Hej!
Igår så var jag med min familj i stan och åt lunch på Bianchi. Super mysigt<333

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå!

Idag så har jag varit hemma från skolan, då jag är sjuk... Jag har inte haft för mig jätte mycket. Jag har typ bara sovit, kollat you tube, städat mitt rum och sett på film. När det kommer till film så såg jag Mean girls och Mamma Mia. Haha vet att det är gamla filmer, men gillar sånt när jag är sjuk! Kommer att vara hemma imorgon också efter som att jag har feber, och då ska jag försöka plugga lite. Jag måste verkligen plugga franska och matte! Har prov i franska nästa vecka och hem prov i matte.

Igår så beställde jag även ett par skit snygga byxor ifrån madlady! Det är ett par typ silkiga byxor med en vit revär och knappar på sidorna.

Kram <333

Likes

Comments

Mysig kväll med middag på Urban Deli!

Efter en jätte fin föreställning<333

Följde med min stora syster Carolina på ridlektion.💕

Haha rolig bild från en jätte mysig dag med bullbak och lite foto shoot<3333

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite av sommarens favoriter! Bara bilder från Californien men aja! Hoppas att alla får en bra vecka!💃🏼

Likes

Comments

Man saknar ju sommaren i soliga LA!!!

Likes

Comments

Jaha då var man tillbaka i skolan igen. Idag var det min första dag i skolan efter sommarlovet. Jag tycker nog att det ska bli ganska skönt att få ett fast schema igen, att liksom alltid veta vad man ska göra, även fast jag vet att jag kommer att ha tröttnat på det om en vecka! Haha
Nej men jag tror att det kommer att bli ett bra år! Med vänner, Billy Elliot och mycket dans. Plus att jag börjar nu 6 an så får betyg för första gången, nervös?!

Likes

Comments