessa då? Nellas nya förskole skor, min man beställde dom på adidas hemsida ifall de är någon som undrar.

Lorian fick ett par jag tyckte va lite sportigare! Riktigt fina. Min man han kan, när han vill! 💁🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er idag 🌸

Just nu så står jag i köket med Surfplattan och lagar mat, fiskgratäng. Dock endast tråkig torr fisk för min del 🙄 jag kollar faktiskt på unga mammor. Bra program!

Viktor hämtade barnen från förskolan när han slutade. Nu körde han iväg med Lorian för lite mysig egentid i väntan på middagen och jag är här med Lanella. Hon sitter just nu här i vasken och leker med vatten och skålar.

Imorse vart jag ute på sjukaste löp rundan. 6.8 KM, mina knän är i regel just nu rent förstörda och svullna.

Imorgon skall jag på en läkartid hos barnmorskan på mödravårdscentralen. 😏💭

Likes

Comments

Jag tycker att alla skall ta någon minut av sin tid och söka på "Mammas kamp för att få sin dotter" på Facebook.

Detta här - utav det jag förstått är en kvinna som lämnat sin man, pappa till hennes barn. Detta denna "pappan" som jag knappt vill kalla honom ens, anser att han har äganderätt på sin dotter. Så dottern är nu fast i utlandet med sin pappa. Vad är det för fel på människor? VÅRA barn, har rätten till att ha föräldrar! Det är väldigt stor skillnad - alltså inte tvärtom.

Och varför i hela världen är alla myndigheter så fega? Det handlar om ett oskyldigt, nio årigt litet liv! Helt otroligt, hade det varit en politikers barn hade det blivit ett jäkla liv och hela världen hade vänts upp och ner till barnet vart funnet.

Men nu är det ju BARA ett barn. Bara ett av alla flera hundra tusen. Det är så ni tänker eller hur? Mitt hjärta blöder för denna mamman, dottern, mormorn. Ja hela familjen, det smärtar i bröstet på mig att ens tänka tanken av att vara ifrån mina barn. Bara ett arbetspass ifrån dom och dom finns i mina tankar hela tiden. För dom är de dyrbaraste jag någonsin fått i hela mitt liv. Det ända du man gör när man rycker ifrån en förälder med flit från ditt barn är att skada. Är du förälder - ska du kunna sätta dina egna känslor sidan om och fokusera på vad som är bäst för barnet. Och i detta fallet har pappan brustit, myndigheter, samhället - UD och polis. Både i Sverige och utlandet.

Har en sak att säga, jag är så besviken..

Likes

Comments

Ja alltså, denna dagen. Fy vad bra den varit! Igår gick jag på ett nattpass från 22 till klockan 10.00 imorse.

Direkt efter jag slutat, for jag ner till mormor som bor snett över min arbetsplats, drack en kopp kaffe sen vart de dags för intervall träning! Jag rockade verkligen imorse. Fan vad bra jag var!

Sen hemåt, vila upp mig efter nattpasset och hämta barnen. Vi gick hem och lagade tacos! När vi ätit och vilat så tog jag barnen ut på lekplatsen, Viktor fick stanna hemma och vila - han hade en tuff natt med pigga barn och sen upp och arbeta klockan 06 på det. Inte så fin kombination.. 🙄

Jag och Sofia, en vän till mig som har sin dotter på förskolan tillsammans med Lorian och Nella, vart ute med barnen till 20.30?! Tiden bara flög. Hem, handla - sen ut och sprang med en vän! Och fy fan vad bra vi var. Helt otrolig känsla att jag verkligen tagit tag i min träning och kost! Känner mig så stolt över mig själv.

Nu ska jag och V kolla film, bara mysa - imorgon blir det ett 24 timmars arbetspass för min del. Sen är jag ledig tills på lördag. Hoppas bara jag håller mig frisk, börjar känna mig så konstig i kroppen.

Likes

Comments

Godmorgon! Min dag börjades med att Lanella väckte mig klockan 08. Vi gick upp, åt frukost och sedan la vi oss i sängen igen för att mysa och kolla på film tills Lorian gick upp.

Idag har jag stannat hemma från jobb med Lanella som varit / är krasslig. Blir en ordentlig mys dag hemma idag bara utan massa måsten. 💭

Detta nedan vart min goda frukost 😊 Med ett torrt och tråkigt knäckebröd. Haha! Nu ligger vi här och kollar på Vintergatan. Nostalgi på hög nivå!! 

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu har jag kommit till kritan att starta upp min blogg igen, jag mår bättre när jag skriver av mig - och jag tycker så mycket om att skriva.

Ingenting mer än vanligt har hänt egentligen tror jag sedan jag sist skrev - mer än en stor sak faktiskt! Vi har blivit beviljade utredning hos logoped och barnpsykolog med Lorian och ska dit så tidigt som nästa vecka. Äntligen! Så länge vi kämpat för allt. Allt för våran och Lorians skull.

Först öronen, och nu detta. Min lilla gosse, han är en kämpe han! Och Lanella utvecklas snabbt som vanligt! Allt går så fort med henne och hon är så närvarande. Intresserad av allt och oftast nöjd och sällan på dåligt humör.

Jag har även tagit mitt körkort äntligen!

Jag kommer skriva mer under dagen, är på jobb hela dagen idag. Jag arbetar ju endast 24 timmars pass och 8 sådana varje månad. Denna veckan är min "mördar vecka" med 3 dygn på en vecka. Så är helt slut av att bara sitta ner hela tiden, hur sjukt de än låter... sen återstår ett till dygn denna vecka sen har jag en hel vecka ledig att bara umgås med min älskade man och mina barn. 🌷

Likes

Comments