​Då var vi inne på 6e dagen och då ska jag bjuda på 5 bilder från 2015.

Bild 1: Jag och min bästis Clara på Sensommar. Bild 2: Glad tjej som fått sitt första extrajobb.

Bild 3: En dag på Drakborgen med bästa lillkillen. Bild 4: En av de bästa maträtterna, Sushi!!

Bild 5: Första bilden man tog med kärleken, hihi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellu. Jag kom precis hem från jobbet efter ett 10-timmarspass och är verkligen helt slut nu. Så resterande delen av kvällen kommer spenderas med Andreas och bara ta det lugnt. Vi kommer antagligen titta på något avsnitt av Pretty Little Liars och mysa. För mig låter det som ett perfekt avslut på kvällen.

Bild från Summerburst <3

Likes

Comments

Dag 5 då.

Denna tröja är vad jag köpte senast! Plus strumpor (alltid behövligt). Men tyckte denna tröja var superfin, kostade 99kr på H&M. Tyckte den var både prisvärd, snygg och kändes som en "Molly-tröja" så är nöjd. Den kommer användas flitigt!

Likes

Comments

Hej på er! Just för tillfället är jag och kollar på innebandy med Linda. Våra killar spelar i ena laget som spelar, så då passade vi på att kolla tillsammans då vi inte setts på evigheter! Saknat henne och har ju jobbat varje helg annars så skönt att vara ledig en dag samtidigt. Just nu står det 7-2 till grabbarnas lag. Forza Granlo BK!

Update: Granlo vann med 7-3! 

  • 65 readers

Likes

Comments

Då var vi inne på 4e dagen och då är det: Vad som finns i min väska. Här nedan har ni en bild på min väska.

Vad som finns i min väska varierar från dag till dag. Ska jag träna efter jobbet har jag såklart med mig mina träningskläder. Men det som alltid finns i väskan är mina hörlurar och laddare till telefonen, sen ligger det ett läppsyl där med. Fick ingen vidare bild på det som finns inuti väskan, då jag inte är så bra vän med min kamera från 2012 som jag har. Men det kommer jag att fixa inom snar framtid.

Likes

Comments

Alltså fy, idag kommer bli en slö dag känner jag redan nu. Är så trött och känner redan nu hur träningsvärken börjar komma. Dock är jag glad att jag har träningsvärk istället för att inte känna någonting. Tränade rygg och triceps igår och det har aldrig varit muskelgrupperna jag varit expert på, så det känns bra ändå. Jag ska om en stund åka till jobbet, slutar runt 20 tiden så hoppas på att denna dag går ganska snabbt ändå.

​En bild på mig från i somras. Haha har inte så mycket bilder alltså, måste börja ta lite fler.

Likes

Comments

​Bild från i somras, taget någonstans i Skärgården från en färja.

Min favoritårstid är lätt sommaren. Hur mysigt är det inte när det är varmt både på dagarna och kvällarna? Älskar verkligen värmen och jag blir mer pigg än vad jag är under resterande årstider. 
​Den här sommaren var faktiskt helt okej vädermässigt, kunde självklart varit bättre men några soltimmar hann jag i alla fall få, trots att jag jobbade då det var som soligast. Nästa sommar siktar jag på att få åka utomlands, det är jag värd. Har inte haft en riktig semester på länge så skulle sitta fint med det nu.

Likes

Comments

Den här killen alltså. Älskar honom så mycket. Är så glad att just han är min kille och att vi två snart är sambos. Vi kommer flytta in precis innan då vi har ett 1 år tillsammans, så blir att fira lite extra då. Jag är så tacksam att jag har honom, han gör mig så glad. Ord kan inte beskriva min kärlek för honom.

Likes

Comments

Då var det dags för dag 2 då. Alltså nu står det ju inte med att jag behöver bilder till detta inlägg så jag skippar det.. då mitt rum inte är så städat undviker jag gärna att ta bilder här, hehe.

Men tre saker som finns i mitt rum är:

Nästan alltid en vattenflaska, alltid bra att ha ifall man blir törstig mitt i natten eller på morgonen.

Min säng

Och slutligen, min sminkspegel.
(Har andra grejer också, men valde dessa)

Är mycket väl medveten om att det här inlägget inte kanske blev det roligaste, men när man gett sig in på en utmaning så har man. Så denna gång fick det bli såhär och så är det ju ibland! Imorgon ser jag till att det blir ett lite mer roligt inlägg.

Likes

Comments

Hej på er! Jag är för en liten stund sedan hemkommen från teatern. Har varit barnledare idag för min och Cecilias grupp. Så trots att jag varit ledig från jobb idag, har jag inte varit helt ledig men det är okej för min del. Men på min lediga förmiddag har jag hunnit träna en stund, vilket jag alltid försöker göra nu då jag har ledig tid.

Nu är jag med Andreas och vi ska bara nog bara mysa framför kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Sedan blir något avsnitt av Pretty Little Liars också, som jag har fått honom att titta på! Jag har sett en stor del av serien tidigare, men tappat bort mig på vägen. Då var det lika bra att börja om från början igen. Samt var det min tur att bestämma serie denna gång!

Likes

Comments