Godmorgon!
Idag vaknade jag riktigt utvilad, som enda till kl 10:00, jag som brukar vakna kl 07:00 & sedan inte kunna somna om igen, jag antar att det behövdes lite extra sömn efter gårdagen.
Jag har precis fått i mig min frukost vilket var en smoothie gjort av yoghurtkvarg med vaniljsmak, liiite yoghurtkvarg med hallonsmak & sedan massor av frysta hallon! Skulle kunna leva på smoothies för att det är så otroligt gott!! Det är ju så enkelt & går snabbt om man har lite extra bråttom. Har ni några favoritfrukostar?

Nu måste jag börja förbereda mig för mitt möte som börjar kl 13. Jag praktiserade på ett hunddagis förut, såååå mysigt!! Men tyvärr valde jag att sluta där då det inte riktigt går ihop med min vardag.. Så just nu håller jag på att leta efter praktikplatser för fullt!
Sen efter det har jag inte så mycket planerat, kanske träffa min ena bror, vi får se helt enkelt.

Kram på er alla!💘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag träffat mamma idag, vi var & åt lunch på Subway & sedan gick vi runt & tittade lite i några affären - jag köpte bara några småsaker, eyeliner, mascara & ett litet halsband. Vi gick även till Espresso House & drack varsin cappuccino, sååå gott!

Vaknade dessutom tidigt idag för jag skulle till vårdcentralen, var såååå nervös men det gick bra, oroar mig alltid för mycket i förväg haha. Läkaren tittade i min hals & kände på min mage samt att jag tog lite blodprover för att titta blodvärden, levern & njuren eftersom jag har haft problem med vissa saker som gör att min hals samt mage inte mår så bra. Men men, vi kom även fram till att jag ska göra en gastroskopi, sjuuukt nervös för det också även fast jag inte fått en tid inbokad!!

Nu blir det nog bara att ta det lugnt, gosa med personalens söta hundar framför tvn & försöka koppla bort tankarna ett litet tag.

Ta hand om er!💘

  • 28 readers

Likes

Comments

Efter mycket fundering så känner jag att jag borde ge bloggandet en chans igen, så ja, vem är då jag egentligen?
Jag är en tjej på 18 år som bor utanför Stockholm just nu, anledningen till att jag skev "just nu" är för att jag har flyttat runt väldigt mycket i mitt liv - Salem, Söderhamn, Huddinge, Uppsala, Haninge & ännu fler ställen..
Jag kom av mig lite på tråden men vi gör såhär istället, jag ska försöka göra en lång historia kort - jag föddes alltså den 1 Januari 1998, dock 3 månader förtidigt, mest pga min ena bror, jag antar att han hade fått nog av livet inne i mammas mage & ville ut. Ett tag senare så ligger vi där, jag & mina 2 bröder i mammas famn..

Det var jobbigt hemma & jag blev placerad när jag var 7 år gammal & har sen dess, som jag nämnde tidigare flyttat runt till lite olika familjer, men nu bor jag på ett fantastiskt stödboende. Jag flyttade hit för ca 4-5 månader sedan om jag inte minns helt fel, praktiserar även på ett hunddagis, såååå mysigt!!
Annars brukar jag väl inte göra sådär supermycket då alla jag känner bor minst 1 timme härifrån, men både i torsdags & fredags så var jag med mamma hela dagarna. Vi åt sushi, tittade runt i lite affärer, fikade, var här "hemma" hos mig & tittade lite på tv & småpratade sedan åkte hon hem till sig igen.
-
Jag vet att detta är långt ifrån det "perfekta första inlägget" men alla är vi olika & jag försöker att inte lägga allt för höga krav på mig själv just nu då jag annars är väldigt bra på det. Nu ska jag faktiskt försöka sova lite för jag ska upp kl 07:00 imorgon🙄
Haha men oj! Jag har helt glömt bort att berätta vad ni kommer få läsa om här på min blogg, jag kommer skriva om livets upp&ner gånger samt min vardag(vilket innehåller det mesta).
.
Kram på er & glöm aldrig att ni är värdefulla💘

  • 32 readers

Likes

Comments