Header
View tracker

I måndags vaknade jag tidigt, gjorde mig en god frukost, började tvätta och sedan mådde jag väldigt dåligt och har sen dess legat i min säng. Ringde vårdcentralen tjugo över åtta igår och fick en tid halv tio på närhälsans jourcentral... där konstaterade de iallaffall att det var bakterier i min hals så jag fick penicillin. Jag tycker redan att det har hjälpt faktiskt, även om man knappt kan höra vad jag säger.

Tur i oturen känner jag, eftersom vi ska åka iväg på söndag men med min otur hade jag väl inte blivit förvånad. Fick lite tulpaner av mormor som uppmuntran också <3

Likes

Comments

View tracker

Igår fyllde Melinda år! Nu börjar det här med födelsedagar igen. Det är så himla många som fyller år den första halvan av året.

Moa & Jag

Vi käkade tacos / pulled pork, cheesecake och drack vin.

"It's not a birthday if Channing Tatum doesn't do the dance for you."

När vi druckit upp vårat vin, Melinda dansat magdans och alla hittat sina hattar så drog vi till mortens. En vanlig lördag är det inte mycket folk ute här i stan men jag tyckte vi hade roligt ändå! Jag tänkte nästan skriva att en mår som en förtjänar idag men jag mår faktiskt bra, tack och lov.

Likes

Comments

View tracker

Älskade fredag. Det brukar vara så men idag känns min fredag som en måndag och ingen, förutom Ida Kullgren, gillar ju måndagar. Idag vaknade jag tidigt hos Tommy och så åt jag frukost och mötte sedan upp Melinda eftersom vi hade en träningsdejt vid åtta. Jag gissar att jag kommer vakna upp med en blodig träningsvärk i morgon. Efteråt stack jag hem och gjorde lunch och tog en snabb dusch och så åkte jag till jobbet, där jag har varit fram till tio. Möttes även av en massa snö när jag kom ut... Jag gillar väl snö men allra mest när man kan åka skidor och sånt i den. 

Nu ska jag varva ner lite framför tvn. Mina ben är så trötta just nu. Det var en hel del spring på jobbet under kvällen så idag har jag fått gjort både styrketräning och cardio.

Likes

Comments

Idag tog jag mig en sväng till netonnet igen! Det går bra att spara pengar ja.... Men jag hade tänkt köpa ett Eye-fi kort till kameran, vilket är ett minneskort som man kan ansluta genom wifi till telefonen eller ipaden. Det är inte wifi men man ansluter på samma sätt som med wifi. Så nu kan jag helt enkelt få mina bilder direkt till min telefon! Sedan stötte jag på detta lilla objektivet och jag var nästan tvungen att köpa det också...

Det är ett fast 24mm med en bländare på 2.8 vilket gör att det är väldigt litet, lätt och ganska ljuskänsligt! Det har en närgräns på 16 cm och jag tror det kommer komma till användning en hel del! Jag tänkte på det förut... För några år sedan ville jag inget hellre än att ha objektiv som de jag har nu och det känns ju rätt bra att kunna köpa det själv. Däremot så drömmer jag ju om andra objektiv nu.

Likes

Comments

Det var inte igår direkt, men nu är jag äntligen klar med mitt lilla höstprojekt (..eller ja, i morgon) och tänkte därför återupptag bloggen igen! Har saknat att skriva här! Jag tycker ju faktiskt att det är superkul att göra det när jag har något att blogga om. För mig handlar det ju mer om att få vara kreativ än att skriva dagbok. Dock tänkte jag försöka bli bättre på att hitta tid till att vara kreativ, alltså fota och skriva även fast det kanske inte har hänt något speciellt.

När jag ändå är igång så måste jag passa på att visa upp min fina almanacka för 2017! Jag tänkte först att jag inte behövde skaffa en ny eftersom jag inte hade behovet av det, men efter ett tag in på 2017 saknade jag en almanacka och bestämde mig för att gå och köpa en ändå. Jag hittade den på en bokhandel i stan och den kommer ifrån Moleskine. På ena sidan har man veckan och på den andra finns det plats för att anteckna!

Likes

Comments

Jag spontanshoppade ju ett objektiv för ett tag sedan och med tanke på vädret vi haft och att det varit jul och sådant så har jag inte hunnit testa det ordentligt förens nyss. Jag måste säga att jag är positivt överraskad faktiskt! För priset man betalar får man ju faktiskt ett rätt bra objektiv och det duger helt klart för min del än så länge.

Likes

Comments