Vart precis ute med barnen på en runda ute vid åkern. 🐚 han älskar ju verkligen att springa! Helt otroligt, och trött blir han inte heller. Min lilla gosse, min lilla lilla Lorian. Vad vore livet utan dig? 💛

Skall troligtvis åka ut och bada senare. Det är behövligt en sådan här varm dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och när jag skriver trött, menar jag verkligen helt utmattad. 100 tankar i mitt huvud och slut efter dagen i solen. Solbränd även, har så fruktansvärt jävla ont i både ansikte och armar... 😓 skit.

Kvällen är kommen och ingen av barnen vill sova, och det är okej att säga - jag är så jävla less på de. Jag är så less på att ingen någonsin skall lyssna eller bara göra de som skall. Alltid ska det vara ett rent och skuret helvete vid dessa förbannade läggningar, båda barnen i varsitt rum dessutom. Mitt huvud är så trött efter denna dagen att jag inte giter ta det. Trött på skrik och elände, trött på alla motgångar och dylikt.

Jag är trött på att vara tvungen att skrika mig till att bli lyssnad på av vården när de kommer till Lorian. Jag orkar inte skrika mer. Vi har blivit skickade till nästa möte ang eventuell utredning ang. Hans beteende men det är så fruktansvärt jobbigt att ha få skrikit, stångats och gråtit under hela denna resan på 2 år. Varför lyssnade ingen när han förlorade hörseln i onödan under 10 månader? Varför lyssnade ingen på mig ang. Avvikande beteende. Varför kan alla inte bara sitta ner, hålla tyst och bara lyssna.

Och när kvällar som denna kommer då man är totalt utmattad, så blir alltihopa bara hundra gånger värre i huvudet.

Jag älskar Lorian över allt annat och kommer kämpa för min lilla påg tills den dagen jag slutar andas. Jag vill bara att vården skall lyssna, annars, varför finns ni?

Likes

Comments

Som rubriken lyder! Efter en härlig dag tillsammans med hela familjen igår, hämtade jag min mormor runt 21 tiden för hon skulle sitta barnvakt till våra små änglar så vi kunde ut och ha lite egentid. Tanken vart först att ta något att dricka, men ångrade oss, köpte med oss lite redbull och gott till Lomma, havet. Satt vid piren och bara prata och hade så himla mysigt! Lätt den mysigaste kvällen vi haft på väldigt länge. ✨

Idag är vi påväg till min Pappa och hans fru, sitter i bilen nu och väntar på Viktor som är inne i affären och handlar. Skall grilla jalapeno/cheddarost burgare och annat gott! Och ner till havet för promenad och bad. Lägger ut lite bilder från gårdagen!

Egentid är verkligen precis det perfekta avslutet på en underbar familje-dag. Verkligen en vitaminboost för småbarnsförhållandet! Att man inte glömmer varandra mitt i vardagen 🌷

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er. Allt är fint med mig. Har varit så inaktiv men ni kommer förstå längre fram tills jag kan börja berätta.

Igår vart det student för Viktors lillebror. I Malmö. Idag är det student för hans lillasyster men dit ska inte jag då jag jobbar mitt 24 timmars pass idag! Slutar 09:30 imorgon bitti, längtar redan. 😓

Igår sov Lanella hos farmor och farfar. Gick super bra! Hon är så duktig min lilla flicka. Hon somnade för en gångs skull tidigt när vi vart där så då kunde hon stanna också tyckte vi, och hon sov hela natten. Lorian nanna inne hos oss inatt, lite extra ensam mys för honom med oss ju. De behöver han. Min lilla prins.

Är så himla nöjd dessutom med mina läppar som jag gjort hos krenare på complete beauty, skall åter till henne i slutet av månaden för att fylla i konturer. Kommer bli as snyggt! 🌷

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu har jag kommit till kritan att starta upp min blogg igen, jag mår bättre när jag skriver av mig - och jag tycker så mycket om att skriva.

Ingenting mer än vanligt har hänt egentligen tror jag sedan jag sist skrev - mer än en stor sak faktiskt! Vi har blivit beviljade utredning hos logoped och barnpsykolog med Lorian och ska dit så tidigt som nästa vecka. Äntligen! Så länge vi kämpat för allt. Allt för våran och Lorians skull.

Först öronen, och nu detta. Min lilla gosse, han är en kämpe han! Och Lanella utvecklas snabbt som vanligt! Allt går så fort med henne och hon är så närvarande. Intresserad av allt och oftast nöjd och sällan på dåligt humör.

Jag har även tagit mitt körkort äntligen!

Jag kommer skriva mer under dagen, är på jobb hela dagen idag. Jag arbetar ju endast 24 timmars pass och 8 sådana varje månad. Denna veckan är min "mördar vecka" med 3 dygn på en vecka. Så är helt slut av att bara sitta ner hela tiden, hur sjukt de än låter... sen återstår ett till dygn denna vecka sen har jag en hel vecka ledig att bara umgås med min älskade man och mina barn. 🌷

Likes

Comments