Header

Något av det bästa med att ha flyttat hemifrån?
Ingen hindrar mig från att skaffa husdjur haha.
Detta är lilla Illse som vi hämtade igår! Och hon är helt underbar!

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags bestämde jag och Tommy att vi skulle till Liseberg eftersom det inte var så många dagar kvar på deras Halloween på Liseberg. De hade verkligen gjort fint där! Vi hann inte med allt, men the experiment, madhouse, en sväng i Göteborgshjulet, radiobilarna bland annat. Jag har ju inte varit på Liseberg på väldigt länge så hade väl förträngt att man köar bort en massa tid haha.

Lots of love // M

Likes

Comments

Några snaps från mina senaste dagar! Vi har himla fint väder (mellanåt iallafall) och jag vill inget hellre än att fixa i ordning på balkongen! Men det får vänta eftersom den behövs fixas till lite innan vi kan börja fixa på den.

Jag och min moster tog en sväng till två fröknar och jag handlade lite till lägenheten! En liten lyckta från paradisverkstaden och två kuddfodral i velvet.

Och jag har skaffat mig en vívoactive, smakat den nya barebells baren och inte gjort så mycket mer än att jobba och träna typ. Och försöka plugga inför högskoleprovet.

Lots of love // M

Likes

Comments

Idag är det alltså ett helt år sedan jag och Tommy blev tillsammans.
En del av mig känner "Va, redan ett år" och en annan känner "Va, bara ett år?".
Tänka sig....

Lots of love // M

Likes

Comments

I helgen var vi på en liten utflykt och kikade in på ett fik som hade premiär och jag älakade inredningen. Sedan har jag promenerat lite i det fina höstvädret.

I lördags var det Taconight med Melinda och Emmelie! Mycket treeeevligt.

Ja, jag lever trots att uppdateringen inte är på topp. De senaste har jag jobbat, tränat, promenerat och inte gjort något särskilt. Det känns som att det enda jag gör är att diska, men så är väl livet utan diskmaskin.Jag har även återställt min telefon så nu krånglar den inte så mycket och jag har kunnat ta bilder utan problem vilket är helt underbart! Tyvärr har en ju kommit ur den där vanan att ta kort på exakt allt så man har liksom inte så mycket att bidra med till bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig.

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har inte haft så mycket tid till att greja med det. Eftersom det var flera år sedan jag hade det senast så känner jag mig som en nybörjare men jag kommer väl snart in i det!

Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly

Instagram
Blogkeen
Nouw