Header

Några snaps från mina senaste dagar! Vi har himla fint väder (mellanåt iallafall) och jag vill inget hellre än att fixa i ordning på balkongen! Men det får vänta eftersom den behövs fixas till lite innan vi kan börja fixa på den.

Jag och min moster tog en sväng till två fröknar och jag handlade lite till lägenheten! En liten lyckta från paradisverkstaden och två kuddfodral i velvet.

Och jag har skaffat mig en vívoactive, smakat den nya barebells baren och inte gjort så mycket mer än att jobba och träna typ. Och försöka plugga inför högskoleprovet.

Lots of love // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det alltså ett helt år sedan jag och Tommy blev tillsammans.
En del av mig känner "Va, redan ett år" och en annan känner "Va, bara ett år?".
Tänka sig....

Lots of love // M

Likes

Comments

I helgen var vi på en liten utflykt och kikade in på ett fik som hade premiär och jag älakade inredningen. Sedan har jag promenerat lite i det fina höstvädret.

I lördags var det Taconight med Melinda och Emmelie! Mycket treeeevligt.

Ja, jag lever trots att uppdateringen inte är på topp. De senaste har jag jobbat, tränat, promenerat och inte gjort något särskilt. Det känns som att det enda jag gör är att diska, men så är väl livet utan diskmaskin.Jag har även återställt min telefon så nu krånglar den inte så mycket och jag har kunnat ta bilder utan problem vilket är helt underbart! Tyvärr har en ju kommit ur den där vanan att ta kort på exakt allt så man har liksom inte så mycket att bidra med till bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig.

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har inte haft så mycket tid till att greja med det. Eftersom det var flera år sedan jag hade det senast så känner jag mig som en nybörjare men jag kommer väl snart in i det!

Lots of love // M

Likes

Comments

Här om dagen tog jag tag i en sak som jag skjutit upp på ett bra tag. Jag har ju velat ha en ny dator i flera år ungefär, men jag har lagt mina pengar på annat helt enkelt. Tillexempel varit ute och rest. Nyligen gick ju min dator sönder och Tommy fixade den ju, men den blev mer långsam än den var tidigare och då kände jag att det faktiskt var dags. Jag köpte ju ut den i trean på gymnasiet och då var den ju tre år gammal. Så nu var det dags. Och så fort jag har fått PS och Lightroom så blir det precis som jag vill ha det och då blir det förhoppningsvis roligare att blogga också!

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Det kanske bara är vi som är så sega och kan säga godmorgon nu men det är ju söndag, jag är ledig så det är okej. Vi har ju flyttat in och det mesta är på plats. Ett köksbord, några stolar, sovrummet med mera. Däremot är inte vardagsrummet klart. Där finns ingenting mer än en tv. Och jag tycker våran lägenhet är supermysig, och jag tror den blir ännu mysigare när allt är helt klart!

Min dator har även varit trasig, men tack vare att tompa är den nu igång igen! Jag ska verkligen se till så allt jag har ligger på en backup någonstans och så får jag köpa mig en ny snarast. Det är ett av mina mål för i år, att köpa en ny dator.

Lots of love // M

Likes

Comments

instagram@mollly

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw