Header

Måndagen spenderades till en början på Hollywood blv. Det råkade bli lite shopping men jag var ju tvungen att ha en bikini. Det var nog hundra årsedan jag senast köpte en, tyvärr.

Vi köpte även med oss sallad hem, för att äta vid poolen. Vi köpte den på ett organiskt ställe längst ut på Hollywood blv, där the walk of fame börjar. Sjukt god faktiskt! Jag tror det var den godaste jag käkat! Otippat att jag käkat den bästa salladen i USA...

Sedan tog vi det bara lugnt vid poolen! Så skönt väder! Vi har även fått lite färg, även om jag fick en väldigt konstig bränna... senare på eftermiddagen gjorde vi en hike i Runyon Canyon vilket var äckligt pulshöjande faktiskt. Det var underbar omgivning och efteråt var det såklart skönt i både huvudet och benen. Alltså, tänk om man hade haft en sådan motionsslinga hemma! Middagen tog vi på the chesecake factory på the grove vilket var väldigt mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon! Klockan är halv nio här i LA och vi har precis ätit frukost! Vi tog en sväng igår kväll förbi en mataffär och handlade yoghurt, bagels och apelsinjuice så vi kan äta hemma. Planen idag är väl att ta det lugnt, få lite färg av solen och utforska west Hollywood lite.

Igår kom vi fram vid 18-tiden och vid åtta/nio var vi klara med bil och allt vad det nu var, och framme vid lägenheten där vi ska stanna när vi är i LA. Vi var så himla trötta, ingen av oss hade väl sovit bra på planet så vi gick och lade oss vid halv elva igår kväll och då somnade vi direkt. Just nu har jag wi-fi vilket är så skönt! Det är ju dock inte säkert att jag har det överallt men ska försöka uppdatera när jag har möjlighet.

Likes

Comments

Jag har fått rosor! Eller ja, jag fick dessa när jag och Tommy hade ett halvår.

Jag fick dessa blommor och ett par jättefina örhängen! Jag kan inte förstå att det redan gått ett halvår? Det känns inte som det, samtidigt som det känns som att vi varit tillsammans så mycket längre... Sjukt konstigt det där.

Det bästa av allt är att dessa faktiskt är i plast. Han var inte nöjd över att rosorna jag fick sist gick och dog. Så nu blev det ett gäng i plast istället, och jag fick faktiskt känna på dem innan jag kunde avgöra om de var riktiga eller inte.

Likes

Comments

God dag! Idag har jag varit ledig och därför hade jag bokat in ett frisörbesök. Sist gång jag var där så tappade jag lite hår, det gick inte av på grund utav behandlingen men jag var väldigt stressad under den perioden så idag blev det en mildare behandling! Nu mår det (håret) ganska bra igen men jag vill ju ändå vara så snäll mot det som jag kan trots att jag färgar och sådant.

Nu gjorde jag ju håret ganska kallt sist gång också, och jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra i det som jag gjorde! Så idag blev det riktigt kallt med en mörkare färg i botten. Väldigt lik min naturliga färg fast lite kallare. Jag vill helt slippa den hemska utväxten ett tag haha.

Likes

Comments

Baked potato

Igår lyckades jag, Jennie, Melinda, Ida och Moa få till en lunch tillsammans. Det var väl första gången på läänge som vi kunde ses allihop! Vi hamnade på snäckan och jag åt en bakpotatis med räkröra innan jag avslutade med kaffe och åkte till jobbet. En bättre lunch tycker jag!

Likes

Comments