Imorgon är det tävling tagit det lite lugnt i början på veckan men nu dressyrträning. Jag har faktist inte hoppat något sedan förra tävlingen (i lördags) jag brukar alltid göra det för att känna av honom och se om han är fräsch. Men när jag tävlade i lördags var han nästan seg. HAN BRUKAR ALDRIG VARA DET. Så vi ska testa något nytt..
Vi hoppade dagen innan och kan vara det. Så vi testar att inte hoppa och veckan har varit rätt lugn. När jag kommer ska jag göra det mesta klart.
Rida en liten lektion med Fanny och hennes fina häst Bambina! Ska vara mörk blå idag, måste ju vara matchad!
Ni får hålla tummarna för mig på tävlingen. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad tycker ni om ASK?
Tänkt på det ganska länge och om jag ska skaffa. Men NEj. Jag har bestämt mig, jag tycker inte om det.. Gott in på massor av sidor och vissa är bara frågor som liksom inte är något problem. MEN vissa är helt hemska. Människor som sitter och skriver SKIT om olika personer. Jag tycker det är okej med dom här frågorna som liksom ingen bryr sig om, men det är liksom inte okej att fråga:
- tycker du henne?
T.e.x för att ibland så tycker man inte om den personen, det är OKEJ. Alla tycker inte om alla. Men några svarar typ:
- Nej.
Folk blir LEDSNA. Så ni som gör det tycker jag att ni ska sluta. Men dom som inte gör det behöver inte ta åt sig. Men en bra sak att tänka på BÅDE för dom som FRÅGAR och dom som SVARAR.
Ville bara ge med mig lite om vad jag tycker! ;) kram!


Hahah, fy vad mitt hår ser ut!!

Likes

Comments

Inte riktigt skriva något.. Men ska försöka! ;)

Likes

Comments

Nästa gång nu ser mig kommer jag antagligen ha glasögon. Nej, jag vet skit fult men aja.


Likes

Comments

Ska till cosmonova med hela mellanstadiet eller det är inte så stort men ändå. Ska typ kolla på isbjörnar eller nåt sånt.. Jag vet inte vad jag tycker men man slipper lektionerna så visst!
Hoppas ni får en toppendag, puss!!Hahah vilken vacker bild på mitt ansikte!!

Likes

Comments

Årets första kulglass idag med Linn. Myyys dag!!
Likes

Comments

Idag har jag följt med Emmylou och Ettan när det åkte till runsten (pay & jump)
Gick Super bra, felfri 80 4 fel 90. Sen har jag varit hos Kicki (min tränare/kompis till mamma) och firat Selma som fyllde 3 i veckan. Roligt tyckte hon. Det blev ganska sent ska gå o lägga mig nu, hoppas ni haft en bra o kommer få en bra natt! ;)Likes

Comments

Bara älskar dom här örhängena! Tyvärr vet jag inte vart dom är köpta (fick dom i julklapp) men ändå. : )

Likes

Comments

Fredag! Nä men jag e hemma och väntar på mamma som ska komma och hämta mig, stallet! Mamma ska ta in hästar eller asså jag är ju barn så jag får inte göra det. Tror jag ska träna dressyr för Nina. Skulle lära mig ett dressyr program tyckte hon. Jag kan det men asså varför??? Ja, ja det är väl bra att lära sig det. Taggad att träffa Nisse iallafall!! Eller det är jag typ alltid, min Pissenisse!! Alltid så glad när man kommer! Men ses snart igen, hejdå!
Likes

Comments

Hoppas ni haft en bra dag! Idag har jag varit väldigt seg i skolan men nu e jag pigg, hoppas ni får en bra natt, haha! Godnatt och hejdå!

Likes

Comments