Jag är så himla trött just nu. Efter att ha varit i ett stall en hel dag så blir man trött och speciellt om man inte är van vid det, vilket jag tyvärr inte är nu för tiden. Jag har inte ridit ordentligt på så himla länge men idag fick jag följa med Jennie till stallet och jag fick hela två små uteritter. Det på två f.d travare. Det var så kul och så himla härligt att komma ut i skogen och att få galoppera igen. Mindre kul var att jag fick ont i knäna och ryggen samt blev stel som en pinne men herregud, det är verkligen inte hela världen och oavsett hur ont jag har kommer det alltid vara värt det!
 
Resten av dagen blir lugn och det ska bli så himla skönt!
Lots of love // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag varit i Göteborg! Jag kom hem igår vid ett tiden och var så himla trött. Göteborg horse show pågår för fullt just nu och jag, Linnea och Jennie åkte ner i onsdags med två-tåget.
Det första vi gjorde var att gå till hotellet, där vi checkade in och lämnade våra grejer. Det andra vi gjorde var att leta upp Vapiano. Det var inte så svårt att hitta dock.  Premiär för oss där och jag tyckte det var najs.
Alla tog varsin pasta carbonara och sedan drog vi till skandinavium. I onsdags var det clinic med Pether Markne och efter det banhoppning för juniorer och yr och sedan ghymkanaträning. Vi var tillbaka på hotellet vid tolv.
På torsdagen gick vi upp vid åtta, käkade hotellfrukost vi nio och vid tio var vi på plats i skandinavium igen. Det var hoppning hela dagen så var mycket att se och sedan gick vi ju på mässan också!
Vi tog bussen hem tjugo i tolv och var i stan vid ett ungefär. Så kom pappa och hämtade mig och Jennie och så var jag ääntligen hemma. Var så himla trött, som sagt. Det var bra dagar och det hade vart kul att vara där idag också, samt resten av helgen men så blir det inte. Inte i år iallafall!
Lots of love // M

Likes

Comments

Molly heter jag, född i oxens stjärntecken år 1996 och kommer ifrån Sveriges västra sida. Student 2015, Ekonomiprogrammet. Är i dagsläget timvikarie på ett äldreboende sen Augusti 2015 och trivs bra.
 
Saker jag gillar: Bloggar, fina fotografier, bra böcker, tvserier, goa människor, fina platser. Sushi. Och såklart bra musik!  Saker jag inte gillar: Bergochdalbanor (nej, åker ingenting som innehåller backar), skräckfilmer (det skulle aldrig falla mig in att se en) och chick lit. Vilket är nästan lika hemskt som bergochdalbanor och skräckfilm tillsammans.
Lots of love // M

Likes

Comments

Den 23 September 2011 skapade jag denna bloggen. Jag skapade bloggen för att jag inte ville att någon annan skulle kunna sno namnet, även om det är ganska onödigt av mig för hur många heter Molly Rodin? Tanken var liksom inte att jag skulle använda den. Kanske någon gång, men inte då...På senare tid har det ändå känts som att jag skulle börja skriva här och jag tänkte faktiskt börja nu.
 
Jag heter som sagt Molly och jag är arton år för tillfället, och bor i Uddevalla. Jag hatar att skriva om mig själv, jag går fortfarande i gymnasiet (men längtar därifrån) och jag sysslar inte med något speciellt faktiskt. Förutom kanske "fotografering" men det är ju på hobbynivå. Jag gillar att läsa böcker och bloggar, jag följer alldeles för många tv serier, ääälskar kaffe, vill ha musik runt mig dygnet runt och så gillar jag självklart mina fina vänner jag har runt mig.
 
Jag tror att det var allt! Åtminstonne för stunden.
Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly