Header

I tisdags var det ju kanelbullens dag och yes tänkte jag! Nu ska jag baka bullar. Men typ allt gick fel; mjölet tog slut, det jäste dåligt, de hamnade fel i ugnen för länge och de blev riktigt platta och fula. Mindre lyckat med andra ord.

Annars rullar väl livet på. Jag jobbar, räknar matte och försöker vara social. Har mitt första matteprov om några veckor och jag känner mest "prestationsångest"... Känner inte att jag har så mycket tid till att blogga bara men det dyker upp ett inlägg här och där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skulle jobbat tre dagar denna veckan men då jag vaknade i tisdags klockan sju efter en natt med dålig sömn på grund av min hals så blev det till att sjukanmäla sig och sedan få tag på en tid på vårdcentralen. De ville först inte ge mig någon eftersom jag inte hade feber för jag hade en kroppstemperatur på 37 (men jag brukar ligga på 35, jag trodde verkligen att jag hade feber liksom) men så fick jag en tid iallafall. Det var iallafall tur att jag inte gick till jobbet för fick inte behålla någon mat alls....... Sedan visade det sig att jag hade streptokocker och att jag skulle bli smittfri efter 48h på penicillin. Och direkt när jag kom innanför dörren efter att ha varit på vårdcentralen så åket det jag hade i magen upp... Sjukt. Det går åt rätt håll iallafall, tack gode gud. 

Likes

Comments

Alltså jag smäller aav! Jennie har skaffat kanin igen och han, Sune som han heter, är verkligen så himla söt!
Fick äntligen träffa honom här om dagen! ​
Är så himla töntig men mitt hjärta slår dubbelslag av hundvalpar och kaninbebisar.
Det är typ det finaste som finns.

Likes

Comments

​Igår köpte jag mig äntligen något nytt till mina ögonbryn! 
Det blev en powder duo från Anastasia Beverly Hills i färgen Medium Brown och
 jag ​tycker faktiskt jag prickade helt rätt med färgen. 
Mycket bättre än med någon av de andra produkterna jag haft förut iallafall.

Likes

Comments

Älskade lediga helg! Vaknade alldeles för tidigt tyvärr. Blev en tur till torp och kom hem lite fattigare än vad som var tänkt. Sedan fixade jag mig och mötte upp Jennie. Vi tog en sväng till våran gamla bokskog! Vi tog även lite bilder och tror nog vi fick ett par fina båda två!

Likes

Comments