God morgon! Lördag idag, även årets sista dag. Jag är uppe tidigt med tuppen eftersom jag snart ska åka till jobbet och arbeta några timmar. Det är ju min jobbhelg vilket också gör att jag kommer ta det lugnt idag och vara chaufför! Jag har tänkt göra en årsresume eftersom jag brukar göra det men än har jag inte haft tid för det. Jag har ju haft ett bra år tycker jag, det har varit roligt men det verkar ju som att de flesta andra inte håller med mig. Enligt mig blir åren bara bättre och det känns ju ganska bra inför nästa men jag tvekar på att det kommer bli bättre än 2016. Det återstår att se helt enkelt!

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Visserligen ett par dagar för sent, men vad gör det. Min jul var väldigt lugn och fin! Jag åkte till min moster vid tre och där drack vi glögg och väntade in allt folk och sedan blev det mat. Efter det blev det julklappsutdelning och jag fick ju bra mycket mer julklappar än vad jag hade förväntat mig och jag är så tacksam för det. Efter efterrätten åkte jag och min bror till min faster där vi spelade julklappsspelet! Sedan blev klockan närmare elva och då åkte vi hem.

Igår blev det utgång! Det var förfest hos Moa med ett gäng tjejer och sedan gick vi till GG och senare vidare till Mortens. Kvällen slutade hyfsat tidigt och idag mår jag faktiskt (tack och lov) bra. Snart bär det av till jobbet för ett kvällspass!

Hoppas ni hade en fin jul och god fortsättning!
Lots of love // M

Likes

Comments

Tjugoandra december vilket innebär att julafton är om två dagar. Alltså detta året har ju verkligen gått alldeles för fort! Jag önskar jag kunde säga att jag längtar till julafton på det sättet man längtade förr. Pirret försvann för ett par år sedan men man minns ju trots allt hur magiskt det var.

Dan före dan före dopparedan....

Trots jultomtar och paradisaskar så är jag inte riktigt i julstämning. Idag fick vi iallafall in julgranen, jag är 100% ledig i morgon och det ända jag ska göra är att slå in julklappar och äta middag hos mormor och morfar. Jag önskade att jag gjort både pepparkakshus, knäck och allt sånt men i år har jag inte ens gjort pepparkakor. Jag får väl hoppas julkänslorna kommer ikapp med grandoften här hemma!

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Sitter just nu och dricker kaffe och medan jag håller på att vakna så insåg jag att jag inte skrivit det dör inlägget som jag tänkt skriva... I fredags skrev jag matteprov och efter det åt jag lunch med mormor och Eva på Yomo och därefter fixade jag mig, åkte till frisören och sedan drog jag till Melissas överraskningsfest. Håret blev väldigt kallt och åt det gråa hållet. Jag har aldrig varit så kall förut men jag gillar det verkligen! Och påtal om festen så var det trevligt, jag tog det lugnt och drack inte så mycket men det hjälpte tyvärr inte för i lördags mådde jag inget vidare... Blev så besviken för tänkte att jag skulle ta det lugnt så jag skulle slippa må dåligt men tydligen så gick det inte.

Lots of love // M

Likes

Comments

Det är ungefär en vecka sen jag skrev någonting sist. Sen dess har jag jobbat, skrivit prov, julpyntat och försökt plugga. Har lite grejer kvar att göra och är snart i fas med sociologin och sedan är den slut, men så är det ju matten kvar och det känns sådär. Jag tänker att när jag väl är klar med detta så ska jag börja träna ordentligt och börja blogga lite bättre. Är väldigt sugen på att träna faktiskt men känner inte riktigt att jag har tid just nu. Jag har ju inte heller varit i stallet på hur länge som helst eftersom jag inte har tid och det är faktiskt tråkigt.

Lots of love // M

Likes

Comments

Någonting som gör mig extremt stressad är att jag aldrig känner att jag har tid över. Det är alltid någonting på gång och jag känner att jag sällan hinner att koppla av och ladda upp. Varje dag går det åt massor av energi och jag känner inte att jag hinner ladda upp med någon ny. Jag behöver investera tid på mig själv om man kan säga så. Jag skulle behöva träna för att jag mår bra av det och jag tror det är ett väldigt bra utlopp för stressen när stressen blir fysiskt påtaglig. Jag skulle behöva tid till att bara kunna vara kreativ, jag skulle behöva ta tid till att läsa en bok och samtidigt behöver jag umgås med människor som ger energi.

Jag hade önskat att jag hade kunnat varva ner bara av att vara hemma och lämna jobbet på jobbet och skolan i skolan, men så blir det inte riktigt. Även om jag har ett ställe där jag sitter och pluggar så känns det ändå inte harmoniskt runt omkring mig, skolarbetet stannar inte där utan är i hela huset, och jag undra jämt vad det är jag strävar efter. Jag är värdelös på att hålla ordning på mitt rum till exempel för så fort jag har städat så ser det ändå ut som ett bombnedslag vilket gör att min omgivning blir lika rörig som mitt huvud är. Jag försöker att rensa ur, slänga och göra mig av med grejer jag inte behöver eller använder men det räcker inte utan det krävs något mer. Jag vet inte riktigt hur man ska komma ifrån detta. Det känns inte som att det är bra att strunta i varken det man själv behöver eller det som är energikrävande men jag kan inte komma på hur man ska få balans.

Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly