Header

Yas har prov imorgon.. Om demokrati och diktatur, ain't no fun. Har börjat tycka att de är jobbigt i skolan nu med alla prov och läxor.. Tyckte de var rätt kul för några veckor sedan när vi inte hade prov och så men nu är de för mycket. Orkar inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag red jag, de var kul:D Vi körde evighetsbana och oj va kul det va! Hade min favorithäst Carnit, han är bäst.❤️ weho


Likes

Comments

Okej, i min mattebok står det att alla i hela världen förstår algebra. Jahaa okej alla utom jag då? Vad har jag missat?

Likes

Comments

Alltså, den här veckan gick ju superfort alltså vaaaa? Vi har haft 2 lektioner idag, only. Riktigt gött🖖Imorgon slutar jag 13:45!! 13;45!!!!!!!!!! Så tidigt! Så gött, torsdagar äger pågud!!!!!! Har spanskaprov imorgon... Näääe vill inte. Prov suger hatar prov. Jaja ni får ha en bra kväll. Weho

Likes

Comments


Jag har bara massa plugg framför mig idag. Det är lite stressigt nu. Läxor och prov och såna obehagliga saker. Varför får man läxor utöver i andra ämnen när man har massa prov denna och nästa vecka? Nu känns det lite som om denna blogg bara handlar om skolan men nä, det gör den inte haha lol. Snart är det fredag igeeeen längtar tillbaka till stallet att vara där igen, känns som en evighet senast, fast dock var jag i stallet så sent som i söndags.

Jag är så konsertsugen nu, det är helt sjukt. Är ännu mer super taggad till Håkan. Hoppas så innerligt att Ullevi konserten blir succé. Hörde att dom ska släppa mer biljetter till Ullvi 9.00 på fredagen den 13:onde alltså denna vecka. Hoppas att det blir publikrekord och att allt kommer bli awesomeeeeeeee

Nähäpp, nu får la jag fortsätta plugga innan SHF börjar, Weho

Likes

Comments

Hej

Vi har 4 prov på g framför oss dom närmsta veckorna. 4!!! Det är så många!!! På onsdag har vi svenskprov och på torsdag har vi spanska prov, nästa vecka har vi so prov om demokrati och diktatur och på onsdag nästa vecka har vi även biologi prov.


Sen har vi ett teoretiskt idrottsprov om dopning och såna saker snart (inget bestämt datum I guess) Eftersom jag inte är så insatt i idrott och dopning och så, så har jag aldrig riktigt tänkt/trott att dopning var så konstigt som vi fick lära oss. Känner att jag aldrig vill dopa mig själv, varför jag hade tänkt och göra det vet jag inte, för i ridning behöver man ju inte dopa sig för att bli bra. Dock kan man dopa hästen med någonting men det ser ju veterinärerna på plats. Några saker med dopning verkade bra som med AAS (tror jag den hette) hade manliga hormoner i sig som gör att man inte får mens och det känns ju bra om man skulle ta det, för jag hatar mens.


Varför ska man ens få det?? Så onödigt. Det gör ont, det är blodigt och blött. usch mens suger. Längtar tills man blir typ 60 när man inte får mens mer, fast det är ju 57(!!!!) kvar till det. Jag får stå ut i några år till. Men skrev ju ett inlägg förut då jag skrev att dagen var seg och tråkig och tog 1234592 år på sig att gå. 15:00 blir det KOLSVART på himlen och det börjar ösregna... När jag då kom hem vid kvart i fem då var det så mörkt det brukar vara vid 20:00 tiden. Känns ju sådär man blir väldigt nere, trött, hängig och allmänt sur.


Något positivt då med detta inlägg? Ja, det är att det snart är jul och att det är varmt inne. Och sen att Håkan och Broder Daniel finns. Tack världens bästa alla ni 5 att ni finns, ni gör mina dagar såå mycket bättre. Jättemycket kärlek till er. Har nog inte vart såhär stort fan av några personer sen 2011/12 när jag älskade One Direction. Detta inlägg blev väldigt långt men kände för att skriva av mig lite. Ni får ha en bra kväll så hörs vi. Kram

Likes

Comments

Är i skolan nu och det är jobbigt. Att ha tre timmar lektioner suger. Bokstavligt talat suger. Aja anyway idag är en ganska lugn dag även fast vi slutar 15:45. Men yes, denna veckan är en helt vanlig vecka. Inget speciellt alls, som alla andra tråkiga veckor. Men ärligt talat så går veckorna väldigt fort och snart är det julafton. Längtar tills december, längtar till jul, längtar efter snö. Längtar efter decembermånad alltså.

Likes

Comments

Hej

Jag heter Molly och jag driver den här bloggen (nähä you don't say!?) Aja men jag är en glad, trevlig och en väldigt rolig person (om du frågar mig) Vad jag gör på fritiden? Jag lyssnar 95% av min vakna tid på Håkan Hellström eller Broder Daniel. Dom andra 5 procenten gör jag så mycket som rider, sover, går i skolan och äter choklad. Jag började precis högstadiet och det är sisådär kul, I början var det super kul men nu har vi 5 prov på g och det är skittråkigt. Jag har haft väldigt många bloggar igenom mitt liv men jag har tröttnat efter ett tag på att uppdatera eftersom ingen läste min blogg, så jag la ner dom... Anyway så på denna blogg så kommer jag typ bara skriva lite vadsomhelst för jag har inte något specifikt som jag vill skriva om. 

Kanske kommer det bli en del hästar och om Håkan Hellström för jag älskar Håkan och jag är hur taggad som helst till 4:e juni 2016 då han har en av sina konserter på Ullevi som jag ska gå på, taggar redan nu. Det är 209 dagar kvar! Weho. 

Likes

Comments

Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw