Torsdags

I torsdags så jobbade jag och därefter åkte jag till Borås för att hälsa på mamma. Vi åt middag, bytte lite presenter eftersom jag fyllt år och det har varit morsdag, och pratade om allt möjligt. Vi åt en supergod, sockerfri efterrätt bland annat och drack massa kaffe. Det var första gången jag var i det huset sen de flyttade dit och det var supermysigt.

Fredag

I fredags var jag ledig! Jag hade tänkt att inte göra så mycket men då min moster var ute på två fröknar och min mormor och kusin var på väg dit så tog jag mig ut dit och där kikade vi lite och därefter blev det lunch.

Vid sjutiden mötte jag upp Maja, Moa, Ida och Jennie för att käka på Yomo! Jag fyllde ju år i maj men det blev ju inget firande då, så vi tänkte att vi går ut och käkar iallafall.

Sedan gick vi vidare till Varvet och drack lite drinkar och snackade om allt möjligt. Man har verkligen inte tråkigt med detta sällskapet alltså och jag tycker det är fint att vi varit vänner så länge. Maja har jag ju känt sen vi var två år, Jennie lärde jag känna i ettan och Ida i sjuan-åttan ungefär och jag tror verkligen att vi kommer vara vänner läääänge. Iallafall, vi blev inte så sena utan vi drog oss väl vid tolv tiden och då gick jag till Tommy och sov där.

Lördag & Söndag

I lördags och söndags så glömde jag att ta bilder... Dock gjorde jag inget speciellt. Sov ju hos Tommy, sedan åkte jag hem och städade samt möblerade om mitt rum och så var den dagen slut. Igår drog vi och fikade och efter det åkte jag till stallet och så var helgen slut.

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw