Header

Inglot pigments // Tarte Amazonian clay tartelette palette // Benefits Roller lash mascara

Jag tycker ju att smink och sånt är skitkul. Däremot tycker jag att utbudet i Sverige är dåligt men det är kanske lika bra. Sephora har ju mycket fint, men att de inte har en webshop år 2017 tycker jag är helt galet? Därifrån kommer maskaran som jag tycker är en av de absolut bästa jag har testat. Även paletten kommer därifrån fast den är köpt i USA då Sephora i Skandinavien inte har Tarte.

Likes

Comments

Ingen har missat att det är semlans dag idag. Jag har ätit tre stycken i år och denna är överlägset bäst! Kanske för att den kommer ifrån stans bästa konditori. Jag hade egentligen inte tänkt äta semla idag men så kom pappa hem med dessa och då fick det bli så ändå. Tur jag inte tog en på jobbet också haha.

Likes

Comments

God eftermiddag!
Alltså, denna dagen började på ett väldigt skevt sätt. Det kändes som att jag försov mig i morse eftersom jag var tvungen att gå rakt upp ur sängen och direkt till bilen ungefär... Men dagen har blivit räddad och jag är på bra humör igen haha. Jag tycker inte alls om att börja en dag så, jag vill gärna vakna till liv innan jag ska göra något.

Throwback till i somras när allt var såhär vackert!
Det känns alltid som att jag glömmer bort hur fint allt blir av lite solsken och värme.

Snart är ju #nouw30daychallege över. Det återstår bara tre dagar! Jag tycker det har gått så himla snabbt men det har varit väldigt roligt också.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vilken dag det är ens. Det känns som fredag tycker jag... vilket är dumt för jag ska ju jobba i morgon också. Idag har jag jobbat och efter det åkte jag till stallet. Och idag var det faktiskt väldigt roligt trots att det regnade is. (Solen låg på hela gårdagen och fram tills jag slutade idag vilket var riktigt typiskt....) Det var faktiskt längesen det kändes såhär men det är ju så det ska kännas.

Jag tappade ju intresset i ettan av gymnasiet. Precis innan det var det roligare än på länge eftersom jag började träna för en tränare och fick utvecklas igen och lära mig. Men när frosten kom och paddocken blev hård så dog intresset ut och blev bara en börda, ytterligare en grej jag var tvungen att göra och det kändes inte som det gjorde det för min skull. Det var så konstigt att tappa bort ett intresse man haft i hela sitt liv. Vem var jag utan hästarna?

Men förra sommaren fick jag kontakt med dem igen och det kändes inte lika krävande. Inte så utvecklande heller kanske men jag hittade ju tillbaka till en del av mig som var borta. Trots det har jag ofta känt mig stressad av att hinna med allt; rida och fixa, det tar ju tid. Men sen jag blev klar med kurserna jag läste i höst så har jag känt mig mindre stressad i stallet vilket är skönt! Det ska ju inte vara något som stressar, tvärt om så ska det ju vara avslappnande och roligt. Just nu så känns nästan som förr när man kunde spendera hur mycket tid som helst där.

fulaste trådarna som är ivägen....

Så som sagt så kändes det väldigt bra idag. Lillan var pigg som vanligt men efter ett tag blev hon så mjuk och följsam i skritten så jag kunde knappt tro att det var sant! Det kändes faktiskt som att jag hittade en knapp eller två. Sedan blev det inte jättemycket av något mer, men det blev åtminstone lite utav något som liknade trav.

Likes

Comments

Igår var jag en sväng i Göteborg med Jennie. Vi bestämde förra veckan att vi skulle dra till skandinavium eftersom att denna veckan är det Göteborg borde show! Igår var det juniorhoppning och Young rider, sedan var det bara dressyr under eftermiddagen. Vi gick på mässan och kollade på lite grejer som hölls i padocken. Bland annat så var det en tjej där som stod och pratade om islandshästar och efteråt kände jag mig väldigt taggad och inspirerad till ridningen.

Vi var ju även tvungna att ha lunch, och den tog vi på jos som ligger på avenyn. Skitmysigt ställe med bra mat, jag förstår att det blivit så hypat!

Och så avslutades lunchen med en obligatorisk kaffe innan vi gick tillbaka till dressyren och hann se Patrik Kittel kliva in på banan och roffa åt sig en placering på andra plats.

Likes

Comments

INSTAGRAM@mollly