Hej!
Jag vill börja med att prata om en sak som gör mig rent ut sagt jävligt arg. Vänner kan ha olika relationer till varandra och prata med varandra på sätt, så som man inte skulle pratat med en främling på. Men för att göra detta måste man kunna läsa av relationen,hur bra vänner är vi egentligen? Är detta en person som tycker sånt här är roligt? Hjälper detta vår relation? Om svarat är nej så skriv då inte t.ex "ska du börja blogga fan va bögigt" eller "nä va gay inte du också" för då har man nog missuppfattat vad som är ett "roligt skämt". Förstår inte riktigt varför man skulle anses vara homosexuell bara för man har en blogg heller? Jaja nu har jag pratat klart om den skiten. Idag har jag till 70% av tiden åkt bil. Vi åkte en 5 timmars sträcka på tiden 8 1/2 timme. Detta eftersom vi stannade och åt Sibylla. Men framför allt på grund av att vi var tvungna att ta omvägar för att fånga pokemons. Men nu är vi framme i Eskilstuna. Eftersom det fortsätter regna ska vi nog bara stanna i stugan ett tag till och sen kanske åka in till staden och äta på någon resturang. Tack för ni läst så hörs vi imorgon.
Addio!

Likes

Comments

Hej igen!
Hade egentligen inte tänkt skriva något idag så därför blir det ett ganska kort inlägg. Men dagen började med att jag vaknade och åt frukost som vilken annan människa som helst. Efter det har det mest blivit OS tittande hela dagen. Med lite avbrott för en tur till Gislaved. Höjdpunkten idag var att Frankrike slog Qatar i OS handbollen eftersom jag HATAR Qatar. Anledningen till det är att Qatar har inte officiellt men högst troligt betalt spelare för att byta nationalitet så de kan spela i Qatars landslag vilket är så fel det kan bli. Landslagsspel handlar om att representera sitt hemland oavsett om landet ät framgångsrikt eller inte. På kvällen blev det grillat vilket var mycket gott. Nu är det bara att vänta på att Sverige ska spela 00:50 genom att kolla på ännu mer handboll. Tack för ni läst!
Au revoir!

Likes

Comments

Hej!
Från och med idag har jag en blogg, på min blogg tänker jag berätta om min vardag. Men också om vad jag tycker och tänker. Vill i detta inlägget också tacka min kompis Kim Persson för att ha inspirerat mig att börja. Tack för att ni läst så hörs vi i nästa riktiga inlägg.

Likes

Comments