Header

Han är bäst helt enkelt, älskar honom <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kolla hur gott? Är egentligen en chipstjej, men dessa godisar är så goda <3

Hallå där. Idag har jag jobbat mellan 11-14, gick då och köpte lite godis och åkte sen hem för att äta lunch. Sitter just nu och kollar på American Horror Story och ska snart åka och jobba nån timma igen.

Likes

Comments

Tänkte bjuda på lite mer bilder från sista kvällen med Alva, som jag saknar min fina vän redan. Alla behöver faktiskt en vän som henne! Har haft det så roligt med henne under hennes sommarlov här hemma i Sverige, så här har ni lite bilder iaf.

Ja, mina händer är lite konstiga..

  • Filed under: Bilder

Likes

Comments

Imorse stod larmen på 09.00 men tog mig inte upp förrän 30 min senare kanske, snoozade lite för det var så skönt att fortsätta sova (som vanligt). Fixade sen en god frukost, hårdbrödmackor och te. Det är verkligen hur gott som helst te, särskilt nu när det blir kallare om dagarna. Mötte sedan upp min kompis/granne för en härlig promenad. Blev verkligen en riktig kick att starta dagen på detta sätt, förstår inte varför jag inte gör det oftare? Börjar ju ändå rätt sent om dagarna så detta borde göras oftare, kände att jag blev pigg av denna promenad och det är ett stort plus för mig är trött väldigt ofta.

Nog om detta! Ska möta upp en annan kompis vid 14 och umgås lite med henne innan jag börjar jobba kvällen. Faktiskt skönt att hinna med mycket under samma dag och få saker gjort. En bra onsdag helt enkelt.

Likes

Comments

Ikväll har jag tagit mig till gymmet och träna i ca 1,5 timmar. Körde rygg, triceps, biceps och lite bröst och axlar. Gick faktiskt väldigt bra att träna idag, brukar ibland känna att det är småtråkigt och att jag nästan tvingar iväg mig själv men det kanske är vad man behöver göra ibland. Tror nog det blir bäst för mig att köra kanske två styrkepass per vecka och promenad/kondition två gånger i veckan där med. Mitt mål är ju att bli starkare i kroppen, få bättre kondition och ha en bättre hållning så att köra i såhär blir nog ett bra träningsrutin för mig.

Likes

Comments

Köpte dessa fina glasunderlägg idag på Åhlens idag, det kostade 49kr för fyra stycken. Har andra underlägg sen tidigare, tycker dock att de inte är jättesnygga och då passade det bra med nya. De kostade inte mycket heller så det var ett bra inköp, sen är det bra att ha många underlägg ifall det är flera stycken här hemma som ska dricka något! Tycker verkligen det är sååå roligt att köpa inredning och detaljer hem, det gör ju så mycket med ett hem när man får piffa till det som man vill.

Likes

Comments