Header

Gothia veckan är för min del över. Jag har suttit i ledarrummet/informationsrummet och hjälpt alla kära ledare och spelare under veckan. Vi har även varit runt och kollat på matcher, alla var så duktiga verkligen.

Nu har jag varit på Landvetter lite väl länge, flyget var väldigt försenat men nu lyfter vi snart. Puss och ha det fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sommaren äger. Allt blir bättre på sommaren, förutom bloggen haha. Livet har rullat på som vanligt efter USA, har varit på GF Tempos läger, jobbat, träffat massa kompisar och annat kul.

Idag var Jesper och jag på Frölunda torg och kollade runt och tog en liten fika. Sedan åkte vi hem och åt middag och jordgubbar. Det enda som saknas är lite varmare väder, men det kommer väl.

Likes

Comments

Vi landade imorse vid 7.00 kanske? Jag kommer inte riktigt ihåg, men jag har kämpat hela dagen för att inte somna iallafall. Idag har jag packat upp och bara fixat. Resan har varit riktigt rolig och vädret har varit hur bra som helst. När vi var i New York filmade jag en dag med Moa, videon ligger på videofy.me men jag kan inte få in den på bloggen? Men men, videon kommer så fort jag lyckats fixa det. Nu ska jag hoppa in i duschen, kram kram!

Likes

Comments

I söndags flög Moa hem och vi åkte till Washington. Vi har varit hos mina sysslingar eller som dom säger "cousins", dom är så himla gulliga och snälla. De bor i Virginia och deras hus är så fint! Vi hade med oss svensk ost, Marabou och Ahlgrens bilar, haha dom älskar typ det.

I förrgår var Vivi och jag och gjorde våra naglar, känns så fräscht. Igår var vi på ett spy museum och sedan skulle vi kollat på en fotbollsmatch men den blev inställd på grund av regn. Så vi spelade lite pingis istället.

Igår checkade vi in på hotellet i Georgetown och ska stanna här till lördag.

The great fall

Deras söta hundar Puck och Susi.

Likes

Comments

Okej hej hörni!
Denna dagen har bestått av mat och fika och shopping. Dagen startades på Ladurée, där jag även köpte med mig några macarons. Alltså på riktigt, macarons är något av det bästa jag vet! Mina favoriter är ju chocolate och raspery, ganska standard men dom två är bäst!

Sedan blev det lite lunch från en typ lunch marknad? Jag vet inte vad det var, men det blev någon god tacos! Emellan hann vi med lite shopping på Mercer St. och Brodway.

Sedan fortsatte shoppingen fast nu bytte jag sällskap, från Jesper och pappa till Moa. Alltså det går inte att beskriva hur coolt det är att träffa sin bästa vän i New York!

Vi spenderade väl mest tid på Victorias Secret, precis som sist vi var på VS i London tillsammans. Alla dessa våningar och alla dessa bh:ar. Det är inte lätt att lämna butiken tomhänt.

Sedan sprang vi in på Henri Bendels, var ju även där igår i timmar säkert :-)) Sist men inte minst blev det Abercrombie and Fitch. Alltså vi var i 3 butiker på 6 timmar. Okej vi sprang in på donken en snabbis med. Självklart satte vi oss på Starbucks efter vår shopping tur.

Nu är klockan 00.30 och jag kom hem nyss. För tillfället ligger jag i sängen och äter M&Ms.

Likes

Comments

Gårdagen var så mysig!! Först var vi vid "the MET steps", hierarki trappan från Gossip Girl (älskar ju den serien). Sedan sedan gick vi till central park. Central park var så fint, sedan blev man as motiverad till att träna när man såg alla springa runt där i parken. Vi såg även söta små sköldpaddor.

På eftermiddagen träffade jag Louise och Moa vid Times Square, shoppade lite på Sephora. Louise gick loss haha! Sedan satte vi oss och åt på Hard Rock. Vi spenderade även lite tid på Starbucks. Efter middagen vid 22-23 insåg vi att Forever21 var öppet så vi gick in. Alltså det var helt sjukt, dom hade öppet till 02.00. DRÖM. Så sjuk känsla att träffa dom två i New York.

Likes

Comments

Vi landade fint i söndags, dock lite försenade eftersom det var fel på bromsarna. Hotellets läge är perfekt, går man tre minuter så är man vid Times Square!!

Eftersom att vi vaknar så tidigt så bestämde vi oss för att gå till top of the rock idag. Det är en utsiktsplats över New York. Det var så häftigt, vi var alltså 259 m över marken och man såg allt. Bilderna ovanför kommer därifrån. När vi kände oss nöjda åkte vi och shoppade på Prince St och Broadway. Massaaaaa massa bra butiker där!

Likes

Comments

Nu sitter vi på Landvetter och äter lite frukost/fikar?? Om en timma lyfter planet och vi ska till New York. Vi ska vara där i en vecka och sedan en vecka i Washington. Det ska bli så kul! Puss och ha det bäst!

Likes

Comments