Har nämt det i tidigare inlägg att vi har all inclusive på hotellet vi bor på här, så maten blir inte alltid varierad dessvärre. Dock finns det en a la carte restaurang som ingår i bokningen, en gång per vistelse om det är mer än 4-5 dagar tror jag det var. Vi hade bokat in denna restaurang igår så tänkte ge bedömning på hur jag tyckte maten var.

Andreas hade kyckling som tema på sin mat och jag fisk, vi smakade av varandra dock för att se vad som var godast.

1/5 får förrätten. vet jag inte vad det var. Men det var inte gott, varken enligt mig eller Andreas. Hans var lite godare än min, var avokado och tomat i den därav betyget 1, hade nästan satt en nolla annars.

3.5/5 får "mellanrätten", här var Andreas godare än min också. En vanlig sallad med kyckling, fisken jag hade smakade helt okej.

4/5 får huvudrätterna. Här var både kycklingen och fisken mumsig men tyckte mer om fisken denna gång. Inget fel alls på huvudrätten så att säga.

4.5/5 får efterrätterna och det var någon slags chokladbrownie med glass, hur gott som helst faktiskt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blir dålig variation i mina inlägg nu när jag är utomlands, därför tänkte jag svara på några frågor på en lista från http://nouw.com/blogglistor.
Denna gång är det en "worktag".


1. Vad ville du bli när du var liten?

- När jag var liten ville jag nog bli veterinär, älskar djur. Sen har jag sedan barnsben velat bli skådespelare:

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
- Som tonåring tänker jag utgå utifrån vilka linjer på gymnasiet jag funderat på. Ett tag var det estet med inriktning foto/media, blev sen att jag gick stylist och trodde det skulle bli ett framtida yrke för mig. Det blev aldrig riktigt så och när halva tiden gått såg jag det mer som ett fritidsintresse.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?
- Matte var helt klart mitt sämsta ämne i skolan, är helt urusel på det. Hade nog tyckt om ämnet mer om jag varit bättre på det, men har jättesvårt för matte tyvärr. Det som jag varit bäst på, i alla fall under gymnasiet var svenska och engelska. I högstadiet var det nog historia eller hemkunskap typ.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
- Efter gymnasiet har jag haft lite olika jobb, så det jag gjort är att jobba helt enkelt.

5. Vilket var ditt allra första jobb?
- Mitt allra första jobb var som reklamutdelare, var ju enbart på helger men tyckte inte alls om det. Tror jag bara var reklamutdelare någon månad.

6. Vad har du haft mer för yrken?
- Har haft många olika extrajobb och sen några sommarjobb så har testat lite allt möjligt. Det är hemtjänst, förskola, restaurang och kundtjänst.

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
- Mitt nuvarande jobb går ut på att laga mat och jobba i service på en restaurang.

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?
- Mina svaga sidor är att jag inte är en bra säljare. När jag jobbade på kundtjänst så ingick det en del säljare och jag tycker det var svårt, inget bra jobb för alla helt enkelt. Mina starka sidor är att jag är bra på att få folk att förstå, det tar jag med mig från min kundtjänst-erfarenhet och det tycker jag är något som är bra!

9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
- Svårt. Ibland kan det vara jobbigt och stressigt på ett jobb. Jag är stresstålig och kan bita ihop och inte bryta ihop. Finns såklart gånger jag har velat göra det men jag håller alltid tillbaka det och försöker lugna mig.

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?
- Skulle helt klart vilja jobba inom film och tv, hade varit roligt. Både framför och bakom kameran är en dröm. Annars är förskollärare något som jag tänkt mycket på.

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
- Sämsta jobbet för mig skulle vara något som har med motorer och bilar att göra. Kan absolut ingenting om det.

12. Vad gör du om fem år?
- Om fem år hoppas jag att jag är färdigutbildad förskollärare, dock såklart kan mycket hända på vägen dit.

Likes

Comments

Igår var vi på fiskspa, första gången för oss båda. Kostade ca 100kr sammanlagt för 20min för mig och Andreas. Fiskarna kittlades när de simmande runt och sög/bet(?) på fötterna. Kändes lite läskigt och speciellt. Vet inte om jag kommer göra det igen, men nu är det gjort i alla fall.

Likes

Comments

Eftersom vi har allinclusive får man testa på mycket ny mat. Maten är helt okej, men den hade kunnat varit både bättre och sämre. Igår däremot var det jättegott, det var tema seafood och är hittills den bästa buffémiddagen än så länge. Musslorna smakade däremot inte så mycket, men fisken var god!

Idag ska vi åka på utflykt till Varna och shoppa, på den varmaste dagen också. Men det blir roligt att hitta på något. Får se om jag hittar något fint att köpa.

Likes

Comments

Då har den andra dagen här börja lida mot sitt slut och har idag börjat få lite färg på kroppen.

Efter att ha solat och badat hela dagen gick vi innan middagen ut på en pir som finns här, tog många fina bilder med min kamera men dessvärre går det inge vidare att connecta den med mobilen. Tror det är för att det är många som använder wifit, får se om det kanske funkar senare.

Tog ändå två bilder som blev bra från mobilen, så det får duga idag!

Likes

Comments

Är nu inne på andra dagen i Bulgarien och det är så varmt och strålande sol. Just nu ligger vi vid poolen och har ätit lunch precis. När vår solsida blir skugga tänkte vi ta oss ner på stranden och ta ett dopp i havet. Stranden är för övrigt hur fin som helst, men har inte hunnit tagit så många bilder ännu. Nu ska vi fortsätta mysa på i solen!

Likes

Comments

Äntligen är vi framme i Bulgarien, eller ja vi har faktiskt varit här någon timme. Flygresan gick jättebra och snabbt gick det! Tog ungefär 2,5 timmar att flyga och sen en bussresa på ca 30min. Väldigt skönt att det gick snabbt då jag är lite flygrädd av mig.

Klockan är 02.00 här, ska försöka sova snart eftersom vi har en frukosttid att passa imorgon. Sen ska vi bara njuta av denna semester.

Lite flygplansbilder som jag tagit under resan hit, haha.

Likes

Comments

Då var vi påväg. Sitter i detta nu och väntar på att tåget ska anlända till stationen, sen åker tåget mot Arlanda. Har väntat på den här dagen så länge och äntligen är den här. Ska bli skönt att få koppla av med den bästa jag vet, äntligen.

Likes

Comments