Fixar naglarna 😎❣😎❣🙏🏼😎😅🖖🏼🎿🎿🖖🏼🖖🏼😅🖖🏼😅😅🖖🏼💗😅💗⚽️😇😇😘😘😇😅🛍😘🖖🏼😅🙌🏼😅💁🏼🛍💕👭💕🎤🛍😘😘🛍🛍😘😘🛍😘😘🛍🎿🛍🎿🛍🎿🎿❣❣🎿❣🌭❣🌭🙂⚽️⚽️🎿🙏🏼😇😅🛍😇💕🌭❣🎿❣❣❣🛍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla alla aktiva bloggare idag så har jag vart ute och åkt epatraktor det var väldigt skoj. Jag stanade vid staroil ocg fyllde på olja och spolarvätska. Medans jag gjorde det så sprang ebba ut i skogen och bajsade värsta mördar snigeln.

Likes

Comments

Hej! Idag så ställde jag klockan på 10.30 för att jag skulle spela match. Jag vaknade dock av mig själv 9.45. Jag är själv väldigt förvånad haha. Matchen förlorade vi tyvärr. Senare på kvällen kom Ida & Elin och åt middag hos oss. Det var så mysigt. Vi lagade kött & kroketter. Efter det så cyklade vi till smultronstället & köpte glass. Kvällen blev så mysig.

Likes

Comments

Hej! Idag så är det Pll day. De säger att i det här asnittet kommer man få veta vem A är? Är så sjukt taggad! Avsnittet kommer ut på Dreamfilmer runt 15:00 idag. Det kommer kännsas som en lättnad att få veta vem de är efter sex säsonger😻 Just nu jobbar jag & det är inga här. Vi har inte sålt någonting. Så långtråkigt att jobba när ingen kommer :( Finns inget att göra då. Men jag hoppas att vi kommer få sluta tidigare. Vi får väl se.

Likes

Comments