Ja, nu är jag hemma från Stockholm. Det va riktigt mysigt där! Jag bodde i en lägenhet som hyrs ut till folk som behöver låna den några nätter hahaha, bra på att förklara!! Nej men där bodde vi, vid min bonusfaster. Så vi va hos dem väldigt mycket (det va typ syftet med resan tror jag haha).

Vi åkte till på fredagen vet inte riktigt när, sen va vi framme kl. 17.30 typ. Vi åt tacos på kvällen och myste. Sen gick vi hem och så duscha jag sen gick jag och la mig i en bäddsoffa. Dagen efter gick vi och åt frukost hos min faster, btw har jag nyss fått en kusin, han heter Felix och är super söt (På tal om att byta samtalsämne). <3 Kl 11 åkte jag och mamma in till stan med tunnelbana. Vi shoppade lite och sen blev vi båda väldigt skakiga och så, så vi åkte hem igen. Sen gick vi upp till deras lägenhet och där va mina bonus farföräldrar. Vi åt lasagne till kvällsmat och det va min fasters man som gjorde den, den va jätte god. Sen åt vi en maräng tårta som min faster gjort och den bestod av; hemmagjord maräng bottnen, grädde I think, hallon, passion frukt, granatäpple och fler saker som jag inte kommer ihåg right now. Sen myste vi, gosade lite med Felix och bara hade mysigt. Efter en stund åkte mina bonus farföräldrar hem igen. Vi satt kvar uppe hos min bonus faster och hennes man en liten stund till sen gick vi ner och packade ihop oss lite, sen gick vi och la oss. På morgonen gick vi ut med sakerna vi hade med oss till bilen, undertiden mamma städade gästlägenheten. När vi va klara gick vi upp till min faster och åt frukost. Efter frukosten så myste alla. Sen va det dags att åka hem så vi sa hejdå sen åkte vi. Jag sov typ hela resan hem.

Det va typ de vi gjorde, eller rättare sagt det som jag kommer ihåg haha. Så vi ses i nästa inlägg. Och förlåt för detta blev så sent!


Kram

- Thea K.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle kalla inläggen som jag berättar om mitt mående för "Kära Dagbok". Så här är första;

Kära dagbok, jag har mycket att skriva och berätta om. Jag ska tillexempel till Stockholm i helgen, vi ska dit för min lillebror har precis fyllt 10 år eller han gör det den 2 februari. Vi vet inte vad vi ska göra än, Noel (min lillebror) ska få bestämma det mesta. Jag skulle såå gärna vilja träffa alla mina internet kompisar som bor i Stockholms område, men det blir nog inte så haha. Jag har väldigt många internet vänner men många som jag inte ens känner. Jag önska att jag kände alla!

Jag saknar mina vänner, mina klasskompisar, mina lärare och mitt äkta leende... Asså jag önska att jag bara kan må bra!

Läste lite om mina tidigare bekymmer som jag hade i början av min depression; "Min piercing är det ända jag tänker på!!" jag va alltså sjukt ledsen pga en piercing? Njaa typ. Jag va ledsen pga att jag är äldre i sättet än vad jag är på riktigt och jag blev så jävla ledsen när någon påpekade det, vilket mina föräldrar gjorde varje gång jag nämnde att jag vill ta en piercing. Nej, jag tänker inte så längre. Jag vill fortfarande ha min piercing och för er som undrar så är det en smiley piercing jag vill ha!

En sak som jag fortfarande tänker mycket på är att jag känner att jag inte är tillräckligt. Jag måste ändra på mig för att folk ska tycka om mig. Jag kommer aldrig få en kille, jag är inte tillräckligt fin och har inte tillräckligt bra personlighet. Jag måste bli en bättre dotter för då kanske mamma och pappa kan börja må bättre och då kanske mamma kan börja jobba igen. Jag känner att jag måste börja öppna mig mer för människor för mina föräldrar, mina vänner, min psykolog och för folk som vill mitt bästa. Jag är bara rädd att de kommer bli fel, att folk missuppfattar mig och liknande, när det händer tror jag väll eller något att situationen blir bättre om jag ljuger? Jag vet inte det bara blir så. Jag ber om ursäkt om jag ljugit för dig, jag vill bara inte att du ska må dåligt. Men asså seriöst jag vet inte varför jag intalar mig detta. Jag vill ju må bra sen så kränker jag mig själv? Logik.

Jag får gjort mycket i skolan men det är jobbigt, jag mår bra och sånt när jag är i skolan, men det är ändå jobbigt på något sätt. Det är inte bara skolan det är så med, det är mycket fler saker. Typ som BUP där jag går hos psykolog. Eller kanske att jag tar så många tabletter om dagen. Allt som ska få mig att må bra igen är jobbigt, varför måste det vara så?

Jag har många frågor som ingen kan svara på, eller så är det bara så jag tänker för att jag är rädd för att få ett svar. Jag mår inte bra, jag vill må bra nu. Hjälp mig.


Vi hörs snart igen, hoppas inte mina tankar påverkar dig.


Kram.

- Thea K.

Likes

Comments

Hej! 
Nu har jag startat en ny blogg, igen. Denna gången är det mest för att hålla koll på min hälsa och det blir oftast inte av haha. Men om det är folk som börjar läsa denna bloggen kan man väll bli aktiv kanske?
Aja. 
Okej så jag kan berätta lite om mig själv. Jag skriver de i punktform nu för jag har ganska många punkter thihihi:
• Jag är deprimerad.
• Mina föräldrar är skilda.
• Jag är typ världens största datanörd, spelar vääldigt många spel, läser många bloggar mm.
• Håller på med ganska många sociala medier.
• Jag har för tillfället 6 st katter, 2 st är vi bara jourhem åt (Tar hand om dem tills det är någon som vill köpa dem).
• Jag har 1 hund, som heter Cesar & han är ca 6 år.
• Lider av ADHD. ;)
• Går i skolan ca 1 h och 30 min varje dag.
• Jag går typ på tabletter, inte droger haha.
Det va typ de jag ville ha sagt. Såå följ gärna och fortsätt gärna läsa. Om du har några frågor är det bara att ställa dem i kommentarerna eller Snapa (finns en snap kod <--).

Vi hööörs, kram.

- Thea k.

Likes

Comments