Idag har jag gått 13000 steg enigt min stegräknare. Det är rätt bra tycker jag, men det kan bero på att jag dels varit i hemtjänsten för första gången och dels för att jag gick en promenad efter jobbet. Det har varit en lång dag och en lång helg för jag har jobbat natt, så nu längtar jag efter en natt med god sömn och en lång sovmorgon.

Och: Förra året anordnade ju nouw en 30 day challenge #nouw30daychallenge) som jag tyckte var rolig. Det innebar att en helt enkelt ska blogga i 30 dagar! Det är ju en tävling så man han har ju chans att vinna en resa och i år är det en resa till Paris, om det är så att man gör det för prisernas skull. Jag är världens sämsta tävlingsmänniska men jag gillar ändå utmaningar och tänkte därför hänga på, jobba bort skrivkrampen och plocka fram kameran lite mer.

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som sagt så har jag en ny favoritapp och kan därför förvarna alla om att jag tog inprincip alla bilder, hela nyårskvällen, med huji appen. Jag tycker bara att bildena blir så charmiga hehe.

Till förrätt blev det Skagen toast.

Och sedan rullade kvällen helt enkelt på!

Potatisgratäng & fläskfilé till huvudrätt.

Det blev en kväll men mycket skratt och med god mat, så ja... mer kan man väl inte begära helt enkelt!

och pannacotta till efterrätt!

Och vid slutet av kvällen blev det beerpong!

Lots of love // M

Likes

Comments

I torsdags fick vi besök av Tommys systers hund som skulle övernatta hos oss. Våran lilla ninis (som växer så det knakar.. .) var inte nöjd haha.

Jag bytte skorna jag fick i julklapp och invigde dem med ett pass bodypump! Har inte tränat så mycket i november och december men nu får det bli ändring på det.

I fredags blev det tårta till frukost på jobbet och jag fick en avskedspresent utav mina kollegor. Jag fick ett superfint halsband och örhängen, blev tårögd! Nu är det bara tre pass kvar....

Jag har även rensat ur lite julpynt, städat, köpt nya krukor, fått blommor och vattnat blommor och så vidare......

Och jag har fått en ny favoritapp som heter HUJI! Det ser ut som man använt en analog kamera, med datum och allt. Fast datumet har fel årtal då, men skitamma.

Så har jag jobbat, och det har snöat och slaskat. Fantastiskt.

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag brukar alltid göra någon typ utav sammanfattning av året på på min blogg när året börjar nära sig sitt slut men i år har det mest rullat på och det har inte hänt så värst mycket. Innan 2017 började, och även ett tag under året, så har jag skrivit ner saker som jag ville göra. Inte som nyårslöften utan mer som mål. Mina mål var:

 • Spara mer pengar än förra året.
 • Läsa fler böcker än förra året.
 • Roadtrip i USA.
 • Åka skidor.
 • Köpa en ny dator.
 • Flytta hemifrån.
 • Hitta till träningen och vara mer aktiv.
 • Spara mer pengar än under förra året. kan säga att jag misslyckades med det...
 • Läsa fler böcker än under förra året. Förra året läste jag en bok och förrförra året så tror jag att jag läste tolv eller fjorton... Så jag ville läsa mer i år, och det har jag gjort! I år blev det fyra böcker.
 • Göra roadtrippen i USA! Det är ju en sak att boka en sådan resa och en helt annan att faktiskt göra den. Men vi gjorde det!
 • Åka skidor! Den blev en veckas skidsemester i fina Vemdalen.
 • Köpa en ny dator.
 • Flytta hemifrån. Största målet i år, och jag flyttade inte bara hemifrån utan blev sambo också!
 • Hitta till träningen och vara mer aktiv. Det svåraste målet men jag vill ändå säga att jag klarat av det. Sen i somras har jag tränat regelbundet och större delen av hösten cyklade jag till jobbet, så jag är nöjd!

Och höjdpunkten var ju givetvis USA resan. Jag känner nästan värmen genom bilderna. 

Och påtat om höjdpunkter så var dessa bilder de med flest likes under året. 6/9 från just denna resan...

Mål för 2018

 • Fortsätta träna! Fortsätta gå på "mina" pass, men även hitta fler som jag tycker om så jag kan träna fler dagar.
 • ... Och eftersom jag ändå tycker att jag kommit igång med träningen så vill jag även börja äta nyttigare. Jag har varit sååå slarvig med mat de senaste månaderna, Åt mycket bättre innan jag var i USA. Det känns super klyschigt att ta detta just över nyår, men jag vill säga att jag ändå försöker även innan nyår.
 • Jag vill bli bättre på att planera. .
 • Jag vill komma ut och fotografera mer!
Lots of love // M

Likes

Comments

Hejsan! Nu var julen över, lika snabbt som den dök upp... Jag älskar denna årstiden eftersom jag tycker att jul och nyår är underbart. Hur som helst så hade jag en trevlig julafton och både juldagen och annandag jul har jag jobbat, men eftersom det är storhelg känns det bara bra. Jag fick himla fina julklappar. Det tror jag ju aldrig att jag ska få, men jag tycker mina nära är väldigt generösa! Är väldigt tacksam för allt!

Fick ett superkit från rituals, som jag aldrig tidigare testat mer än i butik. Jag älskar det!

En specifik skål som jag önskat mig från H&M HOME. Vi har ju inte haft något uppläggningsfat eller skål tidigare, men tyckte denna var himla fin, och istället för att köpa den direkt så luskade jag mig den utav mormor i julklapp.

För några år sedan fick jag steelseries av pappa i julklapp. Det är ju egentligen gamling hörlurar men ljudet i dem är ju ruskigt bra så de har ju ändå passat mig bra som bara lyssnar på musik och ser på film i telefonen. De gick sönder för ett tag sedan och sen dess har jag bara haft iPhone hörlurar så pappa slog på stort och gav mig beats by dre i julklapp! Och det bästa av allt är ju att man kan våga visa sig utanför huset med dessa.

Och som vanligt ramlar det in några slantar här och där så jag bestämde mig för att slå till på ett halsband jag kikat på ett tag. Jag valde en kort kedja med ett litet T och en liten oxe på. Dessa köpte jag på sprudla som dessutom hade mellandagsrea på hela sortimentet av Syster p.

Jag fick ju även en tavla, en liten ugnsform, träningsskor och annat smått och gott som jag inte riktigt orkade ta kort på, men som sagt så är jag väldigt tacksam över allt!

Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly