Header
View tracker

Det är ungefär en vecka sen jag skrev någonting sist. Sen dess har jag jobbat, skrivit prov, julpyntat och försökt plugga. Har lite grejer kvar att göra och är snart i fas med sociologin och sedan är den slut, men så är det ju matten kvar och det känns sådär. Jag tänker att när jag väl är klar med detta så ska jag börja träna ordentligt och börja blogga lite bättre. Är väldigt sugen på att träna faktiskt men känner inte riktigt att jag har tid just nu. Jag har ju inte heller varit i stallet på hur länge som helst eftersom jag inte har tid och det är faktiskt tråkigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Någonting som gör mig extremt stressad är att jag aldrig känner att jag har tid över. Det är alltid någonting på gång och jag känner att jag sällan hinner att koppla av och ladda upp. Varje dag går det åt massor av energi och jag känner inte att jag hinner ladda upp med någon ny. Jag behöver investera tid på mig själv om man kan säga så. Jag skulle behöva träna för att jag mår bra av det och jag tror det är ett väldigt bra utlopp för stressen när stressen blir fysiskt påtaglig. Jag skulle behöva tid till att bara kunna vara kreativ, jag skulle behöva ta tid till att läsa en bok och samtidigt behöver jag umgås med människor som ger energi.

Jag hade önskat att jag hade kunnat varva ner bara av att vara hemma och lämna jobbet på jobbet och skolan i skolan, men så blir det inte riktigt. Även om jag har ett ställe där jag sitter och pluggar så känns det ändå inte harmoniskt runt omkring mig, skolarbetet stannar inte där utan är i hela huset, och jag undra jämt vad det är jag strävar efter. Jag är värdelös på att hålla ordning på mitt rum till exempel för så fort jag har städat så ser det ändå ut som ett bombnedslag vilket gör att min omgivning blir lika rörig som mitt huvud är. Jag försöker att rensa ur, slänga och göra mig av med grejer jag inte behöver eller använder men det räcker inte utan det krävs något mer. Jag vet inte riktigt hur man ska komma ifrån detta. Det känns inte som att det är bra att strunta i varken det man själv behöver eller det som är energikrävande men jag kan inte komma på hur man ska få balans.

Likes

Comments

View tracker

I fredags skrev jag matteprov och efter det åkte jag och t till Ullared! Jag tyckte inte att jag handlade så mycket grejer men summan landade ändå på ett par tusenlappar... Däremot så handlade jag nödvändiga grejer så som ridbyxor, handskar, träningskläder och några julklappar. Och det var ett tag sen jag var på Ullared senast!

Åh i lördags träffade jag de sötaste små hundarna!! Älskar hundar, och glada små knähundar har en speciell plats i hjärtat. De verkligen hoppade upp i knät på en!

Igår åkte jag till Göteborg en sväng för att träffa en kompis som jag inte träffat sen Sälen. Jag hamnade i Haga och det var faktiskt första gången jag var där. Drack cappuccino och åt en sandwich med mozzarella och pesto på, solen sken och det var kallt. Sedan kikade vi lite i affärer, bland annat zara home som jag ungefär dog i eftersom de hade så fina saker...

.. Och nu är det måndag, min lediga helg är slut vilket betyder att jag jobbar denna helgen som kommer, inte så jätte spännande direkt.

Likes

Comments

Jag kände att jag behövde ha en ordentlig weekendbag, och efter mycket om och men så bestämde jag mig för att köpa denna ifrån By Malene Birger! Jag tänkte att de flesta weekend bags var väldigt fula och denna var i bra material och tyckte därför att den var värd pengarna. Den ser väldigt liten ut på bilderna men den är riktigt rymlig. Såå fin!

Likes

Comments

Igår blev det, lite spontant, en lunch på laxbutiken tillsammans med Ida, Moa och Melinda. Tanken var att vi skulle ha en pluggdejt efter det, men jag fick migrän och fick ställa in. Hur som: jag tog en ceasarsallad med friterad lax på och även om den friterade fisken tog bort en del av salladens charm så var det gott!

Jag tycker det ser så himla fint ut med maten som ligger bakom diskarna!
Och fin mat gör sig ju bra på bild också.

Likes

Comments

Jag tog mig ut en sväng till nyöppnade netonnet i går, och hem kom jag med ett tamron objektiv. Jag hade inte planerat att köpa det, men kände att jag kunde passa på när det ändå var så billigt, skulle det vara värdelöst så får jag väl lämna tillbaka det, och dessutom så har jag ju inget zoom objektiv så i princip vilket som helst bättre än att inte ha något. Jag har ju kitpojektivet som aldrig används och ett 50mm f1.8 som jag använder jämt, men som man inte kan zooma med då det är fast. Jag har iallafall testat det nya objektivet lite, och hitills är jag ändå positivt överraskad! Man kan ju inte förvänta sig ett superobjetiv för pengarna jag lade på detta men det är inte helt värdelöst.

Likes

Comments