Jag vill verkligen besöka alla 52 stater i Amerika. När jag går igenom den Amerikanska kartan ser jag delstat efter delstat och när jag ska peka ut vart jag skall åka i vilken ordning så går inte det. Jag har en bild av att varje ställe har någonting exklusivt som inte finns någon annan stans och därför måste jag åka just dit. Det finns liksom ingen jag kan hoppa över utan att jag hade missat något.
 
 
 
Det finns såklart andra ställen jag också vill se. Island, Thailand och Australien tillexempel.Eller Sea of Stars on Vaadhoo Island in the Maldives, Whitehaven Beach at Whitsunday Island in Australia, Glowworm Caves in Waitomo, New Zealand med flera... Åh det finns så många fina ställen runt om i världen och jag får panik när jag tänker på att jag aldrig kommer hinna se allt... 
Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar när våren kommer och alla träd börjar blomma. Rosa, som är fint + blommor, som också är fint = väldigt fina rosa blommor. Visst, det är kanske tröttsamt med alla bilder a rosa blommande träd, men jag tycker inte det gör så mycket att alla lägger upp bilder på det! 
Och igår fick jag nya skor. Jag behöver nya löpardojor och det är ju vad dessa är, men vet inte om de är bra för mig att springa i dem. Fast jag vill kunna ha dessa till vardags så tror inte jag springer i dem ändå. Men ja, najs med nya skor.
 
Annars då? Stressar över skolan för nu är april slut och det är bara maj kvar. Stressen ligger på balen, klänningen och studentmottagningen, matteprovet i maj och att hinna med allt jag missat och allt nytt jag har framför mig för inte en enda lärare kan ju chilla utan kör i 110 i sitt ämne precis som om vi inte hade något annat att göra. Får ont i magen. 
Lots of love // M

Likes

Comments

Igår fick jag stanna hemma från skolan på grund av migrän. Sov hela förmiddagen vilket var vad jag behövde för när jag vaknade igen sedan så var den borta. På eftermidagen, vid fyra, hämtade Jennie upp mig och så åkte vi till Lysekil!
Jag hade med mig kameran så passade på att ta lite bilder, bland anant på Jennie och Thor! Jag fick rida Dogge, en ardenner. Mysigt att få andas lite häst igen! När jag kom hem var jag helt slut så jag gick och lade mig vid elva haha. Så skönt!
Lots of love // M

Likes

Comments

Gues what? Jo, min dator är inne på lagning igen. Inte kul....För övrigt så är det fyrtiofyra dagar kvar till studenten och jag är född redo alltså. Det betyder också att jag har all anledning till att vara nervös inför mitt sista matteprov någonsin och det får bära eller brista. 

You say you’re not special because the world doesn’t know about you, but that’s an insult to me. I know about you // John Green.
 
Lots of love // M

Likes

Comments

Det käns som att jag gör mindre och mindre för var dag som går. Jag gör inte saker längre? Sjukt tråkigt... Hoppas att det blir mer att göra framöver för nu är det ju vår på riktigt och då brukar man hitta på mer saker. Idag tog jag iallafall en promenad på strandpromenaden. Det var så varmt att jag fick ta av mig min tröja, och det var första dagen jag gick ute utan jacka. Så himla skönt! Det gjorde mig verkligen glad.
Lots of love // M

Likes

Comments

Jag har, som vanligt, ingen fredagskänsla alls. Det blir lätt så när man inte har så många intensiva lektioner de sista dagarna. Hade schemat varit fullt från nio till fyra hade det varit en annan sak... Vi hade svenska på valfri plats och jag kände väl också att jag inte är helt pigg och kry så bestämde mig för att vara hemma helt från skolan. Vilket betyder att jag missat en lektion. Som sagt; fredagar är inte så krävande.
Så, nu sitter jag och pluggar på mitt favoritställe i huset och käkar en sen frukost. Jag har ett tal att skriva klart bland annat, så det ska bli skönt att få det ur världen.
Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly