Glad påsk!

Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg, dock utan någon bild för det har jag inga...

Jag är helt slut efter denna helgen. Det har, helt klart, varit det mest hektiska jag varit med om. Fick lite påskägg i går på jobbet som var precis i min smak så är nöjd. Jag har jobbat hela dagar sen i torsdags och i fredags var det suuuper mycket att göra (rekord för min del) och så skulle 400 gäster äta fyrarätters samtidigt på hotellet och det tar ju sin lilla tid det där. Jobbade från nio till halv ett på kvällen och jag är inte van vid sådana dagar. Även igår var det en lång dag så är väldigt trött i kroppen idag haha. I morgon börjar jag elva och det känns fantastiskt! Ingen mysig påsk direkt, men det är ju roligt när lönen dyker upp i slutet av månaden!

På söndag får jag besök hemifrån och sedan är det bara 3,5 veckor kvar tills jag är hemma igen. Om inget annat dyker upp det vill säga. Det känns som att tiden står stilla här uppe samtidigt som dagarna går väldigt fort. Hemma finns det ingen snö, det är krokusar och andra vårtecken vilket känns så himla avlägset. Det ser likadant ut här nu som när jag kom hit förutom att det är lite blötare snö. Sedan blir det inte bättre av att jag inte har någon aning om vilken dag det är. Trodde inte att jag kunde ha sämre koll på det än vad jag haft hemma men det var visst möjligt...

Det jag saknar, även om jag inte varit hemifrån så länge (hehe): min frukostgröt (saknar såå mycket), min säng,tv & wi-fi (för det har jag inget i mitt rum...)

Saker jag kommer sakna när jag väl kommer hem: nybakat bröd varje morgon (perks of working at a café) + doften av nybakade kanelbullar varje morgon (som sagt, hel del fördelar med café), tempot & att söndag till tisdag är helg. Även om det inte spelar någon roll egentligen eftersom man jobbar alla dagar oavsett.

Hur som helst! Det är underbart med söndag och att ha en ny vecka framför sig.

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har det varit lite sol, vilket är helt underbart! I tisdags var det ruskigt fint väder, lagom till våran p-fest och då skulle vi åka snöskoter. Var sjukt kul att köra över fjällen och vi såg till och med Trysil på ett ställe. Efter det var det lite käk, sedan lekar och under kvällen blev det middag och utgång! Dessvärre åkte jag på jobb dagen efter men det är sånt som händer. Missade en dag i solen men får hoppas att det kommer fler haha.

Idag hade jag redig sovmorgon och efter det åkte vi till Lindvallen där vi hamnade på afterski i solen. Riktigt najs!

Lots of love // M

Likes

Comments

I torsdags fick jag besök utav min pappa, lillebror samt moster & Co. Även om jag inte varit borta länge så var det verkligen så himla skönt att se dem igen. Jag har ju aldrig varit hemifrån såhär. Egentligen var ju inte tanken att de skulle komma hit för att besöka mig utan dessa dagar var ju inbokade långt innan jag hade fått jobb här. Jag packade iallafall min väska och flyttade in hos dem i Lindvallen under dessa dagar! Dock hade jag önskat att jag hade haft mer kvalitetstid, men samtidigt hade jag tur och fick mer tid än vad jag hade räknat med.

De senaste dagarna har vädret varit sådär... För det mesta har det varit dimma, speciellt i lördags då vi var i Hundfjället på morgonen. Skönt att få tid för lite skidåkning! Det har varit dåligt med det för min del... Det är ju så sjukt omständigt att behöva gå och hyra varje gång. Hade varit så mycket enklare att bara dra på sig skidorna och åka en timma eller två.

I Lindvallen har det varit fint väder så vi höll oss där för det mesta, även om det är det fjället jag tycker minst om..... Det beror mest på att 1. alla åker där & 2. backarna är så korta. Hur som helst så har det varit så himla härligt att se alla igen, alltså bara att äta ihop och se på tv är ju så uppskattat då. Är ju världens töntigaste... Det är dock bara 6 veckor kvar tills säsongen är slut och det kommer gå så himla fort. Är snart hemma igen och då kommer jag ju bara längta tillbaka. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Sitter just nu i matsalen och äter frukost. Börjar jobba om två timmar! Har inprincip varit ledig de två senaste dagarna och igår hade vi tänkt åka lite! Bellas bil var utlånad och min bil satt fast i snön (...på parkeringen?! Hur har jag lyckats ned det?) så det fick bli lite åkning på högis och jag passade på att låna snowboard istället för skidor. Kan ju inte åka bräda men det gick rätt bra ändå! Det är kul med någonting nytt. Sedan gick jag till jobbet och efter det kämpade vi med att få loss min bil haha.

Idag är första dagen som man kan se lite blå himmel sen jag kom hit ungefär, och i morgon kommer familjen upp! Vi bokade ju skidsemester låångt innan vi visste att jag skulle vara här. Dessvärre kommer jag jobba dagarna som de är här men det blir kul att bara få träffa dem även om det inte var alltför längesen jag såg dem.

Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly